Benighted
0
Skatos, ka šo lielisko brigādi maz te piemin. A zrja!

Zrja tādēļ, ka šī franču brutāldesgrinda apvienība spārda fenomenālus daudzumus gluteus maximus. Kaut kā viņi pamanās tos gabalus sataisīt tik sasodīti lipīgus, jeb, kā angliski mēdz sacīt - catchy, ka nevar netirināties līdzi. Vokāls vispār ir vunderkinds, jo vienlīdz viegli pārvalda visus žanram raksturīgos jokus, no ķērcieniem līdz ultraguturālai cūkai, savukārt citu instrumentu spēlētāji savērpj labi strukturētu haosu ar epizodiskiem izlēcieniem uz mūslaiku Kataklysm melodisma pusi, Skinless vai Dying Fetus hārdkōrīgo slam death, un pa brīžiem iestūrējot arī Spawn of Possession un Anata apdzīvotajā teriotrijā, tai pat laikā nepiemirstot arī par grinda klasiku.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Šķita, ka par šo bandu jau tika runāts, bet iespējams tas citā forumā, vai kādā citā tēmā.
Kādas trīs, četras reizes nokausījos šamo Icon, kādu laiciņu atpakaļ, šo to no Identisick ar pieķēru klāt, kopējai bildei, bet nez, kaut kā neaizķēra. Tik tiešām neslikti kolbasī, bet tas arī vis, lai piesaistītu pastiprinātu manu kretīnisko gaumi, tas bij par maz. Būs jāsaņemas varbūt vēlreiz paņemt šos priekšā.
Vai tik šie nebij tie keksi, kas vienā dziesmā izmanotja arī nelielu repa iestarpinājumu dziedājumā(vai arī ko jaucu), turklāt diezgan veiksmīgi, lai arī pēc pirmajām klausīšanās reizēm tas likās, kas visai lieks un bišk pat kaitinošs, bet ar laiku pat likās visai labi.
0
Ir, ir tie paši, un es arī zinu, kur bija runa par Icon :)
0
viens no pagājušā gada atklājumiem, puišiem lieliski sanāk jaukt kokteiļus :)
Man vispār pēdējā laikā sāk patikt tādi kuri jauc visus stilus kopā (šeit varētu minēt arī Aanal Naatraht, Hate un The Monolith Deathcult, nemaz nerunājot par klasiķiem Cephalic Carnage)
0
jū Monolith Deatcult baigi laps. Pēdējā albumā Trivmvirate pēdējā tā baigi garā dziesma gāž no kātiem.
0
lielisks kokteilīts ir arī Lykathea Aflame
0
Njā, bet tie jau no citas operas ... Pan.Thy.Monium forever, bļaaa !!!
0
Nu tad pie jocīgajiem a la Pan.Thy.Monium un Lykathea Aflame jāpiemin arī viens no pērnā gada atklājumiem Virulent Blessing.
0
Tīri patīkams bugi-vugi, bet vēl labāks ir Mithras.
0
jau brīdi apritē 'Asylum Cave',
kurā muti palaiduši arī Sven (Aborted), Mike (Devourment), Asphodel (Pin Up Went Down).
0
garlaicīgs albūms, iepriekšējais bija klausāms, pāris gabali labu labie
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
M (jauniņais)
Viskas