FRESH BLOOD fināls 2008-04-18
0
Piektdien, 18. aprīlī klubā „Melnā Piektdiena” Latvijas jauno metal grupu konkursa „Fresh Blood” fināls,

kurā par galveno balvu sacentīsies:

THE BLACKOUT (Stoner Rock/Southern Metal),
ANAL PUNISHMENT (Death/Grindcore/Experimen...
SYNODIC (Melodic Death Metal),
REQUITALL (Melodic Black/Death Metal),
CULT OF DESTRUCTION (Melodic/Brutal Death Metal),
LASSIE THE CAT (Metalcore/Metal),
CONSUMED (Techno-Death Metal),
RELICSEED (Hard Rock/Classic Metal).

Sākums pl. 20.00
Vaļā no pl. 18.00

Ieeja Ls 5

Grupa Pure Sickness diemžēl finālā neuzstāsies.
“Es gribu paziņot ka mēs finālā nepiedalīsimies grupas iekšējo problēmu dēļ..
Atvaionojos ja sagādājam problēmas..
Ar cieņu Pure Sickness vokāls – Lācis”

Viņu vietā spēlēs cita, kādā no konkursa kārtām startējušām grupām.
Kura? Tas atkarīgs tikai no jums! Skat. aptauju."

Pagaidām līderi ir Apocatastasis.

Mierīgi ar 8 grupām varēja izitkt, manuprāt.

Ja kāds zina precīzu uzstāšanās kārtību / grafiku, lūdzu ieliec infu.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Žēl ka Pure Sickness nebūs, par šiem es savlaik balsoju.
0
Nav brīnums, ka Apocatastasis līderi - iekš drugāniem.lv visās lielākajās ar metālu saistītās domubiedru grupās šie diedelē balsis ;)
+1
Es par Requitall. Talantīgi čaļi un no mana gala. Pārventas black metal :)
0
Nesaprotu, kā var >1000 nobalsot. Latvijā tik daudz metālistu nemaz nav :D Kur nu vēl tādu, kas ir dzirdējuši to Apokāturviņusauca ...
0
nu tu padoma neviens tev neliedz nopirkt 100 biletes pa 500ls un tu jau vari plukt uzvaretaja laurus saja pasakuma :D
0
Šoreiz Tev jāpiekrīt- tā balsošana ar anketām tāda slidena lieta. Grūti spriest, cik tā kuro reizi godīga vai objektīva.
0
Vispār nekad neesu redzējis, ka kāds ar balsotu. Pats, cik nu apmeklēju šo pasākumu, konkursa atķeksējamo bliču papīrīti paturu sev kā suvenīru.
Bet tā, ceru uz Requitall uzvaru, un savu balsi atdotu par tiem, kaut kā patīk tas, ko viņi spēlē, cik nu dzirdēts.
0
Tad dūdiņu satikšu piektdien, viii, sawļa :*
0
Buch buch, luv ya sawlje :*
0
Beidziet porņoties ...

Requit All neicepīja. Pat nezinu, ko par saviem favorītiem nosaukt: THE BLACKOUT, RELICSEED, varbūt CONSUMED. No visiem tieši atkriteņi PURE SICKNESS visspilgtāk palikuši atmiņā, kaut esmu rūdīts visādu koru nīdējs
0
Relicseed un Requitall pagaidām liekas mani favorīti.
+1
Eh- ceru ka nākamreiz organizētāji sados iekšās dārgajiem konkursantiem, lai pasākums sākas laikā un pēdējām grupām nav jaspēlē tikai sev un 20 draugiem. Ceru, ka vakar neuzvarēja "Cult Of Destruction" - paņemt publiku ar puskailām meitenēm nav muzikāla kvalitāte.

Labus vārdus jāsaka par "The Blackout"- kolosālas perkusijas un spēcīgs tīrais vokāls.

"Lasie The Cat" izcēlās ar izteikti labāku apskaņošanu, tehnisku izpildijuma kvatitāti., garlaicīgumu un līdzi atvilkto baru. Būtu jau labi, ja viņu "fanu" vidū esošie nematainie elementi nebūtu uzvedušies tik stulbi. Viens mans draugs bez iemesla dabuja zilu aci. Būtu jau normāli, ja tam nesekotu urlu cienīga muldēšana par "Melnās Piektdienas" izšaušanu. Cenšos uztvert kā joku piebildi man nobalsojot, ka es nepareizi ievelku krustiņu un jāliek esot bijis pie ailītes "Lasie The Cat".

Kopumā viss kā katru gadu- lažas, šova elementi un pozeri. Pa vidu šur tur kāda talanta driska.
0
Bļāviens, a es to puskailo skuķi uz skatuves tā arī neredzēju. Vienīgs kaut kāds skuķis pēc tam stāstīja, ka esot bijis tas pusplikais skuķis uz skatuves.

The Blackout man visumā patika vislabāk. Par viņiem arī nobalsoju. Relicseed bija divas labas dziesmas, bet pārējais kaut kā tik ļoti nepiedūra. Bet varbūt arī biju jau pārāk noguris. Vēl Synodic šķita tīri ok.
0
Nevajadzēja pīpētavā tusēt. :D Tas "skuķis", kas tev (cik nu pēc bildes izskatās, esi tas cilvēks) to stāstīja bija tā pati pusplikā meitene, kuru "grieza" uz skatuves.
Mani favorīti The Blackout un Relicseed, bet lapiņu atdevu citai grupai. Vispār bija vērts palikt līdz beigām.
0
Pīpētavā tika pārlaistas tās grupas, kuru radītie skaņu efekti pārāk neimponēja. :)
+1
Nujā, nobalsoju par Blackout, tizli, ka bija skaņas problēmas, Anal Punishment nenormāli iespārdīja, kaķis Lesija arī jauki, bet viņu fanu būšanas mani neaizrāva, un nu jā, es atkal neizteikšos par grupu, kura ņem balsis uz plikiem pupiem. Nē, nu ok, šis tas jau bija viņiem interesanti, un par pēdējās dziesmas šlāgeristisko intro un smaidīgo vokāla seju jau pat varētu arī par viņiem nobalsot... bet nu mūzika nebija tik laba, kā šovs. Bet nu tas tā. Synodic - OK. Consumed likās baigi garš laiks. Ai nu labi, nedirsīšos.

Vispār ar tiem Lesijas kaķu faniem bija traki, un, Murgoni, ja tas esi tu, kuram tas ūberdebīlais daunis ieblieza ar galvu pa seju, tad nebija jau tā, ka tevi neviens neaizstāvēja, vienkārši nu... nu kaut kādā sakarā to pašu lecīgāko neviens neatsita, bet tas bija nu tā... tad kad pīpētavā viņš tiem oldchool paskata čaļiem sāka braukt virsū, es jau cerēju, ka beidzot viņš tomēr atrausies. Bet tā arī nekas nenotika. Un apsargiem jau arī bija pietiekams iemesls viņus vienkārši visus brutāli izmest ārā, vismaz to vienu resno kropli noteikti, bet apsarga attieksme kaut vai pīpētavā - ejat, palīdzat, tur viens džeks baigi kauties grib, - pagaidi man jāuzpīpē, jau arī ir kruta. Nafig tad vaig tos divmetrīgos.
0
a tas poļubomu ka neviens nevienam nepalīdz...
0
protams es tai skaitā ;)
0
Pa purnu dabuja zālē viens mans paziņa, kas nesmēķē. Attiecīgi secinu, ka Lesiju līdzi atvilktie ļautiņi uzvedās neadekvāti visur. Tā kā no pīpētavā cietušo "oldskūlo" bara dažus cilvēkus pazīstu personiski, gribas vēl piebilst to, ka apsargs attiecīgos jauniešus tikai mazliet nomierināja un pēc tam turpat ar viņiem sadzēra no viņu līdzpaņemtās alkohola blašķītes. Laikam attiecīgā grupa piedabuja atnākt uz pasākumu visus radus, kaimiņus un klasesbiedru kaimiņus un tieši tādēļ šie hip hop kultūras pārstāvji līdz ar dažādas pakāpes saldajiem vakar bija tik biezā slānī.
0
Nākošreiz vaig visiem forumiem un izziņas vietām vienoties par sākuma laiku - šur tur pasākums paredzēts bij 20:00, a citur 19:00. Savādāk nākas dzert alu un stutēt sienu, jo protams vadījos pēc tā resursa, kas vēstīja 19:00 sākums(arī te pat trūmetālā, priekšlapā).
SYNODIC - neslikti, bet ļoti vienveidīgi, no sērijas - simtiem reižu jau dzirdēts.
THE BLACKOUT - diezgan daudz gaidīju no viņu uzstāšanās, jo atlases kārtu neredzēju, un ar dzirdēto paliku ļoti apmierināts. Priekš LV skatuves vismaz, kas nedzirdēts un pietikoši kvalitatīvs. Turklāt balāde, kas tika nospēlēta viņu priekšnesuma vidū, bij pārsteidzoši patīkams pārsteigums uz pārējo grupu kopējā fona, kur tiek kolbasīts brutaļņiks. Bet otrais lēnais gabals gan lika nedaudz jau garlaikoties. Bet kopumā, ceru, ka neatkarīgi no rezultātiem grupai vis izdosies, un tā turpinās darboties. Es ar visām četrām par!
ANAL PUNISHMENT - nu priekš publikas iekustināšanas uz hedbangu un mošpitu perfekti. Mani uz hedbangu iekustināja! Nu materiāls, atbilstošs grupas nosaukumam.
CONSUMED - bļeģ, bet šie man faking patīk! Atlasē dzirdēju daļēji, bet pat tad atstāja labu iepaidu, bet tagad klausoties pilnībā, bija sasodīti pizdatijs! Jā ir jūtams, ka puišiem Cynic nav sveši, bet šai gadījumā tas nemazina manu sajūsmu par viņiem. Kāds gan vēl minēja šamo ļoti uzkrītošās tempu maiņas dziesmas ietvaros, kas liekas vairāk vai mazāk traucējoši, bet nu mani personīgai gaumei tie bij pa pirmo! Bija mani vieni no dievime vakara favorītiem, un savu kredītu attaisnoja ar uzviju!
APOCATASTASIS - ceru ka nosaukumu uzrakstīju pareizi, skatoties no balsojuma lapiņas tagad, jo tas ir vienkārši ahujenijs! Bet tas arī vis, kas ievērības cienīgas par šo grupu. Turklāt uzruna publikai, šķiet pirms pēdējās dziesmas, bij kaut kas drausmīgs, un sabojāja manu iespaidu par grupu pilnībā, bļeģ bļeģ bļeģ. Tā arī nesapratu kādu iemeslu dēļ viņi tika iebalsoti, bet pofig!
LASSIE THE CAT - skatos, ka dažiem šī grupa vairāk asociēsies ar savu fanklubu aktivitātēm! Tākā man nebij tas gods kontaktēties ar šiem fankluba biedriem, tad man nav nekādu iespaidu, jo pati grupa ar savu materiālu garlaikoja. Kaut atzīstu, bij momenti(rifos), kas mani piesaistīja. Nez kapēc, bet nepamet sajūta, ka tieši Lesija varētu ar paņemt pirmo vietu.
CULT OF DESTRUCTION - jēj, plikie ciči - pat 4 gabali! Melnmatainajai meitenei tie izskatījās lielāki nekā blondajai turklāt, bet tas tā - mani vēojumi par priekšnesumu. Materiāls gan diezgan kakains. Bet nenoliedzami, lai kāds nu ar nebūtu šis priekšnesums, grupa bij piedomājusi gan pie skatuviskā tēla, gan šova, un no tāda viedokļa raugoties, ļoti patīkami. Protams, ka to var uztvert savā veidā par negodīgu un lētu gājienu, bet nu savas balsis pupi gan jau ka dabūja. Kas gan liedza citiem, ko piedomāt pie skatuviskā tēla. Turklāt vienīgā grupa, kuru sauca atkārtot! Tas ir jāprot!
REQUITALL - mani otrie vakara favorīti, bet nu diemžēl tehniskās kļūmes iznīcināja visu. Man tik tiešām bij ļoti žēl, jo cik iepriekš dzirdēts, ļoti labs un spēcīgs materiāls. Nu un protams, lokālpatriotisms! Vēlu veiksmi citureiz, lai izdodas! Vismaz bij patīkami, ka tomēr nospēlēja savu ieplānoto pēdējo dziesmu.
RELICSEED - tākā iepriekšējo nakti ar nebiju gulējis un pulkstens bij kaut kur ap 4 naktī, mani spēki un uzmanības koncentrēšana bij izbeigusies. Pat grupas enerģiskais skanējums tur vairs neko nevarēja iekurbulēt. Bet laba gan šī banda, nenoliedzami!

Organizatoriem ieteiktu daudz labāk piedomāt pie organizēšanas turpmāk, jo ja pēdējai grupai jāspēlē kaut kur 4 naktī pie kādiem 10-20 faniem, kas tāpat ir vai nu galīgā pālī, vai vienkārši iemiguši, nu tātad nav vis kārtībā. Turklāt gan jau arī pašas grupas gaidot savu kārtu pulkstens 3 nogurst, un nespēj darboties ar tādu atdevi, kā pirmie, tādā ziņā konkursam zaudējot vienlīdzīgos apstākļus katrai grupai. Jo patiesībā, uz pasākuma sākumu, tautas bij ļoti pieklājīgā daudzumā!
Būtu vien nobalsojies par CONSUMED, jo viņi atstāja ļoti pārliecinošui un labu iespaidu, bet dēļ pasākuma beigām un manu miega iztrūkumu, pat aizmirsu, ka jābalso, un devos mājās, bļeģ!
Jāsaka ar paldies bārdainajam novadniekam par kompāniju, jo savādāk visticamāk jau pasākuma vidū būtu atslēdzies un aimidzis kaut kur uz/pie/zem kāda galda!
Un gaišais alus sūkā! Vis, turpmāk dzeršu tikai tumšo!
0
Tad kad redzēju to grandiozo šovu ar vecenēm, likās - nu davai, atkal kārtējie muļķi grib ar šovu izcelt savu spēles nemākulību. BET kad izdzirdēju to ko šie darīja muzikālajā lauciņā, tad man nebija nekādu šaubu par vakara favorītiem. Vinīgais mīnuss manuprāt bija tas, ka šie uz beigām tā teikt pagura, taču var jau saprast bija kkādi 2 naktī. Līdz viņiem visnormālākie likās Blackout, taču izbesīja ka šie spēlēja kkādu ultra garo programmu, divreiz garāku kā visiem pārējiem. Tomēr ja nebalsotu par cult of destruction tad es atdotu balsi par Requitall - tiešām pivilcīgs black, kaut visu nedzirdēju.

A tagad spešal priekš tiem baigi gudrajiem šova noliedzējiem! Man personīgi riebjas visi šitie balagāni uz skatuves, kas novērš uzmanību no mūzikas. TAČU nez kāpēc pagājušogad kad velna krusti uz skatuves taisīja veselu cirku (gan bez plikām vecenēm, bet vienalga bija gana extreme) tad visi teica "Ū ar kādu atdevi šie uzstājās, tiešām laba grupa un kas par skatuves tēlu! ūūū!"
Bļa a tagad visi uztaisa gudras sejas un dirš kko par plikām cipām, redz grib balsis dabūt ar šovu. Man protams patika arī Anal punishment, taču man šķiet būtu jāatzīst, ka Cult of Destruction BIJA pārāki tīri muzikālā ziņā. Arī par tām pārējām ~death grupelēm.
0
Nu jāpiekrīt- gaumīgāk jau bija, meitenes smukas un nekādas pārmērības. Tomēr tas nemaina faktu, ka paņēma publiku ar šovu. Bet tas ir mūziķu un mūzikas konkurss. es nesaku, ka uzstājās slikti, bet savā veidā izmantoja ne īpaši godīgus palīglīdzekļus.

fatduude- pēc tam, kad pēc Cult of Destruction notinās puse publikas, Requitall sašļuka morāli. Ticu, ka viņiem radās sajūta, ka jēgas nav, jo tāpat viņus nedzirdēs pietiekoši daudzi, lai dabūtu vismaz 4. vietu.
0
Konkursi nekad nav godīgi. Tā ir laimes spēle.
0
Ha, fatduude, tev ar Intaru gan ir iekšas, tikai tagad konstatēt ka gaišais ir sūds :) Es vairāk kā vienu pa vakaru nevaru dabūt iekšā ... Stulbums ka tumšais jau pēc otrās bandas beidzās ;(

Varēja mierīgi vēl divus pusfinālus uzbliezt - būtu godīgāk pret bandām un skatītājiem, jo tagad iegūst tie, kas vairāk draugu savelk. Neitrālajiem skatītājiem jāizvēlas starp 9 bandām ... un diez vai viņu balsis ko īpaši ietekmē.

Lasot šits aprakstus jāpriecājas vien ir, ka pirms Apoca... aizvilkos.

Ā, un pēc ilgām pārdomām tomēr par Consumed nobalsoju, kautgan The Blackout pat varbūt labāk patika. Labprāt Relicseed kādu citu reizi ievērtētu, jo atlasē bija baigi labi.

Patīkami, ka ir samērā daudz jaunu bandu, kuras var ja ne muzikāli, tad kādā citā veidā piesaistīt skatītājus.
0
heresy: es pīpēju.. :D
0
Tu arī norāvies? Johaidī... melnajā piektdienā vajag face control.
0
o.k.- neatpazinu sākumā pēc bildes, sorry Reini :D
0
synodic - nokaveeju,
blackout - nokaveeju,
anal punishment - nu taa. Nekas iipashs
consumed - lai arii speeleet maak, tomeer vokaals galiigi garaam.
apocatastasis - nepatika
lesija - es ieteiktu arii vokaalu pamainiit
cult - bija labaak kaa pagaajushoreiz, kad jamo dzirdeeju
REQUITALL - saakumaa likaas, ka buus, bet beigaas nekaa.
relicseed - vairs nepietika man shiem speeka. Bet cik atceros jamie tieshaam feini speelee
===
nobalsoju par blackout - lai jau vechiem tiek.
0
a kurš tad galu galā uzvarēja?
0
Pieņemu, ka balsis jau netika 5 minūšu laikā saskaitītas. Jāseko līdzi metalshow.lv, tur kaut kad ir jāparādās rezultātiem.

Uzrakstīju arī nedaudz plašāku review no savas puses - kristaps.blogiem.lv/2008/04/20/12584.ht...
0
nu piecu ta nē, bet 30 jau toč varētu
0
He, pateikšu nu es ar kaut ko.

Synodic nokavēju.

The Blackout - lai arī skaņa varēja būt labāka, kopumā ļoti patika; kā jau minēts, balādes vietējo metāla grupu končos ir liels retums, turklāt šī arī bija itin jauka. Varēja gan setlistu kaut kā citādi salikt, jo, tie divi +- lēnie un garie gabali pēc kārtas biš miegu sāka uzdzīt.

Anal Punishment - neskatījos, bet skanēja ciešami, pat bez basenes.

Consumed - materiāls bija interesants, taču vairāk par uzstāšanos žilbināja basista/vokālista spēles tehnika. Vokāls diemžēl ne tuvu nebija tik izcils, tomēr kopumā bija starp labākajām vakara grupām.

Apocatastasis - bija itin klausāms bleķis, lai arī nekas izcils. Pārsteidzoši, bet vienīgā šī žanra banda finālā - pieļauju domu, ka konkurences trūkums (žanra ietvaros) viņiem nāca par labu.

Lassie The Cat - lai arī atlases kārtā tīri labi patika, šoreiz gan likās visai pliekani, pēc 1. dziesmas tālāk sevišķi uzmanīu nepievērsu.

Cult of Destruction - nu šovs bija LIELS pluss. acīmredzami pie tā bija pamatīgi piestrādāts, un cepuri nost par to, gan par asinsizliešanu sākumā, gan par "cilvēks, kas smejas", gan par puskailajām meičām. Muzikālā ziņā gan bija visai vienveidīgi un necik aizraujoši, kaut gan izpildījuma līmenis šķita visai labs. Un ko var stenēt par negodīgu balsu smelšanu - šovu taisīt tak nevienam nav aizliegts.

Requitall - diemžēl vēlais uzstāšanās laiks un tehniskās problēmas sačakarēja visu. Arī paši sakreņķējušies bija, un otrā iespēja pabeigt pēdējo dziesmu vairs neko īpaši saglābt nespēja. Nu nekas, iekšā ir, un gan jau būs arī labāki koncerti. Ā, jā, vēl kas, šķiet, ka bundzinieks ar metālu ir diezgan uz "jūs" - vismaz viņa spēles stils diezgan atšķīrās no žanram raksturīgā.

Relicseed - nu jā, sagurums jau bija, tomēr nospēlēja atkal visai atzīstami. Jau otrais Metallicas koncis šogad pa piecīti :D

Mazliet mulsina dažu grupu stils uzrunāt vietējo publiku angliski (jauna gan šī tradīcija nav). Nu, ja grūti latviski runāt, tak runā krieviski, mī un žē, tāpat tak puse publikas ir krievi. A tā sanāk ne šis, ne tas. īpaši šis uz Apocatastasis attiecas, bet arī uz Relicseed.

Balsi atdevu par The Blackout.

0
Vai ta Relicseed runāja angliski? Kaut kā neatminos, bet viss var būt, jo uz beigām diezgan padaudz alus bij izdzerts.
0
Relicseed, cik nu atceros, tik tiešām tautu angliski neuzrunāja, bet Requitall gan.
0
Apocatastasis – 8
Consumed – 10
Relicseed – 10
Anal Punishment – 17
Lassie The Cat – 20
Requitall – 21
The Blackout – 23
Synodic – 25
Cult Of Destruction – 45
0
OK, tas ka COD uzvarēja laikam nav baigais pārsteigums, bet ka ar 20 balsu pārsvaru, gan ir. Un Synodic otrā vieta arī.
0
Vispār vajadzētu to FB koncepciju mainīt - no "kam vairāk draugu" uz izvēlēt žuriju, kura tad arī objektīvi vērtē. Jau kuro gadu ir šāds iznākums.
0
Tad jau pretenziju būs vēl vairāk - tā skatuve jau nav mums tik liela, visi visus pazīst; nuok, ne visis visus, bet daudzi daudzus, un tad pamats visādām spekulācijām būs vēl lielāks, kas kuram kurā vietā līdis.
0
Jocīgi, es atceros, ka iepostēju kļūdas labojumu par to, ka Requitall, ne Relicseed, bija tie, kas angliski runāja....
0
Objektīva žūrija ? Tas ir zvērs no Sarkanās Grāmatas ... Varētu vienīgi Trūmetāla specbalvu ieviest, kur trūmetālisti sabolso sev tīkamākās bandas ...
0
A, vispār es varētu būt tajā objektīvajā žūrijā. Blekmetālisti un Koristi no manis vairāk par 0 nedabūtu, tāpat Brutal Death/Grind pārstāvji, bet šie tāpat ir underground, nav ko līst arā, ļaužus baidīt
0
Nedirs, pats teici, ka par Pure Sickness balsoji :D
0
Da tas jau Death/Grind :D
0
Bet ne Brutal :D
0
Tomēr plikie ciči ir nostrādājuši, vispār negaidīti gan. Bija jau ok pablenzt uz pusplikajām jaunkundzēm, bet nu balsot - nezinu gan, tomēr muzikāli bij ļoti viduvēji.
Par Requitall acīmredzot savēji balsojuši, kaut man liekas uz viņu uzstāšanos īpaši vairāk par tiem pašiem 21 nebija.
Biju ar gaidījis vairāk balsu par Lassie The Cat. Vot tagad atrausies visi bietē, kas nebij balsojuši par šiem, fanu klubs droš vien jau gatavo atentātu.
Un vispar - par Consumed tikai 10, bļeģ!
Rezultāti baigi sviestainie.
-1
Brīnos, kad Requitall 21 dabūja. Finālā viņi bija baigais murgs. Consumed jau murgs no paša sākuma un saņēma pēc nopelniem + tā tiem krieveļiem vajag :D Lai no sākuma latviski iemācās uz skatuves runāt + debīla mode sevi angliski pieteikt.

Brutal Death/Grind ņammmm, ņammmm, ņammmm :D
0
Intar- Requitall ir kopīgs bundzinieks ar pank/poproka grupu 75,5 s.m. Pareizi atšifrēji.

fatduude, lai jau sabalsoja savējie- tie kas zināja, ka viņi parasti tik vāji nespēlē, arī atdeva balsi. Man nav kauns atzīt, ka biju to starpā, jo viņi patiešām bija zem sava parastā līmeņa.

Un man prieks, ka par spīti fanu baram, uzpūtīgajai attieksmei u.c. attiecīgā supergrupa palika balsi aiz viņiem. Mazliet gan uzjautrina- viņi salasa atbalsta grupu, kas nemāk uzvesties, un beigās vēl metalshow solās, ka citos koncertos kāds tiks pelnīti piekauts par neslavas celšana.

Šogad uzvarēja emocijas- nešaubos, ka Synodic atbrauca klausīties liela daļa Jelgavas mataino, The Blackout piesaistija ar vecā kaluma hardroka attieksmi un Cult Of Destruction... Paši ziniet. Iedeva ko pamielot acis un ar to pierādija, cik rūpīgi gatavojušies koncertam. Ceru ka meitenēm kārtīgi pateicāties par pirmo vietu :)
0
heresy - 75 santīmi tevi zemē iedzīs, kad uzzinās, ka tu jamos par poproku dēvē :P

0
Hardroku viņi nepavelk un viņu lielākais hīts ir Green Day dziesmas American Idiot plaģiāts ar tekstu latviski par urlām.
0
Patiesībā, sakiet ko gribiet, bet man visvairāk ir žēl Relicseed. Ierakstos viņi ir galvastiesu pārāki par pārējām grupām un arī koncertā nebija nemaz tik slikti (cik nu var labi nospēlēt cetros naktī 20-30 piedzērušiem un pārgurušiem cilvēkiem), bet rezultātā dalīta priekšpēdēja vieta. Bet no otras puses - ticu, ka par šitiem džekiem mēs vel daudz dzirdēsim, neskatoties uz kaut kādiem tur Fresh Blood rezultātiem.

BTW, šodien viņu draugiem.lv profilā ir nopublicēta jauna dziesma. Mans personiskais viedoklis ir, ka, ja "Bailes" un "Mirklis pie sevis" bija forši gabali, tad šitais ("Pēdējais vergs") vienkārši spārda dirsu!
0
Hm, viņi dzied Latviski !? Nebiju pamanījis ...

Njā, bet COD jārēķinās, ka tagad katrā koncī plikas vecenes būs jāgādā, a to fani nespratīs :D
0
Bet Relicseed tiešām ir labi. Klasiskajā heavy lauciņā nudien nav viegli ar kaut ko pārsteigt, bet šiem chaļiem tas ir izdevies.
0
Tiešām kauns, ka neizturēju līdz viņiem. Tā jau līdz tiem 3:00 izvilku tikai ar enerģijas dzērienu palīdzību.
0
Heresy : mees jau saprotam, ka 2 ljauno reperu izsekoshana arii bija gruuts pasaakums :D
0
Tā kā viņi pēc pasākuma nekārājās pie MP durvīm, secini, ka es viņiem uzmanību nepievērsu. Vienīgi viens mans draugs izstāstija savas klapatas un pēc koncerta viena mana draudzene atklāja, ka tie pat cilvēki vēl pāris citiem bez iemesla kasijās virsū.
0
BoD, viņiem ir gan angliski, gan latviski gabali. Cik saprotu, sākumā taisīja inglanderu mēlē, bet vienā brīdī pārgāja uz dzimto valodu. Un ir visai loģiki, ka dzimtajā valodā sanāk labāk.
0
Ptu tu, ar Requitall sajaucu, bet tā pat likās, ka Relicseed ar bija tikai Angliski gabali (vismaz atlasē).
0
"Tā kā viņi pēc pasākuma nekārājās pie MP durvīm, secini, ka es viņiem uzmanību nepievērsu." - muahahaha. Vakardienas labākais teikums.
0
Intars

Bumdzinieks vnk ir panks :-)
0
Blin heresī,ko vari te smilkstēt!Pirmkārt:kurš ar kuru sadzēra?!?!?
Par mešanu ārā-izmetam ,ja kāds met pūku(ja to redz).Believe me-pa vakaru n-tās reizes kāds kādam uzdirš,un ja par to mestu ārā,tad MP būtu pustukša.
Smiekls nāk-pēc dažu textiem sanāk,ka daži mazgadīgi puikas ,apsargiem redzot ,veselu baru atsituši!!!
Starp citu,tas čalītis,kurš apsardzes klātbūtnē solīja sadot bietē matainajiem,tika uz neatgriešanos izvadīts...
Murgoni-vēlreiz redzēšu tevi dzeram savu šmigu kopā ar savu veceni džeku WC-tiksi melnajā sarakstā.Laikam nepatika,ka tevi izmet ārā,tāpēc dirs daudz....
p.s. cik pēdējā pusgada laikā MP ir bijuši kautiņi?Pēc manām domām ļoti maz,ja neskaita ,ka kādu vārgmiesi pie steidža pagrūsta.
0
Lēts triks- apvērst visu otrādāk. Ja nebūtu pamata, tagad tik agresīvi vis neaizstāvētos. Kādu veceni? Murgonim vecenes jeb draudzenes nav.

Pēc manas draudzenes teiktā sadzēra abi minētie nekārtības cēlāji un apsargs ar tuneļiem ausīs. Atsakos ielaisties tālākās diskusijās.
0
MP NESTRĀDĀ apsargs ar "tuneļiem ausīs'.Tas ir bārmenis,kuram ar kārtības nodrošināšanu nav nekāda sakara.
(hmm,nez kas te ir apvērsts otrādi?)
0
Turklāt, ja pareizi saprotu, par kuru ir runa, sakot "ar tuneļiem ausīs", tad viņš atlases kārtā vēl spēlēja ģitāru Lesijas sastāvā - nav brīnums, ka sadzer ar Lesijas atbalstītājiem ;)
0
Kurš sevi cienošs apsargs savās ausīs tuneļkūkas štopēs ...
0
FRESH BLOOD FINĀLS 2005:

Eternal Snowfall - 58
Fimoz - 34
In The Bush - 15
Mutilate Myself - 7
Frailty - 7

Njā, Frailty iznācis albums, bet WTF ir Eternal Snowfall ?

/article/168
0
Eternal Snowfall bija gothic/doom metal grupa ar sieviešu vokālu ( nu tipa parastais beauty & beast variants - BoD noteikti patiks), kas konkursa uzvaras rezultātā ierakstīja vienu dziesmu, kas ir atrodama sekojošajā MP izlasē, un nahrenizējās.
0
Muahahahahahahaha ... "Pēc manas draudzenes teiktā sadzēra abi minētie nekārtības cēlāji un apsargs ar tuneļiem ausīs. Atsakos ielaisties tālākās diskusijās."

Šādi rodas trvvvee forum warriori :D

Labāks par to ko draudzenes saka ir tas, ko "viena tante teica".
0
Kā man neveicas ... [sad as emo]. COD man par spīti noteikti nenahrenezināsies un sieviešu vokālu ar diez vai uzaicinās (eu, bet tās plikās tak varēja arī kaut ko uzdziedāt, jebitīt matos), eh ...
0
^ haha, tas ir labs. Frailty pēdējā vietā, lol.
Nu nez, man šķiet, ka no šiem visiem viņi vistālāk tikuši.
0
Ē, tas i tas laiks, kad ES biju piejoinojis (kaukad februārī), bet uz skatuves bi bail kāpt +vēl metalmani 2005 tieši tajā laikā.

Spēks rekāties pa vieciem laikiem >:))
0
Albumu vairāk ir Fimoz'iem ;)
0
Hm, viņiem ir pat albumi ?!
0
Div gab. A ko ta prezentēs? Ta būs trešais, ne?
0
a vai ta tie divi iepreiksheejie fimozniki bija plaacenii graveeti??
man likaas, ka taas matriicas - taa kaa reaali uz demo statusu velk :)
0
^^^ neko tu nesaproti no Latvijas albūmu statusiem! :)
0
Kur tad īstenībā slēpjas atšķirība starp demo un albumu? Tajā, vai to ir izdevis kāds leibls, vai nē? Tad jau katrs var uztaisīt savu "leiblu" un tās matricas, kas tā kā reāli uz demo statusu velk, pēkšņi kļūst par albumu?
0
Reizēm grūti nošķirt, kas ir Demo, kas ir self-release. Idejiski demo ir domāts DEMOnstrācijas nolūkiem - parasti pāris dziesmas, kuras tad sūta leibliem un žurnāliem ... Selfrelease jau pēc satura ir līdzīgs pilnvērtīgam albumam, ieraksta kvalitāte varētu būt augstāka (bet tas nav nosacījums) kā demo un ja grupa neatrod leiblu/izplatītāju, tad paši pārdod končos / caur internetu ... Dažas datorfirmas savu prodikcija ar'tikai matricās pārdod, nevis spiedumos ...
0
shajaa gadiijumaa es biju domaajis tieshi pashu formaatu kaa taadu, kaut gan muusdienaas albuumus pat diskos vairs necepj, bet laiz araa uzreiz mp3 formaataa...
manaa izpratnee tas materiaals, kas izdots uz matricaam ar leibla paliidziibu vai bez taas ir deemon/ promo ieraksts
attieciigi jau datu neseeji kaa cd vai analogie audio neseeji kaa plates un kasetes ir kaut kas, ko var saukt par pilnveertiigu albuumu, EP, miniCD, LP utt.
kaut gan...atkaartoshos, ka muusdienaas ierindas klausiitaaji tam vairs nepieveersh uzmaniibu, ja banda nosauc kaut ko par albuumu - taads tas arii buus- po, ka 7 vai 33 kopijaas ar xeroxeetiem vaaciniem verbatim matricaa :)
taa kaa viss atkariigs no indiviida attieksmes pret doto materiaalu, he, he!
0
Tātad - ar ko atšķiras materiāls uz cd no materiāla uz matricas? Tikai ar apdrukas un bukleta kvalitāti/esamību? Diez vai tam ir sevišķa nozīme. Mēdz tak saukt arī par albumiem materiālu, kas uz datu nesējiem vispār nav ticis izlaists.

It kā tā starpība varētu būt iekš tā, vai tiek rūpnieciski ražots tas cd, vai mājās matricās sacepts un aplīmēts - bet tam nav nekāda sakara ar pašu materiālu.
0
galvenais, lai materiāls ir labā, klausāmā kvalitātē ierakstīts.
0
nu peec vikipeedijas:
An album or record album is a collection of related audio or music tracks distributed to the public. The most common way is through commercial distribution, although smaller artists will often distribute directly to the public by selling their albums at live concerts or on their websites.

ja pienem sho par albuuma definiiciju, tad principaa katra kaka, par ko iekasee kaut vai vienu santiimu ir albuums :D
0
Traditionally, an album ranged in duration from half an hour to an hour, depending on the genre and record label. American pop albums tended to be around a half hour; British pop albums were somewhat longer, often containing 14 songs instead of 11 or 12; jazz albums were longer still; and classical albums were the longest of all.

savukaart, ja luukojas no kaa radies pats nosaukums:

The term "record album" originated from the fact that 78 RPM Phonograph disc records were kept together in a book resembling a photo album. The first collection of records to be called an "album" was Tchaikovsky's Nutcracker Suite, released in April 1909 as a four-disc set by Odeon Records.[1][2] It retailed for 16 shillings — about £56 (US$101) in 2005 currency,

tad nemaz tik viegli albuuma statusu ieguut nebuutu!

0
Nu pag, "distribute" nozīmē izsniegt/izplatīt. Tas nenozīmē, ka par to vajag iekasēt kādu naudas summu. Protams, parasti tā nenotiek, taču teorētiska iespēja pastāv.
0
lasi uzmaniigaak:
The most common way is through commercial distribution, although smaller artists will often distribute directly to the public by selling their albums at live concerts or on their websites.

ja tev koncii vai uz ielas, vai po kur dod kaut ko par briivu, tad taa ir tiira promocija!
0
Zatlers teiktu - tā ir matu nahuj skaldīšana, bļe.
0
Un tātad, ir minēts galvenais veids un arī cits, kuru bieži izmanto. Nekur nav teikts, ka citādi nevar.

kirpus, ja es studijā ierakstīšu disku ar 12 dziesmām (kopumā uz stundu), apdrukāšu u.t.t. un visus 10000 eksemplārus izdalīšu par to neprasot ne graša, tad tas nebūs albums? Kā tad to nosaukt?
0
tev tak saka, ka promo materiaals...
vot ieliksi veiciitii vai paprasiisi atliidziibu - buus albiitis, he, he!
0
Abet ja pārdod promo materiālu? (protams, tas nav legāli, tomēr nopirkt viņus var, es pats esmu nopircis pārīti promo albumu :)) Tad sanāk, ka šis promo materiāls pēkšņi ir ieguvis albuma statusu?! :D Kaut gan tie, kas man ir, tāpat atšķiras tikai ar uzrakstu "For promotional use only. Not for sale!"
0
tip jaa, tikai kolekcionaaras veertiibas shaadam itam teoreetiski nav, taapat kaa kaut kaadai gleznas reprodukcijai, kaut gan ieks ebay pamanaas tirgot arii promo kaa raritaates :)
0
tpu, itemam
0
Nepiekritīšu; 70-tajos izdotie Led Zeppelin promo diski un ne tikai tie, tagadīt starp kolekcionāriem tūkstošus maksā.
0
Nu kā pa celmiem ar to rakstību vakaros; aiz "diski" komatam jābūt, ja kas.
0
nu tas jau ir kaa to lietu nostaada, arii GNR abu iluuziju promo aadas vaakos, tip razots tikai prieksh leibla un grupas prezentiem un limiteets 2000 gab. spekulantu (lasi kolekcionaaru) rokaas paartop par raritaati. un par autentiskumu vari ziileet kafijas biezumos...
0
cgi.ebay.com/GUNS-N-ROSES-Use-Il...

intereses peec var papeetiit vai nav jau kaadi 3000 notirgoti :D
0
Tomēr, viskretīniskākā padarīšana, kāda var būt, ir tad, kad kāds paraksta kontraktu ar leiblu, dažreiz - pat meidžoru, bet šie pēc tam izlaiž albumu limitētā tirāžā, saproties! Mākslinieks, redz, nav tik populārs, lai smērētu roķeles ar atkārtotu tiražēšanu. Un tad medī to izdevumu pa visādiem secondspin.com. Labi vēl, kādi peretrue oligofrēniķi paķer tautu uz muļķi, izlaižot savu "ekskluzīvo" darbu 666 disku tirāžā; bet nu solīdām firmām šitā cūkoties, manuprāt, gan nevajadzētu...
0
jaa, shitaa laza arii man nav saprotama...nah teikt, ka ltd., drukaa kaut vai pa tuukstotim, ja pieprasa, tad dod! preteejaa gadiijumaa no taa izdevuma vispaar nav jeegas...
un taa limteeshana 33;111;666;333;999 utt. gabalos jau arii ir trendy shtelle, ja nevar notirgot nikuja, tad nav ar ko lieliities :D
0
To kirpuss:

ED 003 TOR - Tor CDr
Black metal with melodic parts from USA. A5 hard paper fullcoloured digi package, pro black CD-r w/ silk print, limited to 150 pcs.

:)
0
BP050 ELISABETHA - Uber das Prinzip der Unschuld CD

14th release of band. Mix of neo-classic and ambient.

Normal limited edition digipack CD - 500 copies.
9 EUR worldwide + p&p.

Special limited edition with bonus black 3''CD-r in special package - 25 copies -
15 EUR worldwide + p&p.
Available only from Evil*Distro!
0
eeehhhh kadu reklaamu tev sataisiiju :)
0
kaa maakslinieks veelas taa taisa! :)
0
Pēc manas poņas alboms ir tad, kad banda sabliež vienuviet savus gabžus, kas tapuši kādā noteiktā laika posmā un kur jau jauniem gabaliem vairs nav vietas (saturiski, stilistiski un skanējuma ziņā). Vai arī, piemēram, albums par kādu noteiktu tematiku. Ar izplatīšanu/formātu tam nevajadzētu būt pilnīgi nekādam sakaram.
0
nu muusdienaas taa arii ir, jo taustaams formaats paliek arvien nepopulaaraaks, bet veesturiski, tas ir veidojies pavisam citaads!
0
Ta jau sanāk, ka AC/DC tikai divus albumus izdevuši - vienu ar veco, otru ar jauno vokālistu :D Tik pa daļām sadalījuši, lai piķi ieslaiktu ...
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas