TRAP THEM / TESA
+1
Neticu savām acīm: koncerts jau teju klāt, a info nulles līmenī!

www.ticketshop.lv/site/events/view/22...

Kaut gan nav brīnums tādā ziņā, ka notiks kkādā riebīgā tucāristu klubā.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+2
Paklausījos jūtūbā- nu zjbs jau ir, džeki spēcīgi, kapā pārliecinoši. Faniem, kuri vēl nav noguruši no nenormālā daudzuma labu metāla bandu, ko piedāvā kā internets, tā festivāli un kuru ar katru gadu paliek arvien vairāk, droši vien nevajadzētu laist garām šo eventu. Pārējie, nu ķipa es, kāds Intars, Ugga, PēterisP, 2econdSkin..un vēl čupa pagurt sākušo, drīzāk dos priekšroku klusam vakaram ģimenes lokā ;D
+2
Klubs šādam koncertam galīgi nav slikts. Laba skaņa, laba atmosfēra, ļoti foršas palīgtelpas (pagājušo reizi tur pat pabraucu ar mašīnu pa trasi un uzmaucu pinbolu). Tas, ka tur pārsvarā notiek tucenieka pasākumi, gan, protams ir taisnība.
+2
Vo, pincītim šoreiz trekns pluss - telpas ņi pričom. Tā jau normālu vietu nav un, pirms kāds sāk bļaut, ka, ē, ir taču MPē - arī tur ir savi mīnusi. Man, piemēram, vienreiz pie Aborted bassdropa uzkrita riģipša paliekas no griestiem... Bet nu tas tā, humoram.

Manuprat, ļoti labi, ka ir iespēja uzrīkot ģitārkončus citās vietās, varbūt, ka tādējādi izdosies saglābt to skatuvi, kas pašreiz ir.
+1
MP arī, visticamākais, būtu par lielu šim koncim, cik tad tur tā crust / post metal scēna ir liela. Trve metaļori tak arī nemaz postus neklausās.
+1
^^ ļoti pareizi, ka uzkrita, jo godīgā metālā bassdropam nemaz nav jābūt! >:)
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
Lācis
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas