Gulbis spārda
+1
Bļa, jau otro stundu čalis močījas 1/4 ar trešo pasaules raketi. Gan pa TV7, gan pa EuroSport rāda.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Gūlbis, bļa ...
0
man tas tennis nesaista
+1
Man jau ar ne, bet ja mūsējais kārtīgi kapā, turklāt skaistā spēlē ...
0
mjā, baigais malacis, cepuri nost
0
un kā tas viss beidzās?
0
Esot pakāsis. :(
0
Children Of Bodom - Blooddrunk
0
Pakāsa. 5:7, 6:7, 5:7. 3h10min. Bet spēle bija ZB. Ja vēl čalim 5x stīgas nebūtu saplīsuša un vairāk veiktos... Bezmaz no kāda torenta būs jānovelk.
0
Epic fight.

Bet no tenisa es pilnībā neko nesaprotu. Tikai to, ka šitas Gulbis baigi labi spārda bumbiņas :D
0
Vo pilnīgi pievienojos Deathperado komentāram. Bet džekam lai veicas! :)
0
Latvijas tenisists Ernests Gulbis šodien sarūpējis pamatīgu pārsteigumu Romas ATP „Masters Series” tenisa turnīrā. 2. kārtas mačā viņš ar 2:6, 6:1, 7:5 apspēlēja ATP ranga līderi Rodžeru Federeru, gūstot nozīmīgāko uzvaru savā karjerā.
0
jū, skatījos, sākot no otrā seta; otrajā Fedju kā iesācēju salika. Trešajā arī labi gāja, tikai dahuja mačbumbas nodirsa, laikam rokas vai kas cits no uztraukuma trīcēja - vienubrīd jau skatītāji ņirgt sāka. Bet tomēr saņēmās un galotni izrāva. Malacis.
0
Urrrā, uzvara!! Beidzot. Tagad, saņemsies un spārdīs pirmo 20ieku!! :-)
0
After blowing two match points on Federer's serve at 5-3 and four more on his own serve at 5-4, Gulbis finally served out the match to love. “I couldn't get the serve in, I didn't know what to do, I was shaking. A terrible feeling," Gulbis said about the nerves that comsumed him.

Pēc 4. pakāstās mačbumbas mana pelīte pēkšņi nezkapēc atdūrās pret sienu un es jau gribēju strīmu slēgt nafig ārā. Labi, ka tā neizdarīju.
0
Latvijas tenisists Ernests Gulbis pēc sensacionālās uzvaras pār pasaules pirmo raketi Rodžeru Federeru atzina,ka trešajā setā, kad gandrīz izlaida uzvaru no rokām, "gandrīz pietaisījis bikses", ziņo ārvalstu masu mediji.
0
spēle ir novelkama isohunt.com
-6
Nav jau žēl, lai puika uzvar, priecājas un valsts vārdu nes pasaulē, taču tracina, ka nākošajā dienā visi ziņu portāļi, avīzes u.c. mediji to tik vien skandina kā viņa vārdu. Cik viņš skaists un cik varens...
Tagad vēl ne tik, bet kad bija kaut kāds čempionāts, tad Gulbis bija visur...tas man radīja riebumu pret tenisu.
0
Par ko tu tur runā ? Sūdabrāļu medālis tev ar radīja riebumu pret skeletonu ?
+4
Latvietis latvietim latvietis....
-2
Skeletons netiek dienā piesaukts 25x visos iespējamajos mēdijos.

"Latvietis latvietim latvietis" - atkārtošos vēlreiz.
Nav jau žēl, lai puika uzvar, priecājas un valsts vārdu nes pasaulē, taču tracina, ka nākošajā dienā visi ziņu portāļi, avīzes u.c. mediji to tik vien skandina kā viņa vārdu.
+2
Gan jau, ka iepriekšēju panākumu iztrūkums Latvijai šai sporta veidā, atskaitot varbūt Neilandi, un salīdzinoši lielais prestižs pasaulē, varētu būt labs stimuls mēdijiem šo kladzināt caurām dienām, vēl jo vairāk tagad, uzvarot Federeru.
Un jā, brāļi Šici pārstāv kamaniņas divniekos, tā starp citu.
+3
Katram ir tiesības uz slavas brīdi, it sevišķi, ja tā ir tik grūtā cīņā nākusi.
Kas tur slikts, ka visur par to raksta? Vismaz kaut kas labs ir izlasāms pārmaiņas pēc.
-3
"Kas tur slikts, ka visur par to raksta?" - it kā nekas, taču kas par daudz, tas par skādi.

0
Nemanu, ka būtu par daudz. Katrā ziņu saitā pa vienam rakstam. Vēl speciāli apskatījos, ko cnn un bbc par to saka.
-1
Nu vai man tiešām būtu jāatkārtojas atkal?

"Tagad vēl ne tik, bet kad bija kaut kāds čempionāts [pirms kāda gada vai pusgada], tad Gulbis bija visur...tas man radīja riebumu pret tenisu. "
+1
Kā jau Resnais teica - tas tādēļ, ka teniss ir viens no populārākajiem sporta veidiem visā pasaulē, atšķirībā no skeletona, kamaniņām, BMX utt. - un arī hokeja, ko pieklājīgā līmenī spēlē tikai ~20 valstīs.

Man, starp citu, teniss nekad nav paticis. Bet ja kāds mūsējais spēlē augstākajā līmenī, tad jau var paskatīties.
+2
A kurš spiež visus sūda portālus pēc kārtas apmeklēt ?

Ieraudzīju saiti draugos un iemaucu Trūmetālā. Nekādu ažiotāžu neizjūtu ...
0
tu, sliktais, sacēli ažiotāžu trūmetālā:@
0
Cik tad bieži kāds Latvijas sportists / komanda uzveic pasaules ranga līderi ? Gadās bobslejā, kamanās, skeletonā, sķēpmešanā, barjerskriešanā, sūdspiešanā, vingrošanā, BMX, blaķenē un tagad arī penisā. Skaidrs ka visur pirmajās lapās.
+2
Da labāk, lai vienu dienu paraksta par Gulbi, nevis par dirsā esošo politku, ekonomiku un citiem ikdienas mēsliem.

Pēc daža laba sāk likties, ka latvieši tik ļoti ir atradinājušies no labām ziņām, ka nepanes tās tīri fiziski.
0
Latvijas pirmā rakete Ernests Gulbis sasniedzis Romas ''Masters 1000'' turnīra ceturtdaļfinālu. Gulbis 3. kārtas spēlē smagā cīņā tika galā ar itāli Filipo Volandri – 6:2, 3:6, 7:6(4). Pateicoties šai uzvarai, Gulbis nodrošinājis jaunu rekordu vienspēļu rangā.

Pateicoties šai uzvarai, Gulbis otro reizi iekļuvis ''Masters'' turnīru ceturtdaļfinālā, atkārtojot 2008. gadā Sinsinati iespēto. Šodienas panākums arī ļaus sasniegt jaunu rekordu vienspēļu rangā, uzlabojot 2008. gada augustā sasniegto 38. vietu. Romā sasniegtais ceturtdaļfināls Ernestam ranga punktu bagāžu papildinājis ar 180 punktiem, bet bankas kontu – ar 53 000 eiro. Gulbja nākamais pretinieks rīt būs spānis Felisiano Lopess, kuram šodien paveicās ar horvāta Ivana Ļubičiča izstāšanos. Gulbis ar Lopesu ticies vienreiz – pērnā gada rudenī Stokholmā divos setos pārāks bija Lopess.
__________________________...

Latvijas tenisists Ernests Gulbis piektdienas vakarā izcīnījis ceturto uzvaru prestižajā Romas ATP „Masters Series” tenisa turnīrā, ceturtdaļfināla spēlē ar 7:6(6), 6:1 pieveicot spāni Felisiano Lopesu. Pusfinālā bez Ernesta iekļuvuši arī trīs Spānijas tenisisti, bet mūsu sportista pretinieks sestdien 17:00 būs „māla karalis” Rafaels Nadals.

Pirmo reizi iekļūstot ATP „Masters Series” turnīra pusfinālā, Gulbis ieguvis apjomīgu reitinga punktu skaitu – 360, kas pirmdien rangā jau varētu ļaut pakāpties uz 33. vietu – pavisam tuvu tam, lai Parīzē „French Open” būtu izlikto sportistu vidū. Arī naudas prēmija pusfinālistiem nozīmīga – 103 450 eiro. Taču sestdien cīņas turpinās – 17:00 Gulbi eksaminēs par māla karali dēvētais Rafaels Nadals, kurš šodien ar 6:4, 6:1 uzveica Stanislasu Vavrinku. Uz māla seguma Nadals šajā sezonā nav zaudējis ne seta un būs pārliecinošs favorīts cīņā par finālu, tomēr... Par gaidāmo maču vairāk Sportacentrs.com informēs sestdienas rītā.

HELL YEAH!
0
Paldies par virsraksta labojumu a to baigais pazor na psa ...
0
Latvijas sportists Ernests Gulbis šodien kļuva par pirmo tenisistu šajā sezonā, kurš spējis uzvarēt setu māla seguma kortos pret spāni Rafaelu Nadalu, tomēr izvairīties no zaudējuma pusfināla spēlē mūsu sportistam neizdevās – 4:6, 6:3, 4:6. Romas ATP "Masters Series" turnīrā Gulbis nopelnīja 360 reitinga punktus, kā arī 103 450 eiro prēmiju.
0
No igauņu portāla kopēji? :D
+1
103 450 eiro - paskraidīja pa māliem un dabūja tādu piķi! nice!

tāpat man patīk spēkavīri - gadu ēd tonnām pārtikas, trenējas celt lielus jo lielus akmeņus, aizbrauc uz čempionātu un pa savu sezonu ar nopelna smuku džunguru!

kapēc ar alus dzeršanu nevar pelnīt smuku džunguru? :(
0
Domāju, ka var. Brauc pa sacensībām - ātr-,daudz-,ilg- dzeršanas ;)
0
Izrādās, ne tikai Gulbis spārda:

"Latvijas pirmā rakete Anastasija Sevastova (WTA 74.) pirmo reizi iekļuvusi WTA tūres turnīra finālā, šodien Eštorilas (Portugāle) turnīra pusfinālā trīs setos pieveicot ķīnieti Šuaju Penu – 6:7(6), 6:1, 6:3.

Savā pirmajā WTA finālā Sevastova tiksies ar 27 gadus veco spānieti Aranču Paru Santonhu (WTA 81.), kura pusfinālā negaidīti viegli ar 6:1, 6:4 apspēlēja rumānieti Soranu Kirsteju. Fināla sasniegšana Sevastovai devusi 200 ranga punktus un 13 740 eiro prēmiju."

Tīri pēc rangiem ir labas izredzes uzvarēt turnīru.
0
^
Tenisisti laikam sajutuši krīzi savā maciņā! Uzreiz ar 666% atdevi sākuši blietēt!
bla bet tie honorāri un prēmijas ej tak tu nost ku labs piķis! Ar tādiem 14K Eriku jau var mēģināt iesākt kaut kādu mazo biznesiņu - raskruķīt ģēlas... vai arī vienkārši visiem metaļugām uzsaukt aliņu!... hehe
0
A tu paskaiti, cik tur piķa ielikts iekšā: trenniņitelpas, inventārs, masieri, treneri, pārlidojumi, viesnīcas ...
0
Tur jau tā lieta. Lai rangā pakāptos un turētos, ir jāspēlē nepārtraukti un jāhujārī visu laiku apkārt pa pasauli.
0
^
Vai ta Jūs domājat, ka tenisisti ir kāds izņēmums, taču jeb kurā sporta veidā, jeb kuram sportistam ir sponsori! Ar sponsoru palīdzību viss tas pasākums ar lidošanu un citiem vajadzīgajiem pribambasiem taču ir realizējams pasākums.
0
Nu, ar to sponsoru piesaisti ar ir, kā ir. Kad jau tu esi elitē, tad protams, cita lieta, bet kamēr tu vēl esi melns un maziņš karjeras kāpņu apakšā, nebūs vis daudzi, kas tāpat vien tev gribēs piķi par smukām acīm dot. Vispār jau pie mums uz sponsorēšanu darbojas zināms princips, kas būtībā ir valsts appišana un par ko neviens skaļi nerunā ;)
0
Latvijas vadošā tenisiste Anastasija Sevastova pēc Eštorilas WTA „International” vienspēļu titula izcīnīšanas sasniegusi jaunu rekordpozīciju rangā – kāpums pa 14 vietām augšup uz 60. pozīciju. Ranga pirmajā vietā joprojām atrodas amerikāniete Serēna Viljamsa, kura savu pārsvaru šonedēļ tikai palielinājusi.

Kā zināms, pagājušajā nedēļā Anastasija Sevastova aizvadīja lielisku turnīru Eštorilā un pirmo reizi izcīnīja WTA kategorijas vienspēļu titulu, kas bija arī pirmais Latvijai pēc 17 gadu pārtraukuma. Par uzvaru turnīrā 20 gadus vecā liepājniece ieguva 280 reitinga punktus, kas jaunākajā rangā viņai ļāvis pakāpties 14 vietas augstāk un sasniegt jaunu rekordpozīciju – 60. Šonedēļ Anastasija turnīros nespēlēs, bet jaunnedēļ cīnīsies WTA „International” sērijas sacensībās Strasbūrā, kur visticamāk jau būs izlikto sportistu vidū.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas