Ireland -> Latvia
0
Gadījumā kādam ir kāda paziņa, kuras kāda paziņas paziņa ar plašu sirdu domā braukt paciemoties no laimes zemes Īrijas uz necilo LV? Būtu NĀVĪGI jauki, ja tāda paziņa atrastos un ir ar mieru atvest man vienu pacciņu - ne visai lielu, ne visai mazu, protams par atlīdzību, bet ne tādu kā grib DHL - 170Eur (mūāhahaha, cykac). Ar pastu nevar sūtīt - saspārdīs, izvaros, pazudīs. Paku mierīgi var rokās nest.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
ļoti iespējams nāksies apmeklēt šo zemi visai drīzā laikā. Atsūti e-pastu, varbūt varam ko sarunāt.
0
Īru zemes jaunās sēņu ražas izlase ?
0
meilu aizbliez
0
Saliktu vienos vārtos, no chance :::(
0
Skatoties, ko spēlētu. Hokejā mūsējie saliktu, regbijā savukārt...
0
Ja neskaita sakeru, tad visās citās komandspēlēs mūsējie ar saliktu ...
0
dzershanaa nez iznestu? :))
0
Kād ir pasūtījis k-ko no no www.metalmerchant.com
Kādas atsauksmes, cik ilgi nāk, pasta izdevumi?
0
Pasta izdevumus ir ļoti vienkārši aprēķināt, vai tu re - kad paka aiziet līdz Latvijas Pastam, vai zi, tad aprēķins vienkāršs - tu esi palicis bez pakas. Tas arī viss.
0
tik daudz jau nezog man pazina kas pasuta vertigas monetas caur ebay dabujis pazaudet nav cik zinu ta ka tas ta reti ka kads ko pazaude pasutot
0
Tak parasti jau tos sūtījumus tak apdrošina; vēl jo vairāk, domājams, tos, kuri nāk ar tiem augstās klases pastiem no Rietumiem...
Hz; man pat no mežonīgās Krievijas sūtījumi nav ne reizi zuduši. Turklāt, katrai pakai, kas nāk no ārzemēm, virsū taču jābūt skaidri rakstītam, kas tur iekšā - vai nu tai pastā kādam sevišķa kāre pēc tiem krekliem no Metal Merchant...
0
Pirmo reizi tā ir sanācis. Nav atnācis eBay sūtījums. Turklāt veseli divi no absolūti dažādiem pārdevējiem un pasaules malām.

Pacēlu kašķi (dispute) eBayā, bet nav īsti par ko kasīties...

The item has been shipped.
Shipping Company: United States Post Service AIRMAIL
Shipping Date: Jul-14-2008
Tracking Number: None
Additional Details: This was shipped to the address you provided.
I don't know why the Post in your country has not delivered it yet.
Thank you, David.

Izsūtījis jau sen. Bet paciņa pazudusi. Un protams, ka es visu noveļu uz Latvijas Pastu... Neredzu citu variantu kā var pazust divas paciņas kas sūtītas no dažādām pasaules malām vienā laikā.

Ko tādos gadījumos dara? Iet uz Pastu un saka, tā un tā, man jābūt tādam sūtījumam, meklējiet?

Nē nu skāde jau nav liela, abi pirkumi bija uz 5Ls. Pie tam viena pirkuma pārdevējs apsolīja atsūtīt vēlreiz. Cerams atnāks. Otrs, kā redzams augstāk, vienkārši paziņo faktu un nejūtas vainīgs. Kā tas arī ir, patiesībā.

Protams, pareizais variants ir apdrošināt visus sūtījumus, bet pie tik niecīgas summas man negribējās pirkt papildus apdrošināšanu.

Šis ir pirmais tāds gadījums (divi gadījumi reizē). No eBay sūtu jau sen un daudz, nekad nekas nav pazudis vai pārlieku kavējies. Nu neko, visam pirmā reize. Labi, ka uz vislētākajiem pirkumiem :)
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Mustana (jauniņais)
TurboHobo (jauniņais)
Viskas