Benediction jauns gabals onlin
0
Long-running UK extreme metallers BENEDICTION have posted a new song, "Immaculate Façade", on their MySpace page. The track comes off the group's new album, "Killing Music", due on August 22 via Nuclear Blast Records. The follow-up to 2001's "Organized Chaos" was produced by ANAAL NATHRAKH mastermind Mick Kenney and features several guest musicians, including Karl Willets (BOLT THROWER), Kelly Shaefer (ATHEIST), Billy Gould (ex-FAITH NO MORE), The Fog (FROST), Markus Staiger (Nuclear Blast Records owner) and Thorsten Zahn from Metal Hammer Germany. A limited-edition version of the album will include two bonus tracks and a DVD.

Orģinālavots: www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/ne...
Klausīties te: www.myspace.com/benedictionuk...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Ilgi jau nu tas Killing Music ir nācis, bet vismaz šis Immaculate Facade dārdina ļoti spēcīgi.
0
Gabals, labs, vienīgi man tā viņu myspace lapa nez kāpēc nokarina ugunslapsu >:(
0
Man ar Opera pēc 30s aizgāja pa pipelēm ... Tā īsti pat nesanāca paklausīties.
0
+ They Must Die Screaming tur pat www.tweakxp.com/tweakxp/display.asp...

Bļē, albums būs močnijs!

PS. Jā gļuki gan tur ir uz vairākiem brovzeriem, bet klausīties var.
0
Čort, iepriekšējais ne tas links, šiten: www.myspace.com/benedictionuk...
0
bo bo boring
0
nu, kā garšo "Kiling Music"? man jau patīk, ilgi gan gaidīt sanāca. vispār Dave Ingram nomaiņa ar xxxx (slinkums meklēt kā sauc jauno vokālu)ir nākusi pa labu. tas viņa Anaal Nathrakh ar labs, vismaz jaunākie garadarbi. "Hell Is Empty, And All The Devils are Here" tāds tīri lustīgs muzons.
0
heavy stuff, ir ir smeķīgs!
0
Sasodīts, par šo biju pavisam aizmirsis, ka ir jau laukā.

Tagad klausos, un pats pirmais, kas iekrīt ausīs ir bungu skaņa. Kaut kāda dikti sintētiska izklausās, basbočka galīgi švaka, pat švakāka nekā parastie tikšķi (apmēram tā kā pa dirsu pliķētu), kamēr drobene dzen kā naglas galvā. Ģitāras gan diezgan sulīgas. Nez, var jau būt ka lētās austiņas un zagtie mp3 pie vainas. Vispār brīžiem, kur aiziet kardāns, tur arī gičām tā sula pazūd.

Par muzonu pagaidām komentāru nav, līdz tituldziesmai viss šķiet pa pirmo.
0
vokals loti patik
man tie plikji pa dirsu tiri labi iet ieksa bungaam, kardans iesparda
gicas gicas, taka gribetos ko vairak, bet laikam no visam grupam vienu un to pasu kas man patik nedrikst prasit. a varbut ir tas kas man patik, nesmu dzirdejis visu albumu tikai 2 dziesmas
0
kkas jums tur nav riktīgi ar apskaņošanu ;D man basbočkas skaņa zajebis. ja vēl ekvalaizeri pakruķī, tad vispār labiniekā!

0
Skaņa ir OK, bet nav tipiskā Benediction skaņa. Vokāls gan atgādina vecos vokālistus (dzied gan Anaal Nathark vecis). Var piekrist MA, ka baigais oldskūls bez lielas daudzveidības, bet man patīk.
0
Lai arī gaidīts albums, un ar pirmo klausīšanās reizi aizķēra visai pamatīgi, tomēr pēc kādas 3-4 atkārtotas klausīšanās jau sāka apnikt un nogurdināt. Pēc pirmajām publiski pieejamajām dziesmām likās, ka šams varētu būt Benediction viens no labākajiem veikumiem, tad pēc pāris klausīšanās reizēm ne tuvu vairs tā neliekas. Noteikti gribas izcelt Dripping With Disgust, kas manai gaumej liekas labākā šā albuma dziesma, kā arī viena no labākām desām, kas šogad dzirdēta.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
regar (18 gadi)
TurboHobo (jauniņais)
Mustana (jauniņais)
Viskas