COF-Godspeed on the Devil's
0
jauns albuums vinjiem, iznaak 28 oktobrii
en.wikipedia.org/wiki/Godspeed_on_th...

reku jau var vienu dziesmu iechekot

www.fileshost.com/en/file/57727/Cradl...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
...much faster than the songs on Thornography.
sound like old Cradle of Filth... A mixture of Midian and Dusk. . .
0
tāds pavārgs, mazliet melodisks bleķītis ar lētiem taustiņiem.
0
palasīju pašreklāmu, uzķēros un paklausījos to dziesmiņu.

nu vai ziniet... old cradle of filth my ass...
dani vokāls ir kaitinošāks nekā jebkad agrāk.
0
Ģebils tas failšērings. Lēnāku neesu redzējis. Laikam nepaspēšu šodien nocementēt nemaz :(
0
Zjbs gabals, vokāls pa pirmo, tie soļņiki ir kaut kas jauns. taustiņi acīmredzot nav bijuši prioritāte, bet tur, kur izlien priekšā, baigi pa tēmu (koris). Un tas Gilles de Rais arī interesants tips. Gaidīs līku
0
šis mani pārsteidza! baigi labs, piekrītu par to old COF. šitā dziesma mierīgi varētu būt iekš Dusk And Her Embrace
0
nja denijs ir neslikts sievieshu vokals:D
pilniga huinja tas cof

psc ko visi safanojushies:D
0
varbūt gluži pilnīga huiņa jau nav, bet nu viņu popularitāte man škiet galīgi nepelnīta.
0
šitas jāklausās atmetot visus aizspriedumus
0
Kāpēc ne, drīkst vaicāt? Sounds like you have a problem with reality. :D Nav nemaz tik daudz to grupu, kas ar savu muzonu definē veselu sub-sukub-stilu, pie tam darot to pieklājīgā kvalitātē, nestagnējot, nepazūdot, utt. Visu cieņu COF kaut vai par to, ka izcirtuši paši savu nišu (tematisko, teiksim) un turpina tur rakties gan dziļumā, gan plašumā. Un, kā jau sen izdomāju, ranting about COF being trendy is possibly more trendy than COF themselves >:(
0
nujaa izklausaas peec dusk. bet taapat nepamet sajuuta ka viss ko vinji dara ir tik rafineets un komerciaals ka vinji nopuulaas kaa veci biznesmenji kas sargaa savu statusu. varbuut tieshi deelj taas nishas. bet taa neko gabals nav suudiigs saliidzinot ar thornography kas bija galiigi bezgaumiigs (a mosh taa arii bija domaats atsaucoties uz nosaukumu.. nu hvz bet mani iipashi nerausta taapat)

0
dziesma nav slikta, melodija tiri jauka, denijs vairak izmanot savu zemo vokalu kas nemaz nav slikts, ja vins nespiegtu sava uber balsii, tad vispar butu labi.
0
Bļa, atkal kakaino Bleku sākuši spēlēt :( Nahuj, dajoš popsu !
+1
Ūja, ūja, kas ta nu tur pa bleku. Bet ārā slēgt akurāt neprasījās :)
0
Neko jaunu nesaklausīju... pat nemazumiņa neizķēra.
0
A ko jaunu tu gribēji ? Ņūmetālu ar cūku ???
0
A ko puksti!
Ko, ko jaunu, ba gribēju Nymphetamine.
0
Es jau arī ...
0
Nav ne vainas, pat pēc pāris klausīšnās reizēm, cik vien tie ļoti augstie spiedzieni.
0
do not want
0
a es gribu dramenbeis ritmus, kā lovecraft un bithc hearst >:)
0
0
Pāris reiz jau esmu noklausījies, ir jau ok. Copy -> Paste.
0
Iekš metalarea.org jau pirms kādas nedēļas redzēju.
0
nekāds tur back to roots nav, bet albums man tīri labi patika, katrā ziņā labāks par visiem pārējiem, kas sekoja pēc Midian. Priecē, ka nav izteikti daudz to spiedzienu (laikam vecums, nevar vairs paspiegt:D), smuki rifi,laba, smaga skaņa, kājele tā vien sitās ritmā līdzi.
0
ir jau? kruta, būs vakarā jānozog, nefolks jau kūst
0
bet ko pie vella nozīmē tas nosaukums Godspeed On The Devil's Thunder? ķipa laimīgu ceļu velna zibeņos?:D
0
Dievpalīgs Uz Velna Nosodījumu? :D
0
Godspeed on the Devil's Thunder (subtitled The Life and Crimes of Gilles de Rais) is the eighth studio album by English extreme metal band Cradle of Filth. It is a concept album, based on the life of the infamous 15th century French nobleman who fought alongside Joan of Arc and accumulated great wealth before becoming a serial killer, sexual deviant and Satanist, and is planned for release as early as October 25, 2008 by Roadrunner Records. Once again, Doug Bradley provides narration for the album (as with Midian, Nymphetamine and Thornography).

Labos tipāžus atrod ... ;)
+1
"15th century French nobleman who fought alongside Joan of Arc and accumulated great wealth before becoming a serial killer, sexual deviant and Satanist, and is planned for release as early as October 25, 2008 by Roadrunner Records."

tā ātri lasot izlasījās, ka Roadrunner viņu atbrīvos no cietuma 2008.g. 25. oktobrī:D
-1
:D
0
CRADLE OF FILTH's vocalist Dani Filth elaborated on the album's concept, saying, "By far this is our most extreme, dramatic and deeply disturbing album to date. The legend of Gilles de Rais has been given fresh, vampyrical life in this conceptual meisterwerk, swathed in pitch-black magic and a viciousness unsurpassed in the annals of CRADLE history. Screw what our detractors say, everyone who has heard this album has bruised their jaws on the pentagram-bejeweled floor."
0
:D
+4
[insert band name]'s frontman [insert name] told more about their new album [insert album name]: "This will be our most insipid, asinine, useless and vomit inducing album ever. We ourselves were so bored during recording that some of us fell asleep several times. The sound will suck balls as well, guitars sound fuckin thin, the snare is tinny, kickdrum is just clicking, the vocals are up front in the mix overpowering everything else so everybody can delve into the lurical concept, which surely is by far the worst we've ever had, if you can call it a concept at all. Everybody who has listened to it agrees that there hardly can be anything worse than this - that is if they were able to listen to it long enough to comment on it.

We basically made this record so that everybody can say our next album is a definite step up; and the fans will buy it anyway, won't they? (laughs) I mean, our record company has already paid all the most popular magazines and online sites to fellate us about this pile of steaming shit we are putting out, so I think the outcome has to be positive."
0
:D

P.S. Eu, beidziet mani smīdināt ...
0
707
0
NorvēģuPāķis, 28. augustā, plkst. 12:28
nja denijs ir neslikts sievieshu vokals:D
pilniga huinja tas cof

psc ko visi safanojushies:D

Klau, ej un klausies savus 'metālistus' ar emo frizūrām un 10 cm lieliem tuneļiem, a tikmēr es uzslēgšu CoF - Principle of evil made flesh un sagaidīšu kad viņu jaunais albūms nopumpēsies man... vēl tikai pāris minūtes ^.^
+1
Dziesma -The Death of Love- ir viena no viņu labākajām. Arī resnā mačka baigi labi tur izklausās.
0
baigais deja vu tas albiitis, nekaa uuber kruta tur nav!
0
Nu, nu. Kas ta tāds diži oriģināls un kruts pēdējos gados ir parādījies (Slipknot lūdzu nepieminēt).
0
Hmm. Oriģināls? Van Canto nāk prātā. Kruts? Nu, lai būtu kruts, nav obligāti jābūt diži oriģinālam, vei, jaunais Motorhead arī ir kruts :D Bet tādi, kas ir gan diži oriģināli, gan kruti... hvz. vairāk vai mazāk jau viss, ko ir vērts klausīties, tā vai citādi apžļembāts ir bijis.
0
BoD, Ok, paarfraazeeshu savu textu - tas albuums vispaar ir nekaads, ja nebuutu taa koncepta, tad nebuutu pat piemineeshanas veerts - absoluuta atrazoshana, taa grupa nav nedz progreseejusi, nedz regreseejusi kaut par milimetru!
0
-The Death of Love- ir toč vislabākā dziesma - tā arī izceļas uz pārējo fona. Pirmais iespaids par albumu bija labs, bet noklausoties trīs reizes, tā arī tikai tā death of love ir palikusi atmiņā.
0
Manis pēc daža laba ''progresējošā'' grupa (Soilwork, Cryptopsy, Katatonia u.c.) labāk būtu turpinājusi sevi atražot ...
0
Katatonia jau vēl ok. Ir jau arī frukti, kam tā mainīšanās īpaši nav skādējusi, sanāk gan tā, gan tā; Death, Amorphis, Sentenced bija ok, Behemoth u.c.
0
Katatonia viena no manām mīļākajām bandām līdz Last Fair Deal..., tagad ko viņi spēlē es atļaušos nosaukt par visīstāko emo:(

Tiamat smuki progresē, arī Enslaved un Satyricon
0
-Discouraged Ones- vēl bija klausāms, a pēc tam ...
0
nākamais Tonights Decision arī nevāji spārda, tālāk Last Fair Deal.. jau švakāks, bet tomēr diezgan laps. nu ar Viva Emptiness čau bye bye
0
Bet nu Satyricon par progresēšanu saukt... ne jau katra stila maiņa ir saucama par progresu.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
vainamoinen
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas