HEAVEN GREY albuma "Falling Mist" prezentācija
+1

HEAVEN GREY albuma prezentācija

Piektdien, 18.jūnijā klubā „Melnā Piektdiena” leģendārā gothic/doom grupa HEAVEN GREY prezentēs savu jauno albumu „Falling Mist”.


Uzstāsies (secība):

SACRAMENTAL
www.myspace.com/sacramentalband

ZX SPECTRUM
www.myspace.com/zxspectrum

HEAVEN GREY
www.myspace.com/heavengrey

KATALEPSIJA
www.draugiem.lv/katalepsija

DISEIM
www.myspace.com/diseim

Sākums: 20:00 (klubs atvērts no 19:00)

Ieeja: 2Ls

Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Ielīdu Sacramental myspace lapā. Protams, par muzonu labāk neizteikšos.
Ielūkojoties viņu tuvāko koncertnorišu plānos, nedaudz izbrīnīja, ka arī Ķekavā tiek rīkoti koncerti šāda veida muzonam.
Jun 4 2010 9:00P
Kekava Kekava, Kekava
Jun 6 2010 6:30P
Daugavpils Daugavpils, Daugavpils
0
neesi izbrīnīts, jo Ķekavā atkal piektdien ir blieziens no bedres ar jaunajām metāla un roka grupām, pēc pagājušā gada pieredzes, aizlīdīšu uz turieni iedzert kādu aliņu, jo nu muzons hvz .............
0
Sacramental paklausījos ar myspace, nu Distant Light juniori ar kaut kādu new piešprici :D:D:D:D:D
+8
Šovakar MP ielā izdzeršanas talka - visi ali maksās Ls 1 !!!
0
nu, kā gāja?
+4
^^ tik tumšais kā ierasts beidzās konča vidū ...

A gāja super. Viens no labākajiem vietējo grupu končiem MP (jo grupu sniegums bija labs vai ļoti labs). Žēl ka knapi 100 skatītāju bija, haļavšikus ieskaitot.

SACRAMENTAL - mauca tīri labu Thrash ar grūvīgu piešprici. Vietām uz Power pavilka, vietām uz Sepkultūras jaunajām tendencēm, bet visai mēreni. Divi vokālisti - viens ar ~ tīro, un otram niknais. Dzīvajā tīri labi skanēja, ierakstā bija švakāks vokāls. Basists laida pa smuko - reāla skaņas siena nāca laukā (spēlēja trijatā), tik sākumā skaņa bija pārkruķīta. Pie beigām nogrieza Roberta Gobziņa hītu ''Vilkam govs nokoda kāju''.

ZX SPECTRUM - arī šie čaļi trijatā laida, tik bez basenes. Jau pierastais kvalitatīvais Carcass zāģējiens. Dzīvajā pa pirmo aiziet.

HEAVEN GREY - jaunais vokālists Verners labi iejuties kolektīvā un bija daudz pārliecinošāks nekā iepriekšējā reizē. Arī viņa vokāls man patīk labāk par pāris iepriekšējiem vokālistiem, tāpēc teikšu, ka šī bija labākā HEAVEN GREY uzstāšanās, kādu nācies pieredzēt. Pa vidu Verners uz akustenes nogrieza ''House of the Rising Sun''. Taustiņniece pie beigām viņam piedziedāja. Citā gabalā ar vokālu piepalīdzēja operdziedātāja.

KATALEPSIJA - vokālu un pie reizes ģitāru šeit spēlēja jau minētais HG vokālists. Dziedājums gan bija brutālāks un grovlīgāks, kas labi iederējās grupas stilā (Doom/Death). Kārtīgas, majestātiskas dziesmas uz 8min - nekā ūberdūper, bet ļoti kvalitatīvi. Teksti bija latviešu valodā, tā ka labi sapasētu vienā koncī ar Malduguni rukāt ;)

DISEIM - nocēla jumtu kā jau ierasti. Labs Death/Doom (nu nesaklausu tur neko sladžisku) ar uzsvaru uz Desas galu. Viens gabals bija tīrs Death Metal. Lieliski izkratīju pačku. Žēl ka tobrīd tik kādi 15-20 cilvēku bija palikuši zālē.

Beidzās koncis ap 2:00, bet mēs vēl patusējām līdz ārāmešanai. Tā ka lielisks pasākums, par smiekla naudu. Tagad klausos pa Ls3 iegādāto HG disku - liekas labs.
0
šorīt noklausījos visu albi no sākuma līdz galam. vispār ahūni labais ir. drausmīgi patīk tas, ka atmosfēra visa līdzīga memory river, lai gan ar to sintezatoru. upe arī ir tīri forši pārrakstīta un life, lai gan ar sieviešu voķi, arī daudz kas jauns un labs nācis klāt. tie Verona teksti vispār ir totālākie grāvēji. reti, kurš vēl kaut ko tādu varētu sacerēt. dziesma ''prom'' būs ahūnā balāde, kad aizies kārtīgi tautās. un ''drīz'' arī ir kruti. ''following'' ir tāda šizīga, bet šis secinājums jau tika izdarīts sen atpakaļ un nekas to nespēj mainīt. ;D regret pārrakstītais vokāls aŗi rauj nost jumtu. 3X vairāk patīk kā tas, ko ar Artūru ierakstīja. vienīgi, kad tagad augstāk dzied, tad arī var dzirdēt to, ka letiņu akcents klāt, bet tas jau arī nav īpaši traucējoši, jo visu laiku arī vecajos albjos tā bija.
0
Cik sapratu, tava ņemšanās tur ar dzirdama ?
0
jā, bet kaut kā klusu diezgan. un following, upē, life neesmu.
0
un vispār klausoties jau 5o reizi šodien albūmu iepriecina tas, ka teicami ir izkristalizējies HG stils un var saprast, kas īsti ir domāts. sintiņš dod baigi spēku. un life, lai gan ar sievieti, bet skan spēcīgāk kā jebkad agrāk.
0
nu nevis spēku sintiņš, bet tādu plašuma sajūtu.
+2
Ar nokavēšanos - bildes. www.diena.lv/lat/izklaide/muzika...

Sorre, ka tik vēlu, bet mums reizēm brīvdienās gribas arī atpūsties, ne pie kompja sēdēt :)
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas