KAMELOT (USA) / MYRATH (Tn) / ELEINE (Se) @ MP 04.04.2023
+2
KAMELOT (USA) / MYRATH (Tn) / ELEINE (Se) / League Of Distortion klubā Melnā Piektdiena, OTRDIENA, 2023. GADA 4. APRĪLIS PLKST. 18:00–23:00

American Power/Symphonic/Progressive metal masters KAMELOT will embark on EU tour this Spring, with long-awaited show in Riga on the 4th of April in Melna Piektdiena club!

ticketshop.lv/lv/events/4726...

Fuck yeah...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+1
es balsoju par MYRATH :)
0
VOTE OR DIE!
+3
Divi par vienu cenu. I'm there.
0
League of Distortion man YT reiz pa reizei mēģina iebarot - vokāls jau jaudīgs, klipi diezgan smuki, bet nu muzikāli tur reizēm pilnīgs sūds nāk laukā (piem. otrs klips):

www.youtube.com/watch?v=5WPTTkuO8fA...

www.youtube.com/watch?v=JL8GF19eVJY...

Eleine ir normāli gabali atbilstošo Sympho Metal tradīcijām - galvenais uz to modeli kas dzied neskatīties:

www.youtube.com/watch?v=czrw0QExUhI...
0
League of Distortion baigi atgādina In This Moment
+1
Šis laikam aktuāli - jauns gabsīts no Cumalot:

www.youtube.com/watch?v=8T0A_czEqJ0...
0
Very nice one
+1
Pats albums jau arī iznācis
+1
Jā, mēģināju klausīties, bet līdz beigām pacietības nepietika.
+1
vakar Tallinā bija šādi laiki (pieņemu, ka mums tādi paši, jo arī no 18-23).

18:00 - Doors open
18:40 - 19.10 League of Distortion
19:25 - 20:00 Eleine
20.15 - 21:00 Myrath
21.30 - 23.00 Kamelot
0
Melnās Piektdienas FB lapā ir tieši šie laiki minēti, jā.
0
Paša pasākuma lapā nekas nav ielikts
+1
fb.watch/jHHu2Cu5gE/...

Ceru, ka pareizi nokopēju linku :D
0
Ir pareizi. Šodien uzzinās, cik daudziem šitāda mūzika patīk
+5
Atnācu ap 20.00 un Eleine pēdējo gabalu spēlēja - vokāls neskanēja tik labi, kā ierakstā, bet pupi esot bijuši smuki (to no kādas dāmas dzirdēju, tā ka objektīvs viedoklis).

Kā pēc saraksts, Myrath sāka 20.15 un savas 45min godam nospēlēja. Neesmu liels fans un zinātājs, bet sets pietiekami kvalitatīvs, lai nepaliktu garlaicīgi. Skaņa ar laba (atskaitot pirmā gabala sākumu).

Arī Kamelot pēc grafika sāka, kas pat nedaudz izbesīja, jo mierīgi varēja arī 21.20 jau sākt spēlēt, nevis likt truli gaidīt, bet štrunts par to, jo noblieza ļoti labi. Skaņa gandrīz perfekta - visu varēja labi dzirdēt, bet ausis nesāpēja. No jaunā (šīgada) albuma 4-5 dziesmas nospēlēja - pāris varētu arī palikt pleilistē. Pārējie jau bija lielāki vai mazāki hīti, kas izturējuši laika pārbaudi. Bonusā varēja baudīt Melissa Bonny (Ad Infinitum / ex-Rage of Light) kā bekvokālisti.

Tautas nebija daudz, ņemot vērā grupas slavenības pakāpi - kādi 120-130 cilvēki, bet mīnusos nav palikuši.
+5
Jāieraksta man ar te kaut kas.
Ar ieslidītājiem iepazinies biju tieši ne cik, Kamelot daiļradi zinu pavirši.
Uz pirmajiem tā arī netrāpīju, saprotu ka baigs zaudējums nav bijis.
Eleine kkur uz vidu ierados. Muzikāli pieņemams pasākums bet vokāls nez kapēc dikti klusu bija nogriezts. Par apaļumiem, jā, tur viss ok :D
Pēc tam satiku beidzot pēc padsmit gadiem WrongTale un paļerkstējām par šo un to.
Myrath pēc skata atgādināja kaut kādu japāņu fusion jazz grupu (kas galīgi nav slikti), bet muzikāli mans vakara prieks un atklājums. Šodien paklausījos arī studijas ierakstus, sapatikās vēl vairāk. Noteikti būtu forši dzirdēt vēl kādu reizi.
Kamelot nospēlēja gandrīz pusotru stundu, ar visnotaļ cienījamu atdevi. Man personīgi skaņa likās pēc bardaka, bet ir bijis arī daudz sliktāk. Kā repertuāra nezinātājam, nekādi dikti priecīgie atklājumi nebija, bet vienalga, cienījami.
Tiesa, pie tā apmeklētāju skaita, nez vai viņi šeit vēlreiz brauks. Tā jau forši, ka nav jācīnās par vietu pūlī, bet grupas nedaudz žēl.
+3
> Tiesa, pie tā apmeklētāju skaita, nez vai viņi šeit vēlreiz brauks. Tā jau forši, ka nav jācīnās par vietu pūlī, bet grupas nedaudz žēl.

Nav jau arī Rietumeiropā darba dienās reizēm tie konči nemaz tik apmeklēti. Esmu bijis uz līdzīga apmeklējuma pasākumiem daudz štruntīgākos klubos uz tāda pat līmeņa bandām.
+3
Bez tam, ne jau speciāli uz LV viņi dzinās, tūrē pa ceļam sanāca. Un spēlēt mazam apmeklētāju skaitam vienmēr ir finansiāli izdevīgāk, nekā nespēlēt vispār.
+1
Un Bleizs Beilijs jau neskaitāmas reizes ir braucis spēlēt 40 cilvēkiem :D
+2
Un rezultātā sirdstrieka...
+5
Koncerts bija super. Pirmos neredzēju, Eleine sākumu ar nokavēju, bet paguvu uz episkajiem pupiem paskatīties. Kārtējo reizi secināju, ka iesildītājiem skaņu nogriež sūdīgāk, reāli izklausījās kā no PSRS maģa brīžiem. Myrath bija pozitīvs autrumniecisks powerītis, gāja labi pie sirds.
Kamelot reāli nebiju cerējis redzēt LV, pēdējo reizi šos skatījos WOA 2010 vēl ar iepriekšējo vokālistu. Neskatoties uz samērā šķidro publiku, noblieza uz urrā. Tomijs koķetēja ar priekšā stāvošajām beibēm, ģitāristi dāsni šīm dalīja mediatorus :D Tomijam pietrūkst Khan vokāla spējas, kurus kompensēja ar ļoti feinu backvokālisti.
Bet ir forši, Tomijs ir labs aizvietotājs Roy Khan. Sūdzēties, ka nenospēlēja vairāk vecos gbalus ir bezjēdzīgi, tā ir norma :D
Un tā kā pasākums otrdien - tad arī otrdienas cena, kas orgus mīnusos nav atstājusi.
0
Kad pirmo reiz klausījos Kamelot albumu ar Kareviku, pat nepiefiksēju, ka cits vokālists - diezgan līdzīgi Kānam dzied
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas