rock`n`roll fight
0
he, he

Liepājas mūziķi slaveni kļuvuši ne tikai sava profesionālisma, bet arī savstarpēju kašķu dēļ. Ja lielākoties draudzība mākslinieku starpā uz kādu laiku izbeigusies pēc pamatīga strīda, tad šoreiz pēc miesiskiem bojājumiem. Respektīvi, jau kādu laiku domstarpības bija starp bijušās grupas "Cacao" dalībniekiem. Nesaskaņu kulminācija bija piektdien Latvijas 1.rokkafejnīcā, kad Tomass Kleins fiziski izrēķinājās ar dziedātāju Andri Ērgli un pianistu Jāni Strazdu.

Pēc aculiecinieku stāstītā, incidents noticis piektdien ap pulksten četriem dienā. Tomass Kleins saniknots pienācis pie Andra Ērgļa un Jāņa Strazda, kas sēdējuši pie galdiņa. Pateicis dažus vārdus saviem bijušajiem kolēģiem, Tomass Kleins spēcīgi sitis Andrim Ērglim pa degunu. T.Kleins pēc tam atstājis notikuma vietu, bet Jānis Strazds izsaucis policiju. Pēc dažām minūtēm T.Kleins atgriezies, turot rokā uzgriežņu atslēgu. Šoreiz T.Kleins iesitis J.Strazdam pa plecu. Cietušie pēc tam atstājuši Latvijas 1.rokkafejnīcu.

A.Ērglis un J.Strazds apstiprināja, ka šāds gadījums ir noticis, bet nevēlējās to sīkāk komentēt. Arī par iemesliem, kāpēc T.Kleins viņiem uzbrucis, mūziķi nevēlējās runāt. Tā kā T.Kleins neatbildēja uz telefona zvaniem, mums neizdevās uzzināt, kāpēc populārais ģitārists un komponists no vārdiem ķērās pie "darbiem".

Taču mūsu rīcībā ir informācija, ka domstarpības starp mūziķiem izcēlušās naudas dēļ. T.Kleins Jānim Strazdam un Andrim Ērglim it kā neesot izmaksājis viņu daļu par "Cacao" albuma "Ripoja akmens" izdošanu.

J.Strazds sacīja, ka pašlaik apsver tālāko rīcību.

Liepājas pilsētas un rajona Policijas pārvaldes preses sekretāre Jolanta Knīse apstiprināja, ka minētais notikums policijā reģistrēts. Detalizētāku informāciju policija sniegt nevar, jo abi cietušie lūguši informāciju par notikušo nepubliskot. Policija savukārt uzsākusi notikušā izmeklēšanu, lai noskaidrotu konflikta apstākļus un iemeslus.

www.liepajniekiem.lv/lat/zinas/kriminalz...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Turot rokā uzgriežņu atslēgu
tas jau nopietni ,
Bet ja godīg nekad nav man paticis tas Mērglis Ērglis
A pret Kleinu tomēr ir cieņa, laikam jau daveda viņu
Bet ja jau lieta naudā, nez vai vaidzēj tā ņemt un ...
0
Un par ko viņš būtu pelnījis ar uzgriežņatslēgu ?
0
pirmais koments spārda:
"man ar nepatika tas gaudu albums.
vai nevar viņiem visiem sadot pa purnu?" :D

bet ja nopietni, tad ej nu sazini, kas tur patiesībā ir bijis tas iemesls...
0
Nesmuki. Mākslinieki taču - nafig nevar tiesāties, bet jāvicina dzelži. Kāpēc man liekas, ka popsa visa tāda netīra padarīšana?
0
Tāks, čalis atnāk, iedod vienam no diviem pa purnu, pēc tam atnāk vēlreiz un iedod otram ... Hm, a ko viņš uzreiz abus neatspērdīja un ko tie sēdējā kā tādi bobiji ?

P.S. A tas Kleins gadījumā nav čigāns - baigi melns izskatās ;)

P.S.S. Grupa ''Cacao" - vot tas ir spēks :D
0
izrādās visa tā jezga 350 Ls dēļ.

Laikraksts "Kurzemes Vārds" turpina noskaidrot, kāpēc bijušās grupas "Cacao" mūziķis Tomass Kleins Latvijas 1.rokkafejnīcā iekaustījis savus agrākos grupas biedrus Andri Ērgli un Jāni Strazdu, ar kuriem vēl pirms gada draudzīgi kopā ripināja akmeņus un ierakstīja albumu. "Man bija dusmas, ka mēģina kārtot lietas nevis ar mani, bet caur trešo personu," savas rīcības motīvu skaidroja Tomass Kleins. Viņš precizē, ka palicis ļoti nikns, kad no "Mikrofona ierakstiem" saņēmis vēstuli ar A.Ērgļa un J.Strazda uzrakstīto iesniegumu, lai izdevniecība atrisina problēmu un panāk, ka T.Kleins viņiem izmaksā pienākošos daļu par albuma "Ripoja akmens" pārdošanu.

Kopā abiem mūziķiem T.Kleinam būtu jāizmaksā nedaudz vairāk par 350 latiem. "Protams, tā nav liela summa. Bet ne jau naudas dēļ tas viss noticis, bet gan vairāk principa dēļ. Viņiem ir jāsaprot, ko drīkst un ko nedrīkst darīt, kā tās lietas būtu jākārto."

Jautāts, kāpēc, saticis abus bijušos kolēģus Latvijas 1.rokkafejnīcā, nav izrunājies, bet sitis viņiem, T.Kleins sacīja, ka tas nav bijis iespējams. "Piegāju pie galdiņa un viņiem prasīju: "Kāpēc jūs ar mani gribat sazināties caur tantiņām?" Andris atbildēja: "Es ar tevi vispār negribu runāt." Un viss. Tas mani saniknoja. Un par to iesitu viņam pa degunu," pauda populārais ģitārists un komponists.

Andris Ērglis norāda, ka T.Kleins ir saputrojies stāstījuma izklāstā. "Kad viņš pie mums pienāca, tur nebija nekādu jautājumu, bet bija uzbrūkošs teksts. Viņš teica: "Ja man ir kaut kas sakāms, runājams, tad lai runājam pa taisno." Un tad sekoja bladāks pa degunu. Es pat nepaspēju kaut ko pateikt. Kad viņš atnāca otrreiz, tad prasīja, cik mums ir parādā. Tikai tad es viņam atbildēju, ka man ar viņu nekas vairs nav runājams. Kāda tur vēl runāšana, ja viņš atnāk ar dzelža gabalu rokā! Un, ja cilvēks nāk otrreiz, tad tas jau ir ar mērķi. Sitiens ar atslēgu tika Strazdam pa roku," ir pārliecināts A.Ērglis.

www.liepajniekiem.lv/lat/zinas/kriminalz...
0
TAs tak sen zināms fakts, ka Kleins ir čigāns (vai pa pusei). Tas jau arī čigiņiem dikti raksturīgs uzvārds.

Šitas atsauc atmiņā, kā Gobziņš ar Līviem savulaik sakāvās (galvenokārt ar Brīzi laikam).
0
Nu stulbi - vienkārši idiotisms tā rīkoties, lai vai kādu naudu parādā. Cik saprotu, tā trakoša par oficiāli piestādītu vēstuli.

Interesanti - tad jau ne par ko nekādus līgumus nedrīkst slēgt, jo ak jēl ir runa par svēto produktu - mūzikas ierakstu - kuru nu nemaz neražo tērējot naudu un nepārdot, to nopelnot. Intelekts tam Kleinam kā tādam Maskačkas urlānam.
0
Dzīvam cilvēkam var visādi sanākt - nosodīt ir tas vieglākais.
Izvelc tu tādus gailēnus no miskastes, un viņi pēc tam tev no saviem fonogrammu dziedoņu augstumiem uz galvas dirš...
0
Mazums kāds kādam sadod pa galvu, vismaz iemesls te pietiekami labs bij.

Turpinot par kaušanos: Smagi piekauts Rīgas "Dinamo" vārtsargs Masaļskis.
www.tvnet.lv/sports/hokejs/artic...

Vot tā ir tīrākā maucība.
0
tas gan suck , :(
0
sagadīšanās vai pasūtījumiņš?
lai vai kā arī nebūtu - diezgan bēdīgi.
0
lol, Ērglis dabūja pa degunu :D

cepumi Kleinam!
0
Labi ka ar Urbix nesadirsās, a to būtu ar sirpi pa pautiem dabūjuši :D
0
Ahahahah :D
0
Heresy, manuprāt, tu kā parasti necenties izprast lietas būtību un uzreiz klasificē Kleinu kā anti sociālu pretekli. Te, starp citu, Kleinam ir ļoti liela taisnība, jo nedrīkst ļaut kakāt sev uz galvas. Tā ir goda lieta un daudzi viņa vietā rīkotos tāpat. Tie, kas būtu drusku savaldīgāki, pieprasījumu pēc 350lvl uztvertu kā humoriņu un ignorētu situāciju. Tā ir katra cilvēka individuālā gaume.

Intar, Kleins man gan izklausās pēc vācu uzvārda. Pēc kādiem kritērijiem tev tas uzvārds ir čigānisks? :))
0
Tīri pēc tā, ka Latvijas čigānu vidū visai izplatīts (tāpat kā Didžus, Paučs utml.)
0
mazais2, Tu savukārt piekasies personībai, neiedziļinoties argumentos.

Es uzskatu, ka fiziska vardarbība pieļaujama vienīgi emocionāla afekta stāvoklī vai arī aizstāvoties. Naudas dēļ kādu sist ir diezgan pazemojoši - inteliģents cilvēks būtu noslēdzis rūpīgi pārdomātu rēķinu, piestādījis soda nauda un dabujis to savu summiņu atpakaļ normālā ceļā.

Tīri retoriski - un kas ja bankas sāktu spridzināt visu to dzīvokļus, kuriem ir aizkavēti kredītu maksājumi?
0
Nu ko var pļūtīt? Tie cilvēki tak ir savā starpā ne pirmo dienu pazīstami un tā ir viņu darīšana. Šitā mūžīgā moralizēšana, nezinot visus lietas apstākļus bieži vien ir vēl pidarasīgāka par pašu notikumu.
0
Neesi ievērojis, ka latviešu tautai regulāri vajag kādu, ko ienīst?

Danne, Grantiņš, tagad vēl Masaļskis - pofig, cik pamatoti, pofig, vai ir pierādīts. Masu mēdiji ko padūdo un visi niknumā rēc. Mutiskā linča tiesa.
0
eu, Heresy, a kāpēc tu domā, ka viņam nebija emocionāls afekta stāvoklis? :D neba dēļ tiem 350 ls tur ņēmās, bet dēļ izdarībām
0
"Danne, Grantiņš, tagad vēl Masaļskis - pofig, cik pamatoti, pofig, vai ir pierādīts. Masu mēdiji ko padūdo un visi niknumā rēc. Mutiskā linča tiesa."

nu tam Dannem tiešām ar sirpi pa pautiem, vislielāko un sarūsējošāko..
0
Pat negribu zināt, kas tie pirmie divi par krāniem ...

P.S. A tas blices nosaukujms latviski baigi labi rakstās - Kakā-ooo
0
Chaos - un ko Tu domā par to, ka padzirdējuši?

"pēc neoficiālas informācijas ar Masaļski izkāvās tādēļ, ka viņš esot mēģinājis klubā aplidot kādu meiteni, bet iesitis viņai, jo viņa viņu atšuva"

komentētāji metas viņu saplosīt?

Quorthon - jebkurām darījumu lietām ir normāls risināšanas veids likuma ietvaros. Fiziska vardarbība garantē, ka likuma priekšā pats cietīsi - un kas, ja būtu iebelzis tā kārtīgi ar to atslēgu? Parasti mēs šausmināmies, ja kāds simts latu dēļ nosit pastnieci, bet naudas dēļ uzbrūkot nemīlētam, glumam mūziķim, mēs mūziķi, kas to izdarījis, paceļas varoņa kārtā. Kaut kā dīvaina tā morālā vērtējuma sistēma.
0
nez, man īstenībā pohuj, vai Kleins būtu norāvies pa snuķi vai iznesis pusi rokkafejnīcas ar Ērgļiem un pārējiem stāriem.
padiskutēt var pļerkstēšanas pēc. :)
nu jā, darījumi ta darījumi, bet cilvēks ta paliek cilvēks. tieši kā jau te daudzi teica - nu, ja iekrāmēja pa degunu, tad iekrāmēja, ne pirmais ne pēdējais, uzpūš stāstiņu, kā nākas, un visi priecīgi ;D
0
Mani, godīgi sakot, interesē tikai tas, kamdēļ tie divi bēdubrāļi nedeva tam Kleinam pretī? :D
Vai arī - ja jau tiešām redzēja, ka cilvēks "afekta stāvoklī", laipniem vārdiem nenosēdināja šo, lai visu izrunātu? Nu tā tās lietas parasti darās. Bet tā vietā šie skrien sūdzēties presei... Šķiet jau, ka sirdsapziņa nebūs ar bijusi visai tīra, un tagad paši cenšas tai aizbāzt muti, izvazājot šito visu apkārt.
Bet nu Faunam taisnība; nav jēgas vairs pļerkstēt.
0
spam >>>>>> šī diskusija
0
būtu to naudu labāk Afrikas bērniem nosutījuši
0
Var jau būt, ka presei neviens speciāli nesūdzējās - kafejnīca tomēr tāda kā diezgan publiska vieta vispār.
0
^^ it sevišķi mazajā Liepājā, kur visi dzīvo uz vienas ielas.

p.s. Heresy - nu par Masaļski man komentāru nav, jo hokejs man pie kājas un Masaļskis man ir tāds pats kā Ivanovs vai Bērziņš, kurš dabūjis pa tauri.
0
0
Nākamā ziņa: Andris Ērglis brutāli nogalina Tomasu Kleinu ar 128 naža dūrieniem, pēc tam uzšķēržot līķi un publiski mielojoties ar iekšām. Ieslodzījumā izveido one-man-project "KMK" (Kill/Murder/Kill), vēlāk bēgot uz skandināviju, kur realizē black metal projektu "Tomklein"
0
^^^:D tas nosaukums Tomklein ir tik blekisks, ka jāskatās arhīvos, vai nav jau gadījumā tāda banda :D
0
Tjā, bet pilnam komplektam viņam kaut kas arī jānodedzina.
0
Uhu, īsta trve'n'evil blekera St.Trinity: nomočī kādu, nodedzini baznīcu un (cietumā) uztaisi vanmenprodžekt izlaižot 1 afganistānā ierakstīta pagrabdemo kvalitātes ieraksti 666 kopijās, kuras ta glabā mājās ...
0
Kleins saka: Protams, tā nav liela summa. Bet ne jau naudas dēļ tas viss noticis, bet gan vairāk principa dēļ

heresy laikam nemak lasit, un beigas taka tada oma ieciklejas uz kauko un mal mal mal.
Nesi pamanijusi ka veci labak risina lietas ar roku palidzibu neka ilgi un dikti kauko vardiski un emocionali megina sasniegt? iegaz pa seju un tas otrs ganjau sapratis kapec dabuja. nevis nemties un skaidroties..
0
Karoče izdošu grāmatu, redaktors būs savācis manu daļu peļņas, prasīšu viņam, nereaģēs un nosūtīšu vēstuli viņam caur izdevniecību. Tad sastapšu viņu publiskā vietā un viņš man iebelzīs pa ģīmi, jo es lūk, ak šausmas, viņu rokā nedabūjusi meklēju taisnību caur izdevniecību.

Neredzu principus. Nevēlēšanās norēķināties un subjektīvisms darījumu lietās, kur jābūt racionālam. Emocionāls afekts tur, kur normāls cilvēks pateiktu "atvainojiet, bet jums nekas nepienākas".

Es jau saprotu, ka tas losis Ērglis visiem riebjas un tāpēc Kleins ir malacis, bet tā kā man viņi abi nepatīk, jūtos objektīvāka kā tie, kas priecājas, ka tam mīkstajam "fonogrammas varonim" kāds sadeva.
0
Tu neredzi principus, vins redzeja, vins sita :)
0
Īsti džeki neapvainojas. Īsti džeki dod pa muti. :)
0
isti dzeki nesuta papirus caur treso, bet aiziet un paprasa kas par lietu, var tik noprast ka erlgis ir mikstais :D
0
Vobšem, tiem abiem putniņiem vajadzēja grupveidā atpizģīt to Kleinu, pievāk kautkādas mantas no viņa dzīvokļa kā ķīlu (ja piķis neatrastos un nebūtu šim mājās gludekļa, ko uz vēdera uzlikt, vai lodāmura, ko dirsā iespraust, lai PIN kodu pasaka)) un viss būtu kā pie kārtīgiem mačo.

P.S. Neapbižojiet heresy, cilvēks ''Terminator'', ''Scorpion King'' un ''Konan Barbarian'' nav skatījusies, nezin, kā pareizie čibrik-pac'cani tās lietas kārto ...
0
Ērgli vajadzētu iesaistīt kādā hevī mettl projektā - balss ir laba, un tad moš arī iemācītos ar roratslēgu vicināties :D
0
Drīzāk ar rozīti vai kausa lausku :D
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
regar (18 gadi)
Mustana (jauniņais)
TurboHobo (jauniņais)
Viskas