11.08.19 UNEARTH (ASV, metalcore) @ Melnā Piektdiena
0
No pirdiena nemirst. No metalcore cerams ar ne.

11. augustā Rīgā, klubā „Melnā piektdiena” ar koncertu Latvijā viesosies ASV metalcore apvienība „Unearth”.

„Unearth” ir no Bostonas, ASV un savu darbību sāka 1998. gadā, kad kopā sanāca pieci grupas dalībnieki, trīs no kuriem „Unearth” sastāvā ir joprojām.

Grupas pirmais ieraksts izdots ar maza pagrīdes leibla starpniecību, taču jau divi nākamie – zem hardcore un metalcore aprindās labi zināmā „Eulogy” leibla zīmola. Sākot ar 2003. gadu grupa daudz koncertē un iekļūst nozīmīgu festivālu, tajā skaitā „SXSW” un „Ozzfest”, apritē, kā arī dažādu iemeslu dēļ spēlē kopā ar „As I LayDying” un „KillswitchEngage” dalībniekiem. Seko arī koncertturnejas gan ar jau minētajām grupām, gan ar „Slipknot”, „Norma Jean”, „Gwar”, „AllThatRemains” un „Lamb Of God”.

www.youtube.com/watch?v=cz8IbywzOCw...

Grupa ražīga ne tikai ar koncertēšanu, bet arī ar albumu ierakstīšanu – kopskaitā 6 pilnie albumi, vairāki ep, kas izdoti ietekmīgo izdevniecību „Metal Blade Records” un „Century Media Records” paspārnē.
Vairāk, kā pusmiljons pārdoto ierakstu, intensīva koncertēšana visā pasaulē, uzticība saviem ideāliem un faniem vislabāk raksturo grupas „Unearth” daiļradi.

2018. gada nogalē iznāca „Unearth” jaunākais albums „Extinction(s)” un par savām lielākajām muzikālajām ietekmēm „Unearth” dalībnieki min „Pantera”, „Metallica”, „EarthCrisis”, „Slayer”, „At The Gates” un „In Flames”.

www.youtube.com/watch?v=L6vhHmWMzXM...

Šī grupai būs otrā viesošanās reize Rīgā, pirmā bija 2009. gada septembrī, kad „Unearth” bija viena no iesildošajām grupām ASV kolēģiem grupai „Chimaira” .

Par Rīgas koncerta iesildītājiem izvēlēta zviedru melodiskā metalcore apvienība „Unfound Reliance” , kuriem šī būs pirmā uztsāšanās Latvijā.

www.youtube.com/watch?v=V0nYnH_xCNg...

ieeja no plkst. 19:00, koncerta sākums 20:00.

Biļetes www.ticketshop.lv/site/events/view/31...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Zviedri Unfound Reliance aizvietojas ar lokālo Once Upon.
Iemesli nav zināmi,bet gan jau Pliekšāns Jānis atkal vainojams.

onceupon.bandcamp.com/
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
Lācis
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas