cradle of filth
0
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
-4
Kopā ar Dimmu Borgir - labākā black/dark metal grupa pasaulē!
0
CRADLE OF FILTH - Amīšu POPmetāls! Nekas vairāk. Sucks. Vienīgie normālie gabali viņiem ir citu grupu coveri (piem., ANATHEMA - SLEEPNESS).
0
to: indriķis 13
Eh, aprobežotība ar visādiem popmetal un pārējiem sviestiem! Cradle Of Filth - augstas klases metal grupa, kas jau ir nopelnījusi sev vietu "black metal" slavas zālē" !
0
Ui, kas par teemaam un apgalvojumiem. Noteikti piekritiishu par populaaraakaam grupaam, bet nu nekaadiigi par labaakajaam black. Shiis divas grupas baidos neielien manu miiljaako grupu divdesmitniekaa. Kaa arii mazaak par 20 nebuutu veerts saukt IMHO, jo njemt divas labas black grupas un saliidzinaat ir tik pat bezjeedziigi kaa saliidzinaat nu piem. labu alu ar labu kafiju.

Eh, ne uz briidi gan neshaubos, ka te netruukts COF un DB cieniitaaju.
0
Un vēl - Cradle Of Filth nav amerikāņu, bet gan angļu grupa!!!
0
to Black DATA
Nu labi, vajadzēja man pieminēt "Manuprāt" pie labākajām!!!
0
to Beldegir
Par to ka tas ir tavupraat, nemaz neapshaubiiju. Vienkaarshi par tiem kas sauc shaadas grupas pie labaakajiem blekeriem, taa iisti no black neko nav dzirdeejushi. Bet nu tas taa, manas aprobezhotaad domaashans deelj.
0
P.S. Par tiem... ir izveidojies priekshstats. Sorry par nesakariigu teikumu.
0
"Eh, aprobežotība ar visādiem popmetal un pārējiem sviestiem! Cradle Of Filth - augstas klases metal grupa, kas jau ir nopelnījusi sev vietu "black metal" slavas zālē""
BullShits! Tur nav ne smakas no augstas klases, kautkāds savārsots ļurinājums... Viņiem pat nav īsti sava stila!
Un nav arī staprības Amīši vai Angļi - tāpat viņu kultgrupa ir IRON MIDEN un bliež viņi pēc Amīšu labākajām tradīcijām...ha,ha....
0
to Indriķis 13
Labi vecīt, tev laikam pašam savs mēmais stils, ka vari apgalvot, ka visā pasaulē atzītai grupai nav sava stila - man nāk par tevi smiekli! kas tu tāds esi par noteicēju, ka vari te dalīt stilus, kam ir, kam nav. Nožēlojami!!!
0
Tā jau saka, ka atšķirīgas gaumes ir visizplatītākais strīdu avots.
0
Nu ir man savs stils un tālāk? Man vairs nav 15 gadu lai es nespētu saprast kas ir laba mūzika un kas nē...
0
hehe, man piemeeram dimmu borgir ir viena no miiljaakajaam grupaam, un varbuut nevis deelj taa, ka "nebuutu" dzirdeejusi labu bleku, bet taadeelj, ka man vairaak patiik sympho blekjis, nekaa taads vienkaarsh, bet citu vaardiem - labs. bet cof - nu profesionaali vinji ir gan muuzikaa, gan naudas raushanaa, bet cik nu labaakie.. nez, nez :)
0
popsa....
0
lūk
0
dimmu borgir vot ta ir shtelle! bet cradle tas gan jau nav tas, vecie demo ir labi bet tagad spele popsu! pikashi tik to vien dara ka fano par vinju
-1
Karoche, ko gribeeju teikt... Ar Black Metal kreiduljiem sakars visai mazs, un ja kaads apgalvo preteejo, tad jautaajums, peec kaa vinjsh nosaka, tas ir BM vai nav? Peec vokaala? Interesanti, interesanti. Vampiiru metaals tas ir un buus. Tas ir viens. Otrs ir tas, ka origjinalitaates un sava stilinja truukumu shiem paarmest nevar. Es pats neesmu neko lielaa sajuusmaa par COF, pops tieshaam spiezhas pa visaam malaam aaraa, bet "Midian" albums gan sanaacis visai tiikams. Un, kas attiecas uz Dimmu Borgir....... eh..... Laikam vinji taisa kautko visnotalj klausaamu, bet taa ir shkjiet vieniigaa grupa, kurus neklausos bezmaz principa peec. Pirmo reizi shos redzeeju koncerta ierakstaa, un tas, kaa vinji uzvedaas uz skatuves, par kaadiem ahuunaakajiem, akuutaakajiem metal karaljiem vinji tur iztaisiijaas man vienkaarshi uzdzina dzilju riebumu. FUKK OF!!!! menstrual anal fekal impalement. Un nezinu kaapeec mani visi nodirsh, kad saku, ka DB rifi briizhiem atsit Dark Funeral. Vismaz dziesmas divas, kad pirmo reizi dzirdeeju, no saakuma nodomaaju Dark Funeral esam, liidz neparaadiijaas DB tizlais sintuuzis. Kas tas vinjiem par debiilu sintinju?! Visaadi ir dzirdeeti un visaadi ir klausaami, bet nu shitais fetus discharge gurgling.......
0
Njā, ar black viņiem ir maz kopīga, īpaši jau pēdējos gados, bet sava stila trūkumu viņiem nu nekādi nevar pārmest. Es viņus atpazīstu uzreiz un ne jau tikai vokāla pēc. Vokāls, starp citu, ir viens no viņu vērtīgākajiem elementiem IMHO. Man arī vairs sen nav 15, bet šī grupa patīk pat ļoti un es par to pat nedomāju kaunēties he he. Ar viņiem ir līdzīgi kā ar Mensonu, var uztvert virspusēji un spiegt aiz sajūsmas, bet var arī ieklausīties dziļāk un uztvert vairāk.
0
nu jaa! katram jau ir sava taisniiba! bet patiesiba katram ari ir sava aume un par gaumi nestridaas
0
par gaumi diskutee
0
nu jaa! un ko tad tu varetu pateikt par carpatian forest, vai tvangeste? man piemeram loti patik tvangeste skanejums
0
Denijs ir mans dievs.... viiiii
0
nezinu, kas ir tvangeste, bet prichom te Carpathian Forest? Karpati ir vieni no maniem miiljaakajiem Black Metal paarstaavjiem, bet kaadaa sakaraa tu vinjus piemini sheit?
0
Tvangeste (vai kaa vinju tur raksta) ari ar BM ir netieshs sakars... un ne tikai taapeec ka man vinji nepariik. Tas ir kaarteejais mainstream kas ar zhanra tiiriibu nu nebuut nevar lepoties. Savukaart CF... o jaa, neskatoties uz visiem vijeboniem BM nosaukumu shiem neatnjemsi, kaut vai veco albuumu deelj. Uz best-of IMHO vinji protams nepretendee, bet nu laba grupa ar unikaalu skaneejumu.
0
Btw... sorry par offtopic.
0
Man savkārt imponē LUX OCCULTA
0
bet kopa no visa teikta varam spriest ka cof nevienam nepatiik
0
nee, vampir, dannijs ir mans dievs!! :DD
0
cradle ir pokemonu-vecriigas melno 14gadiigo vecenju un 12 gadiigo pozeru (naaviigi melnie zelejas mati un stulbaas aadas aproces) pieluugsmes objekts.Dirsaa visus melnos-naaves- pokemonus!!!!Ja ir kaads true metaaists, kam patiik vecais cof, tad nav ko bilst.Jaunais ir riktiigs pop
0
Man patīk gan jaunais, gan vcais COF. (Dodu tev tiesības uzskatītm , ka neesmu "īsts" metālists.)
0
Shis tas jau tak ir klausaams no CoF, bet visu apeest gan ir pagruuti, saak shkjebinaat.
0
nu tad galu gala jus varat vienoties kada stilaa ir COF????
0
Ne tavā.
0
nju shiem driizumaa iznaaks jauns plaacenis Nymphetamine zem Roadrunner'a, nju kaa parasti lipiigi skaisti trali vali, tiem kam patika ieprieksheejais noteikti shis ar patiks, kam nepatika nepatiks, diezgan apniciigs, bet gan jau asvu fanu tuukstoshus shis albuums atradiis :)
0
Neiz vai sheit vispaar kaads par kaut ko var vienoties. Bet nu IMHO COF speelee (-ja) kaut kaadu black metal veel ar dazhiem piejaukumiem. Un tas vampire metal ir taads pats vijebons kaa Heresiarh taa sauktais daragon metal. Par to popsu nespriediishu, neko no jaunaa neesmu dzirdeejis.
0
a par ko te buutu jaavienojas? sauc to kaut par ultra super puper duper black, tas tikai izsaka cik daudz konkreets feiss zin par to muuzikas stilu kuraa vinsh baazh shos nabagus iekshaa, ja tas sakriit ar tavu izpratni vai vairaakuma tad jau labi :)
0
kudar nu tu kludies.ir manaa...
0
Es nesen dzirdeeju ka cradle buus riigaa. Kautkad driiz. Taa tiesa?
-1
Smieklīgi, kāds jums Te pops. Lūk, ja kādreiz Cradle Of Filth atbrauks pie mums (kaut arī neesat pelnījuši ar šādu atieksmi!!!) lūdzu jūs rinda super - true metālisti un pop - speciālisti pieejat pie grupas un pasakiet, ka šīe ir popsa un kas tur vēl ne!!! Nožēlojama taisnvirziena domāšana!!!
0
nebuus vinji riigaa :)) da paaraak daargi vinji izmaksaa.
0
cradle of filth ir labaakie,bija,ir, un buus.......
0
Supertīņu grupele. Neinteresē...
Ja arī Rīgā būs, neiešu, tad jau labāk eju bumbierus dauzīt...
0
Baldegir tu ir smiekliig :) doma pareiza ideja garaam, lai cilveeks ietu uz cof konci un tikai tamdeelj lai pateiktu sejaa dazhiem maza auguma kraasainiem indiviidiem ka tie ir poperi :))))

es skyforger teicu sejaa peec kaujas ka streljku albuums ir pops(par miixtu un par daudz speed elementu un balss nav tik jauka kaa kaujaa), un kas tad nu par to? ja cilveekiem patiik tad tas ir labi, pops jau nav nekas slikts, pat otraadi, ir protams stili kuros popam buut nav labi, bet taadas bandas kaa cof kas vismaz par 50% taisa naudu nevis tikai muuziku kas pashiem patiik, nu kur ir probleema? daudzas bandas apskaustu cof par to popularitaati par naudu ko sanjem darot to ko veelas, daudzi tieshi preteeji, vot ko nevaig tas ir baazt cof kaadaa stilaa, jo nekur vinji neiederas, par daudz pozee, bet nu tas piederas pie lietas.

galu galaa taadas bandas arii ir vajadziigas, siikos skukjeenus piesaista metaalam, a tur skaties paaugsies, paliks gudraakas un izveeliigaakas(uzsvars uz peedejo vaardu), jo pasaulee ir ljoti daduz grupu kasspeelee kaa cof un dimmu, bet ja cilveeks zin tikai TAAS divas tad tas tik saka par nenopietniibu, bet atkal, kas nu kuram vajadziigs,s triidi par cof ir bezjeedziigi, man taada muuzika labi iet fonaa :)
0
heh, vakar, plkst. 18:46

" ja cilveekiem patiik tad tas ir labi, pops jau nav nekas slikts, pat otraadi, ir protams stili kuros popam buut nav labi, bet taadas bandas kaa cof kas vismaz par 50% taisa naudu nevis tikai muuziku kas pashiem patiik, nu kur ir probleema? daudzas bandas apskaustu cof par to popularitaati par naudu ko sanjem darot to ko veelas, daudzi tieshi preteeji, vot ko nevaig tas ir baazt cof kaadaa stilaa, jo nekur vinji neiederas, par daudz pozee, bet nu tas piederas pie lietas."

man ir dazhas opoziicijas... taadas grrr! opoziicijas:

pirmaam kaartaam es piekriitu ka peedeejaa albumaa vinji ir izgaazushies, tad pirmstam bija zbornjiks un pricipaa ari nekas nopietns(Live Bait For The Dead). Un peedeejaa albumaa nezinkapeec es saaku just narkotiku klaatbuutni, vai trulo kaifo kaads no vinjaam rodas(tapeec ari nepatiik albums), nu labi pats es neesmu lietojis, bet cilveeki ir redzeeti kaa mainaas, kad saak lietot, un tici man es zinu par shiim lietaam(sajuutaam, nedabiigo kaifu, kropliigo narkotiku iespaidu utt.), bet es negribeetu teikt ka "tikai vecie albumi...", nee pirms shiem diviem bija dafiga labi. Ar SUPER labaam dziesmaam. Man nav 15, tachu es varu teikt ka kaapeec cilveeki klausaas blacku, gotiku, vampiirisko, un visaadus citus CoF atbilstoshus stilus? Ne jau tapeec ka, grib paklausiities un nokritizeet - ai vinjiem suudiigas gitaaras, bungu partijas par vienkaarshu utt. CoF klausaas tapeec, ka cilveekiem patiik! Atmosfeera nu un protams ari bungu partijas un gitaaras kuras starp citu skan reaali labi. Es piekriitu ka ir grupas ar interesantaakiem, gitaaru un visaadu instrumentu izpildiijumiem tachu shii grupa ir pavisam kas cits nekaa ierastais death, black, heavy, trash, power, utt. Shis ir mezhoniigs vampiirisms. Veciit atmosfeera dominee vairaak un tas ir zaebca, jo man personiigi atmosfeera ir 20-30%(vai varaak dazhos briizhos) svariiga no visas muuzikas(gots sirdii, mezhonis aarpusee).

Tagad pasaki man luudzu kas ir pops? ar ko komercija atshkiras no undergounda? Mmm?
Citi saka ka visas dziesmas vienaadas, cof nu taa gluzhi nav, dziesmas kuras ir labas vecaas un ne tik vecaas vinjas gandriiz visas ir katra ar savu odzinju(koverus ieskaitot, kas starp citu vinjiem sanaak tik labi ka vienkaarshi jaanoshaujas^^:) Nu tad kaadu veel komerciju piemineet? Naudas pelniishana? Hmmm tu labaak paskaties uz visaam bildeem, uz to cik Danijs traks palicis bija vienu briidi, vinju maajas lapa, visas bildes, muuzika, Cradle Of Fear filma, vinjsh visaa taja iekshaa ir tik taalu ka taalaak tu vienkaarshi buutu palicis gandriizvai nepieskaitaams (kautgan peedeejaa albumaa tieshaam laikam tas atkaartojas). Un tagad veel pasaki tas veel nav no sirds????????!!!!!!!!!!!!!... NU TU KO!!! Nauda protams ir lieta kas dominee, bet tur "sirds" ir dafiga!!!!! Un vispaar kaa tu zini ka tas viss vinjam tikai naduas deelj, varbuut tas viss vinjam veljas lauka no sirds(sorry Visai grupai, jo cik zinu viens no vienjiem, taustinjinstrumentaalists ja nekljuudos, ir biblioteeku ieviesis par savaam otrajaam maajaam. Vins par taadaam lietaam zina gan, un dara to no sirds....., netici uzprasi vinjam pasham, ja vinji atbrauks un buus kautkaada iespeeja uzprasiit). Nu tad paliek peedeejais, kas laikam buus 10niekaa: tev laikam nepatiik ka visaadi 13-15 gadiigie, un taadi, kuri daudz nav dzirdeejushi par sho grupu, baigi fano par vinjiem. Citiem vaardiem tev nepatiik, ka grupu neklausaas tikai true blackeri, true goti, true hmm..vampiiri(?lol), bet ari savaadaaka auditorija. Lai tak klausaas, tas jau Cradlus nepasliktina. lol. Nu tas bija mans viedoklis, kas man tomeer neliekas kljuudains.
0
Man nav 15, tachu es varu teikt ka kaapeec cilveeki klausaas

nedaudz nesakariigi^:) Domaats "ka man jau pietiekami sen kaa nav 15 tachu man ir jautaajums: kapeec cilveeki shos stilus klausaas?"

RumPumPele, vakar, plkst. 15:55
Supertīņu grupele. Neinteresē...
Ja arī Rīgā būs, neiešu, tad jau labāk eju bumbierus dauzīt...

Ja tu sirdii juuties jauns, vai pareizaak apburts ar jauniibas magjiju, man liekas, ka tas ir tieshi vislabaakais kaa justies briivajaa laikaa visu savu dziivi(varbuut ar pauzeem nelielaam). Cik daudz vecu cilveeku ir sapnjojushi atkal buut jauni? Man liekas ka visi.
0
Bija domaats jaunieshi(16-20,21,22,23 kautkur taa) nevis 13gadiigie
0
eto gothicblackmetal!!!
0
njamz, patiesiibaa neviens kas bleku klausaas neklausos nekaadus cof un db(un ja klausaas tad noteikti saprot ka tie nav nekaadi black :), taa kaa ne par to vispar runa, un neko sliktu es nesaskatu naudas pelniishanaa UN taisiit muuziku kas pashiem patiik, es tik neskadiri izteicos par to, nekur neesu teicis ka cof nestraadaa no sirds, filma gan shiem totaals govnis, sorry, nju buutu pastiijies citas shausmenes cheli, ato sapozeeja pilnu filmu ar sevi bezjeegas :), bet nu tas viss siikums kopumaa, katram jau savas domas pa galvinju un sava saprashana par visu ko.
0
heh, vari apskaidrot luudzu bleka buutiibu, un kapeec CoF ir sliktaaks? Vai droshi vien tu teiksi na neesi tecis ka vins ir sliktaaks bet tikai savaadaaks. Nu bet kas ir bleks, un kaa tad nav CoFaa? Es iisti nesaprotu. Profesionalitaate, bungu ritmi savaadaaki, gitaaras, balss? Kas tieshi? Kur izpauzhas komerciaalaa buutiiba? Tikai nevag faktus par to, ka vinji ir nopelniijushi tik un tik, un tapeec vinji ir komerciaali. Nosauc reaalos iemeslus ar ko atshkiras muuzika? Var jau buut ka esmu zubaaziigs shinii jautaajumaa, bet CoF ir bija mana miiljaakaa banda 4 ar pus gadus(viss paiet un ir jaamainaas), un runa par CoF aizskar ari mani...

"...bet taadas bandas kaa cof kas vismaz par 50% taisa naudu nevis tikai muuziku kas pashiem patiik,..."
Kaa tad tas bija domaats? 50% nauda? vai tad tas nenoziime ka vinji to netaisa no sirds bet naudas deelj? It iipashi uzsveru - "...nevis taadu muuziku, kas pashiem patiik..."
0
nju ko lai saka, protams var jau par bleka pamatu uzskatiit melodsko/simfonisko bleku, tad tur malinjaa var iebaxtiit ar cof, tachu, imho, blekaa nav ne sievieshu tiiro vokaalu, ne sintikju, ne "fona sviesta", ne uz sekundi vispaar clean vocal nava, jaa lai cik tas nebuutu diivaini viss augstaakmineetais blekaa nav un ja paraadaas tas vairs nav bleks bet sajaukums ar 'kaut ko'(un es nemaz nepieminu bleka pamatbuutiibu par ug un limiteetiem ierakstiem kas it kaa padara bandas ,,/ tachu patiesiibaa taa ir atkal tikai pozeeshana manaas aciis, tikai no otra gala jau), un taadi mixi kaa cofam -- bleks ir tikai saostaams drusku tur kaut kur shiem(visvairaak smarzho peec gotikas no shiem muzikaali ar diezgan augstu pretiigu vokaalu kuram pa vidu maisaas vesels leeveris 'shausminoshu' skanju kas tikai padara to visu veel nebaudaamaaku), bet manis peec vari saukt cof par bleku un fanot par vinjiem, pac paklausos shos ja kas jauns iznaak.
un vispaar nekur nebraucu virsuu shiem naagiem tik izteicu savas necilaas domas par shito bandu taa kaa liela dalja iebaaza vinju kaa bleka chutj li nje pamatspeeku, vot i wiss, ja cilveeks dara to kas patiik un tas sakriit ar vairuma intereseem un sanaak veel naudinju nokaast tas nav nekas slikts, lai jau njemas.

nju neesmu runaajis ar daniiti un sekojis liidzi visaam intervijaam(briinums ne), bet cik esmur edzeejis klipus, konchus un citus materiaalus gozeeshanaas pusim iet pie sirds daudz vairaak nekaa manaa uztveree ir normaali, kas rosina uz domaam ka cilveeks taa lien no aadas ne jau sevis deelj vien, bet nu atkal nekas sliktstas nav, muuzikjim JAABUUT aktierim, vienkaarshi kaa jau visiem mums ir dazhaadas uztveres un sapratne par normu, manaa uztevree vinsh par daudz ziimeejas, daudz par daudz, citiem varbuut tieshi taadeelj vinsh patiik...
0
nu pag a kaa tad deelj vinjsh lien no aadas laukaa? Tu varbuut veel pasaki naudas deelj, kas tad vinjam vajag 500milionus lai uzbuuveetu krutaako pili pasaulee? Vinjam nauda tak itkaa ir... nu nez varbuut vins teeree vinju afigenaa, tieshaam nezinu. Tachu vienu es to4 zinu, taa kaa vins pozejas tas ir pareizi, jo taada muuzika un viss. Jaateelo liidzi savam shovam un galu galaa dalja no taa visa ir noteikti peec ka vins dziivo. Tipa domaats pohujisms, chaos/pagan dziivesstils. Nu tas taa... aktierim protams jaabuut, nezinu kaa deelj, bet man neizskataas ka naudas deelj.

Es vinju nemaz neuzskatu par bleka pamatu vai ko taadu. Imho(kaa jums te visiem iepaticies teikt=]) tas ir vampiirisks bleks ar gotisku pieskanju, kurs patiesiibaa nav jaaiekljauj kaadaa stilaa, bet jaabauda. Lai gan to ko es saskatu blekaa es saskatu ari sheit. Shie muuzikas instrumenti, un teksti... noskanjas liimenis...

Vai tad credliem shii "sieviete" dzied tiiro vokalu?? Vinja skaitaas bekvokaaliste... Vai tiirs vokaals domaats - bez mikrofona skanjas kropljojumiem? Man patiik shinii viizee....; Vai tad nav clean vokaala blekaa? Vai ta tikai kjeerconji un duuconji? Man likaas ka taa ir deatha ieziime...; un par fonu - tas taa, vareetu ari nebuut dazhi ziimiigaakie foni cradlos, kautgan visus fonus jau novaakt nevar - tad vairs galiigi neskaneetu... Blja ko es te runaaju! Vinji skan labi taadi kaa ir/bija! Viss jaatstaaj.
Tieshaam muusu uzskati ir savaadaaki par to kam buutu jaabuut labaa muuzikaa, blekaa vai kaadaa tamliidziigaa stilaa. Bet nu tapeec jau taas gaumes ir tik atshkiriigas. Tikai kapeec visu sho purtu saaku? Tapeec ka lielaakaa dalja metaljugu uzskata ka cof ir komerciaalisti un no tiira bleka tur nav ne smakas. Nepatiik man tas ka to muuziku kuru es klausos saliidzina ar britniju spiirsu.
0
aa starp citu, kaa tev grupa Ram-Zet? dziesma "Queen"? Kaa vispaar cilveeki jumsiim patiik shis skanjdarbs? Te ljoti labi ielikts sievietes vokaals... Tas nava bleks, bet reaals gabals. Starp citu kas vinjiem par stilu? Neticaas ka vinjus vareetu pieskaitiit pie gotiskajiem metaalistiem. A varbuut tomeer var...?
0
Gaumes, protams, ir atšķirīgas (tā tam jābūt), bet kad te naturāli tiek rakstīts (izteikts) pilnīks bulšits, nākas vien pasmieties!
0
Kas tieshi ir bullshits? Ja tu tik gudrs palabo....
0
Kas tieshi ir bullshits? Ja tu tik gudrs palabo....
0
vispaariibaa var neatbildeet, nav man nekaadas veeleeshanaas turpinaat diskusiju....
0
Aj apnika
0
Aaaargggghhhhhh!!!!! Pohas....jaaiet dzert!
0
ruthlessreviews.com/top10/10blackmetal....

nezinu kaa var linku uztaissit, bet sheit ir 10 labaakaas blekmetaala bildes... Man personiigi patiik 3.

fearfactoryforums.com/ipw-web/bulletin/bb... lejā apstradāta 3. bilde

Protams ats jau nav viss blaks, bet taapat...
0
Taa jau forshi, ka var par kaut ko iereekt, bet nu tiek komenti nav labaaki par bildeem.

Buus jaaiemaacaas jauns teiciens - "it is so gay".
0
cradle of shit, haa
0
to overtredelse:
tāfdi, kā tu arī sēž underground un tīksminās par savu iedomāto "true and evil" un neko nesaprot no kvalitātes! Smieklīgi!!!
+1
to overtredelse:
tādi, kā tu arī sēž underground un tīksminās par savu iedomāto "true and evil" un neko nesaprot no kvalitātes! Smieklīgi!!!
0
Beldegir, ne tikai taadi kaa vinsh seezh underground un klausaas savu "true & evil", un skanjas kvalitaati neuzskata par labas muuzikas galveno komponenti. Vinja komentaars bija pietiekoshi dailjruniigs, lai izdariiti secinaajumus par vinja atieksmi pret COF un par vinju pashu. Liidz shim tevi uzskatiiju par pietiekami sapraatiigu, lai taadus komentaarus atstaatu bez plashiem, vispaarinoshiem uzbraucieniem.
-1
Es jau arī nebraucu nevienam augumā, tikai nedaudz izteicu savas domas ne tikai par viņu, bet par visiem, kas izsakās līdzīgi šai personai!
-1
Es savukaart apgalvoju, ka ne visi, kas atbilst tavam apziimeejumam, shaadi izsakaas.
0
"un skanjas kvalitaati neuzskata par labas muuzikas !!!!GALVENO!!!! komponenti" ---- hahahaha. Jaa, interesanti, interesanti. Un daudzi no jums klausaas nevis muuziku, bet kvalitaati?
0
Tie, kuri tā neizsakās arī neuztvers manu apzīmējumu personiski! Tā lūk!
Nē, Faun, atkal jāsaka, iedziļinies! Kvalitāte nav tikai mūzikas skanējums ierakstā kuru klausās, bet gan Man kvalitāte ir Galvenokārt pašas mūzika raksturvienība - kvalitatīva mūzika - sirsnīgi, labi, emocionāli izpildīta, dziesmas pārdomātas, dzīvas un interesantas! Un Cradl-iem ir visas šīs īpašības!
0
Cradl-iem ir arii jau jaunais albuums pieejams. Varbuut kaads interesents veel nezin.
+1
nevis maaci citus iedziljinaaties nepilniigos teikumos, bet varbuut pamaaci citiem rakstiit skaidraak. Jo ar skanjas kvalitaati, lai cik tas diivaini nebuutu, es saprotu vienu.
0
Bet es nerunāju tik daudz par skaņas kvalitāti, cik par pašas mūzikas kvalitāti! kā jau sacīju - iedziļinies 9un mani teikumi nav nepilnīgi, tajos pateikts galveneis!
0
Man agrāk patika taču tagad viņi sāk apnikt. Emperor labāks!
0
BLooded_anGeL tas ir black metal...
0
tavu kvalitaati pielaboja :

Black DATA, 24. augustā, plkst. 10:08
Beldegir, ne tikai taadi kaa vinsh seezh underground un klausaas savu "true & evil", un ******skanjas kvalitaati******** neuzskata par labas muuzikas galveno komponenti.

Iedziljinaaties, nu vai zin.
+1
Sviests!
0
Dzirdēju jauno singlu Gilded Cunt. Nu riktīgi labs!
0
Ja jau mētājamies ar citātiem "Beldegir, 24. augustā, plkst. 08:42
tāfdi, kā tu arī sēž underground un tīksminās par savu iedomāto "true and evil" un neko nesaprot no kvalitātes!"
Vai nu shis bija apgalvojums par skanjas kvalitaati, kas ir tipiski suudiiga underground grupaam, vai arii par muuzikas kvalitaati, meeginot pateikt ka undergroundaa nav labas muuzikas, un visu labo muuziku rada COF un DB tipa grupas. Ja tieshaam otrais variants, tad shis apgalvojums ir no "pilniigs suuds" apgalvojumu seerijas, kas no viena, otra eksemplaara te paviid.
0
Nav tā, nekad neesmu teicis, ka underground grupām nav labas mūzikas!!! Es vienīgi diskutēju ar tiem, kas izsaka, kā minēji, apgalvojumus no sērijas "pilnīgs sūds" tikai tāpēc, ka redzi COF un DB tipa grupas "dzīvojas" arī populārajos mūzikas kuluros un tiek saukti par kaut kādiem tur sūda nodevējiem. Nu sorry, bet tas ir un būs sviests!!!
Par skaņu- man, piem., Darkthrone šķiet tipiska underground grupa, man viņu mūzika ļoti patīk un es viņus nemaz ar DB tipa skaņu iedomāties nevaru!!!
0
Kaut gan neesmu nekaads Black fans, tachu Emperor man likaas labaaki gan par CofF gan arii par DB.
0
dzeki pilniigs uin galeejs respekts kredliem. ie4ekojiet "hallowed by the name"

0
CRADLE OF FILTH the best!!!
0
man jau liekas ka cradles ir baigi labie man vislabāk patiik midian
0
haloweeb by thy name jau nu galbals labs
bet neaizmirsiisim ka iron maiden to dziesmu izdomaaja
0
Lai jau Sievietēm tiek tas prieks! +
0
Lai jau Sievietēm tiek tas prieks! +
0
heh: " ne uz sekundi vispaar clean vocal nava, jaa lai cik tas nebuutu diivaini viss augstaakmineetais blekaa nav un ja paraadaas tas vairs nav bleks"
ja clean vocal domāts kā vokāls bez ķērkšanas/rūkšanas, tad tu pamatīgi maldies.Cronos no Venom neķērc, bet tas tā kā tā ir bleks!
+1
bljaa nahuj pacelaat shito teemu? idiotisms!
0
N333v@j@g! Cr@dl3 0f FIlTh izzz d@ bezzztzzzytzyzyzy! Bļe!
+1
Redz te ir tā problēma ka ja piemēram CC visas dziesmas ir true death, tad CoF atkal braukā no black uz gotic un vēl šurtur. Tāpēc par CC var bez mazākās šaubas pateikt ka tas ir death, bet par Cof ir strīdi. Ja vēl pieskaita faktu ka Danijam patīk papozēties un savu skaisto sievietes seju izrādīt, tad nav nekāds brīnums ka par viņiem ir tādas domstarpības.
Nez par Dimmu Borgir neviens nestrīdās kaut arī ne visas dziesmas tur ir true black.

P.S.
pirmā doma kas man ienāca prātā pirmoreiz ieraugot Daniju bija - Ja viņš būtu sieviete, tad viņš būtu skaista sieviete.
Laikam tas izskaidro to kā viņš var paņemt tos augstos spiedzienus.
0
CoF jeah!!!
+1
indriķis 13 baigi reāls kēks es skatos (2. koments)
0
nu jā, bet cilvēks ar šādu atieksmi jau sen aisaulē aduss...
0
phe, agrākais Danijs pret tagadējo Daniju= skaists, interesants (cik nu daudz var izlasīit un redzēt) vīrietis pret resnu aizdomīgi uzmalētu punduri!!! ko gan tas laiks ar tiem cilvēkiem dara:((
0
novilku un skatos COF dvd Peace Through Superior Firepower, tipa Live in Paris. Skatos un nevaru saprast, vai Danijs dzied dzīvajā vai tomēr fonogramma? nu sanāk tāpat kā ierakstā.

www.youtube.com/watch?v=1-R9NnPl-jg...
0
ā nu jā, ne to dziesmu iepostēju :D šajā var dzirdēt, ka tomēr dzīvajā.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas