PARADISE LOST (UK) / HANGMAN'S CHAIR (FR) @ Palladium 11.11.2022
+4
Gothic/ doom metal leģenda PARADISE LOST atgriežas Rīgā!
Viena no gothic/ doom metal stila pionieriem un pamatlicējiem - leģendārā britu grupa PARADISE LOST - šī gada 11. novembrī atgriežas Rīgā ar vienreizēju uzstāšanos koncertzālē Palladium!

ticketshop.lv/lv/events/4101...

Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Pagāšreiz: /gallery/112/
0
moš DeathAngels šoreiz nenogulēs :D
+1
Tās galerijas bildes makten senas izskatās. Icon tūre vai?:D
0
Symbol of life tūre, ja pareizi atceros
+5
Jā tas koncerts tīri labi atmiņā iespiedies, tagad arī nostaļģiski, gandrīz 18 gadi apkārt. Kaut objektīvi neteiktu, ka bija wow ! Banda tad bija sava pavājā albuma Paradise lost 2005 tūrē, ok, tur daži atmiņā paliekoši gabali ir, piemēram, Spirit, bet neko vairāk. Banda vēl bija diezgan iekšā savā eksperimentālājā etapā. Arī ilgadējais buņģieris Lee Moris nule kā bija pametis grupu. Protams, tika nospēlēti klasiskie hīti, bet, atceros, palika tāda neliela vilšanās pēcgarša. Nebija tā gaidītā sajūsma, kas bija klausoties PL kasetes 90-tajos skolas gados.
Jau ar pavisam citu jaudu PL tika ievērtēti Brutālā 2012 un turpat, šogad. Vilties nelika.
Katrā ziņā biļete uz konci nākam5 dien ir, redzēs kā ar tikšanu.
True Belief \m/
Pievienot komentāru
+2
Agrāko laiku tradīcijās nevajadzētu sarīkot pirmskoncerta iesildīšanos?
+5
Tā kā 2L alus vairs netirgo, varam 1L Bauskas zīlītes iedzert kādā vārtrūmē :D
+2
Visu ko tirgo - €7.80 un 2L Brenguļa tavi: untappd.com/v/alus-muiza/205544...
+1
Ā, stikla bamšļi, par tiem es neiedomājos :D
0
Lejamo tak ar vēl šur tur pilda 2l bamšļos, ne?
+4
Tas tak nau tas!!! 2L Rubens @ ~1Ls - vo!
+2
Soo, piedzerties pirms pasākuma, netikt ielaistam pasākumā vai tur atrubīties? Oldskūl, vai ne?
+2
Yes. Pēdējais tāds man bija Accept Viļņas koncerts - jau pa ceļam paspēju iekrist grāvī un konci nogulēt parubonā.
+6
Kādreiz tā bija regulāri. Toreiz, kad Sinister neatbrauca - man īsti tas neko nemainītu, ja arī viņi būtu atbraukuši :D
+3
Atnākt uz ilgi gaidīto konci, vārtrūmē parubīties un pēc tam
pamosties pašvaldības policijas busiņā - tas ir true!!!
+2
Pirmo reizi biju uz koncertu Palladium. Tur tā skaņa vienmēr tik sūdīga metālkončos? Ja tā, esmu gatavs notirgot savu In Flames biļeti svētdienai lētāk nekā nopirku.

Paradise Lost iepriekš nebiju redzējis dzīvajā. Vispār ir vilšanās sajūta. Bezpersoniska atspēlēšana ar pāris vārdiem no sērijas - next song will be from our X album... Moš ja būtu bijusi labāka skaņa...
+5
True Belief nebija, Beneath Broken Earth nebija. I WANT MY MONNIE BEKK!! Nu vismaz As I Die pamanījās nokapāt un vēl kādu dažu labo, kuriem nosaukumus tagad nepateikšu.

Bet vispābā tik tiešām pašvaki. Skaņa pārbliezta, taipatlaikā vokālu pašvaki varēja dzirdēt, sevišķi growlīgās daļās... Iesildītāji - Karekļa Krēsls - reāli pabesīja jau pašā sākumā... Šmiga, protams, pārcenota... meh
+2
Vakar Tallinā bija šāds setlists. Principā, šķiet, ka sakrīt ar šodienas konci.
1.Enchantment
2.Forsaken
3.Blood and Chaos
4.Faith Divides Us - Death Unites Us
5.Eternal
6.One Second
7.Serenity
8.The Enemy
9.As I Die
10.The Devil Embraced
11.The Last Time
12.No Hope in Sight
13.Say Just Words
Encore:
14.Darker Thoughts
15.Embers Fire
16.Ghosts
+4
Par konci:
ierados pēc pl20.30 un kāreiz pie ieejas nelaida iekšā apdzērušos metalhedu (atsaucoties uz augstāk komentiem) feiskontrols. Mož kāds no trūmetālistiem, atzīstas ?? :D Paspēju iečekot iesildītājus- nekas interesants. Sava žanra banda, kas pazūd starp 10 000 līdzīgām. Bet nu gan jau kad ir ok.
Paladiums bija pilns, bet bez drūzmēšanās. Mierīgi varēja kādi 300 purni vēl salīst. Bet nu banda nav savas slavas zenītā, kāds bija uz 1995.g., da i vispār citi laiki. Priekš LV var teikt, ka labi apmeklēts koncerts šādai bandai. Skaņa jā, ir pierasts pie labākas apskaņošanas. Drusku putrā gāja.
Paradaizi- nu jā, jaunības laiku grupa, dziesmas drillētas līdz nelabumam cauri gadiem. Teikšu, ka tos gabalus no jaunā albuma klausījos ar lielāku interesi, kā vecos. Visādi citādi labs koncis. Nika Holmsa attieksme bija kā parasti atturīga.
+1
^^^
Vispār jau š.g. novembris ar metālmūzikas koncertiem Rīgā tik bagātīgs, ka kopējais cipars par 100% visu biļešu iegādi + dzērieniem (gan pirms koncerta, gan koncerta laikā, ja dikti nepieciešams) varētu sasniegt vismaz dažus simtus EUR...

Varbūt ir vērts iesniegt sūdzību PTAC (par pasākuma neatbilstību patērētāja ekspektācijām)?!
+2
Ar savām problēmām iet sūdzēties pie valdībstētiņa? >:>
+2
^^tas ir ierastais Latvijas kultūras pārsātinātības rudens, kurā vienkārši fiziski nav iespējams apmeklēt visus koncertus, pasākumus, izstādes, jo tie gan fiziski pārklājas, gan vienkārši visu apmeklēt nav enerģijas / naudas, lai pēc tam ziemā tas pārvērstos par nelielu kultūras badu :) nezinu gan, kā būs šogad. plds jēzum, vismaz tas kovids izskatās atkāpies.
+8
Pasaulslavena metāla grupa savas pastāvēšanas 34. gadā dodas kārtējā tūrē, lai popularizētu savu 16. studijas albumu. Fani sūdzas, ka nenospēlēja 4. dziesmu no 1. albuma, 7. dziesmu no 9. albuma, 1. dziesmu no 13. albuma, savukārt 10. dziesmu no 6. albuma varēja drīzak aizstāt ar 8. no tā paša. Skaņa ir dirsā, pārāk klusa un skaļa. Alus ir dārgs un negaršīgs, mugura sāp, un meitenes agrāk bija tikumīgākas un nerātnākas.

^ Lietot pēc ārsta norādījumiem, reizi piecos gados.
0
Nu kārtībai jābūt!
+2
Bet True Belief jau nav kaut kāda tur ceturtā dziesma no kaut kāda tur albuma. Nenospēlēt to dziesmu ir kā sagaidīt Jauno gadu bez rosola 😀
+2
Gadījās šos onkuļus redzēt pagājšgad poolandē, kad viņiem tas bija teju vienīgais koncerts visā gadā. Tad patika pat ļoti un ar skaņu viss bija kārtībā (neliela izmēra brīvdabas koncerts).
Piektdienas koncerts gan atstāja sūdīgu iespaidu, tieši skaņas dēļ - ja pusi koncerta tu klausies basu un bungu šķīvjus, kamēr Makintoša solo redzi tikai pēc pirkstu kustībām, tad kkas nav.
Pie normālas skaņas, pārējais būtu bijis labi - nu nav viņi nekādi nekādi runātīgie.
Skaņotāji strādā kkādos niknajos aizbāžņos, vai kas ar viņiem?

+2
^ Tā varētu būt. Biju koncertā ar ausu aizbāžņiem, un skaņa likās laba un spēcīga (pastāvēju gan centrālajā pūlī, gan aizgaldā starp gala sienu un skaņotājiem).

Tas, salīdzinot ar Omnium Gatherum nesen MP, kurus bija fiziski grūti paklausīties ar visiem aizbāžņiem :)
+2
Nah vispār tā jāuzgriež skaņa, ka jālieto aizbāžņi? Kas tā ir pa modi tādu?! Iet uz konci ar aizbāžņiem tas pats, kas iet uz kino ar šalli aizsietām acīm!!!
+3
Tas ir kā kāzu nakts bez līgavas :E
+1
Ar čomiem turpināt šņabi dzert! >:)
+3
^^ Grūti pateikt, kāpēc tā. No šoruden klausītajiem 6 koncertiem ir bijuši gan tādi, kuros ir patīkami bez palīglīdzekļiem, gan visādas Ārprāta Šausmas. Pēc statistiskā LV pusmūža sasniegšanas negribās vairs loterijās iesaistīties, lai vēlāk nebūtu kreņķis jāķer.
+3
Nu ar profesionālajiem aizbāžņiem skaņai kā tādai nevajadzētu mainīties, tikai tās intensitātei. Mēģinājumos tos agrāk lietoju, jo nevarēju noregulēties klusākā līmenī par to, kā spēlē bundzinieks, kas metālā mēdz būt diezgan skaļš. Kāpēc koncertos dažkārt uzgriež tā, ka pēc tam ausis fiziski sāp - tas man arī liekas nevajadzīgi un arī veselībai bīstami, par to skaņotājam būtu jāuzņemās atbildība. Man patīk skaļi, bet ir bijis, ka ir pārāk skaļi, piem., pāris koncertos Noasā. Protams, lielākajai daļai jau nav profesionālo aizbāžņu, tie eiro spraudņi noteikti samazina basus.
+1
Nu nez, es lielājoties atrados pakaļgalā, uz paaugstinātās daļas, vairāk kreisajā pusē, un skaņa likās pieņemama. Ne ideāla, bet plus mīnus visu sadzirdēt varēja, un par skaļu ar nešķit.
+7
Bija interesanti iepazīties ar Jūsu komentāriem, it īpaši boka no 12.11. 01:29. Nav izslēgts, ka šis pilsonis biju es. Man bija vēlme aizbraukt uz koncertu un es nopirku biļeti. Taču ceļs no Jaungulbenes uz Rīgu ir tāls. Turklāt, kad mans vilciens pienāca (pēdējais ko atceros) vēl līdz koncertam bija kāda pusotra stunda. Nākamā mana atmiiņa : izkāpju no vilciena, jo viņš tur apstājās un kaut kur eju, jo visi iet. Stacija izrādījās Aizkraukle. Pārbaudīju somas saturu. Tur bija visas manas mantas, aliņš un pustukša cigarešu paciņa, kā arī 30 eiro. Par to visu biju ļoti pārsteigts. Tomēr nolēmu, ka rīts gudrāks par vakaru. Atradu pie stacijas kaut kādu šķūnīti, izsūcu tur aliņu un ar pirmo vilcienu devos māju virzienā.
0
^DD tas džeks bija riktīgā pipelē. Seju lāgā neredzēju, šķiet kapuce bija galvā. Uz Jaungulbeni caur Aizkraukli?
0
^^ Ja vien nebiji iegādājies biļeti iepriekšpārdošanā, neko daudz nepazaudēji, arī paradīzi ne.
0
Caur Aizkraukli uz Jaungulbeni tas ir normāli. Bet, ja tu saki, ka bija kapuce, tad tas es nebiju. Man bija melns mētelis un cepure. Tāda armijas tipa soma mugurā. Ta mož es aizbraucu uz Rīgu, izdomāju, priekš kam man koncerts, tāpat esmu pālī, jābraucc atpakaļ??
+7
Es dzirdēju, ka ceļš uz mērķi esot skaistāks par pašu mērķi :>
+2
^ Ceļš uz "Zudušo paradīzi", kā izrādās, dažkārt mēdz aizvest uz kaut kādu mazpilsētas šķūnīti.
+1
Galvenais, lai pa nakti šķūnītī rūķīši neuzrodas :>
0
vainamoinen, kā Tu uz Rīgu atbrauci - kāds līdz Pļaviņām aizveda?

Var jau būt, ka pirms konča vēl iestiprinājies un veiksmīgi noskatījis :)
+1
Es raucu uz Aizbraukli ar autobusu, no Aizkraukles ar vilcienu. Nē, koncī es nebiju. Tie 30 eiro bija nauda, ko nodzert koncī. Ja viņa bija pie manis, tātad koncī es nebiju. Man ir aizdomas, ka es beigās tiešām uz viņu vispar negāju, jo, lai gan biju pālī, tāda lieta kā apsardzes nelaišana gan jau smadzenēs būtu aizķērsuies
+2
^
Varbūt padalies ar "recepti", ko un kādās proporcijās ir jāizdzer, lai būtu tādā hlamā...

Nudien, "neturi sveci zem pūra". Tik bieži ir gadījies piedzīvot gadījumus, kad gaidītais reibums tā arī neatnāk. Bet te jau būtu gluži vai "Bezfilmas recepte", gluži kā no pavārgrāmatas :)
+2
varu minēt, ka litrs rokā, bet līdz Rīgai 3h jākratās un brauciens nav diži interesants
+3
Nu Vainamonen- šitā buhāt bīsatmi, sevišķi ziemā. Pakritīsi kādā kupenā, labākajā gadījumā atsaldēsi šnobeli vai ekstremitātes. Sliktākajā....
+3
Jā, nākamreiz ieraksti plānoto maršrutu un tā grafiku (vai nošēro GPS), lai padavans krabathor var pievienoties izziņas procesā u.c. interesenti sniegt fiziski-morālo atbalstu (nu tas i pizģecs, atlikt €30 uzdzīvei un to visu atvest mājās ... tā tak sevis apzagšana!).
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
krabathor
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas