HALLOWEEN 2009
0

31.oktobrī (sestdiena) klubā „Melnā Piektdiena” (Brīvības iela 193c) Halloween Koncerts – Karnevāls.

HALLOWEEN 2009

Sākums: 19:00 (klubs atvērts no 18:00, pasākums notiek līdz rītam)

Ieeja: 3 Ls (Tiem, kas Tērpos vai Maskās – pie ieejas – pārsteigums!)

Veļu un masku nakts - turpinot „Melnās Piektdienas” tradīciju, pēdējo oktobra nakti aizvadīt pie iekurināta ķirbja, ar labu mūziku un smieklīgām atrakcijām, padižoties vai izcelties ar oriģinālu tērpu vai masku, ieraudzīt spoku, satikt sen zaudētu fantomu vai parunāt ar velnu...

Šim vakaram un tikai: grupas uz skatuves būs tikpat neparedzamā ietērpā, kā jūs, Labāko Tērpu un Masku apbalvošana, Politiskais Šautriņu dēlis, eksperimentālais kino un tas vēl nav viss...


Dzīvie Miroņi:

SOUNDARCADE (Psychedelic / progressive post metal)
Soundarcade mūzika tiek radīta no miglainā Pārdaugavas rajona, zaķiem ar ragiem un laboratorijas eksperimentiem.
Grupa, kuras spēks un kvalitāte koncertos izpaužas vislabāk.
Grupas bagāžā divi albumi – „12 Songs Of Jackalope” un šīgada „Daughters Of Moalestia”.
www.myspace.com/soundarcade
www.draugiem.lv/soundarcade

DISEIM (Sludge metal)
DISEIM grupas sākums ir 2007.gads, kad Imants Vovers un Dmitrijs Bulavskis bija noguruši no spēlēšanas savos pop projektos un nolēma ierakstīt dažas happy metal kompozīcijas, kas lēni, bet pārliecinoši noveda pie pilnvērtīga sastāva un nosaukuma. Patīkams pārsteigums, jo sludge metal mūzikas lauciņš pie mums ir mazkopts. Sastāvā ietilpst arī basists Aleks „Anekdots” – profesionāls un leģendārs personāžs mūzikas aprindās, Imants Vovers – pagan/folk metal grupas Skyforger agrīnā perioda bundzinieks, Dmitrijs Bulavskis – arīdzan manīts grupā „Suņa Stunda”.
draugiem.lv/diseim
www.myspace.com/diseim

DISLOCATION (Progressive oriental metal)
Dislocation ir progressive metal apvienība no Rīgas, kas dibināta 2007. gadā. Kopš tā laika ir notikušas neskaitāmas sastāva maiņas līdz ar to aktīva koncertdarbība netika izvērsta.Viens no ietekmes avotiem ir austrumu orientālā un etniskā mūzika, kas grupas skanējumu padara ļoti savdabīgu un Latvijas skatuvei mazāk izplatītu parādību.
2009. gada rudenī tika ierakstīts grupas debijas albūms – XXIX.
draugiem.lv/dislocation
www.myspace.com/banddislocation

APĒDĀJS (Mālpils alternative metal)
Cauri gadiem, jau leģendāra Mālpils grupa, kas savās dziesmās apdzied gandrīz visu, kas saistīts ar vārdiem „rokenrols, alkohols, mīlestība”. Nedomāju, ka grupa tika dibināta, drīzāk radusies aiz kaut kādas iekšējas nepieciešamības...tas notika tālajā 96 gadā...kad pasaule vēl bija traka un pulksteņa rādītāji griezās uz otru pusi ...vai tu dzirdi savus sirdspukstus?..nē?...vai tev ir mājās ierocis? kas ir noticis?
www.draugiem.lv/music/artist/?id=25858
www.myspace.com/apedajs

THE BLACK TEA (Experimental dark rock)
Grupa „The Black Tea” - viena pasaule sešas stihijas. Dibināta 2005. gada vasaras norietā. Muzikālais skanējums grūti definējams, indie roks ar daudzām, jo daudzām piedevām, kaut kas psihodēlisks, kaut kas sapņains, kaut kas monotons, kaut kas hipnotizējošs, reizēm nedaudz skarbākās noskaņās un pilnīgi pretēji, viegli un gaisīgi.
www.draugiem.lv/blacktea
www.myspace.com/blackteamusic

SILENT DANIEL (Decadent psychedelic rock)
„My thoughts against my belief My dreams against my reality”. Silent Daniel pastāvēšana aizsākusies 2008. gadā pakāpeniski izveidojoties pašreizējajam sastāvam. Grupa muzikālā ziņā atsakās no žanru robežām un brīvi kombinē stilus, lai radītu vienkārši skaistu mūziku, ko ir prieks spēlēt un ar pilnu atdevi sniegt publikai. Tematika – par cilvēka iekšējās pasaules izziņu un brīvību, par lietām, kuras vieno visus cilvēkus. Par nepieciešamību pēc mīlestības, sapratnes un mājām, kas tik bieži izrādās neiespējami pastāvošajā realitātē.
draugiem.lv/silentdaniel
www.myspace.com/silentdanielband

Dj Zebra – post rock / post metal
Dj Scarons – ghost rock / NLO metal
Dj Haralds Strapāns – aerobikas nodarbības iereibušiem pasažieriem

Rīko: Melnā Piektdiena team un P3LICAN team.
www.metalshow.lv
www.melnapiektdiena.lv
www.myspace.com/p3licanmosh

HALLOWEEN 2009: afiša

Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+8
(Tiem, kas Tērpos vai Maskās – pie ieejas – pārsteigums!)
Katram pārsteigumā pa vienam izgrebtam dildo no ķirbja! :)
+5
Varbut nevajag liekulot piesaucot velu busanu.
Tiem kas ir rikojusi mp visus helovinu pasakumus nekad nav interesejis atbalstit lokalo un musu seno kulturu ta vieta nemt kosmopolitisko helovina pasakumu.
Ja ok nauda ir viena lieta varetu gan bez liekulosanas iztikt.
+2
Šoreiz bobim "+" no manis. Ja vēl būtu normāli latviski uzrakstījis, būtu pavisam jauki.
+1
Veļu diena - piedirsto apeņu pasākums :D

p.s. lai piedod mani veļi par melno jumōru :)
-1
Mhm, būtu ļoti interesanti uzzināt kādus nacionālās kultūras senās kultūras elementus attiecīgās personas vēlētos redzēt un vai viņi būtu gatavi to visu arī realizēt, organizēt.

Globālisms - jā, protams, Halloween jebšu Visu svēto diena. Taču LV nav izolēta sala un šis laiks ne tikai LV saistās ar aizgājušo pieminēšanu. Pat katoļi Latīņamerikā šajā laikā piemin aizgājušos (no kā arī Visu svēto diena). Tad vai ir tik liela starpība, kā pasākumu nosaukt.

Un tad jokains ir sašutums par veļu pieminēšanu, ja Visu svēto diena patiesi nesakristu ar LV Veļu laiku, tad patiesi būtu lieki pieminēt veļus. Bet vai tik sašutums parāda nelielu aprobežotību, kas nesaprot, ka LV kultūra tomēr ir attīstījusies nejau nu izolēta burbulī un principā sienas klāt galīgiem sīkumiem. Sv. Valentīna diena ar LV nacionālo kultūri pilnīgi nav nekāda sakara, bet ka Halloween, gan īsti tā nevarētu teikt.

Uz priekšu, nacionālo kultūras vērību cienītāji, taisiet augšā savus nacionālos svētkus vai iesākumam est laipni aicināti uztaisīt bukletus par šā laika nacionālajām īpatnībām un piegādāt tieši uz Melno Piektdienu. Vai varbūt Halloween ietvaros nodemonstrēt Veļu cienāšanas rituālu vai kas nu jums liekas atbilstošs. Ja ju esat tādi nacionālās kultūras patriotu, lūdzu, laidiet to tautās.
0
Droši vien Helovīns no pagānu svētkiem vien cēlies (tāpat kā vairums Kristiešu svinamdienu).
0
Agree :)
No Wikipēdijas-->
Halloween has origins in the ancient Celtic festival known as Samhain [pronounced: sow- wen] (Irish pronunciation: [ˈsˠaunʲ]; from the Old Irish samhain, possibly derived from Gaulish samonios).[5] The festival of Samhain is a celebration of the end of the harvest season in Gaelic culture, and is sometimes[6] regarded as the "Celtic New Year".[7] Traditionally, the festival was a time used by the ancient Celtic pagans to take stock of supplies and slaughter livestock for winter stores. The ancient Celts believed that on October 31st, now known as Halloween, the boundary between the living and the deceased dissolved, and the dead become dangerous for the living by causing problems such as sickness or damaged crops. The festivals would frequently involve bonfires, into which the bones of slaughtered livestock were thrown. Costumes and masks being worn at Halloween goes back to the Celtic traditions of attempting to copy the evil spirits or placate them, in Scotland for instance where the dead were impersonated by young men with masked, veiled or blackened faces, dressed in white.[8][9]
en.wikipedia.org/wiki/Halloween...
+2
Tiepaši Veļi vien sanāk, pa lielām bumbām ...
+2
Nebūtu jau slikti mazliet nacionālas īpatnības attīstīt - veļu diena pasaules krīzes epicentrā. Ekstrēmos tūristus varētu piesaistīt.
+4
Latviešiem veļu atceres rituāls ir drīzāk intīms process. Tas neiet kopā ar troksni un bujānīšanu.
0
Iekš draugiem.lv pieminetēti arī Frailty - kā ta ir - šie ar tur būs?
0
Būs.
0
Nu, lai nesanāktu, ka kāds ir piekrāpts, pagaidām pēc manā ziņā esošās info Frailty nebūs. A kas vēl zin...
0
izkatās ka būs baigi jautri =]
+3
Nu jā, 11:30 izsūtījuši:

''sveiki!

esam atpakaļ no Igaunijas koncertiem kopā ar Soundarcade.
iespaidi dalās un pat nobraukātie kilometri un alkohola litri, stirnas pa ceļam un sašautais logs viesnīcā un crazy administratore turpat atstās paliekošu iespaidu par Igauniju.
Nebija slikti, protams, bet igauņi ir igauņi un nez vai kāds spēs kadreiz izskaidrot šo fenomenu.

Halloweenā MP 31.oktobrī Frailty nespēlēs, jo daži grupas dalībnieki ir uzaicināti piedalīties pieredzes apmaiņā par spēlēšanu bērēs un kapu kultūras saglabāšanu.''

Žēl ka tā.
0
bet igauņi ir igauņi un nez vai kāds spēs kadreiz izskaidrot šo fenomenu.
par šo teikumu plusiņi +666!

vienkārši tā piekrītu,kamēr pats nesaskaries ar igauni nesaproti, kas un kā ir!
0
Jums HRL bija kādi piedzīvojumi ?
+1
Tieši ar HRL viss bija kruta, labas atsauksmes no publikas, pašiem ar patikās gan vieta, gan pozitīvā atmosfēra :)

Tad, kad pirmo reizi bijām Igaunijā mini tūrē ar Anal cunt un Anal nasarog tur gan bija forši! Neieradāmies uz Melnās piektdienas konci, kur pašiem savs albis bija japrezentē :D Sanāca tā, ka nospelējām konci viss kruta atlaidām, nākamajā dienā viss notiek, lecam mašīnā braucam uz Rīgu, tikko izbraucām no Tallinas centra, mašīna noplīsa, stāvējam ceļa malā stopējam mašinas, tie, kas aptur neviens angliski nerubī un krieviski nerunā speciāli, tā mēs 8h pavadījām sēžot uz šosejas, kamēr no Latvijas atbrauca mums pakaļ, piebrauca igauņu menti vēl, izsauca automehāniķi-čalis atbrauca pēc kādām 2h. Paceļ kapotu kadas 20 minūtes blendza uz motoru un izskan teksts-hmm...4ota zdec njeto, ny pamo4 njecmagy, par mehāniķa izsaukumu nācas vēl samaksāt 25ls ! super! :D
+1
Igauņi-dauņi. Pārsvarā.
+2
Kas ta ums tur par mašīn ir bijusi - ar Vankeļa rotordzinēju, kā krievu mentu žiguļiem vai Mazda RX-7/8? :D

Nu labi, saprotu jau, ka visdrīzāk jautājums jāatiecina uz "mehāniķi" :D
+4
nu tas mehāniķis droši vien bija pabeidzis kādu Ämurii palīgtehnikumu
+2
Intar nesmejies tikai ja :D bet mums bija OPEL O-mega universal! :D
kaa secināja mehāniķis Rigaa, esot noslīdējusi kaut kāda siksna, līdz ar to dzinējs atteicās darboties, par Igauņiem ir tā, ka Igauņu krievi gan nav dauņi tie runā un rīkojas kā normāli cilvēki, bet tiirasiņu igauņi.. tuffta kaut kaada
0
Kas tad tur ko smieties?
0
nu kaa visi parasti ierec par opelliem!
0
Krīzes laikā jau diez vai vairs tā smiesies... Galu galā pēdējo ~10 gadu SAAB arī ir tie paši opeļi.
+7
nē, tagad visi ierēc par Lexus u.c. dārgā gala braucamajiem, kas paņemti uz kredīta ;)
+2
:D
0
nu jaaa Irony ... man bieži Liekas ka Rīgā ir vairāk džipu nekā kaut kādā vācijā...kredīta ņēmēji un narkodīleri nekas vairāk!
tāpat līzingā paņemta mašina pēc 6iem gadiem pārvertīsies par graustu, šķiet kaut kā galigi nereacionāli ņemt līzingā auto!
0
Tik traki jau nu nav, ka pēc sešiem gadiem par graustu akurāt pārvēršas, izņemot kādus vairāk vai mazāk ekstrēmus triekšanas gadījumus. Galu galā, ninja, tavējam tak ir vairāk par 6 gadiem, ne? :D
0
nuuu par šo vēl var diskutēt! :D manam vāģim ir 15 gadi :D
vairāk jau biju attiecinājis to uz japošu autiņiem :)
Vienkārši biju šokā, kad redzēju kā izskatās 2002 gada mazda, visa izpuvusi!
0
Viss jau atkarīgs no vāgena lietošanas. Ja ikdienā brauc pa asfaltētu ceļu, mašīna būs daudz savādāka nekā tāda, kas katru dienu pārvar n-tos kilometrus pa bedrainu meža neceļu.
+2
Pensītis, no kura īrēju dzīvokli, braukā ar veeeeeecu žiguli un katru reizi mani satiekot lepni stāsta(jo nekad neatceras, ko stāstījis iepriekšējo reizi), cik pārsteigti ir autoservisa darbinieki, redzot ku labi vecā grabažiņa iet, jo pārsniedz 15 gadu stāžu ;)
+3
Tas autiņš jau ar tādu domu bija taisīts - cilvēks 10 gadus rindā nostāvējis, tak gribēs savus 20-30 gadus ar vāģi maukt pa labajiem CCCP ceļiem :D
0
skatījos ss.lv viens pardod žiguli ar 220zirgiem! :D
+3
Nu ja tie 220 zirgi tiek noņemti no žiguļa motora, ilgs mūžs tam nav paredzams.
-8
Mmm, piesardzīgs ierosinājums pārcelt diskusiju par auto uz kkurieni citurieni. Šis tā kā būtu par Halloween.
+8
^ vecīt, nebojā Trūmetāla garu ... Shame on you !
+2
Jā pelikān! šī foruma galvenais šarms ir offtopiks! sāc vienu tēmu un beigās aizdiskutējamies pilnīgi par kaut ko citu! :)
-6
Liekas ka ieradisos uz so pasakumu.
Tikai nevaru izdomat ko man telot.
Pasam sevi ?
Vai ari reklamas agentu ?
Aizdomas ka telosu abus :)
-6
Par velu laiku piekritu ka tas gluzi nav paredzets sim party tematam tikai varetu plasaku info.
Nav saprotama to grupu seciba.
+2
aaaaaaaahhhhh!
it's Halloween!

Tooooooo-night!

bled, kā rūl.
+2
Kā konkrēti es varēju kaut ko tādu ielikt? ja es tikai nocitēju vienu dziesmu?

misķika.
+2
^^ Helloween - Halloween (1987)

www.youtube.com/watch?v=yOAl0enE7kI...

Oriģinālā dziesma ir 13min gara.
+2
YouTube quote: ''masturbate masturbate grab your meat and dont be late'' 'D

Bezmaz jānoripina un jāiemauc labākas kvalitātes klipons. Vienīgi savu g-mail paroli neatceros ...
0
jā gan.
tā 5 min versija ir baigi razvarota. Bet oriģināls ir vismaz top 5 gabals ever.
0
^^^ pilnībā piekrītu!
+1
0
Starp citu, izrādās, ka Blackie Lawless ir par džīzasfrīku palicies. lol
+2
Braucu tikko garām. Baigais miers tur visapkārt. Vainu tautas maz, vai visikiož telpās. Auksts ārā taču. Bet trollis bija pilns ar urlu tīņiem, pēc sejām nevarēju saprast - matainie par viņiem paņirgājušies vai to viņi paši sev uz feisiem sūri, grūti mālējuši :D:D:D
+2
Ūja, pie pie Godvilas jau normāls trafiks bija (es arī pirms kādām 40 minūtēm tur braucu garām).
0
-10
Sanaca iecekot pasakumu.
Melnas piektdienas bilesu pardevejas gan uz mani interesanti paskatijas kad ierados darba forma.
Nez varbut tiesam padomaja ka esmu ieradies ievilkt internetu melnajai piektdienai :D
Ierados kados taja vakara 23.00. karstvins jau bija beidzies.
Prieks ka klubs cenas nolaidis.
Parsteigumu nedabuju kaut ari man bija terps.
Dazas iepazitas meitenes gan stastija ka tas parsteigums esot bijis 7% atlaide perkot metalshowa stuff.
Pie sienas radija kaut kadu video.
Nebija gan saprotama jega.
Jo laikam ka viniem beidzas melnbaltais kino.
Ta saka kaut kadu divainu multeni radit.
Laikm dzenis vudijs tas bija.
No minetajam aktivitatem nekur nekas nebija.
Tadu lazu sen nebiju redzejis.
Cilveki ari bija salidzinosi maz.
Parsvara publika bija pilna ar visadiem divainiem kas nebut nepiederas ne metalistiem ne alternativajiem.
Ciksas ar suziem un ar uzkrasotam sejam vai duni pirktam maskam , vai ari raganu cepurem.
Loti daudzi vecuma grupa 40 - 50 gadi.
Krievu ari bija izteikti daudz.
Nocekoju soundarcade viniem sanaca tiri pienacigi.
Tad pec tam Apedajs kas tiri iepatikas.
Izdzeru savu groku iepazinos ar 4 studentem.
Pec tam aizgaju no kluba un tuseju ar vinam.
Pasakums totali garlaicigs.
+2
Бляяяяяя :ДДДД пиздец такой лох!
+4
OMG. OMG. OMG. Tās studentes vēl ir dzīvas?
0
Tā multene bij' Stremjanka un Makarons. Bērnībā neesi acis saujā paņēmis un paskatījies rūpīgi?
un, ja neieraudzīji aktivitātes, nākošreiz paņem acis saujā.
turklāt cilvēku bija vairāk kā ierasts. varbūt varēji paņemt acis saujā un saskaitīt?
varbūt Tu nemaz neiepazinies ar studentēm, kā Tev šķiet? iespējams, vajadzēja paņemt acis saujā..
+10
Totāli garlaicīgas 40 - 50-gadīgas krievu studentes?
+4
Nee nu man palasot shitos bobija tekstus tieshaam rodas iespaids, ka tvaicenee kaads ir ievilcis internetu...
+6
no sevis:

Silent Daniel - kaut kā šoreiz pietrūka.vai nu pa daudz alkohola,iztrūka dalībnieks vai spiedzošās gerlas..

The Black Tea - akkurāti vietā un laikā,labi iederējās.

Diseim - patīkams un gaidīts pārsteigums,Imants zvetē, kā nelabais un uzteicami profesionāls vokālists.

Soundarcade - skaņa,šoreiz,brutāli dzina zemē,kutēja ribas, vajadzēja pat dru aizbāzt ausis. un labs piedūriens par SunnO.

Apēdājs - kačīgi un draivīgi, bez komplexiem,kas arī šīs grupas labums.

Dislocation - tehniski ļoti perfekti,vienīgi vokāls...
bet to var labot kopā ar skatuves pieredzi.

filmas/multenes - cik paspēju uzmest aci, bija ar avangardīgu, varbūt,vietām,šokējoš... un nepieklājīgu ainu aizbraucienu.

šautriņas - smieklīgi,bet maz cilvēku izmantoja iespēju iemest papīra sejā šautriņu politiskajai elitei.

cilvēku bija daudz,kas patīkami pārsteidza.
pīpētavu šogad neviens nepiedirsa, ja uzrodas tas,kas to paveica Halloweenaa divus gadus atpakaļ,lai piesakās, būs trīslitru ordenis)

toties uz skatuves pamanījās tikt kāds tēls,kas vicināja roku,
sveicot visus ar nacionālsociāldemokratis... žestu,kā izrādījās, dēvēja sevi par Whore Glamourama dalībnieku..laikam tā bija viņa neplānotā solo proga.

(wc tika manīts darbojamies kāds provaideris,liekas,mēģin... pašapmierināties vai klozetam pieslēgt internetu vai kko no šitās sērijas)

tuss gāja waļā līdz aprox 3-4iem.

bildēs:
www.easyget.lv/foto/gallery/2191/...
+4
ieteicams pārāk daudz nelasīt bobinatora komentārus, savādāk pats var attapties tvaicenē
0
tautas bij daudz salīdzinoši ar citiem končiem?
+1
tur bildēs izskatās, ka Soundarcade tiešām pēc Sunn o))) izskatās! baigi
0
jap.
kaut kas nāca klāt, kaut kas gāja prom.
-8
Meggrifin kas tu tads esi ?
Labi kads makaronu sunju multenei sakars ar halloviniem ?
Ja godigi es to multeni svaki atceros.
Pulksten 23.00 tur tiesam nekadu aktivitasu nebija.
Cilveki tikai stumdijas pa deju placi.
Dzera headbangoja un akstijas.
Nekadas citas aizraujosas aktivitates nebija.
Gadijuma tu to nenosapnoju par aktivitatem tad ?
-8
Intar 19 - 22 gadigas ja tik loti gribi zinat.
Tris no vinam gerbtas pieticigas korsetes :)
-8
Pelican kads provaiders paslaik doma par black list veidosanu..
-8
Starpcitu kur prikols mest pa izprintetu bildi ?
Kads vispar politiska sautrinam sakar ar hellovinu tematiku ?
-8
Starpcitu lielako dalu publikas kas redzama bildes es maniju tuveja pietura kad nacu uz klubu.
Ta teikt patiesiba lielaka dalai nacas doties majas jo vecaki nelauj ilgak tas norada uz attiecigas publikas vecumu.
Ka ari nenopietnibu.
Pie viena sapratu ka laikam mazgadigajam ir izpardots viss karstvins kas bija piejams.
-7
43. bilde ja kas esmu redzams.
+4
Bobijmūlis.
+5
eu psc. kkāds triecienbalsojums vai kā? es ieliku tikai vienu mīnusu, bet viņam divi pienāca. mistika...
+3
laikam kāds slepenais TM maksas pakalpojums! :D
+7
es tā noprotu, ka vienīgais, kam Hellowīna pasākumā bija kāds sakars ar Hellowīnu, ir Bobijs darba kostīmā..
+5
Labi, ka ne bobijs sadomazohista kostīmā, ar sarkano bumbiņu mutē un straponu dibenā.
-8
Werwelf tev tik gribetos :D
+4
^ Paskatīties uz tevi tādā klōzītē? Kāpēc gan nē? Smiekli ir veselīgi. :)
+3
bobi, beidz koķetēt!^
0
^ nē, bobis man nepatīk. :D
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
vainamoinen
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas