Perfect relationship
0
Nesen runaaju ar Silviju (=mana muuza, kuras realitaati kuces, piem, apshauba, LOL!) un vinja "izvirziija teezi", ka iisteniiba ideaalaas attieciibas, lai cik tas skumji arii nebuutu, ir:

S/M (Slave/Master)
Viens grib kalpot, viens - valdiit. Kameer lietas paliek savaas vietaas, attieciibas ir savdabiigas, bet ideaalas

Ko juus par to domaajat? Visbiezhaak sastopamais (un problemaatiskais variants) ir MASTER/MASTER relationships (ok, Master/Mistress), kuraa abi ciinaas par varu. Bet tas ir sviests, bullshits, nu vispaar, kaada tad jeega ticiibai in trueeternallove un visam tam sviestam?

Taapeec nefolks atsita sho gruuti uznjemamo servi ar teezi, ka perfekts relationships ir:

BEAUTY/BEAST

Piemeers, puukjis (1) & princese (2): 1.ais nolaupa otro tiiri esteetisku ideaalu vadiits, bet 2. nekas nav pretii, jo dziive smaciigajaas pils sienaas un vecaaku organizeetie preciinieki-aarvalstu princhi nu galiigi neuzbudina, toties puukjis ir forshs - stiprs, nafig, pat sava pils ir - miila arii tiiri platoniska (ja nu vieniigi puukjis = sheipshifters ;)) un filosofiska (puukjiem patiik filosofeet), katru vakaru zhilbinosha izjaade uz puukja muguras, paari laukiem un ezeriem, nu, krc, truukst tikai civilizeetas kompaanijas. Bet vai tieshaam truukst?

Taa tik viena versija. Biezhi vien meitene = beast, puisis = beauty. Beast/beast & beauty/beauty nestraaadaa, tas jau skaidrs apriori. Taapat kaa tas, ka par Izkapti galeejais viedoklis man radaas aposteriori (post-factum, jobcik, peec refleksijas/kontemplaacija... nevis spontaani, saprati???)
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Pēc savas pieredzes spriežot visforšāk ir Master/Master, bet ne varas nozīmē, bet tādā nozīmē, ka katram ir savi noteikti priekšstati, kā kam jānotiek, konkrēti un bez atkāpēm, un ja šādi priekšstati sakrīt, tad ir ideaļņiks.
0
Vislabākais attiecību modelis ir "zirgu zagļi"- vāciski par uzticamiem un patīkamiem cilvēkiem saka, ka ar viņiem var iet zagt zirgus. Būtībā tajās abi cilvēki līdz ar laiku airvien vairāk sāk viens otram līdzināties un rada veselu sistēmu kopīgu paradumu un tikai savstarpēji saprotamu teicienu un joku. Papildus tam ir kopīgu mērķu uzstādīšana un sasniegšana, taču pāri visam ir dzirkstošs humors un nemitīga dauzīšanās.
0
Jup, heresy, šitas ir labi aprakstīts.
0
Nu, ok, bet kaa tu iedomaajies Master/Master, Balrog?
Jo man tas ir apriori imperfekti = Master, lai kaads/kaada buutu, ar laiku grib absoluutu varu. Un absolute power corrupts absolutely
Es noprotu, ka runa ir par 100% (50/50) equal partnership un agreeing to disagree, bet
Perfection is a process...
Ui nah par daudz sveshvalodas, puse siiiko droshivien nesaprot LOL
0
"Neviens nevar kalpot diviem kungiem: vai viņš vienu ienīdīs un otru mīlēs, jeb viņš vienam pieķersies un otru atmetīs."

Matejs 6:24

uztver domu? lasi metaforisik
0
ok, paskaidrojums - viens esi tu, otrs - otrs
Sevi arii jaaciena/jaamiil/jaakalpo, ne taa?
0
Kas Tev ar to attiecību tēmu pēdējā laikā? Esi viens un laimīgs. :)
Par Silvijas rašanos arī pats stāstīji, viņa ir īsta, taču tikai Tev. Ai, cik cilvēku, tik viedokļu. Viedoklis jau rodas diezgan sarežģītā procesā, pats notikums, par ko ir runa, pat ir mazākā daļa, ir jau bērnības pieredze u.c. sviesti. Nafig mani vispār pieminēt Tavos attiecību prātojumos? :D Mums taču nav nekādu attiecību.
Un es par perfektām attiecībām nezinu nekā. :D Var jau izdomāt, ka vajag tā vai šitā, bet, kad viss reāli notiek, visas tās teorijas ir jāaizmirst. Man jau patīk heresijas skaidrojums, bet, ziniet, kā, rozā brilles pēc kāda laika krīt, un tad atklājas tas viens, bezgala tracinošais sīkums, kas vairs nespēj palikt par sīkumu utt. Ar laiku arī intereses mainās, un tad svarīgi lūkot, lai abi mainās vienādi utt. Ai, baigais čakars. Šodien labs laiks. Jāiet uz parku iečillot.
0
Piekrītu nefolk, šajā gadījumā tiešām termins Equal būtu vietā, sākumā neienāca prātā vienkārši:D:D Vai šādas attiecības ir Perfect es nezinu, bet es savādāk nemāku un nevēlos. Citiem ir savādāka tā perfekcija, man vajag līdzsvaru, citiem pakļautību, citiem vergot ir pieņemami.
0
Vai par tādām lietām ir jāiespringst? :) Ideālu nav. Vai arī tikai uz laiku. Cilvēks arī mainās ik pa laikam. Un tas, kas tagad liekas piemērots, nav teikts, ka būs piemērots pēc 10, 20 gadiem.
Šķiet, ka velk uz truepsychology nevis truemetal.
0
Tāpēc jau runā par to, kas aktuāls šobrīd, pēc 10-20 gadiem iepostosim te aktuālās domas :D
0
Gribu redzēt. :D Tad visiem būs mierīgāks skats uz attiecībām. Tagad jau jaunības maksimālisms šaujas ārā un medijos saskatītās/salasītās atziņas.
Pirms lielajiem psiholoģijas tēviem (Freidu, Jungu u.c.) tādas runas nenomocīja cilvēku prātus. Citi laiki, kultūra, ekonomika utt. Bet tad jautājums par kādām attiecibām ir runa? Par iespējami ilgākām, laulību vai iemīlēšanos. Cik ilgi šīs attiecības (iemīlēšanās) pastāvēs ir atkarīgas no sīkumiem, resnuma, klikšķiem - tā te var spriest pēc dažu teikto. Un kad tad iemīlēšanās pāraug mīlestībā? Vai arī nav tā, ka tagad daudzi šķiras, jo nespēj pielāgoties, pārspīlēts ego? Kāpēc vajag izdalīt tipus, modeļus vēl vairāk visu sarežģot?
0
Paga, paga- un kur tad Kamasutra, attiecību mācība Salamana Augstajā Dziesmā, Platona "Dzīrēs" ietvertie prātojumi par Eros un pievilcības iedabu, Mārtiņa Lutera raksti par laulību tēmu? Saderības un attiecību jautājums ir vecs kā pati pasaule.

Freids rakstija par personas attiecībām ar sevi un pasauli, Jungs- vairāk par cilvēka uztveri, zemapziņas arhetipiem kultūrā. Pirmais psiholoģijas teorētiķis 20.gs, kas pievērsās šai tēmai, varētu būt Ērihs Fromms- iesaku viņa grāmatu "mīlestības māksla"- kolosāli izskaidrota attiecīgā tēma.
0
Pag Dandala, neviens te nesarežgjī neko:) te ir runa par individuālu nostāju, ne jau globālu notikumu kopumu, pēc kura varētu spriest in general...
0
Pretstati pievelkas - Nefolkam taisnība; tādēļ starp dauzonīgajām neformālēm, vējainajām bohēmistēm vai princesēm - siltumnīcas ziediņiem šim savu mūzu neatrast. Šim varētu būt piemērota kāda persona no vienkāršas, taču godīgas latvju ģimenes, kas izaugusi par konservatīvu dāmu diezgan, un strādā daļēji radošu darbu kādos valsts uzturētos medijos, teiksim - t.i., maksimums pienākuma, minimums sava "es"; ne bezdomu automāts, bet persona, kas pieradināta pie godīga intelktuāla darba un dzīvesveida. T.i., viens no tiem retajiem, apm. 2% intelektuālās stabilitātes gadījumiem, kad sieviete no sievietes kļūst par cilvēku pirms 40 gadu robežas, kad bērni un karjera ir jau gatavi, arī estrogēns izšļakstīts, un nu ir laiks pievērsties arī sava intelekta briedināšanai. Šai gadījumā pretmeta katalizators nostrādātu, un abiem varētu pavērties jauni horizonti, pat uz pretējām līdzšinējam attīstības virzienam pusēm; pūķim miera osta un princesei svaigs gaiss.
Man, šādi prātojumi tādēļ, ka, šķiet, nevar bābietis būt intelektuāli attīstīts, daudz rakņājoties sevī - pārāk daudz papildus laika šīm aiziet visādām blakuslietām, uzacu ravēšanai vai vēl kam tur, nezinu. Tamdēļ tas radošais process arī šīm parasti kaut kā caur to estrogēnu vairāk virzās; un tām dižajām sapņotājām biežāk piemerotāks izrādās tas baltais ērzelis, ne princis, kurš uz viņā atjāj. Piemēru, palukojoties kaut vai mūsdienu latv. lit. virzienā, domāju, pietiek.

Tikai, trolli, neēd tagad mani!...
0
Kurš radošais process neiet caur seksualitātes sublimāciju?
0
Pag, kas te notiek??? Nefolka interpretaacijas meegjinaajumi? LOL Nu nevajag man latvju zemnieci nekaadu, LOL, savedeeji atradushies he he

Ou, pa teemu, shodien Sigmundam vaarda diena :))

'I had a dream last night, Siggy.'

'Ja?'

'It was you and me together skipping in a field. Und then this great serpent appeared and slithered into a cave.'

'Du lieber gott! Do you know what you are saying to me? Do you know what zis serpent means?'

'Ja, it is some manifestation of the World-Spirit.'

'Dummkopf! It is my cock! Ze serpent is my cock that you are craving!'

'Nein, nein! All ze time you think of cock! The serpent is some Kundalini thing.'

'Stop mit zis craziness! The serpent is my great big cock that you cannot get out of your mind. Admit you want it!'

'Nein, nein, is some archetype, Ouroboros ze great world-serpent maybe.'

'My hot throbbing cock is ze great serpent of the world and you want it bad! Look, look, look at my cock that you crave inside you!'

Freud unzipped himself triumphantly.

'That thing?' said Jung in surprise. 'That looks like a cigar.'

-+-

p.s. Silvija tieshaam ir iista - gan man, gan tiem, kam es vinju paraadiishu, tachu Izkapts nebuus starp tiem/taam vairs, sorry (not really)
0
Tu nemāki sāpināt cilvēku uzsverot, ka sarauj attiecības ar viņu.

This is lame.

Anekdote gan laba.
0
Heresy, Platona "Dzīrēs" bija tikai un vienīgi vīriešu mīlestība un dibencauruma rotaļas apraxtītas. :D :D
Infestus, vai tad nav tā, ka Tu pats skaties uz tām, kas raustas tās savas uzacis, bet neskaties uz tām, kas to nedara, bet rakņājas un attīsta sevi?
vīriešiem ir tāda tendencīte (diezgan daudz sanācis tusēt džeku kompāškās un klausīties stāstus), ka viņi vecenes sauc par maukām, kas viņus sāpinājušas, jā, dažreiz arī vajag, bet lieta tāda, ka viņi vienk izvēlas nepareizās sievietes, jo domā ar galviņu, nevis ar galvu... un prasa man - kur lai atrod normālu sievieti? un tad man ir pretjautājums - kur lai atrod normālu vīrieti, līdzvertīgu vīrieti? (kā jau tika teikts - lai var iet kopā zirgus zagt?) tajā jautājumā es esmu iestregusi...
Attiecības var būs pilnīgas tikai tad, ja ABI cilvēki tajās iegulda un savā starpā nekaro par ietekmi. protams ir lietas, kas tracina un besī un daudz kas var apnikt, bēt tāpēc var runāt, izbļauties un domāt ko darīt tālāk. Attiecībās nekad neko nevar prognozēt... ja tās ir uz mūžu, tad to varēs redzēt tikai dzīves beigās...
0
Re: heresy 19:27

Tik iiss, ka pat nevar neizlasiit.

Tavs ieraksts (VISI TAVI IERAKSTI, NAH) pat ja tie ir par mani vai Izkapti vai Bobiju Ks Ks Ks - pasaka par tevi pashu daudz vairaak nekaa par to, par kuru tu raksti (par to = gandriiz neko)

Elementaara nesievieshu logjikai raksturiiga dedukcija man liek naakt pie secinaajuma - tev pashai patiik saapinaat cilveekus, kurus esi pametusi! (Izkapts teica kaut ko liidziigu, lai gan, kaa jau teicu, es treshaas personas baumas taa vienkaarshi bez shaubaam nepeerku)

Jo man nav taada noluuka. Es vienkaarshi paskaidroju/argumenteeju savu riiciibu. Schas, nociteeshu savu zhurnaalu draugos (kuru tu neredzi, nah!)

-+-

«Anfang des Tagebuchs
1. maijs
gestern 16:57 | Kommentare: 0

Liiksmus nah darbu sveetkus visiem un visaam.
The Bestmoon of Allmoons has begun...
Un Kuces.... nah

"Daudzi" buus (?) pamaniijushi, ka peedeejaas dienaas veicu taadu kaa histeerisku (nez, no malas droshi vien taa izskataas) holokaustu savu bijusho pazinju/"draugu" rindaas ("sashaurinu viesu sarakstu"), kas, protams, izraisa neizpratni un pieprasa paskaidrojumus.

Paskaidroju individuaali/publiski, bet vai no taa ir kaada jeega? Ceru, ka no 10 vismaz viens (iistais) saprot 10% no taa, ko es (par sevi).

Nu (emo) krc, bet Treehenge/Goldu skype kanaalaa visus paskaidrojumus esmu pat izveersis. Nav mana vaina, ja cilveeki saka, ka nevar tos palagus izlasiit... So,

Luuk, kodoliigi = par draudziibu un jaabuutiibu"

It's all about (not bitching) but

a. the allies U choose
b. the allies that choose U

I choose a.
(b. then subject to examination/verdict/expuls... chance of indulgence/etc.)

Un, nu ja, tas ir personiigi. Kaa man var teikt "ko tu visu uztver tik personiigi?" Vai tad taa nav mana personiigaa dariishana, ar kuru cilveeku es nolemju turpinaat/paartraukt attieciibas?

Ko nedriikst? Kas mani kaitina?

a. pretendeet uz nefolka riiciibas/motiivu izpratni (=veerteet/tiesaat visu peec sevis/sevis manaa vietaa/koesdariituja...)
b. uzskatiit, ka "Tev" piemiit lielaakas speejas par mani. Kaadas nah speejas? MANIS paarliecinaashanas/ietekme... speejas, LOL
c. ja redzi, ka es censhos tevis labaa (kaut vai nedaudz), neuzstaadiit nekaadus fakinos papildnoteikumus. Pavasaros es gulju 3-4 stundas dienaa, nah! Man nav tik daudz pacietiibas, es zinu/redzu, kas man jaadara! Samierinies, nah, ka man IR plaans,

Kas ir draudziiba?

Nezinu. Bet es zinu, kas taa nav. Taa nav pakaljaa liishana, izpatikshana un labu vaardu teikshana vienmeer un visur. Taa noziimee arii reizeem pateikt skarbu, godiigu vaardu un reekjinaaties ar sekaam. Bet to jau visi zin, pietiks moralizeet...

Jaa, man nekad nebuus vairaak par +-40 draugiem shitajaa soc. portaalaa. Ja tu lasi sho ierakstu, tu esi topaa, nah :))
0
Nefolk- nu tas viss ir galīgi lame. Es tulīt izmežģīšu žokli žāvājoties. Atradies princese uz zirņa.

Liega- pilnībā piekrītu :)
0
Nefolks mani patiesi sāk aizkustināt. Viņš tikko sniedza instrukcijas, kā rīkoties, ja nu viņš kādam ir dikti neiepaticies, lai pabojātu viņa dzīvi vēl vairāk. Tāpat, atsaucot draudzību, viņš paver citiem lielākas iespējas ar viņu rīkoties. Nu, viņš gluži kā audekls, ko var apgleznot gan jaukās, gan nerātnās, gan dusmīgās, gan šķelmīgās, gan naivās, gan indīgās, gan arī suņu kaku nokrāsās. Esiet gan labi, netraumējiet viņu. Ai, ne jau tas mani aizkustina, drīzāk jau tas, ka par spīti tam, ka viņš sakās neko nelasām (izņemot savus viedos ierakstus) viņš uz vienu komentāru atbild ar trijiem. Kaislības, kaislības... Vai nav mīlīgi? :)
Izmantojot situāciju, gribētu lūgt, lai Tu izstāsti to garo, skaisto ceļu, kā nākas, ka es esmu vainīga, ka Runcis nebrauc ar mašīnu uz Kunigundu. Es nojaušu to saistību, es nojaušu visas tās skaistās emociju pērlītes, kas vijas Tev ap kaklu, lai vainotu mani.
0
Manuprāt, visideālākais variants ir:

zaebiss čuvaks + zaebiss čubzene.
0
Tomēr, Heresy, atcerēsimies, ka sievietes pilnīgi neatkarīgas (lai gan "pilnīgi" - diez vai)no vīrieša kļuva tikai 20. gs., protams, ar dažiem izņēmumiem (karalienes u.c.) pirms tam. Un šis fakts ietekmēja arī vīriešu un sieviešu attiecības. Sievietei bija jāpielāgojas vīrietim! Saderība ir veca kā pati pasaule, tikai mūsdienās ir mainījusies tās interpretācija, ņemot vērā kaut vai to pašu ekonomiku, tikumu morāli, vārda brīvību u.c. Vai Tu dzīvotu pēc Mārtiņa Lutera rakstiem par laulības tēmu? Nē, jo tos viņš rakstīja tajam laikam. Tagad ir citi laiki.
Ar pihologiem gribēju teikt, to, ka viņi attīstīja domu par šeit pārspriestajiem attiecību modeļiem. Tas ir pamats tai psiholoģijai, kas ir tagad, kas ir mūsos. Fromma grāmata balstās ciešā saiknē ar reliģiju.
0
Heresy, starp sublimāciju un manifestāciju varbūt arī būs kāda atšķirība; kaut gan tiešām neesmu speciālists.

Liega, moins, nu gan smieklu norāvi; paņem no plaukta cepumu :)
Šitais uzreiz atsauc atmiņā aizpagājušo gadu, kad, jau otrajā vakarā Englandē pie radiem, brālēna mamzele raudot manam krata sirdi, kā šī ietrinusies, sapinoties ar "to nedataisīto"; "ja nav normālu vīriešu, ta šītais arī man nav vajadzīgs!" Nākamajā vakarā savukārt krogū slīcinām bēdas ar pašu manu godāto radagabalu, sirdi plosošu stāstu par bābu dulno dabu pavadījumā.
Baisi atcerēties, līdz reālai bēgšanai no mājas cīņu trokšņa pavadījumā reizēm nonāca.
Un ko domājat? Nesen saņemu ziņu, ka šie abi precoties; lai gan joprojām nespēj vienreiz pa telefonu izrunāties, nesaejot lielajā :D

Bet vispār, kur ir tās, uz kuram ar galviņu nav jāskatās? Kaut kā gan acīs pašas nelec; pretēji tām otrējām.
Bļa, un vai ta Nīčem "Zaratustrā" ar kaut kas par tām zemniecēm nebij; tik kur ira tās zirgu zagles?
Ai, pietiks šonedēļ jau jaunu mūziku klausīties un muļķības gvelzt; taimauts.
0
Izkapts,
Atbildu. Tu un tas horors Iļģuciemā biji "precedents" nefolka pašatklāsmei, ka viņam tas viss nafig nav vajadzīgs - censties citu labā, braukt viņiem pakaļ, kaut kur vest, vākt, nu priekš kam, pasaki man, ja tas viss sagādā tikai grūtības nevajadzīgas??? Un jūs esat tik _unmanageable_, ka tajā vājuma brīdī nospriedu atteikties no pārējā nefolka sabiedrības uz vismaz 3 dienām. Sajutos tā, kā jau rakstīju citur - "Fuck the Others", "I don't need lame un-bitchez who slow me down", "I deserve better" un "Sorry, Runci, bet man vajag atpūsties tagad, nevis braukt uz Lietuvu, ja?"
Tu nezini, kaads man bija apzinjas staavoklis tajaa briidii (bet vari paprasiit heresy), bet visu celju es sapnjoju par to kaa forshi iedzershu kafiju pie tevis un vairs neluuziishu nost un viss buus kruta. Bet es nevaru dzert kafiju vietaa, kur taa smird. Es ceru, ka kruuzi atradi. Noliku uz kanalizaacijas luukas vaaka pretii tavam logam - pat neiedomaajos, cik tas bija simboliski.
(emo)
Viss, nah. Interpretee mani, cik gribi, es gandriiz visu esmu pateicis
0
Gandrīz visu esi pateicis? Tas nozīmē, ka vēl drusku kaut ko pateiksi un tad Tu mirsi? Vai arī Tu vispārini lietas, ko domāji konkrēti?

Un nez, Tu pats sadomāji ierasties, neviens Tev to nelūdza, tā kā šī akcija nebija "cenšanās citu labā". Un tas unmanageable - tas liecina par diviem faktoriem - vadāmo un vadītāju, tātad arī pats neesi bez vainas. Principā. man jau pietiktu ar to, ka turās pie norunātā, nevis ik pa brīdim pasūta visus nah, un tad atkal prasa, lai brauc. Tās nebija manas ilgas, tā kā nekādu cenšanos manā labā es te nesaskatu. Un man iepatikās tas "kā jūs nesapratāt, ka naktī jābrauc? Kā jūs tikai tagad to uzzinājāt, es jau no rīta to biju izdomājis." Jau sāku izmantot Tavu atļauju, bet principā doma bija tāda.

Bet vispār labi, ka mūza Tev strādā, idejas raisās utt Tā tik turpināt.
0
Paldies.
Mees sarunaajaam, ka paskatiisimies un varbuut kaut ko izdomaasim. Es paskatiijos un sapratu, ka pat jaadomaa nav. Hm, un tu pati iideeji par tiem 500 metriem, un no riita (kaa jau rakstiiju shos notikumus no nefolka vaiduoklja atainojoshaa teksta palagaa, kuru tu neesi lasiijusi) man bija uznaacis "labuma vilnis" un es noleemu izdariit kaut ko labu savai eks-"mazmeitai". Labuma vilnis paartapa nelabumaa - un tieshi tas pats notika 2006. gada februaarii. Un shoreiz. Third chance wasted. Begone all ye lowly ayefolk!
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
daemon_dawn (16 gadi)
Skuja (11 gadi)
skru (9 gadi)
Viskas