ALESTORM / GLORYHAMMER / WINDROSE @ Palladium 17.01.2023
+1
ALESTORM / GLORYHAMMER / WINDROSE (IT) / RUMAHOY

2023. gada 17. janvāris 18:30 (Otrdiena)
Durvis 18:00

Vienīgais koncerts Baltijas valstīs

2023. gada 17. janvārī koncertzālē Palladium viesosies pirātu metāla flagmani – folk/power grupa ALESTORM!

Kopā ar viņiem Rīgā atgriezīsies symphonic power metālisti «Gloryhammer». «Alestorm» ar šo nosaukumu darbojas no 2007. gada. Pateicoties oriģinālajai formulai, kur tiek apvienots power metāls ar folku, «Alestorm» izpelnīja vadošā leibla uzmanību – tika Napalm Records pasparnē. Tika izdots debijas albums «Captain Morgan’s Revenge», kas guva ļoti pozitīvas atsauksmes.

Kopumā grupas diskogrāfija 7 albumi: Captains Morgan`s Revenge (2008), Black Sails At Midnight (2009), Back Through Time (2011), Sunset on the Golden Age (2014) и No Grave but the Sea (2017), Curse of the Crystal Coconut (2020), Seventh Rum of Seventh Rum (2022).

Tieši Rīgā «Alestorm» uzstāsies kopā ar episkiem power metal pārstāvjiem – «Gloryhammer». «Gloryhammer» izveidoja 2010. gadā Skotijas grupas «Alestorm» līderis Kristofers Bovs (Christopher Bowes). Projektā bija iesaistīta tādi muziķi, ka Tomas Vinklers (Emerald), Pauls Templings (Annwn, Sorcerer's Spell, ex-Blackout), Džeims Kartvraits (Bumilingus, Hoarstone) un Bens Turks (Sorcerer's Spell).

Grupa piedāvā savu skatu uz Skotijas vēsturi, ar burvestību, maģiju, lidojošiem pūķiem un maģiskiem ieročiem.

Biļetes €35 - ticketshop.lv/lv/events/4500...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Labāk vēlu ...

Alestorm šogad (nu, 2022.gadā) labs albums iznāca - manuprāt labākais diskogrāfijā, tomēr priekš manis hedlaineri ir vienīgie itāļi šajā skotu invāzijā - WindRose, kam gandrīz visa diskogrāfija no ļoti labiem albumiem sastāv (debijnieks tik viduvējs).
-1
Vot es nevaru izlemt, vajag man šito, vai nē. Gloryhammer pēc vokālista nomaiņas kkā vairs necepī.
0
Es nolēmu, ka aiziešu. Power grupu koncerts Latvijā ir liels retums. Neviena no trim (Rumahoy nezinu) man augstās vietās nav, bet būtu interesanti redzēt tik un tā. Windrose jaunais ir samērā OK, kā nesen atklāju.

Un diez vai vēl kādreiz izdoies dzīvajā sirsnīgi uzdziedāt "Fucked with an Anchor".
0
Rumahoy ir sūdīga Alestorm parodija. Par Gloryhammer lielas intereses nav, bet Windrose un Alestorm dzīvajā labi sper
+3
Gloryhammer izklausās pēc kāda neganta pornogabala nosaukuma😀
0
pirms pusotra gada kāds (iespējams, ka atlaistais vokālists) bija šo čatu nopludinājis - tur par pupiem un pežām ar bija: www.reddit.com/r/Gloryhammer/comme...
0
Wajjj!! Misādžonī!!! Ayyy!!!
-1
Pirms 30 gadiem kurināt baznīcas skaitījās vareni, dažās grupās pat viens otru žmiedza nost, un nekas — vēl tagad viņu mūziku klausās.

Tagad infantīls čats par kaut kādām ķermeņu daļām var novest pie karjeras beigām. Nebiju klausījies to Uzslavu Šķiņķotāju, bet arī to nedarīšu kaut vai tāpēc vien, ka metāla grupām nepiedien uzrauties uz pseidoskandāliem par debīliem privātiem čatiem :)
+3
Traki laiki. Elefsonu no Megadeth izmeta par dročīšanu videočatā 😀
+2
Cancelējam visus cancelētājus!
0
Ble, tā kancelēšana tiešām ir murgs. Drīz tevi kancelēs, jo pieķers, ka dročī dušā (un, iespējams, paralēli domā par pupiem, cik nezolīdi!!!).
0
^ cik neiekļaujoši!!! BANN!
+2
Paklausījos ! Šitais stils saucās Eirovīzijas metāls ?
+1
Kas? Megadeth? :>
+6
Atnācu 19.20 un WindRose jau kādu 4-to dziesmu mauca (Rumnahuj jau 18.20 bija sācis). Nu neko - no saviem hedlaineriem 4.5 dziesmas dzirdēju un bija labi, tik skaņa tāda dīvaina - skatuve plata, monitori tās sānos un, pa vidu stāvot, jocīga sajūta, ka grupa tev degunpriekšā, bet skaņa no sāniem nāk.

Paķēru kādu suslu (bāra standaralus bija laikam Heineken un Lielvārde pudelē, bet pie ģērbtuves Bausku/Madonu un pseidokraftu rozā bundžā tirgoja - pat rinda bija). Viss pa piečuku. Apskatīju kreklu piedāvājumu - tā jau smuki, bet €30 piķot negribējās.

Gloryhammer bija OK - kāds 4 dziesmas atpazinu un tās bija labas, bet pārējie gabali - nekas interesants. Skaņa bija skaļāk uzgriezta un ''tukšuma'' efekts pazuda. Tuvu stundai nospēlēja (WindRose kāds 45min).

Alestorm labi iegrieza savu jautro muzonu ar piepūšamo pīli fonā - māk dzīvajā kaplēt!

Palladiums bija samērā pilns - apmēram divas pilnas MP - tā ka nav tā, ka Power Metal neviens neklausās.
+3
Atnācu tieši uz Windrose, no kuriem bija pavirši dzirdējis visus albumus, un šis tas bija palicis arī atmiņā. Interesanti, ka arī dzīvajā ļoti paļaujas uz beking vokāliem, kurus nodrošināja ģitārists un basists - tikai kauč kā radās iespaids, ka bekingvokālus laiž ierakstā. Basists pakāpjas no mikrofona, bet bekings joprojām iet divbalsīgi.

Gloryhammer nebija peļami, bet tā kā par garu. Labi zināju vien pēdējos gabalus. Vokāls tāds kārtīgs spalgais power.

Radās sajūta, ka Alestorm apgājis vienu otru zināmāku dziesmu, bet tā vietā spēlēja gan Cannonball, gan Deathroes, abi diezgan meh. Sarakstā gan nebija, bet - nospēlēt Wolves of the Sea Latvijā būtu bijis labi :)

Es arī drusku papriecājos, ka arī uz šādām grupām sanāk normāli daudz tautas. Kreklus arī bija labi sapirkuši - es nē, es žmiedzos. Atvēlu pirkumus tām grupām/albumiem, kas patiešām tīj
0
Jā, WotS būtu patīkama nianse ;)
0
Balkons bija vaļā?
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas