THERION @ MP
+2
21 marts, 2018, 19:00 (trešdiena)
Durvis: 18:00

Ieejas biļetes no 18 € - www.ticketshop.lv/site/tickets/stand/...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Ir kādas idejas, viņi mauks best-ofu, vai tomēr kabarē metālu no Les Fleurs du Mal?
0
ne viens, ne otrs, jo šiem tak 3CD klucis ar 46 dziesmām iznāk 2.bebruārī - media.therion.se/2017/12/23795878_10...
+1
Es pat vairs nezinu, tas ir labi vai slikti. Lai arī bērnības mīļākā grupa, kam var piedot visu ko, tomēr pēdējā laika izpausmes paliek arvien dīvainākas. Vienas metāloperas vēl tikai pietrūka.
+3
kautkā tā, bet jāpaklausās albums vispirms

+ ENEMY OF REALITY

www.youtube.com/watch?v=IeOs85OzEXQ...
-1
^ kas tā par Eirovīzijas formāta grupu ?
+2
ENEMY OF REALITY - smuki, man patīk.
0
dzīvajā pat labi izklausās - albums gan briesmīgi ierakstīts (cik nu no YT var spriest)
0
^ Bet šitajā klipā jau nav dzīvā skaņa.

Eirovīzijas formātam pusotru reizi par garu gabals.
+3
nebūs pārāk traki - no 20 dziesmām tikai 5-as no jaunā megakluča:

www.setlist.fm/setlist/therion/201...
+2
pipec, un tur tas viss bars nāk uz skatuves un čīgā?
0
Kāds vispār ir jau iespējis Beloved Antichrist līdz galam noklausīties? Pēc apmēram 1/3 dzirdēšanas - man pēdējā laikā mūzikā iedziļināties sanāk tikai sporta zālē uz skrejceliņa -, vispār nevar saprast, cik tur vēl no Therion atlicis, cik aizguvumi no Endrjū Loida Vēbera, cik muzikālās reminescences uz iepriekšējiem albumiem un kas tur vispār notiek.
Bet operas žanrs ir ievērots pilnībā. Būtu jaudīgi redzēt to visu kā uzvedumu, piemēram, Baireitā. Tiesa, es ceru, ka Rīgas koncertā kaut kā bez šī iztiks.
0
Vienalga tāpat Therion un Enemy of Reality ir tīras Eirovīzijas grupas. Cerams uzvarēs kādu gadu
+3
Neesmu pats nekādzs vokālists, bet Theerion jaunajā albumā kaitina tas viens vadošais tenors ar jēra balsi. Reāli kacina, pārejāsi ir lirisks, pārāk mierīgs, līdz ar to neaizraujošs, bet fonam der labi, izņemot to balsi, kas uz otro albumu vienkārši sāk izvest no pacietības. Tiešām pa garu, sajūta, ka uzlikta diskogrrāfija. Trūkst asuma, bet cieņa par tādu dziesmu kvantumu.
+1
^^^ pāris reizes fonā noskanēja - nekas ausī neiekrita. Es pat 2CD albumu nevaru atcerēties, kas būtu labs bijis, kurnu vēl 3CD
+5
Atnācu gan 5min pirms Therion sākuma, tā ka par sildītājiem nav ko teikt, izņemot to, ka YT paskatītie gabali neviesa vēlmi kādu no šiem dzīvajā skatīt.

THERION koncerts bija lielisks un viens no labākajiem, kas MP skatīts - skaņa gandrīz ideāla un 2h laikā pulkstenī nebija jāskatās, jo arī daži švakie Anticrist gabali dzīvajā bija OK, bet 1 vai 2 - pat ļoti labi.

Tagad rakstot tikai piefiksēju, ka zviedri vēl nav galvā sapisušies, kā briti (un tirgoja pa normālu cenu preci - €15 par T-kreklu, nevis €25 ...

+4
Ieradāmies uz Imperial Stout/ Imperial March vai kā viņus tur, normāls slāvu dragonmetāls ar Karību jūras pirātu piešprici. Pateicoties backtrackiem, skaņa bija plaša, tās dažas dziesmas, ko noklausījāmies, tiešām iesildīja.

Therion bija kruti. No sākuma gan skaņa bija dē, taču tad ieskrējās un pamatīgi nomauca. Žēl, ka neredzējām Null Positiv uzstāšanos, jo viņu vokāliste bija Kaut Kas, īsta harpija, staigājošs īvils un vispār izcila - prieks, ka viņa pievienojās Therion uz vienu dziesmu ar savu growlu.

Lai ko arī iepriekš nebūtu čīkstējusi par Beloved Antichrist, beigu beigās tik ļoti man izdevās noķert viņu fīlingu (hint - tiešām klausīties kā operu, un sekot līdzi libretam, kas nedaudz iezīmēts), ka biju priecīga, ka šis izskanēja dzīvajā. Kopumā tika noklāta arī liela daļa veco albumu.

Therion lainapam izsekot jau kādu laiku pat vairs nemēģinu, pierasts, ka vai katrā albumā un koncertā citi vokāli. Parasti tas netraucē, šoreiz tikai likās, ka Theli gabali jokaini izskanēja tieši vokāla dēļ. Bet nu figņa, tāpat riktīgi pavilka - gan pati grupa plosījās uz skatuves, gan publika.

Kopumā koncerts patika ļoti, ļoti.
0
es tieši biju pārsteigts, ka vecie gabali skanēja tik līdzīgi oriģinālajiem (tieši vokāla ziņā)
0
starp citu, THERION koveru albums nupat iznācis - pirmais diskus ir viņu koverversijas, bet otrs - Therion dziesmu koverversijas: www.metal-archives.com/albums/Therion/Bloo...
0
^ pirmajā CD divi pēdējie arī ir Therion gabali.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
Liega
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas