Eirovīzijas jaunumi
+6
karametals.lv/zinas/84/blekmetali...

blakks kaut kā baigi sāk viskautkur figurēt lol
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+8
Mēs varētu, piemēram, Urskumurgus aizsūtīt. :) Jāuzjautā Konišam. :D
+14
A huļi ne ? Bija laiki, kad Angliski Eirovīzijā dziedāja tikai Britu salu pārstāvji un Zviedrijā bija baigais sašutums, ka ABBA nedziedās Zviedriski. Sākotnējā ideja bija prezentēt savas valsts muzikālo kultūru nevis visām mājsaimniecēm klitorus iztirināt. Norvēģiem un Somiem ir spēcīga Metalscēna, bandas saņem apbalvojumus, nes valsts vārdu pasaulŗe, tusē pa topiem. Pareizi dara, ka smaguči piedalās. No Baltijas vajag aizsūtiet karametāla triecientrio - Obtest, Skyforger un Metsatool. Cik var tos pelēkos smukmūlīšus-dirsgrozī
+9
..šus sūtīt, ibio maķ gar stenderi !
+2
^ \m/\m/
+3
principā migla migla rasa rasa varētu normāli nospīdēt - ķipa ar visu tautisko sākumu.
+3
Drīzāk kautkas no Kurbada, jo uz Eirovīziju vajag pirmatskaņojumu (pirmizdevumu).
+1
^ ņeprokaķit. pēc tā konkursa noteikumiem, dziesmai jābūt uzrakstītai tajā pat gadā, kad attiecīgais konkurss notiek.
+2
moška arī, starp citu kad iznāks, beigi velkas ar izdošanu, jo solīja kaut kad vasaras beigās, tagad jau decembris!
+3
A kā to uzrakstīšanu viņi var nokontrolēt ? Nav jau aluspudele ...

Un ko nozīmē uzrakstītai ? Mūzika var pirms gada tapt, teksts pirms mēneša.
+2
''Arī Leif Åge Reme, norvēģu "Eirovīzijas" galvenais producents, sacījis "šis pasākums atspoguļo visu mūziku, kas radusies šajā valstī, pat tad, ja tas nenozīmē popmūziku. Mēs meklējam labu komponistu izlasi, nevis publicitāti.".''

Tas pats ko es teicu.
+1
gan jau ka var vienkārši pārveidot / uzlabot kādu vecu dziesmu
+2
To gan manuprāt nevar.
+4
^ uzlabot jau var, vēl ņemot vērā, ka 60% eirovīzijas materiāla jau ir kaut kur agrāk dzirdēts :D:D
+1
A kā viņi var konstatēt, kad dziesma ir sarakstīta?
+1
Nekā drošvien.
+2
uzticas uz godavārda! :D
-6
Bet manuprāt, agri vēl bļaut "Seitanik viktorī!!!" Tie paši dirsgrozīši vien ir. Ņemot vērā, cik skuķenēm pieprasīts iekš MySpace tas Obpisāns, šķiet, būs vienkārši čalim galvā sakāpis.
Žēl, ka ponažovščina blekā tik maz izplatīta.
Bļeģ, nu ko es te atkal tādu rakstu?!
+8
Nav ne jausmas ...
+1
"Bet manuprāt, agri vēl bļaut "Seitanik viktorī!!!"

kaut ko tādu bļaut vienmēr būs par agru ;)
+2
bet diemžēl arī par vēlu vienlaicīgi, lol
+2
varētu pat pirmo reizi par kādu eirovīzijā nobalsot:)
+7
Ja Burzums pieteiktos, tad jau arī dirsgrozītis vien būtu.
+2
^ :D
+1
Man šķiet, ka nu gan Intars tīšām runā muļķības.

Njā, tiktāl nu ir - kad domā, ka zemāk vairs nav kur krist, še tev, parādās Keep Of Kalessin vai karametāls.lv... Bet nu pofig, padsmit gadus jau viss iet uz to, ka, ja Halfords tomēr izdarītu solīto, tad šis izrādītos heteroseksuālākais no visiem blekeriem.
+5
Kādā ziņā ''zemāk nav ko krist''? Blekmetālistam jādzīvo mežā zaru būdā ?
+5
Man vienkārši simpatizē Keep of Kalessin muzons. Par Eirovīziju man diezgan stipri pajāt, bet tikpat, ja ne vēl vairāk, pajāt man ir par trū vai netrū būšanu. Bet fakts kā tāds - kāds piedalās Eirovīzijā jau par trū diez vai var tikt uzskatīts, neatkarīgi cik trū bijis pirms tam :D
+2
A viņi sevi kādreiz ir pozicionējuši kā ''trū'' ? ;)
+2
Tas jau arī uz KoK nebija tēmēts.
+2
BoD - ideālā variantā, neapšaubāmi!
Nē, nu jebkuri ar mūziku vai mūzikas žurnālistiku saistīti pasākumi jau ir tikpat labi, cik aizraujošas ir interneta "trū-būšanas" un kareivība. Tomēr reizēm šķiet, ka ap visu, kas sasitās ar black metal, tīšām tiek celts cirks, itkā tur ar medu būtu nosmērēts.
Ir tomēr atšķirība, vai viedais dzīvo zaru būdā, un ļaudis nāk pie šā pēc padoma, vai arī šis pats izlien no meža un bāžas pūlī, biedēdams cilvēkus ar savām skrandām, smakojošajām padusēm un utu pilno bārdu.
Bet nu tiešām ceru jusm līdzi, ka tendence pieņemsies spēkā, un trū īvl skatītājiem nebūs atkal tupi jābalso par Lietuvu.
+1
A kas ta no Lietuvas ticis ? Žalvarinis, vai ???
+2
Vai ta trū īvl skatītāji skatās Eirovīziju? ( Nu jā, Terasbetoni uzstāšanos es gan redzēju, bet tas laikam arī vienīgais moments kādu pēdējo 4 gadu laikā).
+3
Ja cilvēkam nav ko teikt, tad viņam nebūs ne zaru būdā, ne publiskā vietā un otrādi.

Un WTF ir tāda eirovīzija? Kam tas ellē ir vajadzīgs..
+2
Iepriekšējās 3 neesmu skatījies. Pirms tam pa ausu galam fonā. Galvenā atrakcija jau balsošana.
+4
ja Lordi lielākai daļai eirovīzijas skatītājiem likās tādi baigi "prikolīgie", tad ar KOK tas neies cauri. pārāk jau nu viņi ir smagi un evil (eirovīzijas skatītājiem protams).
+1
Ko nozīmē - neies cauri? Baigi viņiem vajag lai kaut kas "ietu cauri"? Ja vīņi tiktu finālā, neļautu uzstāties, vai? :D
+1
nē, es biju domājis iegūt kādu augstu vietu. var jau būt, ka KOK speciāli būs sarakstījuši dziesmu "ne savā stilā".
+2
nedomāju, ka augsta vieta un eiropas pensionāto mājsaimnieču atzinība ir tas pēc kā viņi šausmīgi tiecas. popularitāte, publikas šokēšana, savas valsts kultūras pasniegšana tāda kā tā ir (nevis tikai cukurvate), ok tie varētu būt iemesli.
0
^ tieši tā. Turklāt Eirovīzijā "augsta vieta" arī neko nenozīmē, vai nu esi pirmais, vai lūzers.
+1
jā jā, savas kultūras pasniegšana :D kā tad, dziedot dziesmu angļu valodā?

"Finnish rock band LORDI won the Eurovision Song Contest in 2006 with the song "Hard Rock Hallelujah". Obsidian C doesn't believe KEEP OF KALESSIN will achieve the same type of sucess in the competition, but he's looking forward to getting more mainstream attention for the band.

"The song might be a little too extreme for us to win, but hard rock has performed well in the Eurovision earlier, so we'll just have to wait and see," he said. "The song will at least give us a little more attention with a broad audience back here in Norway."

s15.zetaboards.com/Keep_Of_Kalessin/to...
+1
nu tādi tagad ir laiki, ka angļu valoda ir tā kā starptautiska. domāju, ka dziedāt angliski ir ok, nevis kā te pāris gadus atpakaļ, ja nemaldos letiņi itāliski mauca vaļā:) turklāt bija šeit kaut kad ļoti sen tēma par valodām mūzikā un lielākā daļa tā kā bija vienisprātis, ka metāls tieši angliski izklausās vislabāk. (jeb kaut kur citur es šito lasīju, neatceros vairāk)
+6
PILNĪGA HUIŅA. Neesmu vēl dzirdējis valodu, kurā metāls sūdīgi izklausītos. Reizēm bandas ieraksta albumu dzimtajā un angļu valodā (Alkonost, Avalanche, Artrosis, Nevergreen u.c.) - parasti dzimtajā daudz labāk izklausās. Ja nu vienīgi Ķiniski un Mongoliski visai smieklīgi skan ;)
+2
nu ja ņem vērā, ka Eirovīzija ir 'Eiropas kultūras' pasākums, tad jau tā it kā būtu īstā vieta, kur lepoties ar savām pagāniskajām dabiskajām saknēm. labāk blakks Eirovīzijā nekā neo*******.
+3
migla migla rasa rasa advancētā versijā tiešām būtu imho labs priekš Eirovīzijas.
+5
"Neesmu vēl dzirdējis valodu, kurā metāls sūdīgi izklausītos."

Aha. Varbūt kāda bušmeņu mēles klakšķu valodā būtu tā pašvakāk, bet tā jau ir vienalga. Ir jau vispār arī stipri no svara, vai attiecīgo valodu saprot - piemēram, ir nācies novērot to, ka tie, kas saka, ka metāls vāciski sūdīgi izklausās, un vācu valoda kā tāda nepatīk, lielākoties ir tie, kas vāciski nesaprot. Domāju, ka to pašu var attiecināt arī uz citām valodām, jo tikko tu sāc saprast tekstu, tu automātiski vairāk pievērs uzmanību teksta jēgai nevis virspusējam skanējumam.
+4
Nu, izņēmums, vismaz man, ir visi japāņi un ķīnieši. Viņu metālu un mūziku vispār es sev nekādīgi nevaru dabūt iekšā.
+1
Hotentotu valoda priekš bandām kā Atheist, Atrox, Maudlin of the Veil un čupa citu aizietu pa pirmo.

Ar Angleni īpašu problēmu nav, bet teksti ir pie kājas (izņemot galējības), varbūr tāpēc baigi patīk Spāņu un Somu metāls, arī Viking/Folk/Pagan. Ungāru bandas 90% dzied Ungāriski, tāpēc ir tik mazpazīstamas, bet tur ir daudz labu grupu.
+3
P.S. Anthem un Onmjazuma no Japoškām man labi aiziet. Vairāk pat kretinē tā maniere vienu pantiņu Anglisku - otru Japāniski maukt ;)

Vācu valoda vispār ir īsts buldozers.
+1
taa ir pavisasm cita pasule .. tak shto ... shkjibacainie ne visiem ir saprotami ... bet vaaciski ... viena no most metal valodaam imo ... varbuut tev taa likas tapeec ka nesaproti vaacu vaoldu ?
+3
Es, piemēram, vācu valodu pārvaldu visnotaļ švaki, taču neteiktu, ka metāls tajā skanētu slikti, to pašu var teikt arī par somugru, skandināvu valodām. Galugalā - par leišiem un mums pašiem.
+2
"Aha. Varbūt kāda bušmeņu mēles klakšķu valodā būtu tā pašvakāk, bet tā jau ir vienalga. Ir jau vispār arī stipri no svara, vai attiecīgo valodu saprot - piemēram, ir nācies novērot to, ka tie, kas saka, ka metāls vāciski sūdīgi izklausās, un vācu valoda kā tāda nepatīk, lielākoties ir tie, kas vāciski nesaprot. Domāju, ka to pašu var attiecināt arī uz citām valodām, jo tikko tu sāc saprast tekstu, tu automātiski vairāk pievērs uzmanību teksta jēgai nevis virspusējam skanējumam."

vācu valodu aptuveni pārvaldu, un šamā ir tik tiešām skanīga un asa, metālam ļoti labi piestāv. tāda kantaina un pa taisno.

kā arī ir liela nozīme, vai saproti - vai arī nē, teiksim, kaut vai lai saprastu kādi dzejas meistardarbi slēpjas zem Rammstein tekstiem (es šamo visus albumus esmu savā laikā iztulkojis vācu valodā)
+2
Ar japāņu valodas skanējumu nebūtu problēma, vairāk ir nelaime, ka viņi nereti mēdz izcelties ar tizliem vokāliem - kaut ko spiedz, īd un sazin ko vēl.
+6
kirisuto junan geki no owari, sugu chikaku ni houkai shitsutsuaru
watashi ha jiko noanatano gen da hakai
joumyaku ha, kyoufu ni ponpu, kurai shaburihakkirishiteiru
anatano shibou kensetsu wo ri^do

aji ga watashi ni hyoujisa remasu .
hokanosubetega hitsuyou desu
ni senyou
donoyouni watashi haanatawo korosu yo

zehi kousoku kuro^ru
ni shitagau anatano masuta^
anatano jinsei woyori kousoku netsu kizu
ni shitagau anatano masuta^
tatsujin

masuta^ no ayatsuri ningyou no watashi haanatano ito wo hii teiru
anatano kokoro wohineri, anatano yume wo kowashi
watashi ga moumoku nisurumonowo miru kotohadekimasen
tatsujin
tatsujin
tatsujin
tatsujin

harishigoto youni, anatawo uragiru kotohaarimasen
seimei no shi woyori meikaku ninatte
itami wo dokusen, gishiki no hisan sa
choppu, go choushoku mira^

aji ga watashi ni hyoujisa remasu .
hokanosubetega hitsuyou desu
ni senyou
donoyouni watashi haanatawo korosu yo

zehi kousoku kuro^ru
ni shitagau anatano masuta^
anatano jinsei woyori kousoku netsu kizu
ni shitagau anatano masuta^
tatsujin

masuta^ no ayatsuri ningyou no watashi haanatano ito wo hii teiru
anatano kokoro wohineri, anatano yume wo kowashi
watashi ga moumoku nisurumonowo miru kotohadekimasen
tatsujin
tatsujin
tatsujin
tatsujin

masuta^, masuta^, dokoni yume wo, watashi ha nochini shitekitano ?
masuta^, masuta^, o yakusoku dakearu
warai, warai, subeteno I kiku ka, mataha sanshou shitekudasai warai toha
warai, warai, watashi no sakebi wo mite oowarai
jigoku nosubeteno kachi ga, shizen no seisokuchi desu
riyuu monakuchoudo in
, bangou no mani tadayou meiro owa ranai
ima suguanatano jinsei wo ima shi^zun ga kire teiru
watashi wo senyuu shimasu
watashi ha shinu ni yakudatsu
watashi haanatawo kaishi te jikkou sareru
ima moanatano ru^ru

zehi kousoku kuro^ru
ni shitagau anatano masuta^
anatano jinsei woyori kousoku netsu kizu
ni shitagau anatano masuta^
tatsujin

masuta^ no ayatsuri ningyou no watashi haanatano ito wo hii teiru
anatano kokoro wohineri, anatano yume wo kowashi
watashi ga moumoku nisurumonowo miru kotohadekimasen
tatsujin
tatsujin
tatsujin
tatsujin
+1
un vēl krievu mēlē nevaru klausīties. pārāk liels riebums.
+1


Stāsta, ka

"[..]Pain of Salvation will be in next year's Eurovision trials."
+1
tatsujin vai Satsujin?!
Otrais varētu pat būt precīzāks - bet es pagaidām nestrīdēšos :D

nihongo ga daisuki des' :D
+1
Anatašivu šiteiru tadimo adi baka
0
"tadimo adi" tada mo "adi"
Jitsu wa - imi wo shitenai :D watashi wa baka, des' ne :D
+4
Čevo, bļa?
+3
Kasi ka suka sena!
+2
:D Satraukumam nav pamata - sieviete tika pie šampanieša
pret vakaru izies :D
+6
^ sasi ka suka sam sebe
+2
hun van ibio suka na
+1
:D
+3
Jasuka Jakaka
0
Man vienīgajam liekas, ka tas Keep Of Kalessin diezgan pasūdīgi izklausās? Nu ja vismaz būtu normāla detuha, tad vēl būtu jēga, bet šī takš ir neizteiksmīga, neko neizsakoša ļurināšana. Varu iedomāties, kāds pasaulei būs iespaids par metālmūziku šito bandu ieraugot Eirovīzijā.
+3
pasaulei pie dirsas - krabinās ar savām ģitārām un viss! es dzivoju starp pārsvarā nemetālistiem un zinu to ka viņiem pie dirsas Kreator vai Mayhem, viss viens.
+4
Izsleedz to shausmiigo troksni!
+2
tā frāze ir klasika.
0
ak cik mēs esam nesaprasti...;(
/griež ādu/
0
Vispār jau tas izklausās ļoti funny, itsevišķi pēdējos gados vērojmā tendence, kad Eirovīzijas formātā metāls pakāpeniski ieņem savu nišu. Bet nu tie paši Teräsbetoni no Somijas neskanēja nemaz tik sūdīgi...
+1
šitas ir pārāk labs, lai atturētos komentēt.

mazais2 gan jau ka atmin, kurš šajā forumā ir izcēlies ar satraukumu par metālmūzikas imidžu.

ROFL
+2
Tie profesōri nu varēs glaudīt neesošo bārdu un domīgi sacīt - jā, te kaut-kas ir. Te tiešām ir kas jūtams. Tāpat kā to darīja pirms pāris gadiem par "my star" :)

Un tāpat tie kallesiāņi gan jau ka gasīs tādu pašu kreppu kā lordi.
0
Keep of Kalessin ir kinda labākais, ko eirovīzijai no metāla ir piedāvājuši, tomēr nav īstais žanrs, lai kautko jēdzīgu tur nospēlētu.
aizies, nospēlēs, kautkādu sapistu dziesmu, labākajā gadījumā cilvēki nesapratīs, sliktākajā kok pataisīs sevi par apsmieklu un viss.
protams, var jau būt, ka izštukos ko riktīgi cool n stylish, kas visiem ahujenna pavilks, ar šovu un visu pārējo, bet nu poļubomu, tas muzikālais droši vien būs tāds kādu var eirovīzijā spēlēt, nevis kas tiešām jēdzīgs.
vai arī čista būs brīnumi un pārsteigumi, lol.
+1
Būtībā pofig - Eirovīziju neskatos un arī neinteresē, kas tur piedalās un kas uzvar - tāpat tā visa uzvarētāju noteikšana lielā mērā ir "kaimiņu būšana" un vienkārši lipīgo meldiņu padarīšana. Nu, kaut kā tā.
0
vājprāts - un šitas man jāklausās Eirovīzijā!
0
IZSLEEDZ
TO
TROKSNI
0
žeēl,ka japāna nav eiropā, tad zombie ritual varētu piedalīties.
0
^drīz būs.
-3
Ja jau pagājšreiz no Latvijas sūtīja itāļus, tad šoreiz varētu indiešus:
www.youtube.com/watch?v=aJAUIVgRE8k...
-1
itāļi piedrāžami, indieši vēl jo vairāk.
+2
Pagājšreiz tak sūtīja čigānu, ne?

Indieši jau gan arī džauriem līdzīgi.
+1
tā nebija bērnu eirovīzija?
+1
Es tak par Busuli runāju.
+1
pļe...
0
Rekur var KoK Eirovīzijas gabalu dzirdēt. www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/ne...

:|

Es ceru, ka "The full, unedited track will, of course, appear on the upcoming KEEP OF KALESSIN CD." ir domāts kā bonus track.
+2
^ akjel, tā dziesma ir tāāds sūds :/
0
ir, ir :(
+1
Un kurš vēl teica: ''V sortax govna ņe razberajusj'' :D
+1
Eirovīzijas līmenim derēs. :D
0
^ Eirovīzijai drusku par smagu un "nelipīga" IMHO :)
0
^ Es par, ja tā var teikt, kvalitāti.
0
KoK ir tikuši Norvēģijas finālā. Izskatās, ka šiem ir šanses tikt uz Eirovīziju :D www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/ne...

Ja tā notiks, tad, neskatoties uz dziesmas kvalitāti, tā būs visu laiku smagākā dziesma Eirovīzijas vēsturē.
0
Nu jāskatās Eirovīzija šogad būs jebkurā gadījumā :D
0
izklausās pēc lētā gala 80-o gadu hārdroka :D
0
^ pat ļaunāk, bet nu, mājsaimnieces jau būs šokā, te he he
0
Lordu gadījumā jau pēc vēl lētāka gala izklausījās. Vienīgi viņiem bija smuki tērpi. Šie vismaz varētu nomālēties, bet no otras puses, pēdējā laikā jau tas meikaps viņiem tāds visai gejisks, tā kā gandrīz labāk bez. No otras puses, šitajā pasākumā jau jo gejiskāk, jo labāk.
0
^ es domāju, ka, ja nomālētos, tad būtu lielāka iespēja uzvarēt. es gan neesmu blekeris, bet ja būtu, tad gan turētu uz šitiem ākstiem ļaunu prātu. (tas tiešām ir blekmetāls)
0
tb - tas tiešām ir blekmetāls?
+1
www.youtube.com/watch?v=I3aj0iyMTE8...

Dzīvajā tā dziesma izklausās labāk, bet nekādi diži panākumi lielajā eirovīzijā viņiem manuprāt nav gaidāmi. Ja piešautu klāt kādu šova elementu, tad varbūt.. kas zin :))
0
sākums kaut kā CoB atsita! :D
+2
Beidzot tas ir noticis - Armagedons tuvojas, 4 apokalipses jātnieki jau ir klāt...
-3
Kurā vietā viņš jums nelīp? Moš jau smiltis birst, tāpēc ne? :D

Ja nopietni - rifu varēja būt vairāk, bet nu Eirovīzijai jau arī nedrīkst būt par daudz :D Tas viens ievadā paķer momentāli. Kopējās noskaņas ziņā nezkāpēc izraisa kaut kādas Thyrfing līdzīgas atraugas. Un fantasy black šis pavisam noteikti nav, drīzāk paprasts pauveris ar black elementiem (kā Luca Turilli u.tml. fanam - dikti nāca pie sirds :)) Kopumā prieks par džekiem, reāli paplašina žanra robežas.
Šis būs ne tikai kvalitatīvākais gabaliņš, kāds jelkad kandidējis uz Eirovīziju, bet arī viens no patīkamākajiem, kas šogad dzirdēti no metāla frontes. Turam īkšķus un gatavojam šaustāmos, ar kurām iepletnēt radiņus, lai balso, ja šiem, gadījienā, tiešām paveicas.

Jā, tā tie aizspriedumi mēdz atspēlēties to īpašniekiem :D

Bet vot ja tomēr šie nomālēsies finālā (tāda nelaba aizdoma nezkāpēc nepamet), tad gan būs jāgriežžž wēnazz...
+3
Sviests kaut-kāds. Tāds debīls "piedziedājums", tāds pats kā ABBA. >:(
+1
dusmīga ABBA! :D
+1
In a recent interview with Italy's Musica Metal web site, keyboardist Henri "Trollhorn" Sorvali of Finnish folk metallers FINNTROLL was asked if his band would ever follow the example of Norwegian black metallers KEEP OF KALESSIN and consider taking part in the the Eurovision Song Contest (KEEP OF KALESSIN was eliminated from the competition after placing third in the Norwegian grand final). "Eurovision Song Contest is to music what Kentucky Fried Chicken is to food," Trollhorn replied. "Black metal = no compromise. If KEEP OF KALESSIN wants to penetrate some unexplored areas in the homosexual community, I feel no harm done, yet we leave our crowd raped by other means than participating in vain and futile contests on something we consider a blasphemy of an art anyway."
+1
Jā, jā, Finntroll jau gan ir drūmi mopietna un vērtīga štelle.
+1
^ jo nu galvenais taču ir NOPIETNA ATTIEKSME lol, un NELAIZĪT PAKAĻU TIEM TRULAJIEM POPSASGALVĀM
+1
EJ DIRST, POPSA!
EJ DIRST, EIROVĪZIJA!
EJ DIRST, BRITNIJA!
EJ DIRST, ČEHOSLOVĀKIJA!
0
minciti,nav tadas lietas ka cehoslovakijas
0
"Jā, jā, Finntroll jau gan ir drūmi mopietna un vērtīga štelle. "

pēc tā citāta sanāk, ka viņi paši tā uzskata :))
0
hmm, gabals nemaz nebija tik zemē metams.
0
man arī tīri labi patīk, bet ko gan es, skuķis būdams, jēdzu:) jebkura gadījumā tas ir attieksmes jautājums un manuprāt tas ir krutāk nekā sūtīt cūkmenus vai pediņus roberto ar reiniku utml. (nemaz nezini, kas no Latvijas pārstāvēs, neesmu interesējusies)
0
dziesma, kas pašlaik Lietuvā turas atlases topā...
manuprāt pat pārāk labi...

www.youtube.com/watch?v=e1x7_6oBXbA...
0
rekur var vairāk viņus ievērtēt -
www.frype.lt/agama
0
+1
Btw, šī gada Eirovīzijas finālā bija diezgan muzikāli spēcīgi izpildītāji, izņemot dažus. ( neiet runa par metālmūziku)
+2
Klausījos roķīti un tiku līdz Stage Dolls dziesmai Soldier's Gun. Piedziedājums šķita stipri dzirdēts. Padomāju - kā nu ne, mūsu pseidopirāti tak dziedāja akurāt tāpat. Tiesa, Stage Dolls šito dziesmu esot saveidojuši 1985. gadā...

Varam salīdzināt...

www.youtube.com/watch?v=zHLqfkU_0xA...

www.failiem.lv/list.php?i=yenwlc...
+1
www.youtube.com/watch?v=JNDbyVGLb4c...

"fuck disco fuck fashion fuck you

check up with the acrobatic
warms it up i get you back
what a fucking toss bastard
why the fuck did you come in here

all you poseurs you're so tragic

used to be a Young Soul Rebel
used to be a fucking Mod
Next you're into Rockabilly
what a fucking stupid sod

all you poseurs you're so tragic

we are the boys for the titanic
we'll get there whenever it's down
we're the match for the head task
watch that bloke behind your back

all you poseurs you're so tragic

all you poseurs you're so tragic
standing in your poxy fasion gear
and your little fucking wankers
why the fuck do you come in here

all you poseurs you're so tragic"
0

Reku eesti poisi nacionālajā Eirovīzijas atlasē ar grupu "Winny Puhh" izpilda diezgan savādu dziesmu par Korsakovu šoferi, kuru Latvijā smagi piekāvuši. Jāsaka - diezgan oriģināls izpildījums, tikai žēl , ka dziesma šajā konkurencē palika otrajā vietā...

www.youtube.com/watch?v=2dllo85ZSUk...
0
Prikoli prikoliem, bet ja njem nopietnu muziku, tad reka Norge shogad Eiroviziju lokalo panjemu, uzskato ka baigi normals muzons:

www.youtube.com/watch?v=5logmS3SvRQ...
0
^ blja, pirksti liki - vobshem Norvegjijas Eirovizijas atlases uzvaretaja:)
+1
^mani tad jau vairāk uzrunā pati norvēģiete (tādā ziņā, ka smuka ziemeļu blondīne), nekā tā dziesma, kas nav nemaz slikta. Tāds The Gathering (00` gadu periods) variants.
Domāju, viņai nav izredžu.
0
Nekādu līdzību ar The Gathering nemanu. Ja nu baigi grib ko ar Metālu saistītu piepīt, tad var aptuveni ar Liv Kristine un Bjorkas krustojumu salīdzināt ;)
0
Oki, vienajamies par to, ka labs skats uz vinju no aizmugures :)
0
^
tā dziesma drīzāk iederētos kādā no jaunākajām Holivudas trillerfilmām;)
0
nu kur tav līdzība ar The Gathering. Lūk piemērs... Nu nez, man gan šķiet, ka līdzīgi :)
^ es tā pavirši pārtinu to klipiņu, bet nemanīju, ka no aizmugures parādītu.
www.youtube.com/watch?v=IhiztVluXic...
0
^^^ nu kur ta nav ! bija domāts
0
Ir ok gan tā norvēģiete, gan dziesma. Dziedājums gan mierīgajās vietas vietās drusku peld (no kurienes laikam arī salīdzinājums ar Bjorku), un nez, tērps speciāli tāds, ka apenes izspiežas?
0
Vakardien bija vāciešu vietējāis Eirovīzijas fināls - vācu tauta ir izlēmuši - uz lielās skatuves dosies Lord Of The Lost.

www.youtube.com/watch?v=1e-jy7YBIkQ...

Austrāliju šogad pārstāvēs Voyager.

www.youtube.com/watch?v=aqtu2GspT80...
-1
Lieliskas ziņas!!!
+1
Par LotL noteiktii!! Būs iemesls šogad paskatīties. Man +/- tīri labi patīk. Bet tavs sarkasms uztverts! 🤘😀
0
Augsti novērtēju spēju uztvert sarkasmu!

Bet... Šis festivāls ir zaudējis savu eksistenciālo jēgu jau tad, ka es knapi biju piedzimis. T.i., pēdējais jēdzīgais hits, kas no tā festiņa ir dzemdējies, bija kaut kas no ABBA repertuāra (nu un varbūt vēl kāds) un attiecīgi manu uzmanību tas [varbūt] varētu piesaistīt ar kādu Dr. Alban jaunu hītu, kas, protams, visticamāk, nenotiks gluži tāpat kā kaut kas fenomenāls neizvelies no tās mēslaines. Tikmēr es visus aicinu atcerēties nesenos konkursa laureātus: youtu.be/F-JwiYlg5Gc...
+1
LORDI jau ar normālu hitu uzvarēja
0
^^ Nu psc, šis festivāls taču ir visa Markusa Rivas eksistenciālā jēga. 😀
+1
LORDi laikam bija pēdējais gabals, kas man patika. Iepriekšējais bija vācu Nikole "Ein bißchen Frieden" 1982ajā, jo mani senči klausījās to plati :D
0
Tas Voyager gabals ir kudī labāks par Lord of the Lost. Bet tāpat jau vienalga.

0
Nu nez, man tas Voyager gabals vispār liekas neklausāms. Ieliku tikai tāpēc, ka šamie ir metāla arhīvos. Īsti gan nav skaidrs, kāpēc. Varbūt tas viņiem tāds saldumiņš tikai uz Eirovīziju.
0
Voyager ir sūds,kā arī lords of ...shitt
0
^ taisni tā! My Star ūberalles!!!1
0
^^^ man atjal tieši liekas, ka Voyager gabals kā dziesma, nevērtējot metāliskumu, ir ok priekš eirovīzijas formāta. LotL gabalā vispār nekā nav, i nodziedāt dzīvajā kvalitatīvi nevar. Nezinu gan arī, vai Voyager var, noklausījos klipa versiju.
0
Nu ja skatās tīri piemērotību, tad jā, Voyager labāks.
+1
Vojager ir labs melodiskais Progmetāls (ar iebraucieniem Progrokā), bet piederību Metāla žanram iepriekš nebija jāapšauba. Nekas baigi smags nav nekad bijis, bet tas singls ir roķīgi popsīgs priekš viņiem. Salīdzinājumam, apmēram šādi parasti rukā:

www.youtube.com/watch?v=RrBF0mhz1ho...

LOTL gabals jau normāls tai Geijrovīzijai - ir šiem labāki, bet neesmu īpašs eksperts.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
krabathor
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas