par anoniimajiem
0
Ja es buutu hackeris ar garaam, taisnaam ;) rokaam, ieluureetu, kas tie par daudzajiem anoniimajiem jaukumiem, kuri [pat 36 gab triis minuushu laikaa!] uzpeld briidii, kad kaads WP ienaak dotajaa saitaa. varbuut mana pieredze radiijusi vajaashanas maaniju, bet DP meedz straadaat arii netaa, piem.: populaarajos portaalos /delfi, apollo/ komenteejot rakstus ljoti provokatiivaa stilaa. Secinaajums: aatraak savu lapu ar niknu ielogoshanaas sisteemu, lai jameejie atlauzh nagus veltiigaas mokaas. taa luuk.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
par tiem daudzajiem anoniimajiem var neuztraukties - tie ir searchboti, kas nejeedz izmantot cookies
0
visi?
0
veisu chaaa ilgi gaidiiju tavu eenu sheit :DDD
0
nu nevar apgalvot, ka visi, bet, ja paraadaas virs 10, tad noteikti tur boti plosaas. ir bijis pie 200 anon arii :D
0
BiggUgguciit, tu mani vienkaarshi mierini :(((
0
ja ja jaa - visur zhiidu spiegi, vajaa, kjer un liek cietumos :))))
0
nu jau tu sit pushu pat mani :0
0
:) visus
0
skatoties sava saita logus, es vienreiz pamaniju vienu IP no iekslietu ministrijas. nemiet vera, ka tapat visas sis lapas ir uzskaitee, lai noskaidrotu potencialo nemieru vietas, utt. visiem jadara savs darbs ;p
0
Tieši tā. Mēs neesam vieni he he. Gan jau ka šo saitu arī kāds pa laikam kontrolē. Ir taču labi būt informētam, vislabāk - vēl vairāk informētam nekā pārējie domā. :(
0
Delfos piemēram, šķiet, darbojas kāds bariņš kretīnu, kas kontrolē komentārus. Un viņi jau nu nemet ārā piem. tekstus ar lamuvārdiem. Visas tās tukšpaurainās jēlības viņi atstāj, lai iespējami vairāk atšķaidītu normālus domu graudus ar šiem mēsliem. Tā lai cilvēkiem apniktu lasīt un viņi neko labu un jēdzīgu tur neatrastu. Viņi izmet visus jēdzīgos tekstus, kuros ir pateikts kaut kas saprātīgs un svarīgs (piem. par politikas aktualitātēm vai nacionālām tēmām).
Bieži gadās redzēt, ka kāds raksta atbildi kādam konkrētam tekstam, minot, kurš un cikos to rakstījis, bet, kad es sāku meklēt to tekstu, es neko neatrodu, jo tas ir izdzēsts.
0
Dažādos delfu tipa saitos cilvēki sūdzas, ka viņu komentāri nenonāk līdz lapai. Pats arī esmu to daudzreiz piedzīvojis. Nedomāju, ka tā ir interneta pieslēguma vaina.
Kad reiz visiem šiem novērotājiem tiks izdurtas acis???!!
0
vari nākt uz piparmetra.net forumu ;P
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
ssstnotb (6 gadi)
Viskas