METALSHOW O.A. 2010 - HELL IN THE CITY - informācija
+13

Sengaidīta ziņa Latvijas smagās mūzikas cienītājiem!

METALSHOW O.A. 2010 - HELL IN THE CITY - informācija

Arī šovasar – šoreiz visā jūlija pirmās nedēļas nogalē – 2., 3. un 4. datumā –, Rīgā notiks smagās mūzikas festivāls Metalshow.lv Open Air! No piektdienas līdz svētdienas vakaram daļa galvaspilsētas būs smagās mūzikas pasaule, kurā uzstāsies gandrīz pussimts grupu. Kas būs īpašie viesi? Kā pirmie hedlaineri savu dalību festīvālā apstiprinājuši grieķijas dark metal grandi ROTTING CHRIST un viena no vadošajām vācu modernā metāla triecienvienībām CALIBAN, taču jaunumi vēl sekos un jūlijā Rīgā redzēsim vēl arī citas spēcīgas vienības.


No pirmdienas, 22. februāra, iepriekšpārdošanā „Biļešu Paradīzes” kasēs varēs iegādāties biļetes uz visām trim festivāla dienām par Ls 14, vēlāk biļetes kļūs dārgākas.

Izdevīgs piedāvājums – sestdien, 20. febrārī, kluba „Melnā Piektdiena” bārā (grupas The Blackout videoklipa prezentācijas pasākuma ietvaros) pirmās piecdesmit biļetes varēs iegādāties par īpašu cenu - Ls 10.

Klausītāju iecienītais un mūzikas kritiķu atzinīgi vērtētais festivāls šovasar notiks jau sesto reizi. Pirmos četrus gadus tas dažādas smagmes intensitātes klausītājus pulcēja Blomē, netālu no Smiltenes, kur divu dienu garumā varēja izbaudīt dabas, mūzikas un patīkamas gaisotnes sniegto kombināciju.

Festivālā spēlējuši tādi spēcīgi un pasaulslaveni smagās muzikālās frontes pārstāvji kā Dark Tranquillity, Pain, Cradle of Filth, The Exploited, Agnostic Front, Tyr, un daudzi citi, kā arī Baltijas un pašmāju nopelniem bagātākās un ievērības cienīgākās grupas.

Pagājušajā vasarā, ņemot vērā dižķibeles izraisītās korekcijas un negācijas daudzu dzīvēs, festivāla norises vieta tika mainīta. Divu dienu garumā notika urbanizētā Metalshow.lv - Anticrisis versija tepat Rīgā, klubā „Melnā Piektdiena” un tam blakus esošajā teritorijā, kas, protams, bija atšķirīgi, taču saglabāja visas labākās kvalitātes kā muzikāli, tā tīkamās gaisotnes ziņā.

Arī šogad festivāls Metalshow.lv Open Air vēl notiks Rīgā, jūlija pirmajā nedēļas nogalē Brīvības gatvē 193c gan „Melnās Piektdienas” telpās uz mazās skatuves, gan uz īpaši būvētas lielās skatuves laukumā aiz kluba ēkas. Teritorija tiks labiekārtota, turklāt jaunums - būs arī apsargāta telšu pilsētiņa un mantu glabātava, ko noteikti atzinīgi novērtēs pasākuma apmeklētāji no citām pilsētām. Par mūzikas mīļotāju fiziskās labsajūtas uzturēšanu rūpēsies vairāki bāri, kā arī tiks gādāts par kvalitatīvu ēdināšanu un patīkamu laika pavadīšanu.

Kopumā festivālā uzstāsies vairāk nekā 45 plaša smagā muzikālā spektra grupas gan no Latvijas, gan ārvalstīm. Savu dalību jau apstiprinājuši leģendārie grieķi Rotting Christ un viena no šā brīža vadošajām vācu modernā metāla triecienvienībām Caliban, taču rīkotāji turpina sarunas ar citiem potenciālajiem hedlaineriem un tiklīdz būs jaunumi, par tiem informēs!

Rotting Christ savas ilggadējās darbības laikā devusi nenovērtējamu ieguldījumu ekstremālās mūzikas attīstībā. Tās raksturlielumi ir kvalitāte un bezkompromisu profesionālisms kā mūzikas radīšanā, tā paušanā tautas masām koncertuzstāšanos laikā.
Grupas jaunākais veikums ar nosaukumu „Aealo” dienasgaismu ieraudzīja šā gada februārī. Tajā viņi smēlušies iedvesmu grieķu kultūras mantojumā savu unikālo un atpazīstamo dark metal skanējumu bagātinot ar folkloras un tautas mūzikas elementiem. Albuma nosaukums „Aealo” sengrieķu valodā nozīmē katastrofu un destrukciju un asociatīvi ataino tā muzikālo un lirisko saturu.

Grupa Caliban ir Eiropas metalcore skatuves veterāni, kas savu lielisko reputāciju un plašo fanu pulku visā plašajā pasaulē uzturējusi nemainīgi pieaugošā progresijā ar cītīgu darbu, lieliskiem albumiem un aktīvu koncertdarbību. Jaunākais grupas albums „Say Hello To Tragedy” ir iespaidīgs muzikālās agresivitātes un emociju pārpilns vēstījums par mūsdienu traģēdijām, cilvēku savstarpējās saprašanās trūkumu un to varbūtējo pasauli, kādā mēs varētu dzīvot, ja vien pacenstos.

Metalshow.lv Open Air vienmēr ir notikums! Tie, kuri jau bijuši, – pārtiniet patīkamāko atmiņu iespaidu rullīšus no iepriekšējiem festivāliem, atminieties, cik labi, tas bij’, un dodieties baudīt arī šā gada piedāvājumu! Tiem, kuri vēl nav bijuši, viens no šīs vasaras galvenajiem uzdevumiem: uzzināt, kas tas ir, ko daudzi vairākus gadus pēc kārtas atzinuši par labāko esam!

Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+2
Rotting Christ tur, Rotting Christ šeit, Rotting Christ visur ... :) Bezmaz (nu, ne bezmaz, bet noteikti) arī te būs jāiet atbalstīt biznesus!
0
Nu labi, ka notiks atkal šāds fests.
VIenīgi esmu daudz domājis, vai kāda pašvaldība neplēstu pušu dupsi, lai varētu ļaut uzrīkot šādu festu šajos laikos, kad ieņēmumi no INN nodokļa ir apgreizti, un šlāgeristi visas 144 brīvdabas estrādes nevar pabarot. Vēlviena urban air telšu komūna protams butu baigi cool, bet brīvdabā pieliet mūli nav starp mūriem tusēt.
Jāaizdodas atbalstam gan būs, vienīgi būtu forši, ja būtu pieejamas arī biļetes uz atsevišķām dienām
0
Foršie grieķu foršuļi - ar šiem man jau pietiks, lai 3 dienas svinētu.
0
Kapēč tikai 3 dienas? Svētki visa gada garumā :D
+10
Pērku mazlietotu aknu, lēti.
0
Bāc, tieši šajās pašās dienās norisināsies Hard Rock Laager 2010 :( Bet vismaz grupas šogad būs labākas un 3 dienas notiks festivāls :)
+9
labas un lētas aknas var nopirkt Supernetto (250g ~0.6Ls). veselas 4-as :-)
+1
Redzēs, kas vēl uzstāsies. RC ne pārāk un caliban = pilnīgs mēsls!
0
Man arī RC ne visai un pret dažādām cōrēm ir izteikta nepatika. Un tiešām vairāk gribētos ārpus pilsētas mūriem, kā jau roof minēja.
+4
Es esmu matainais lops, ne jau liellops. :D
+1
kaut kā neforši ar tiem datumiem šogad sanāk
+3
Nāksies izvēlēties vienu no diviem. Pozitīvais faktors - mazāk tēriņu, nekā apmeklējot abus :D
+17
Kas attiecas uz Caliban un kōru kariem - jau pērn puse no visām bandām kaut kāda paveida kōrs. Acīmredzot ir pietiekami liela auditorija, kuru ir vērts piesaistīt, un acīmredzot trū metālistu ir par maz, vai par neaktīvu, vai par izvēlīgu, lai atmaksātos trū festu rīkot.... kā nu ir, tā ir. Bet no muzikālā viedokļa tak ir gluži vienalga, ka sarakstā ir čupa grupu, kas nepatīk vai neinteresē, ja vien ir kāda čupiņa interesējošu - vajag taču arī laiku relaksācijai :) Citādi, fests, kur varen spārdīgas bandas cita pēc citas mauc, jau pārvēršas par nogurdinošu nodarbi, nevis izklaidi (vai arī jākož pirkstos, ka to vai šito palaidi garām, kamēr ar aliņu rīkli no putekļiem izskalo).
0
+10 Intaram.
-13
Intars varetu but taisniba par so pasakumu.
Tomer no otras puses skrobigi ka vienigais no visiem kas seit spele metalu open air fests ir parverties par ko sadu jo pagajusa gada pasakums jau bija diezgan sviestains vienigais ka seit ir ielikta ta telsu pilsetina tas gan piesaista un bus jau intereses pec jaapmekle ja pa leto biletes pirksu.
0
Bobij, lūdzu izmanto pieturzīmes. Nu neteikšu ka biļetes lētas 14 ls nav lēti, vismaz priekš manis.
0
ir jau iespēja pa 10 ar nopirkt.
+2
pirms "ja" liek komatu, ja? skaidrs :-)
+2
Divdienu festam Ls14 nav lēti ? Turklāt parīt pa Ls10 varēs dabūt. A ar HCL sakrīt droši vien ka RC dēļ.
+3
īstenībā man rīgas pasāciens pat interesantāks, savā ziņā, par blomīti liekas, jo nu ir savs štīmungs pilnīgi atlaist tajā teritorijā un tad ejot mājās saprast, ka tikko no elles esi iznācis.
0
Un nav jau arī nemaz tik daudz to apmeklētāju no LV tam HRL. Pāris trīs mašīnas plus Destrukts & Co ar merču, un kāda grupa vēl ar šad tad.
0
Man šķiet, ka pagājšgad kādi 10 purni vien bija ...
0
Hm, pāris trīs mašīnas ... tas i cik ??? Sešas ?
+3
var skaitīt visādi: divas trīs, 2x3, 2+3, 2^3, utt. Kā labāk tīk.
+2
2-3
0
2.5
+8
0,7
+5
litrs!!
+3
njā - interesanti, kas vēl par blicēm tiks pieaicinātas Open hair`2010 ...

varētu, ko gaļīgu ar uzaicināt- ne tikai puvussos kristiešus un kalcigran-korus...

Nebūtu slikti kādu Poļu dezņu redzēt .. ehh
0
izskatās, ka šogad es pat apmeklēšu šo pasākumu, kaut vai tikai dēl rotting christ
+6
^ ja rādīsi cičus, iespējams apmeklējums palielināsies. Nu, ko saki ? >:)
+4
domā, atnāks arī tiem, kam pofig uz konci, ka tik pupus redzēt?:D
+9
Es domāju, ka Valdis varētu pat priekš U (vai kādai citai smukai meičai) skatuves laiku atvēlēt, ja piekristu uz vien jauk "FLASH YOUR TITS FOR SATAN" akciju.
+1
kā arī, nākamajā gadā varētu saņemty balvu smagās mūzikas notikumu apbalvošanas ceremonijā, domāju, ir vērts piekrist gan kārdinājumam, gan skatītāju vēlmēm >:)
+2
Atceros, ka 2005ajā gadā, rokeru jaungada pasakumā Dzelzceļa muzejā vakara vadītājs parādīja naudaszīmju čupiņu, kuru dabūs tā smukā drosminiece, kas uz skatuves striptīzu nodemonstrēs. Rezultātā demonstrēja veselas divas :D
+2
atceros,Blomē Tītars Tatgrēns bija mini šokā uz skatuves...
+4
Vienā no Blomēm, 2006. laikam, uz Deathpera minēto FYTFS akciju mēs viens tāds bariņš vienu meiču pierunājām. nebija nemaz tik grūti :)

Varbūt vajag uztaisīt kādu FYTFS konkursu, ar balvām, lai ir motivācija ņemt dalību? ;)
0
drīz būs visiem viena liela balva ķīpsalā, gaidot vasaru un Open hairu var aizrāpot lidz EROTAM 2010 :)
+4
tie Erota ciči jau stundām ilgi gaismu starmešos un dūmos atrādīti un apžuvuši...
+2
Vecīt, Erots bija 19-20ajā februārī. Šodien ir 22ais februāris.

Dzert vajag ievērojami mazāk, kā izskatās! :D
0
^
bljē! fak aizceļojos laikā! :D
Zin kā visas dienas vienādas - darbs=rutīna

+2
Intars ^^^
tur par to FYTFS akciju.
A ja tev bars ar džusēm prasītu paradīt pipeli kadā festivālā (taj pašā blomē). Piekristu? Teiksim, par alus pudeli.. :DDD
+1
Pfff, kurš gan to gribētu? o_O
A pupus - tā tak pavisam cita runa!
+1
Ugga-nu skaidrs, ka tev ,drošivien, nebūtu intereses aplūkot Intara desu (ja nu vienīgi salīdzinošos nolūkos), bet meiteņu vidū tas varētu izraisīt ažiotāžu :D
0
www.youtube.com/watch?v=q9ush9IVKD4...

Pūdētā Vingrotāja jaunais hīts. Tīri patīkami, ņemot vērā, ka no eksotiskās zemes. Ceru, ka metalshow šito spēlēs
+1
:D visam ir sava cena:D
+2
Ja uz pohām piedāvātu aukstu alu ... tad jau varētu pievākt alu, izvilkt ārā un uzčurāt šīm virsū :D
0
Ar to sūdu viņi plāno startēt Jevropīzdijā? >:E
0
^ Hz, traumē tās brūno kropļu zemes...
+3
tiem kas te gudri lej(nu ja,laikam tik boboijam sanaks to njemt pie sirds)ka ha ha ha teltis un nekas savadaks nebuus kaa 2009 gadaa,tad sorii,skatuve(aaara) buus vairakas reizes lielaka par bijusho,atiecigi aparatuura labaaka un jaudiigaaka
a un vel kas,nevis 2ivu dienu elle,bet 3!!! dienu ELLE buus!
so cheerz up
un kad vel jums ir bijusi iespeja paguleet teltiis vasaraa riigas centraa bez stresa?:D:D(protams es nerunaju par tiem dienaszagljiem iepretiim ministru kabinetam)
+1
Line-up,tikai tas ir svarīgs. Lielākai skatuvei utt. būs nozīme tad, ja savāks tiešām spēcīgas grupas. Cik vispār hedlaineru paredzēts?
+4
Shim festam vairs nepiedienaas open air nosaukums, vajadzeetu deeveet par city gas festival.
+5
urban air :D
0
Cik vispār hedlaineru paredzēts?

a cik Tev grupas vajag, lai tās ieraksta boldā uz plakāta ?
0
Kas nu kuram ir hedlainers.
0
Bok, nu kādā festā, ņemot vērā festos valdošo kondīciju, droši vien, ka varētu ar. Ja jau var urinēt publiskā vietā...
+2
Man ir ienākusi infa, pa galīgi kreisiem kanāliem, ka paralēli "Devilstonam" Lietuvā, DEICIDE spēlēs arī Latvijā. Nu droši ka ne ši festa ietvaros, bet vispār.
Vai tā ir taisnība?!
0
up dzirdētas baumas... ja tā būs un iekš open urban air, tad 100% tikai šīs grupas dēļ apmeklēšu šo pasākumu...!
+2
nu diezvai, starp pasākumiem ir gandrīz 2 nēdēļas
+1
tachu shogad buus "GRONDH"...
+1
nju jaaaaa .... domajams ka blome tomer butu labaka vieta sim pasakumam ... apmekleju vinnu katru gadu ,un teiksu ka pagajusais gads bij tads ne iisti izdeviess ... bet nu domaju ka pasakumu apmeklesu un ta jau redzes ...
+2
un jaa par to pupu paraadiissanu ,vareetu buut diezgan intreresanti ja vien pretiim sanemtu ko brutali jauku :D
+7
Hmmm... jau iedomājos meičas ar plakātiem FLASH YOUR DICK FOR SATAN! :D
+1
Drīzāk SPIN YOUR DICK FOR SATAN & FLASH YOUR ASS FOR SATAN :D
+3
FLASH YOUR TITS FOR ME ?? >:)
0
+ Deathperam
visskaniigaakais sauklis pagaidaam :D
+3
kādu laiku šitajā tēmā nebiju bijusi un redzu, ka ne cik tālāk neesiet tikuši:D
jātaisa vasarā ņūdistu pasākums, lai visi visu visiem atskatās līdz nelabumam (aiztikt nedrīkst) un tad būs miers:)
+3
kad sāks rādīt, tad jau runāsim arī par aiztikšanu >:)
+3
Tā ir aklo diskriminācija!
+2
kurlo nē ? tie jau nedzird, kad aiz muguras tiek novilkta krūšturis :D
+3
Priekš aklajiem vajag speciālas sievietes, kuru virsma ir klāta ar Braila rakstā rakstītem paskaidrojumiem.
+1
nu ja atstieps ārsta zīmi, ka tiešām ir akls, tad var mēģināt kko sarunāt:D bet pārējie nedrīkstēs skatīties, kad aklais aiztiks:D
+1
Nez, man jau liekas, ka ja vien cilvēks nav akurāt b-xxx, viņš varētu pēc taustes atšķirt nipeli arī bez rakstiskiem paskaidrojumiem.
+1
kurš tad uzmanīs vai šis nesāk palaist rokas, situācija viennozimīgi ir jāuzrauga.

P.S. izdodu ārstu zīmes par aklumu, ja mani ņem kā uzraugu
+2
^^ un aklais nedrīkstēs aiztikt, kamēr citi skatās?
+2
Vēl jau pastāv variants - cilvēks KĻŪST akls tai momentā :D
+2
... vai arī aklie sāk redzēt...
+2
īpašs pieprasījums pēc koka spirta būs :D
+2
Nē, pēc baltiem spieķīšiem un melnām brillēm :D
+2
skaidrs- aiztikt un neredzēt ir krutāk nekā redzēt bet nevarēt aiztikt?:D
+2
var jau palaist notikumus savvaļā, lai katrs izpriecājas pēc savas patikas
+3
Update:

WEEDEATER (Doom/Sludge/Stoner Metal, USA),
www.myspace.com/weedeater

SAVIOURS (Heavy Metal, USA),
www.myspace.com/saviours666...

BLACK COBRA (Sludge/Doom Metal, USA),
www.myspace.com/blackcobra...

IDILLIA (Alternative Rock, ee),
www.idillia.com

RICOCHET (HC, by),
www.myspace.com/ricochet.core...

PRETERNATURAL,
FRAILTY,
HEAVEN GREY,
RŪSA,
TRENDKILL METHOD,
URSKUMUG,
LASSIE THE CAT,
COLLIDE,
DISTANT LIGHT,
OCULARIS INFERNUM.

Atgādināšu, ka festā uzstāsies gandrīz 50 bandas, vēl gaidāms metal hedlaineris...
0
"vēl gaidāms metal hedlaineris..." - tikai viens?
0
Bet krutāks par Rotting Christ
+2
Vai tad var būt kas krutāks par RC?!:)
+1
^ Ojā, var gan.

Bet tā jau "Zāl"ēdājs makten iekārdina šo pasākumu apmeklēt.
0
OMG Weedeater,Black Cobra...
+2
Dehidrētā Kaza būs, lol?

Bet tā vispār, drusku aš sauzbudinājos no trīs dienām, 50 grupām, un bezmaz eksotisko vietu ... :D
+7
kas visu gaidīts, ko Valdis dos? vai prāta laime, metāls un gods? kas visu gaidīts, ko Valdis dos? Vai ļauna diena grindcore un posts!!!???
0
Neatradu informāciju, cik maksā biļete vienai dienai? Interesē tikai viena grupa.
0
Kur tu atradi informāciju, kas kurā dienā spēlēs? Arī interesē, tikai viena grupa, bet nevaru saprast, kad iet.
0
Par visiem nezinu, bet mani interesējošā grupa spēlēs 02.07. rotting-christ.com/tour.php
0
Neoficiāla informācija vēsta, ka pasākuma galvenie hedlaineri būšot NAPALM DEATH.
0
Napalm Death būs pārsteigti par "nazi scum" daudzumu pasakumā tādā gadījumā...
0
Jāgatavo vistu ķermenīši ar iesvilinātām svastikām ...
0
Festivāla grupu saraksts:
Napalm Death (Lielbritānija),
Caliban (Vācija),
Rotting Christ (Grieķija),
Weedeater (ASV),
Crionics (Polija),
Sanctimony,
Preternatural,
Soundarcade,
Rūsa,
Vic Anselmo,
Heaven Grey,
Frailty,
Thursday 12,
Trendkill Method,
Urskumug,
Ocularis Infernum,
Distant Light,
Idillia (Igaunija),
Ricochet (Baltkrievija),
Lassie The Cat,
Saviours (ASV),
Black Cobra (ASV),
Goresoerd (Igaunija),
Collide,
ZX Spectrum,
Nycticorax,
Brand New Band,
Blackout,
Band Versus Music,
Synodic,
Mad Fish,
Perpetual,
Grondh,
Apēdājs,
Rest’Art,
Whore Glamourama,
Anal Punishment,
Other Way,
Snobrand,
Rebel Riot,
Cloverfield,
Retrace My Life.
0
aber running orders ir zināms?
0
Gan jau visi Hedlaineri būs pirmajā dienā :)))
+2
Rotting Christ, Crionics = 2.07., Napalm Death, Weedeater, Saviours, Black Cobra = 3.07., Caliban = 4.07.

Teh wizardry of Google.
0
paldies burvim, slinkum tomēr ņem virsroku
0
Bļaa..., ROTTING CHRIST līderis Sakis saskādējis kāju satiksmes negadījumā , līdz ar to atcelta Dienvidamerikas tūre jūnijā. Būšot apmēram mēnesis jāpavada gultiņā.
Cerams ka līdz jūlijam viss būs kartībā, jūlija datumi vēl mājas lapā ir spēkā.

www.rotting-christ.com/news.php
0
cerams cerams .... bet ja luuzums ta ar menesi cauri neies gan ...
0
Nav jau balerīna.
0
^Nu var jau beņķi paņemt...
+2
Nu nez nez, šitie dusmīgie vīri mēdz būt tādi visai trausli, maigi reizēm
+3
eu, tas nav smieklīgi;( es tieši dēļ rotting christ gribu iet
+1
Šitas pzdc uzradās negaidīti... un nebija redzams no tālienes...
+3
Пиздец подкрался незаметно ...
0
И выключил свет
0
Nu ja jau Possessed vokālists var ratiņkrēslā pa skatuvi ārdīties, tad kāpēc gan lai Sakis tā nevarētu. Atceros, ka pirms kādiem 6-7 gadiem "Sinepēs un medū" vienai igauņu blicei gičistam vispār kāju nebija.
0
Nu tik daudz kā pedāli paspaidīt tak varēs pa mēnesi saārstēt, domājams.
0
Un tāpat jau tas bundzists esot tas smukākais.
0
jā un Riks Alens bez rokas kā močī, bet tie jau ir izņēmumi. pārsvara jau jāpiekrīt, ka diezgan trausli tie skarbie vīri:)
0
A pričom te riks allens? Sakis tak ir vox/ģitāra.
0
nu vispār par mūziķiem ar fiziskām nepilnībām.
0
bet doma jau ir par to, ka tāds kurš ir pieradis var pat ļoti kruta spēlēt dajebko, kas liekas šķietami nepiemēroti, bet tāds kas saskaras ar traumu tam jau tā nav ierasta lieta.
0
Ja tā, tad Riks Allens diez vai būs tas labākais piemērs. Kaut kā no viņa pēc atgriešanās uz ķebļa nav nācies dzirdēt neko vairāk par BUUUFF TŠ BUUUF TŠ TŠ. Var jau būt, ka viņam ir viltīgs plāns, kā tos pedāļus darbināt, bet tad laikam viņam ir nopietnāk par šo tēmu jāapspriežas ar (citiem) DL dziesmu autoriem.
0
tas man ir neiespējamākais piemērs ko var spēlēt ar kādu no ķermeņa defektiem. neviens pianists bez pirkstiem prāta nenāk.
0
Nu, ciktāl ir runa par mūziķiem tā uzreiz ar nekas nenāk prātā; toties jo spilgtāk atceros, kā man slēpojot, kā likās, itin solīdā ātrumā - lēšu, ka kaut kur ~50 km/h, man pasvilpa garām vienkājains slēpotājs (pasaules kausa posma nobrauciena trasē)....
0
Ja paskatās Rotting Christ myspace lapā, tad pie Rīgas un Metalshow.lv ar sarkaniem burtiem ir rakstīts CANCELLED. Igaunijas un Lietuvas koncertiem gan vel viss izskatās pa vecam. Var jau būt, ka vini ir kļūdas pēc, atceļot Dienvidamerikas koncertus, vardu CANCELLED netīšām pielikuši arī pie Rīgas koncerta, bet nu maz ticams.
www.myspace.com/rottingchristabyss...
+2
Iespējams, ka tā ir kāda kļūda. Kāpēc gan lai kancelētu Rīgas koncertu, bet Igaunijas un leišu koncertus nē? Doesn't make much sense.
+1
Nu officiaalajaa maajaslapaa nekas taads nav teikts:)
www.rotting-christ.com/tour.php
0
es katru šito infu ar tādu stresu veru vaļā :(
+3
Tikko saņemu vestuli, kurā Sakis raksta šādi, tad: "I AM WITH BROKEN LEG BUT I WILL FLY OVER TO LETONIA EVEN IF I WILL NEED TO PLAY ON A WHELLCHAIR." Tātad tas, ka koncerts Rīgā ir atcelts ir vienkarši kļūda myspace ievietotajā informācijā.
+2
HELL YEAH !!!
+1
\m/ ko vēl piebilst!
+1
Rotting Christ večiem ar attieksmi viss ir kārtībā. Pagājušogad kad nojuka ukraiņiem Prorock festivāla otrā diena tad Finntroll, Rottingi un vēl kaut kas (tagad neatceros) piekrita nospēlēt kaut kādā maziņā klubā/kafejnīcā burtiski par sviestmaizi lai attaisnotu fanu uzticību kas viņus ir gaidījuši.
0
Bet šiem jau nekāda dižā izvēle nebija - atbraukt, nenospēlēt un braukt atpakaļ nerullē ...
0
^varbut
bet par cik ar roting christ ir stradats MP tad viriem ar attieksmi ir 100% viss kartibaa ;)
0
Tas sevišķi arī nepārsteidz, jo cik nu esmu manījis, grieķi vispār ir vieni no fanātiskākajiem metāla faniem.
0
Vajadzētu jau būt sarakstam ar uzstāšanās laiku.
0
melnapiektdiena.lv/events/04072010...
nu secība ir. un arī biļetes uz vienu dienu.
0
OWWOWOWOWW. kjādā sakarā therion spēlēs?
0
ā, sori. sajaucu. :D
0
brauc uzmanīgi:D
0
Rotting Christ canceled:

Greek extreme metallers ROTTING CHRIST have been forced to cancel additional shows as a result of a recent accident involving guitarist/vocalist Sakis Tolis in which he sustained injuries to his leg that will keep him glued to his bed for at least a month.

In addition to the previously announced South American tour, ROTTING CHRIST has scrapped the following appearances:

July 02 - Metalshow.lv - Riga, Latvia
July 03 - Hard Rock Laager Festival - Vana Vigala, Estonia
July 04 - Mulen Ruzas - Vilnius, Lithuania
July 06 - Randal - Bratislava, Slovakia
July 07 - Planetnoir Metal Stage - Pecs, Hungary
July 08 - Metal Camp - Tolmin, Slovenia

Commented Sakis: "I had serious accident, my leg is broken and still in gypsum and it should be 'till late July.
0
Sāpīgi.
0
blaaviens...
0
ou f... un ko tagad lai dara? visi mani sapņi sagrauti ;(
0
Vienīgi viņu dēļ pirkām biļetes. Kur var tas nodot, kāds zina?
0
Un kā tad ar Sakis izteikumiem par Wheelchair? Piekāsa...
0
nodot ne, tak pārdod kādam. es piemēram, arī vēl neesmu biļeti nopirkusi, bet kaut arī māc lielas skumjas par to to, ka rc nebūs, tāpat jau iešu.
p.s. e-pasts profilā.
0
Esmu no Daugavpils, vest tas biļetes uz Rīgu nav jēgas. Jāmeklē iespēja nodot.
0
Pirmavots šeit, lai kāds nepiesien man lietu, ka esmu pats sadzejojis. :))

www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/ne...
+2
Nu pagaidi, varbūt vēl organizatori atradīs pienācīgu aizvietotāju. Turklāt tāpatās būs labs tusons un vismaz vienu reizi gadā jau var atbalstīt Latvijas metālskatuvi un noziedot tos padsmit latus.
0
jā, galu galā, kas jūs negribiet rebel riot u.c. aiziet paklausīties?:D
+2
Man ir lielas šaubas, ka aizvietotājs vispār būs, turklāt, pienācīgs. Lai gan, paskatījos, Septicflesh ir brīvi jūlija sākumā:)
0
Drīzāk jau jāskatās, kas ir brīvi tieši 2. jūlijā un vēlams lai ap to laiku būt šajā pusē, jo atsevišķs izbraukums uz kādu konci sanāk daudz dārfāks nekā tūres ietvaros. Bet tas lai paliek organizatoru ziņā.
0
Šajā pusē tai pašā nedēļas nogalē notiks Tuska Open Air. Tur gan ir plaša izvēle. Turklāt, uz HRL arī vajadzīgs otrs hedlaineris, būtu labi ja sarunātu kādu nopietnu grupu.
0
Hard Rock Laager 2010

Scheduled for 2 and 3 July, so far confirmed lineup:
Rotting Christ (Greece; melodic death metal)
Finntroll (Finland; folk metal)
Mad Sin (Germany; punk rock)
Weedeater (USA; stoner metal)
Demonical (Sweden; death metal)
Black Cobra (USA, sludge metal)
Saviours (USA, heavy metal)
Crionics (Poland; death metal)
Throes of Dawn (Finland; black metal)
Ocularis Infernum (Latvia; black metal)
Lassie the Cat (Latvia; death metal)
Metsatöll (Estonia; folk metal)
Horricane (Estonia; death metal)
Pedigree (Estonia; industrial metal)
Evestus (Estonia; industrial metal, gothic metal)
Goresoerd (Estonia; death metal)
Recycle Bin (Estonia; metal)
Sõjaruun (Estonia; black metal)
Kantor Voy (Estonia; progressive metal)
One Dollar Project (Estonia; rock)
Cantilena (Estonia; trash metal)

Moš Finntroll var atvilkt ? Bet tie jau lielu piķi gribēs.
0
Izskatās, ka būs biļete jāpērk uz 3 jūliju... 3 dienas plostot (nu labi - 4) bik pa traku. Galvenais no tā visa redzēt NAPALMUS! Nu un protams Fraility:)!

Sestdien, 3. jūlijā uzstāsies:

Mad Fish, Retrace My Life, Brand New Band, Ricochet (by), Distant Light, Vic Anselmo, Sanctimony, OtherWay, Black Cobra (usa), Saviours (usa), Weedeater (usa), Frailty, Anal Punishment, Sliver Cross, Napalm Death (uk).


0
jā, tā arī rādās visraženākā diena
+2
Man gan piektdiena fisinteresantākā liekas:

Cloverfield, Rest'art, Lassie The Cat, Heaven Grey, Preternatural, Whore Glamourama, Grondh, Idilia (ee), Crionics (pl), Soundarcade, Snobrand, Rebel Riot, Rotting Christ (gre).

Pofig par RC, gan jau uz WOA būs ierindā, manis pēc, šo vietā var Malduguns rukāt :D
0
HG un Preternatural ā, un Soundarcade ir labi, bet Frailty un Sanctimony sit pušu + ND
0
nu jā, tas jau mans viedoklis :D
0
gaumes lieta, man arī piektdiena
+1
BladeOfDarkness, ja uztraucies par naudām, mož var atvilkt One Dollar Project? :)
+4
Ta jau labāk ANZH - tie vēl paši samaksās :D
0
o, jā :D
-4
Cancellation of first part of Festival Tour

Unfortunately it seems that the Gods have rolled the dice and decided that 2010 will be a year of cancellations for the Rotting Christ Horde. Due to the slow recovery of frontman Sakis¢ broken leg, he has been urged to follow medical advice to avoid any further complications, and the band has sadly no option but to cancel the first part of their summer festival tour. The following dates are affected:

02 July 2010-Metalshow.lv-Riga-(LA...
03 July 2010 Hard Rock Laager Festival-Vana Vigala (ESTONIA)
04 July 2010 Mulen Ruzas-Vilnius (LITHUANIA)
06 July 2010 Randal-Bratislava (SLOVAKIA)
07 July 2010 Planetnoir Metal Stage-Pecs-(HUNGARY)
08 July 2010 Metal Camp-Tolmin (SLOVENIA)

Sakis comments: “ We would like to express from the depths of our soul our frustration having to make this decision, and we promise our brothers and sisters that the band will be be back in the battlefield from the 15th July onwards.”

Hails & Horns
SAKIS on behalf of ROTTING CHRIST
+6
mums gan jauna hohma panesās, ka nevajag ANŽ, mums latviešiem ir pašiem savs ANŽ- Whore Glamourama:D
+1
Žēl ka tik maz laika, bet būtu zajebište atvilkt Gods Tower. 4.jūlijā šie kumbeku kopā ar Znich rukās Baltkrievijā ...
0
nu kas ta būs tie aizvietotāji vēl nav zināms?
0
^rit/parit bus info!
0
Mayhem?:)
+2
Gan jau Stigmata :D
0
a varbūt Catafalk?
Nor.pāķi stāsti kas un kā?
0
Iedod Pāķim parīt un tad rīt būs infa ;)
0
Rīt jau ir šodien.
0
Emperor. Satyricon. Immortal. Varbūt Dimmu Borgir.

Un ja reāli, tad Anj :D
0
TĒRAUDS
+1
Neatteiktos vēlreiz Carpathian forest redzēt. Vispār varētu beidzot normālus slāvus pasaukt , citādi jau zaje... Vīzas ta vīzas , bet nu Butterfly temple vai Temnozor varētu uzbliezt savus jaunos ripuļus.
+1
^
Karoziju metala v studiju! :D
+1
^ viš tak teica "normālus slāvus". Kopš kura laika KM ir normāli? :D

Un vispār es nemaz nezinu, vai tagadējo KM variantu es sevišķi alkstu redzēt. Tad jau labāk Anal Nosorog vēlreiz :D
0
^
es tak jokojos :P

teikuma beigās, kur ielikts - v studiju - biju domājis Leonīdu Jakuboviču un viņu mūžīgo elles rulleti - Poļe čuģes! Kā viņš parasti teica-Priz V studiju :D

0
un burkas ar zapti ....
0
...kas pēc raidījuma ar slaidu vēzienu uzņem kursu uz tuvāko miseni.
0
Gurķus jau ar šiem tur nesa, tiem gan jau atrada pielietojumu.
0
Es domāju, ka gurķīši labi noderēja pie sanestās samagonciņas patērēšanas.
-6
pofig...buus Grondh...speelees pirmajaa dienaa 19:00:D
0
poļe čudesā tagad pārraides beigās visi studijā sēdošie aprij visu kas atnests :DDDDD
0
Normāls serviss. A to laikam iepriekšējās raidījuma veidotāju grupas pārāk norijās :)
+3
Festivāls Metalshow.lv paziņo par izmaiņām programmā

Piektdienas, 2. jūlija, koncertprogrammas headlaineri - Rotting Christ no Grieķijas –oficiāli paziņojuši, ka grupas vokālista/ģitārista Sakis Tolis autoavārijā gūtās traumas dēļ grupa tomēr spiesta atcelt dalību festivālā Metalshow.lv 2010. Festivāla rīkotāji informē – šī iemesla dēļ uz piektdienas koncertu biļetas maksās vien Ls 6.

Vēl jūnija otrajā pusē Rotting Christ apliecināja, ka Sakis pavasarī gūtā trauma nebūs šķērslis, lai jūlija sākumā uzstātos Rīgā. Grupa bija atcēlusi vien jūnija uzstāšanās. Diemžēl Sakis veselības stāvoklis nav uzlabojies tiktāl, lai viņš drīkstētu koncertēt. Tādēļ grupa bija spiesta atcelt visas jūlija pirmās puses uzstāšanās, solot faniem atsākt koncertēšanu, tiklīdz veselība un ārsti to atļaus.

Grieķu grupa šo lēmumu pieņēmusi pašā Metalshow.lv priekšvakarā, tādēļ festivāla rīkotājiem faktiski vairs nav iespēju vienoties ar līdzvērtīgiem / šajās brīvdienās no festivāliem brīviem headlineriem Rīgas piektdienas koncertam. Iespējamās alternatīvas nekompensētu fanu vilšanos par Rotting Christ neesamību. Atvainojamies par sagādātajām neērtībām!

Metalshow.lv piedāvātais risinājums – 2. jūlija koncerts (vienas dienas biļete) maksās vien Ls 6.

Festivāla pirmajā dienā uzstāsies grupas: Preternatural, Crionics (pl), Heaven Grey, Lassie The Cat, Soundarcade, Grondh, Diseim, Snobrand, Apēdajs, Screampiece, Rest'art, Kiss of the Dolls, Idilia (ee), Rebel Riot u.c.

Atgādinām, ka šogad festivāls ilgs trīs dienas – Rīga dārdēs no šīs piektdienas līdz svētdienas vakaram. Sestdienas, 3.jūlija hedlaineri būs Lielbritānijas grindcore pamatlicēji Napalm Death, savukārt svētdienas, 4.jūlija galvenā grupa būs viena no vadošajām vācu modernā metāla triecienvienībām Caliban.

0
:)
0
Iespējams kaut ko neesmu sapratis, bet kā tad ir ar tiem, kuri jau ir iegādājušies biļeti uz visām dienām? Izpaliek viena grupa, kas sastādīja diezgan ievērojamu biļetes cenas daļu un tās vietā nekas netiek likts. Kādu citi blici nevar iebāzt vietā, kas vismaz daļēji kompensē Rotting Christ neesamību?
+5
vispār jobans bobans, ku labas bnadas pirmajā vakarā. preteri, heveni, crionics, lesija, disiem, grondh.
+1
tie, kuri iegādājās biļetes, tagad var gauži raudāt spilvenā :D:D:D:D
+3
preteri, heveni, crionics, lesija, disiem, grondh - уже супер!
+1
Nav ko īdēt. Būs vairāk laika padzert !
+1
tagad varētu vēl caliban un kkas no otrās dienas atkrist, lai pavisam lēti sanāk. ;D
0
Nu nekas...citaas dienaas arii labas muusu pashu bandas speelee...:)
0
eu, bet cikos vispār ir sākums?
0
Piektdien 16:00. Tā man uz biļetes rakstīts. Vispār būtu svētīgi zināt uzstāšanās secību un laikus.
0
^
kristietis sajuties? :D
Svētīgais BOD`s
0
Svētumam ar kristietību it ne kāda sakara nav.
0
par sliktu nenāktu. man tāds burvīgs surpraizs, ka piektdien jāiet pastrādāt. atvaļinājums ibio:@ neaizstājams darbinieka:@ pilni kapi ar neaizstājamiem darbiniekiem :@
0
Pārdodu vienu 3 dienu biļeti par 10 ls!!!
tel. 26386524
0
19-00
+1
un uzstāšanas secībiņu? :)
0
Liega, Tevi nevar sazvanīt, laikam visi uzreiz metās griezt tavu nummuriņu, ka pilnīgi tīkls pakārās
0
Vispār jā, es tikai mierīgi aizgāju zālīti pļaut un redīsus ēst :D
0
Liega, tev jāraksta kolektīvam paskaidrojums, kāpēc tiek pārdota biļete. Tauta sašutumā krēslus jau lauž.
0
man bija divas biļetes :p
+4
Piektdiena, 2.jūlijs

Āra skatuve
16:40-17:10 Screampiece
17:10-18:00 Rebel Riot
18:00-19:00 Kiss of the dolls
19:00-20:00 Lassie The Cat
20:00-21:00 Heaven Grey
21:00-22:00 Crionics (pl)
22:00-23:00 Preternatural

Kluba skatuve
18:00-19:00 Apēdajs
19:00-20:00 Grondh
20:00-21:00 Idilia (ee)
21:00-22:00 Nycticorax
23:10-00:10 Soundarcade
00:10-01:10 Snobrand
01:10-02:10 Diseim
02:10-03:10 hvz
03:10 ..... DJ

Sestdiena, 3.jūlijs

Āra skatuve
14:00-14:40 OtherWay
14:40-15:30 Sacramental
15:30-16:10 Mad Fish
16:10-17:00 Retrace My Life
17:00-18:00 Brand New Band
18:00-19:00 Ricochet (by)
19:00-20:00 Vic Anselmo
20:00-21:00 Sanctimony
21:00-23:00 NAPALM DEATH

Kluba skatuve
18:00-19:00 hvz
19:00-20:00 Black Cobra (usa)
20:00-21:00 Saviours (usa)
21:00-22:00 Weedeater (usa)
23:10-00:10 Frailty
00:10-01:10 Distant Light
01:10-02:10 Anal Punishment
02:10-03:10 Sliver Cross
03:10 ..... DJ

Svētdiena, 4.jūlijs

Āra skatuve
14:00-14:40 Perpetual
14:40-15:30 Cloverfield
15:30-16:10 Zx Spectrum
16:10-17:00 Blackout
17:00-18:00 Ocularis Infernum
18:00-19:00 Thursday 12
19:00-20:00 Trendkill Method
20:00-21:00 Rūsa
21:00-23:00 CALIBAN (de)

Kluba skatuve
18:00-19:00 Whore Glamourama
19:00-20:00 Band Versus Music
20:00-21:00 Collide
21:00-22:00 Goresoerd (ee)
23:10-00:10 Synodic
00:10-01:10 Coldflame
03:10 ..... DJ

Pievērsiet uzmanību, megagrupa hvz atkal uzstāsies divreiz. Nepalaidiet garām!!!

+1
Sekselī hrenalōģiski sakārtoju. Varbūt noder - www.failiem.lv/list.php?i=ojxlja...
0
Bļāviens ! Rūsu ar Collide vienā laikā :(
+1
Napalm Death 2 stundas? nav biš pa ilgu? Bet gan jau viss būs ievilcies par kādu stundu un būs čikiniekā.
0
ā, ķipa nebūs vienā laikā, ja?
0

Mārtiņš Kociņš (Show me ya buzzums...) šodien 10:28
Uz mainjaam,nepaarklaasies skaneejums
+1
stulbais dirsējs.
+4
0
Kluba skatuve
18:00-19:00 hvz

^šito gruppu obligāti vajag redzēt :)
0
Kluba skatuve

02:10-03:10 hvz
Tā banda ir tik populāra, ka uztāsies divreiz :D
0
No cikiem īsti var sperties iekšā?
0
Piektdien no 16.00, sestdien/svētdien no 13
0
nycticorax gan izdevīgā laikā ielikti :)
0
Speciāli ubertrve blackeriem un Crionics nīdējiem :D
0
mhm. :D
0
Man CRIONICS sanāk galvenie ārzemju hedlaineri. Baigā cemme bija, ka MP šie tik īsi un agri nospēlēja, ka kādu 1.5 dziesmu tik dzirdēju.
0
>Valdis
Bļāviens, kāpēc es ātrāk nepamanīju, ka saraksts ir arī te? Portālam ctrl+c/ ctrl-v no excel grupu sarakstu kopēju, bļ :D
0
A kad būs kas vairāk zināms par hvz bandu ? Vairāk interesē sestdienā - vai vērts jau uz 18:00 braukt ...
+1
atbilde droši vien būtu - hvz :D
+4
A kā nez tas īsti ir saprotams?

a) Vēl nav atrastas grupas, kam spēlēt tai laikā
b) Vēl nav zināms, vai grupas, kam tai laikā paredzēts spēlēt, to darīs
c) grupām, kas tai laikā spēlēs, nav nosaukuma
d) hvz
0
variants d) :D
0
'ta jau ir, ka tie krāni daudz ko zin. ;D
0
e) populārā grupa ar nosaukumu 'hvz', kas par ekstra lielu atlīdzību uzstāsies divas reizes viena festivāla ietvaros
+3
No drošiem avotiem uzzināju, ka hvz vietā spēlēs grupa TBA.
+1
Nemelo, TBA spēlē tikai ārzemēs!
+1
Labi, jāieēd kotlete ar užavnieku un jāsāk trīs ārprāta dienas \m/
0
es jau zin, ka man smadzen not, a kas ir TBA?
+11
Tumšais Brenguļu Alus
+2
IcanHazTBA2L
+1
Jū smadzen not?
+1
būtu bijis krutais pasāciens, ja daži pimpji nebūtu visu vakaru izjaukuši. bet paldies visiem ar kuriem sanāca patusēties primajā dienā un man jau liekas, ka bij tiešām teicami. :) (MAN IR KRUTĀKS KREKLS KĀ TEV!!!!!!)
0
Vakara gaitā tapa skaidrs ka DEICIDE krekls ir krutāks par Napalm Death kā arī par tiem kuriem nav
DEICIDE krekls.
DEICIDE krekls über alle!!!!
0
tā ir.
+2
samēramies krekliņiem? :D
0
Tak jau mērījāmies :)))
Tev tas e-pasts profilā reāls? Aizsūtīšu bildes.
0
ja.
+2
Neskatoties uz to, ka sanākusi tik maz cilvēku, bija anyway labinieks!
+1
Es tā dzirdēju, ka vakar rock'n'rīgā esot bijusi pilna iela ar spļaudošiem, dzerošiem un pīpējošiem ļaudīm. Tā ir, kad vairāki pasākumi vienlaicīgi.
0
Bildes no pirmā vakara.
www.diena.lv/lat/izklaide/muzika...

Pašai žēl, ka Heaven Grey nedzirdēju. Bet nu ko var gribēt, ja no darba tiek tikai ap astoņiem vakarā ārā :(
0
Cilvēku man likās, ka bija atbilstoši tām grupām, kas spēlēja.
Vislabāk patika Soundarcade, reāli norullēja smadzeni.
Heaven grey dzirdēju pēdējo dziesmu, bija ok, žēl, ka netiku ātrāk.
Crionics spēlēja nu tā, likās pagarlaicīgi.
Preternatural izklausījās pēc neveiksmīgas Pain kopijas.
Disaim laikā aiztinos mājās, nogurums ņēma savu.
Alus gan bija nekāds, Budweiseru gan neprovēju.
Tagad nedaudz kaltē, bet ārā liekas pārāk karsts, lai vilktos uz veikalu.
+3
HG visai sūdīgi nospēlēja, tā ka nav liels zaudējums. Bet tautas bija maz. Pie lesijas vientuļi kratīju pačku ... cerams HRL šiem vairāk tautas savāksies. Un vēl čupa godājamu ķlaužu uz Bunkuru aizpisa, tā ka afterparty knaps sanāca. Vairāk tāda pirmā sabtrana gaidīšana. Bet Crionics un Pretīgie superīgi mauca. Soundarcade bija zvērīgu skaņu uzmaukuši, tā ka ķeskas trīcēja. Diseim bija labi kā parasti ;)
0
man gan crionics biku pagarlaicīgi likās salīdzinoši ar konci, kur viņi ar RC rukāja.
+2
No tā tik pāris dziesmas redzēju. Bļa, bet kā es iemanījos tik daudz naudas nodzert ? Pēc desmitā ala gan vairs neskaitīju ....
-4
ānu izrādās, ka viens jau to teica. :D tagad jāizdomā kā lai MP iešmauc pa brīvu un jāiet napalmi skatīt vaigā. (flex)
+1
šodiena varētu būt jaukākā festivāla diena... tad jau redzēs, kas notiksies.
0
^^ elementāri, nevajadzēja nemaz nākt ārā, vai arī jau 7:00 ierasties ...
0
lūdzu pasakiet, kas ir hz. man tiešām ļoti gribās zināt, cikos vajadzētu steberēt uz to pusi. :S
+4
hvz vieā spēlēs Distant Ligh, kuru vietā savukārt būs Anal Punishment.
0
Nu kā Napalm death?
kurš redzēja svīda un kliedza lidzi dziesmām stāstiet?
0
ES...nē! :D
+4
Frailty bija tik kruta skaņa, ka Olivers var iet dirst ar visiem saviem vasaras džemperiem.
+2
ble ku napalm death bij kruti. es līdz asarām rēcu. :D:D:D
+2
Tip raudāji līdzi nazi nomocītiem upuriem? :D :D
0
:D
0
cik tur pie skatuves uz ND bija kādi 50 cilvēki ?
0
nu es, es piemēram, ierados uz kādām pēdējām 4 dziesmām, tīri tā 'atsist kartiņu', ka ir būts. frailty gan man vakar ļoti trāpīja uz viļņa- lieliski \m/
+2
Hell yeah! Vakar bij vnk izcils vakars.
Sanctimony - perfekti!!!
Napalam Death - nu pisģec vnk. (aprāva kāds no klausītājiem, kas "paspīdēja" ar angļu valodas prasmēm, skaļā balsī izmocijis (izmantojot reto klusuma brīdi) kko līdzigu - Barney - I love you, fuckin!!!)
Bet godīgi sakot, man vakara nagla toč bija Frailty. Atsevišķs paldies Edmundam par vokālo partiju... laikam tā bija iepriekšpēdējā dziesma. enīvei baigi cepija \m/
+1
^^^ bļe, Napalm Death
+9
Aplam Death :D
+1
nja, man sanāca palaist garām visu dažādu apstākļu dēļ.
klāstiet ko sīkāk par Napalm Death, lai rodas klātesamības moments! :)
0
Es arī gribu zināt. :)
+2
Bildes no otrās dienas
www.diena.lv/lat/izklaide/muzika...
-2
Cik dzirdēju, apmeklējums visai švaks bijis...
+1
Nuja. Kā tad nebūs švaks apmeklējums, ja Werwolfs sēž internetos tā vietā, lai savu pakaļu līdz MP aizvilktu.
-2
Heh, neba jau nu viens vainīgais. :p
+3
Napīši kā jau Napīši, Bārnija amizantā skraidīšana un vicināšanās pa skatuvi. Šeina smagā kakla locīšana un Miča nepārspējamais mugurvokāls, viss bija. Tikai skaņa tāda, it kā klausītos viņus uz pārguzītas mēģu telpas aparatūras. Močīja no visa kā pa bišķim, bet tā arī nesagaidīju kaut ko no savas mīļās napīšu vidusdaļas - Diatribes (es nevaru izņemt viņu no pleijera nu jau mēnesi) un Inside The Torn Apart. Tos jaunos albumus galīgi nepārzinu, cik nu, protams kaut kādi hīti: "Time Waits For No Slave" un "When All Is Said And Done", un kas tur vēl moš kāds. Bet nu tā skaņa, tā skaņa, tas viss likās pārāk švaki priekš šamiem puikiem. Lai nu kā, tāpat apskaužami Bārnijs mauc ar pilnu krūti gandrīz nonstopā. Nu, tur iekšu vajag, šitā ārdīt rīkli.

Ā, un vakara favorīti: "Weedeater"!!! Bāāhhh.... nu tas bija kaut kas baisi labs. Žēl, ka viņi tos diskus pa 10Ls gabalā tirgoja, biš pa traku, pa 5 būtu paņēmis. Atraduši vietu, kur vārīties, ha ha... Toties man tagad ir Trauma Moralis CD beidzot... kad par 2Ls pakaļ met, kā nepaņemsi, tīri ielikt plauktā ar svētulīgu seju.

Frailty iekšā pēc napuhiem tur nu baigi spārdīja dibenus, tiem bija viss. Skaņa, izjusta darbošanās, un arī liels atbalstītāju pulks. Ko vēl vairāk vajag, kā pēc tam tik labi izgulēties.
+2
pazīstams čalis tīri jēdzīgus video salicis no metālšova. www.youtube.com/user/friction567... pie uploadiem.
0
Man vienīgajam pēdējās dienās gļučī ārzemes, tai skaitā youtube? (lattelekom optika)
0
Man arī gļučī, lai gan optiku vēl nav ievilkuši, arī tie paši lattelekom.
+2
Optika. Lattelekom. Negļučī. Bet varbūt tā ir apzināta sabotāža, cik atceros, vārdā neminajam bija kaut kāds sakars ar telekomu. :D
0
Man tikai metal-archives šodien gļučī pamatīgi. Bet nav lattelekoms.
0
Ar tūbu kā ar bitēm tagad vakarā. Daži video ielādējas ātri - daži lēni. Ir ltk optika.
0
Man ar telekoma optiku viss kārtībā, neesmu pamanījis neko neparastu.
0
A būs kkaadas bildes no visaam dienaam kopaa...ar visaam grupaam?:)
0
hvz...
0
Metal-archives mēdz bieži gļučīt liela trafika un caur dirsu kodējuma dēļ - un tā nav nekāda antireklāma, bet pašu saimnieku atzīts fakts. Jūtūbe un gūgle man (lattelecom neoptiskais) gļučīja jau sākot kādu mēnesi vai divus atpakaļ, bet nu pēdējā laikā atkal ir normāli.
+4
Tagad par tēmu. Visādu apstākļu sakritības rezultātā pabiju pasākumā tikai pirmajā vakarā, un attiecīgi tikai par to arī varu izteikt komentārus.

Nepatīkami, bet diemžēl ne pārāk pārsteidzoši bija ierodoties ieraudzīt stipri šķidras ļaužu masas. Cerams, ka ieņēmumi organizatoriem tomēr būs pietiekami, lai nemestu plini krūmos - nu ka es te palasu tekstus, ka napalmi ar pussimtam spēlējuši...

Pirmā grupa, ko skatījos, bija Heaven Grey. Nu piedodiet čaļi un meičas, bet nu tas gan bija dikti švaks iznāciens. Šitā laižot diez vai ir vērts tēmēt uz plašāku auditoriju. Es zinu, ka Heaven Grey spēj nomočīt tiešām ārkārtīgi lieliski, bet tas, kas darījās te, bija pazors. Taustiņniece ar ārkārtīgi garlaikotu sejas izteiksmi, kas šad tad randomizēti kaut ko iespēlē (tie pāris griezīgie akordi tai vienā dziemā pierādīja, ka "wtf" sejas izteiksme tomēr vairumam klausītāju ir apmēram vienāda), vokālista reizēm šķībais dziedājums, eksperiments ar operdziedātājas iesaistīšanu, kas izklausījās totāli random un ne par tēmu... tas viss bija reāli "cringewotrhy". Pasūdīgā skaņa to arī nevērta par labāku. BET! nav jau tā ka viss bija tik slikti un nekā laba nevar pateikt. Brīžiem jau gāja labi, i vokāls stabili močīja (raisot attālas asociācijas ar V. Laihala iz Sentenced/Poisonblack), i instrumentālistiiem viss sagāja labi kopā; un nemirstošā vērtība "Upe" konča noslēgumā tomēr ļāva atplaukt radziņiem paceltas rokas žestā, zosādai uz ķermeņa un apmierinātam smaidam ģīmī.

Crionics skaņojās ilgi un cītīgi; diemžēl tas noveda pie rezultāta, ka spēlēt laiks viņiem bija palicis kādas minūtes divdesmit. Otrās dziesmas vidū es sadomāju ieiet kluba telpāes paņemt jaunu porciju tumšā budvaizera un apskatīties, kā Nycticorax ar vijoli (laikam jau altu, vismaz man tā izklausījās) izskatās un izklausās; pēc pusotras ņefķekorišu dziesmas (kas nepavisam neizklausījās švaki) noklausīšanās, izgāju atpakaļ ārā, lai redzētu un dzirdētu, kā Crionics finišē savu uzstāšanos... Tālab par šiem poļu paniem ar neko daudz nevaru pateikt, ja nu vien to, ka Behemoth vizuālais tēls viņiem rādās dikti labs un atdarināšanas vērts.

Preternatural parādīja klasi. Pelnīti ieņēma hedlaineru statusu tajā vakarā, jo skaņa, gaisma un izpildījums tiešām bija ļooooti labs. Mūzika, protams, gaumes lieta, tomēr arī man kā vairāk oldskūlīgāku mantu cienītājam itin labi arī Preteru materiāls dzīvajā iet iekšā; Sergeja kontaktēšanās ar publiku angliski jau arī pierasta, kaut neizprotama lieta, īpaši, ja uzruna publikai angļu mēlē seko pēc uzrunas skaņuvīram krieviski. Bet tas nu tā. Spēlēšanas laiks gan arī šiem neko garš nesanāca, maķenīt pāri pusstundai tikai, bet bija labs. Genesis kavers noslēgumā arī labi izklausījās.

Tāļāk muzikālajā sakarā skatām- un klausām- banda bija Soundarcade. Diemžēl man nācās konstatēt vecuma nepielūdzamu piezagšanos, ja pieņem par patieu un vērā liekamu saukli "if it's too loud, you're too old". Varbūt šie ar skaņotāju priekšgalā centās pierādīt, ka fiziski aizkustinošu mūziku var dzirdēt arī neaizpisoties uz industrijas svētkiem ķīpenē - ja tā, tad tas tiešām izdevās, - taču pēc pirmā skaņdarba laikā gribot negribot izpurinātām stilbu spalvām un maķenīt sāpēt sākošām ausīm iztinos no kluba telpām ārā. Laikam kāds atkal bija ņēmis vērā teicienu "if your ears aint bleedin', it's volume you're needin'" :/

Nu ja, un tad jau tur lēnā garā ar alu, jokiem un pārējām mataino pasēdēšanai raksturīgām lietām tika ārā notusēts līdz kādiem pusdiviem, kad maucām atpakaļ telpās lūkot Diseim uzstāšanos. Taisni uz sākumu uztrāpījām. Bet skaņotājs gan laikam bija dikti piekusis; lai arī bija patīkami dzirdēt uzstāšanos dikti cilvēcīgos decibelos, taču grupas vienīgo ģitāristu jau nu tā kā derēja skaļāk pagriezt, citādi čosis bij vairāk redzams nekā dzirdams. Līdz galam šoreiz šos nenoskatījos, aiztinām prom, lai turpinātu afterparty formātā, kas beigu beigās noveda pie tā, ka Diseim arī bija beidzamais skatuves kolektīvs, ko šīgada festivālā klātienē redzēju :D
0
Metālarhīviem pirms pāris gadiem bija kaut kas sagājis dēlī ar servera konfigu, kā rezultātā dabūju apskatīt arī PHP sourci, kur, kā jau to varēja gaidīt bija pamatīgi makaroni, cik atceros. Arī hardkodētas FTP paroles, utt.
0
Es tavu žargonu diez ko nesaprotu, bet kādā intervijā Morrigan un Hellblazer teica, ka tagad paši saprotot, cik draņķīgi viņiem tur tas viss uztaisīts, bet lai vērstu to par labu, vieglāk esot gandrīz vai visu no jauna sākt, nekā mēģināt tur ko labot; v2.0 jau it kā iesākts esot, tikai pietrūkstot laika dataisīt. Tas gan bija jau kādus 2-3 gadus atpakaļ, ja nemaldos.
0
Es tā dzirdēju, ka "industrijas svētkos" ķīpenē BDN solists esot sakāvies ar kādu no publikas. Pats gan biju padevies nogurumam.
0
Ā, aizmirsu pieminēt, ka Heaven Grey ģitārita iesauļotās saulesbrilles (nu es vismaz pieņemu, ka tas varētu būt iemesls nevienāddai sejas krāsai) visai amizanti izskatījās :D
0
garmatainajam vai slavikam?
+3
Atrasta NOKIA

Naktī no svētdienas uz pirmdienu Metalshow festa teritorijā atrasta NOKIA truba.
Pazaudētājiem aparāta pazīmes sūtīt uz valdis@nims.lv
0
otr dien Saviours bija baiiigi labie...
0
svētdien izveidojās joks/secinājums, ja festivālā noklausies vairāk kā 3 trīs grupas, tad ballīte nav izdevusies. Tā kā es no sākuma līdz beigām, tā apzinīgi, noklausījos tikai Grondh, Preternatural un Frailty. varu pateikt - ballīte lieliska, apmērām šāds arī top 3, pārējie 'garāmskrienot':D
0
man ar pilnībā tik napalm death un heaven grey sanāca dzirdēt. pārējās tā, tīri uzmest aci sanāca.
0
^ Bija uzdevums? :D
0
drīzāk garlaicīgi vnk likās. viss jau 100X redzēts.
+3
nu ND es nejauši nokavēju :D tāpat kā arī visu trešo dienu. bet ar heaven gray man šoreiz sanāca tā, ka sākumā pielīdu pie skatuves- nu tik fanošu, pēc pāris griezīgām skaņām izlēmām attālināties pēc aliņa:)
0
Bļa. Es papisu NOKIA ...
+1
Es papisu ne tikai Nokia, bet arī Canon, Bļāāā
+3
^^ tur to blondo, kas nezināja vārdu viss?
+1
Pričom te blondā ?

Nav spēka šobrīd ko rakstīt .... bet bija super pasākums.
+2
Nu nez, mož viņu sauc par Nokiju?
+2
Trubas īpašnieks noskaidrots. Apsveicam Bleidu, izsakām līdzjūtību vainamoinen'am.
0
Man pēc Coldflame normāls Blackout ;) Labi vien, ka nauda jau bija nodzerta un vairāk šmigu nesanāca uzņemt :D
+3
Bet man tomēr ir labi kolēģi. Frāzi: ''Ko tu te niekojies ar ūdeņiem, leduskapī ir auksts aliņš'' bija patīkami dzirdēt un vēl patīkamāk realizēt :)
0
Man šodien Bigija assprātības nepielec ;)
+3
Tu te daudz nedirs, bet brauc pēc trubas kamēr neguļu. Un atved man Iļģuciema kvasu!
+3
Dainīt, šī bija pēdējā reize, kad es ļāvos sev salauzt sirdi! Kā pupus rādīt - tā es, kā bučoties - tā es, kā uz telti iet - tā es. A kad jāpec - tad nēēē!!! Viss, Tu vairs neesi mans mazais draudziņš!!!

0
^ Mani gan uzjautrina - viens papiš Nokiju, pēc laika Nokiju papiš cits un pēc Nokijas ķeras klāt Kanona papisienam. Par daudz papisienu vienā sapistā komentā.
0
^ galvenais tagad komentu vēl nepapist :D
0
Sūdīgi, ka tikai tagad par kvasu izlasīju ;(

Liels paldies zilmatainajai meitenai par trubas atrašanu. Paldies ņe buļkajit, protams, bet pie pirmās iespējas par to parūpēšos :)

zizii, bet tu tak precēta. Es ar tavu vīru vēl ilgi dzerstījos :D
+3
bet labi būtu arī kādu izpist!
+6
nu vispār ta jau tīri traki sanāk, ja bučojies, teltī tiri piri un vēl ar vīru sadzer. :O
+9
Nu, vismaz ir kopīga tēma, ko apspriest.
0
a kā vispār sanāca fests organizatoriem? nev tā ka mīnusi pizģec vai kas cits ne tā? cik cilvēku "uz aci" varēja būt? kā redzams šitāds urban air daudziem neiet pa prātam (man jau arī to skaitā, lai gan fonteinfestus nelaižu garām...)
jautājums visdrīzāk Valdim.
0
Valdis guļ.

Tautas bija ļoti maz.
0
Man gan likās, ka tu vairāk man blakus biji, nekā manam vīram un nevarēji vien atvadīties no manis, kad gāji uz telti gulēt. Bet no Neona nemaz neatvadijies :D :D :D

Un vispār, es teicu, ka esmu ar mieru no vīra šķirties, ja tu mani ņemtu par sievu. Taka tagad nesaki, ka tikai tapēc teici nē. :P
0
A par kuru dienu tu runā ?
0
Par vakardienu.
0
Es gan īsti neatceros cikos un kā es vakar gāju uz telti gulēt :D
0
Es aizvilku tavu rāvējslēdzi :P (fotoaparatusa somiņai) un ļāvu tev aiziet ap 2:15 (ja skatās pēc takša izsaukšanas laika). Ejot uz telti, tev telefons vēl bija...
+2
^
un ieejot telts īpašniecē ar vēl bija kabatā mobilais telefons? lol
intīmās sarunas truemetālā :D
+2
Nekādā ziņā nedrīkst aizmirst Vārdā Nemināmo,kurš bija pagodinājis ar savu klātbūtni trešo festa dienu.
0
Ā, tad jau es godīgi pēc ColdFlame čučāt aizgāju. Naudas ko nodzert tak vairs nebija :(
0
Forši, ka šo neredzēju :D
+4
Kā tad-neredzēji!Coldflame laikā es tevi speciāli pievedu VN klāt,lai varētu apliecināt mesijas klātesamību!Ja pareizi atceros ,tu vēl krustu pārmeti.
+1
cik daudz iemeslu un prieku,ka tomēr uz pēdējo dienu neaizgāju.
+1
Pēc Coldflame tu kādu brītiņu vēl pasēdēji ar mums, vienu vai divu aliņu garumā.

Vo, Viestur, vakar tik aiznemts, tik aizņemts biji, ka es i piemirsu paprasīt, a jums vaita nav viņa bilde pie ieejas ar tekstu "Šito neielaist"?
+3
Lai tak nāk,ir par ko parunāt pēc tam:)
0
viesturs
, šodien, plkst. 19:04
[Link]
[Profils]
[–]
[+]
+1

Kā tad-neredzēji!Coldflame laikā es tevi speciāli pievedu VN klāt,lai varētu apliecināt mesijas klātesamību!Ja pareizi atceros ,tu vēl krustu pārmeti.

^ :D:D:D:D:D:D
0
Hm, iespējams. To kas darījās pēc 20:00 visai miglaini atceros. Es paspēju svētdien 2x līdz Miestiņam aizvilkt un Krāslavas Tumšo iepļaut :D Pēc bildēm izsecināju, ka Rūsu lūrēju un vēl uz Collide paspēju. Synodic ar paklausījos. ColdFlame bija riktīgi labs.
0
Biji, biji klāt, varu tev apliecināt, par krustu gan neatceros:D
0
Skatos jautri uzdzīvojāt :D
0
Dainīt, tik tās bildes atsūti, a?
0
Atsūtīšu, atsūtīšu.
+1
atvainojos, ka nebiju, galvassāpes ņēma virsroku. kā tad bija Caliban un tā? kāpēc neviens neraksta tādas skasistas, visaptverošas recenzijas, no kurām klātnebijušajiem baroties? :)
+6
Tāpēc, ka cilvēki samaksāja daudz naudas, lai pasēdētu pie galdiņa un kopgi iedzertu, kamēr fonā Sanctimony sauc: "Jūs esiet pārāk tālu, es jūs neredzu!!!" ha ha ha
0
:D :D :D
+1
Man iznāca gan paskatīties, kad padzerstīties, pie kam tik zolīdi es vēl nevienu Metalshowu neesmu pavadījis :D Atceros visu, nekur neatlūzu.... ble, laikam vecs palieku.
+3
Piemaukšu arī pirmās dienas atskaiti klāt.

Screampiece neatbrauca. Rebel Riot smuki nomauca, patika labāk nekā iepriekšējā reizē MP, kad tiešām par garu likās. HG visai sūdīgi nospēlēja. Tīrajā dziedāt bija galīgi garā. Tautas bija maz. Pie Lesijas vientuļi kratīju pačku ... cerams HRL šiem vairāk tautas savācās. Spēlēja lielisku Begemotmetālu ar Nile pioešprici. Vairāk tāda pirmā sabtrana gaidīšana. Bet Crionics un Pretīgie superīgi mauca. Pretekļiem viss gaismu šovs un atdeva bija augstākajā līmenī. Soundarcade bija zvērīgu skaņu uzmaukuši, tā ka ķeskas trīcēja. Labi spēlēja. Apēdāja vokālists ar gičistu plēsa jokus, arī musons tīri labs izrādījās. Diseim bija labi kā parasti ;) Čupa godājamu laužu uz Bunkuru aizpisa, tā ka afterparty knaps sanāca. Žēl ka fočiku aizmirsu paķert līdz.

Uz otro dienu ar telti atbraucu. Piektdien neņēmu, jo no sestdienas bandām pirmā kas spēlēja to 19:00 darīja. Piedzertos līdz tam laikam pie telts :) Pirmā bija Vic Anselmo un nospēlēja-nodziedāja lieliski. Varbūt labāk būtu viņus MP skatīties, bet tāpat pa smuko. Uzmetu aci Saviours – dzīvā klausāmi, enerģiski, bet stulbais vokāls visu sabojāja. Sanctimony dzīvajā bija kā parasti – lieliski. Tauta jauki pamošoja. Murgonis jau pirmajā minūtē bez sandales palika, bet tas viņam nebija šķērslis turpināt. Pāķis lēkšoja apkārt stilīgā nigas parūkā :D Kāds čalis beigās tika pie savdabīga suvenīra – vokālists iesvieda tautā miķa statīvu.:) Ejot pēc alus uzmetu aci Weedeater – izskatījās, ka vokālists ir kārtīgi salietojies, jo bieži turējās pie monitora. Turklāt viņš baigi šķielēja un dziedot mikrofonā izskatījās ļoti ļauns :D Napalm Death bija visai garlaicīgi, vokālists ar saviem starpdziesmu sprediķiem pabesīja. Kaut kur pusē ņēmu piemēru no Jouda un Despera un aizgāja iekapāt cīsiņu mīklā. Sanctimony un ND laikā uzjautrināja tipāžs baltā kreklā, kurš vazājās no skaņu pults uz skatuves priekšu un atpakaļ. Ļečīja Gintu par skaņu :D Skaņa festā bija ļoti laba, ja stāvēja ~ pa vidu. Arī priekšā bija laba, tik dzirdēju, ka pie Preternatural vokālu knapi dzirdēja priekšā stāvošie. Saldajā ēdienā nāca Frailty. Zvērīgi labi. jaunie gabali ļoti desīgi un spēcīgi. Viena dziesma visai postmetāliski skanēja. Un tad tika kosts līdz 6:00.

Svētdien pēc 12:00 aizslāju uz Olimpiju ieēst un Miestiņā Krāslavas Tumnšā ampulu paķēru, ko jauki izbomžojām pirms ieejas. Protams, bija vēl uz bodi jāaiziet. Aizdzēros, tā ka ZX Spectrum palaidu garām, bet īpaši nestresoju, jo biju pirms nedēļas šos redzējis. The Blackout zāģēja no sirds, kā parasti. Okulāri man arī ļoti patika. Pēc tam vēlreiz uz Miestiņu aizslāju, pa ceļam pabolīju acis uz Whore Glamourama iebraukšanu – baltā garā Hummer limuzīnā …Tālākos notikumus tik skaidri vairs neatceros – paskatījos Rūsu, tad vēl uz Collide paspēju, nezinu, vai vēlāk šie sāk, pai Rūsai pa vidu aizgāju. Spēlēja gan jau labi. Zakaļibal laikā tika lietoti dzērieni un pēcāk apmeklēts Synodic. Par to ir saglabājušās liecības manā fotoaparātā. Coldflame gan labi atceros – lauku kapela nospēlēja pa pirmo. Dāmai ļoti labs vokāls un dziesmas arī jaukas. Pēc pāris aliem vairums tautas devās mājup, bet es rāpoju uz telti, pa ceļam iemanoties mobilo pakāst, kuru, par laimi atrada zilmatainā meiča un atdeva Valdim.

Lielisks pasākums. Žēl, ka visdrīzāk mīnusos.
0
* gribēju teikt, ka nekāds dižais aferparty nesanāca, vairāk sabtrana gaidīšana. 6:00 neviens vairs ārā netusēja.
0
A tev ar to teleonu bija prikols, skatamies zemē, es tur gandrīz apmīzu, ja nebūtu sācis spīdēt tad šis toč smirdētu, vietējos aptaujājām, nevienam nebija vajadzīgs, tad sava dabiskā procesa iztraucēts, padevu pa apli kamēr, laikam, gāju uz krūmiem, līdz, laikam, pie Valda nonāca.
0
Kurā galā ta šis mētājās ?
0
Nu tur pie telšu pilsētas, kas bija tālāk, pie tā asfalta pusceļā uz sētām pie kaut kāda staba, kas bija ieblietēts zemē.
+5
Nav jau trakākais gadijums, tur vēl viens, kad iegāju tualetē no poda ārā zvanīja, tik sēžu un dzirdu kā zvana, to gan netaisījos ņemt.
0
:D

Ā, skaidrs. Pa pāli moš skatījos pulksteni un aizliku telefona makam garām.
+1
tas džeks baltajā kreklā n-tās reizes man pa muti solīja, un cik saprotu, tad es nebiju vienīgais. (nu ja runa ir par vienu un to pašu)
0
Bildēs redzēsi, pagaidām trauki gļuči. Vakarā moš sanāks beidzot galeriju ielikt pilnībā.
0
gaidām!
+3
murgonim dikti veicās - tips baltajā kreklā prasa - ko tu pīpē un smaidi? - pa muti dabūsi!! :D pizdec rēka... Ar Dairi par šo uzjautrinājāmies, ka džekam ir battery low un tulīt parubīsies. Tādu humoru atkal šamais nesaprata.
+1
pie skatuves jau ar aizgāja. tas pimpis rauj mani aiz matiem un kaut ko baigi saka par napalm death, pēc dirst pasū'tišanas baigi centās pagrūst, bet beigās pie Gintiņa aizgāja. laikam sūdzēties. ;D
0
Napalmu laikā viņš kautko centās šo skaņotājam ieļečīt, Gints tālāk stāvēja, bet laikam valodas barjera bija par lielu - daudz mazāk vazājās.
0
a tā arī viņam neviens purnu neizkoriģēja?!
-1
visi gaidīja, kad pats norubīsies. :D
+2
žēl ka es nepagadījos...
0
bļe tu esi helvijs vai žeņa?? pēc bildes takš nekādi nevar saprast. :D
0
Helvijs:D
0
skaidrs. ;D

p.s. neaizmirsti par final battle pēc tris gadiem. :P
0
:D...tad jau visai pasaulei sen jau buus bijusi Final Battle:D
0
nez kādēļ es izvēlējos tādu laika periōdu. vēl ar handikapu,ja kas. :D
0
:D
-1
hmm, izklausās, ka neko īsti palaidis garām neesu neierodoties pasākumā :) Redzēs kā būs nākamgad.
Nedaudz gan ir žēl, ka napīšus un pāris vietējās grupas palaidu garām. :/
+5
nekad jau neko nepalaiž garām. tikai lielisku tusiņu, teicamus cilvēkus un krutu muzonu. :)
+1
Cik nu tur teicamu. Tas ir ļoti subjektīvs vērtējums. Godīgi teikšu - Es par Kilkām samaksāju gandrīz tik pat cik maksā Metalshow , taču Kilkās vismaz bija mani elki Nokturnal mortum , Destroyer666 un Primordial KĀ hedlaineri. Kas bija šeit !? Pirmajā dienā var teikt Nekas , otrajā Napalmi(kas vispār pa dirsu spārda labi , bet nu redzēti arī ) un trešajā kaut kāds emo fuck bitch vomit core - Caliban. Ar to arī viss ir pateikts. Protams, dažus vietējos mūziķus būtu forši apskatīt , bet nu tam biļete šķiet par sālītu, ja nav kaut kādas pasākuma naglas. Tie paši Rotting christ nešķita nekādas naglas. Sakis sākumā tādu baigo veci tēloja, ka es bezmaz vai jebkā spēlēšu ja vajadzēs , bet , kad pienāk laiks , tad uzreiz sāk mīzt biksēs , kad redz nesanāks. Da nu...

^Reini , beidz dirst , pirms laika pats nozākāji šito pasākumu un tagad te truemetālā baigi spīdi, cik gan superīgs pasāciens utt. Beidz būt divpusīgs un saki kā ir , nevis tā, lai būtu izdevīgāk ! :)
+3
Kas nu kuram elki, tādēļ hedlaineru salīdzināšana ir vairāk gaumes lieta. Attiecībā uz Saki - vienu koncertu ar lauztu kāju jau droši vien var nospēlēt, bet padomā, kā ir braukt tūrē ar tādu traumu un hujārīt ar kruķiem visur apkārt.
+9
Jē, trāpīju komentāru bez pulksteņlaika! :D
0
jē, ta'pēc, ka nebiju aizgājis, LINARD
0
tu visp esi debīls, jo dažiem CALIBAN ir elki, dažiem NAPALMI, dažiem HG, dažiem preteri, dažiem Crionics, bet tu esi stulbs.
+2
Nesākšu salīdzināt Kž ar MS. Abi bija zajebisj. Metalšovā tos hedlainerus bija dziļi pajāt, vairāk vietējie kadri spārdīja, kas īpaši priecē. ND salīdzinājumā ar Pretīgajiem un Santehniķiem tāds sūds vien bija. Un Frailty kārtīgi noširmoja \m/
0
tāpat kā es. :)
0
tb šitas bija domāts aiz mana iepriekšējā komenta
0
''Es par Kilkām samaksāju gandrīz tik pat cik maksā Metalshow'' es par bru'tālo tik pat cik tu par kkādām kiļkām. :D
+4
ai bļe ejiet dirst, es eju uz naksnīgo dzērāju
-3
Domāju gan, ka pasūdīgi ar lauztu kāju , bet nu nafig vispār to puvekli.

Ej arī , internet dirsēj ! :) Par bruķiku tu nahaļavu dabūji pa lēto , tāpēc vari blatot. Apsveicu , bet nebija tā biļete par 17 ls tā kā aizpisies. :D
+1
Nu nez.. Rotting Christ pagājušā gada BA ļoti labi nospēlēja un cerams, ka līdz WOA puikas būs tikuši uz pekām, lai varu viņus atkal ievērtēk :)
-6
Nerunājiet pārspīlētu, lepnu valodu, lai no jūsu mutes neiziet nekaunīgi vārdi! Jo Tas Kungs ir Dievs, visu zinātājs, Viņš sver darbus. 1.Samuēla grāmata 2. nodaļa
+4
Tikai bībeles citāti te vēl pietrūka... pzdc
+1
Dievs Kungs ir mūsu stiprā pils.
+3
ko var ņemties?! vienam patīk māte, otram meita, trešam pupi un alus. es vispār neiespringstu salīdzināt, kur bija labāk kilkim žaibu vai metalshov, kur grupas labāk spēlēja, kur tusiņš labāks. vienīgi afterparty metalshovam labāks gan izvērtās;)
0
murgonis667, vakar, plkst. 20:36
nekad jau neko nepalaiž garām. tikai lielisku tusiņu, teicamus cilvēkus un krutu muzonu. :)

Tas ir stipri subjektīvi. Manuprāt tā krutā muzona tur bija pārāk maz. Vispār pēdējos 2 gadus tas pasākums tāds pliekans un garlaicīgs liekas. Lielisku tusiņu, teicamus cilvēkus un krutu muzonu var arī bez "ieejas maksas" saorganizēt. :)
+10
Lielisku tusiņu, teicamus cilvēkus un krutu muzonu var arī bez "ieejas maksas" saorganizēt. :)

Lieliski, vecīt! Gaidu no tevis šo te tusiņu!
0
Jūtu, ka būs lielisks bezmaksas tusiņš ar teicamiem ļautiņiem. Pabrīdiniet kad, būšu klāt.
0
Piemērs - Sievenes dzerstiņi. :) Rudenī tā kā būtu jāatjauno. \m/ Tikai tagad štukoju, kur to darīt - stolovkā vai arī uzmest Sievenes vecos īpašniekus, sarunāt ar kroga jauno saimnieku un bliezt pēc ugunsgrēka atjaunotajās telpās?
0
jāskatās, kādi tie jaunie saimnieki. kurš katrs jau laimīgs nebūs, par mataino lopu invāziju:)
0
Es senāk runāju ar mājas īpašnieku, kuram tas krogs arī pieder - nav nekādas pretenzijas, pat pirti un velvētu zāli mums pagrabā piedāvāja. :) Mēs tak galu galā zolīdi uzvedamies un apgrozījumu ceļam. :) Dačuks, turklāt, par šmigas lējēju tur būšot. :)
0
Dačuks ir konvertējama vērtība ;)

Interjera ziņā krogs simpātiskāks par stolofku. Bet stolofkai arī savs šarms.
0
Jāpaštuko. Gaidu arī ieinteresēto personu viedokļus. :)
0
BOD, Dačukam smuki pupi. ;)
+1
nē, es kur dzeršana uz pirti nevar iet :D neprotu uzvesties:(
0
Ekshibicionisms piemetās? :D
+1
slayerītis:D
0
:D
0
Sievasmātē bija ugunsgrēks?
0
Labrīt !
0
Februārī. :))
+3
Varbūt taisīt "uz divām skatuvēm" - gan stolofkā, gan krogā? :D
+5
Hahā. :D Un 3 dienas. :D Arsēnijam jau bija ideja par festu tur - "Kill your liver!" \m/ :D
0
Telšu pilsētiņu stalofkā uzbliezt, bet pārtijs krogā notiek. Pēc tam tauta rāpo uz teltīm. No rīta palāpās stalofkā :D
+1
Telšu pilsētiņu varētu arī pie Zasulauka stacijas - vismaz jauka kompānija nakts garumā garantēta. :D
+2
Pie festa izmaksām klāt brilles +33ls :D
0
Lēti.

^^ bija doma par teltīm pie Zasenes, bet bail tur atstāt bez apsardzes ...
+1
A nafig teltis? Vienkārši stalofkā ar guļammaisiem.
0
Zudīs telšu pilsētiņas burvība ...
+6
^ iespēja pabīdīt galvu no telts un pavemt? :D
+1
^ Lai pēc tam no rīta pats tajos iekāptu....:)
0
iekāptu vēl štrunts, bet no telts jau parasti vandās ar rokām pa priekšu! :D
0
^^^ esmu kulturāls dzērājs, tikai 2x tā sanācis. Un pirmajā reizē no šašļika pārrīšanas :D
0
t.i. pavemt. Iekāpt nav laimējies :D
0
jā, šāds pasākums kaut kur decembra mēnesī būtu vnk ideāls. tikai škrobe, ka vēmekļi sasals:(
0
vispār jau dzert arī jāmāk - es bez kārtīgas zacenes dzert neparakstos:)
0
^ lai ir ko vemt ?
0
^ lai jau tā vārgo kuņģīti nesačakrētu.
0
Tā kā lietoju pārsvarā šķidro maizīti, tāda problēma man nedraud.
0
nez, jo mazāk šķaida spirtotos ar zacenēm, jo vieglāk. vismaz man.
0
zacene zog grādus:D bet man gan tukšā dūšā stiprais alkohols ir nāve:(
+1
Ja neuzkož un neuzdzer, tad pēc prāvāka daudzuma kaut kādā brīdī nāk atpakaļ, vismaz man tā ir. Toties, ja kārtīgi uzkož, tad var daudz izlakt.
+2
Vajag jau iepriekš noskaidrot vai vēlies aizliet mūli, vai pabaudīt gardus padzērienus.
+1
Ja neuzkož, tad atpakaļ var nākt tikai šķidrā atrija, kas nerada sevišķu diskomfortu ne brīdī, kad tā tiek taisīta, ne, ja no rīta tādā gadās iekāpt, atšķirībā no pussagremotiem kartupeļiem, gaļas gabaliem utt. Bet nu atrijas varbūtība, ja nelieto zaceni, protams krasi pieaug. Tas ir senzināms fakts, ka daudzkārt pierādīts praksē.
+1
Atminējos veco anekdoti, ka šņabim vajag uzkost vai nu mannā biezputru vai vinegretu. Kāpēc? Jo biezputra iznāks ārā viegli, bet vinegrets - skaisti.
+7
Ar zemenēm jāuzkož - kā teica mans sencis: ''Šitik garšīgi nekad vēl nebija vēmis :D''
+6
^^ un vinegretu var apēst otrreiz, no skata jau neatšķirsies
+2
Un ja pa nopietnam... tad es ceru, ka šis nebūs tagad bijis pēdējais Metalshow Open Air.
Vai arī pat vēl trakāk.

Jāsaka godīgi, esmu ļoti apbēdināts par tik maz apmeklētājiem. Ja šitā turpināsies (a varbūt jau pat ir par vēlu), tad mēs atgriezīsimies "laimīgajos" laikos ar 2-3 koncertiem gadā.
+1
es domāju, ka līdz tiem laikiem vel tālu. bet reizēm liekas, ka tauta ir pārāk izlepusi palikusi. tagad to vien zin kā visu kritizēt vel pirms koncerta apmeklējuma, vai pēc tā /ja pats nemaz nav apmeklējis/. kādas toreiz grupas atbrauca, ja atbrauca, cik bieži, kāda bija skaņas kvalitāte un kādu alu tirgoja- visiem bija pie acītes!!! jo tas bija notikums un to prata novērtēt.
^p.s. man ar to, ka večiem zemenes jāēd vienas asociācijas :D un tās nav saistītas ar dzeršanu:D ir jau bijis apspriests kādā citā nu jau, paldies dieviņ, miroņtēmā:D
0
^^ Desper, a ko darīt, ka tautai naudas nav...
0
U, tip no zemenēm krāns labāk un ilgāk stāv?
+3
garšas īpašības uzlabojas :D /ahhhh, viss jums jāmāca/
0
Ka es varu zināt, ja krānus nesūkāju un balto neriju. :D Par zemenēm gan nebiju dzirdējis, tikai par ananāsiem, kuri man trakoti negaršo. :D Domāju, ka lielākajai trūmetālistu daļai ar garšas īpašībām varētu būt problēmas - cik lasīts, tad alkohols un smēķēšana tās pamatīgi maitājot. :D
+2
ne jau tas, ka tauta izlepusi palikusi, bet piemēram - arī es - 100 reizes padomāšu, pirms iet uz kādu koncertu... Diemžēl šajos laikos jau jāsāk domāt - vai vari tos 15 - 20 Ls atļauties noziedot tādam pasācienam, vai nevari...
0
^ Nu es par to arī runāju.
0
kamōn palasiet komentārus pie koncertu tēmām. cik ir tiešām tādu no sirds pateiktu- jā, super koncerts, bet netieku/ netiku jo nav naudas? pa lielam tāda gānīšanās vien ir
0
Nu, es varu atbildēt tikai par sevi.
0
Un gānišanās - tā tāda mūsu tautas nacionālā īpatnība.
0
Ja arī zākājas, tad pārsvarā tie - aiz škrobes, ka nevar tikt uz konci:D
0
Būtu man tagad mani 2004. - 2007. gada ienākumi to vien tik darītu, kā pa festiem braukātu un končiem vazātos.
+2
njā, man reāli piegriezies klausītos škrobīgās piezīmes, ka naudas nav, uz konci nevar tikt, tad vēl grupas nekādas, nekas nenotiek utt, bet, kad notiek, tad nenāk, labāk izvēloties aiz sētas triekt iekšā Apinīša ciskas. Ziniet, ja grib, tad var sevi piebremzēt, neliet sevī pretīgi lētu alu un kaut vai divu mēnešu laikā tos latus sakrāt. Bet lētā ļerga ir mīļāka par iespēju apmeklēt konci. Un vēl otra lieta, ko nesen izspriedām ar Viesuli - nav vairs tik daudz sīko mataino, kas nāktu už končiem, fanotu par grupām un pēc gadiem trim jau būtu pieauguši uz končiem nācēji.
0
rezumē - mēs paliekam veci un vienk dzeram :D
0
Njā, pa tām trim dienām normālu piķīti nodzēru, bet šoreiz ar varu neviens iekšā nelēja ;)

P.S. A man garšo ananāsu sula ....
0
Pedeja koncerta uz kuru es biju ,,jauna paaudze,, , bija kupla skaita un neteiktu ka redzot to man radas sajuuta, ka tas prieksh mataino nakotnes ir loti zajebis...:D
0
Nu nez. Agrāk gāju uz konci tieši košanas dēļ. :D Sagrabināju naudu kā dzerēkļiem - tā arī ieejai + reizēm pat taksim pāri palika :D
Tagad eju vairāk dēļ pašas mūzikas. Zākājos tāpēc, ka nu tiešām kautkā pēdējā laikā gandrīz nekā manis interesējoša tajos pasākumos nav - tas ja runājam par bandām. Kautkā arī tas, ka ne es vienīgais šādu viedokli pārstāvu un atsauksmes par pēdējo festu ir pabēdīgas, bet tas bija paredzams. Tās iepriekš minētās 2-3 reizes gadā man kā reizi arī šobrīd sanāk. Nauda ta ir, bet nu bezjēdzīgi izmest to ar nav jēga.
Bet nu jāpiekrīt, ka vecums nāk virsū un rodas vēlmē pēc "smalkākām" lietām. Vienkārša dzeršana vairs nesniedz to apmierinājumu, ko agrāk. :)
+1
Man gan liekas, ka interesantu grupu ir vairāk nekā pirms gadiem 3-5
-1
Manuprāt pēdējie 2 gadi kā reizi ir tie, kas in neiteresanti. Nu nekas - nākamgad bērns būs paaudzies un varēšu uz ārpusLV festiem aizšaut. :)
+1
Varbūt pēdējos FrešBļag to labo bandu pamaz, toties iepriekšējie jaunpienācēji ir cēluši savu līmeni.
-1
ufff ... par FrešBļag tur jau atsevišķs šausmu stāsts :D Tie gribu-būt muzikanti ar 3 mēģu pieredzi visu pasākumu sabojā.
0
Gadās arī tādi.
0
maz tautas un visādi citādi bija nepārāk...kā te lasos (neskatoties uz napalmiem).
Viens čubis jau rakstīja, drošivien viņam taisnība..
/forum/122443-apstiprin%C4%81ti-festiv%C4%81la-metalshow-lv-2010-galvenie-viesi!?hl=fonofest#comment17410...
0
0
hm..kas čakarējas ar linku...nu lai jau paliek :)
+9
Atklāti sakot sūds par naudu, vai grupām............ Es problēmu saskatu tai apstāklī, kad pasākums tiek rīkots neadekvātā laikā vai vietā.....! Par piemēru ņemot Metalshow open Air, pirmos četrus gadus es cītīgi apmeklēju Blomi, pirmkārt jau tāpēc, ka tas bij pasāciens brīvā dabā, vari gan iemest kādu aliņu, atpūsties no visas pilsētas burzmas, gan izbaudīt mūziku un svaigu gaisu (nu pie reizes arī aplūkot kailas daiļavas un pliku Peksi ezerā :) ) Savukārt, Rīgā es neesmu bijis ne uz vienu no Open Air pasākumiem, un ne jau tāpēc, ka grupas liktos par sliktu, vai attiecīgā publika par gudru, bet gan tādēļ, ka pats pasākums notiek pilsētā un visa tā burvība festivālam zūd, kā beidzas pasākums tā vai nu ej mājās, vai turpat sut zālītē, pat īpaši negribas apkārt pavazāties, tā jau tā pilsēta dien dienā atskatīta..........! Un man jau liekas, ka lielai daļai cilvēku tas atsit vēlmi doties uz šādu pasākumu, gan finansiāli protams, gan vietas ziņā.....!
Par pašu pasākumu ne ko sliktu nesaku, cik runājos ar pazīstamiem, kas tur pabija, tad šamie visnotaļ apmierināti bijuši.................
+1
nu bet vai tie paši cilvēki būtu gatavi par Blomes pasākuma ieejas biļeti maksāt vairāk kā 20 ls, nerēķinot nemaz klāt visus ceļa izdevumus, paiku un alkoholu? es domāju, ka pagaidām nē.
+2
Es uzskatu (ļoti optimistiski) ka vismaz daļa būtu gan gatavi maksāt, obligāti jau nav jānotiek tik tālu, bet tā ir pavisam cita lieta brīvā dabā, taptam iežogotam no visām pusēm ar lentu un pa perimetru izvietotiem suņiem :D
0
+ 10 graver. Vietas izvēle pilsētā ir galīgi garām.
0
Tāpat kā graver- biju uz visiem Blomes pasākumiem, bet uz Rīgas Metalshow galīgi nevelk :(
Katrs brauciens uz Blomi pats ar sevi bija lielisks piedzīvojums un radās tradīcija- katru gadu uz turieni braukt ar citu auto- pirmais gads- Ņiva :D, otrais gads- golfiņš, trešais gads- bumers, ceturtais- Opipelis
0
es arī graver pilnīgi piekrītu. Biju uz visiem Blomes MS, bet Rīgā pie kluba kaut kā negribas. Tāpēc nebija grūti izvēlēties doties uz HRL :)
0
Man šķiet, ka jebkurš fests, ja tas tiek rīkots ārpus pilsētas - brīvā dabā, ir lielisks. Blome kā vieta bija OK, tikai bišku patālu.
-2
ShIzzz, vakar, plkst. 21:24
ufff ... par FrešBļag tur jau atsevišķs šausmu stāsts :D Tie gribu-būt muzikanti ar 3 mēģu pieredzi visu pasākumu sabojā.

^ ar šito biju domājis lielāko daļu dalībnieku. Protams, ka viena, otra apvienība tajos pasācienos bija labā līmenī.

Liega, vakar, plkst. 23:18
nu bet vai tie paši cilvēki būtu gatavi par Blomes pasākuma ieejas biļeti maksāt vairāk kā 20 ls, nerēķinot nemaz klāt visus ceļa izdevumus, paiku un alkoholu? es domāju, ka pagaidām nē.

^ atkarīgs no pasākuma programmas. Es varētu pat visus 40ls+ maksāt, ja būtu spēcīga programma :)
+3
Spēcīga programma: labs, auksts alus; karsts laiks; ūdeņi; teltis; garšīga paika; laba kompānija; kaut-kāds muzons fōnā :)
+1
Es laikam pārāk daudz pa openairiem pie dabas pupa esmu bijis - man tāds pilsētas džungļu variants tieši liekas interesantāks. Un ko jūs nabadziņi darītu, ja dzīvotu Somijā ? Tur praktiski visi festi pilsētās notiek ...
+2
Te ir kāds ārkārtīgs metalshowa pilsētvides mīļotājs, jo visiem, kas norāda uz Blomes pārākumu, liek mīnusus.

"Un ko jūs nabadziņi darītu, ja dzīvotu Somijā ? Tur praktiski visi festi pilsētās notiek" - mēs nedzīvojam Somijā.
-1
^ un tādēļ nedrīkstam rīkot festus pilsētā?

Var jau visi īdētāji samesties un iegādāties kādu zaļu placi pie ezera/upes, ar labu piebraukšanu, un rīkot tur festus. Vai tomēr nevar?
0
Nu reku šodien zaļumos sākas Fonofests, pāris kiļi no Cēsīm. Manuprāt labākais LV piedāvājums šīsvasaras festiem vispār, redzēs, cik tad tautas būs šoreiz.
0
^^ placis jau nav obligāti jāpērk. :)
0
Labi, tad atrodi kādu, kas gribēs to šādam nolūkam izīrēt par pieklājīgām naudiņām. Idejiski jau tādu vietu - a la atpūtas kompleksu netrūkst, atliek tikai sīka nianse par skanošo.
+2
Ja šogad MS notiktu zaļumos - iedomājos, kāds tuss būtu turienes odiem. Nāves smaka.
0
Kā ta - odiem tak arī ieraut gribās, a tur bars ar matainiem lopieņiem ar promillēm asinīs.
+3
Starp citu, cik daudz ''open air iekš dabas skavām'' maniaki bija uz KŽ aizbraukuši ? Pie lētā alus, lētās paikas un krutām (tikai) ārzemju blicēm ???
0
^ viedi vārdi.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
Midgard
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas