EXTERMINATION DISMEMBERMENT @ Republika 03.04.2024
+2
THE FLAMING ART proudly present:

For the first time in Latvia - EXTERMINATION DISMEMBERMENT - Slamming Brutal Death Metal band from Minsk, Belarus.

The band's current lineup includes Arseniy Kovalchuk (guitar), Vladislav Martirosov (vocals), Viktor Kanashevich (bass) and Denis Poluyan (drums). The band was founded in October 2009 by guitarist Arseniy Kovalchuk and vocalist Valeriy Kozhemyako.

They started working on the debut album at once. During the process, the band found two more members: Viktor Kanashevich (bass) and Vladislav Martirosov (drums). Valeriy Kozhemyako left the band in 2013 and was replaced by the band's drummer Vladislav Martirosov in 2016. Soon after that Denis Poluyan joined the band on drums.

The band's debut album "Butcher Basement" was released in December 2010 by the Ukrainian label "Imbecil Entertainment Records". Having started actively playing shows, "Extermination Dismemberment" immediately started writing new material and three years after their debut album, on May 27th 2013, the second full-length album "Serial Urbicide" was released by the famous Japanese label "Amputated Vein Records". Immediately after the release, "Serial Urbicide" collected a lot of positive reviews and even became album of the year according to SBDC. To this day, "Serial Urbicide" stays in fans' playlists and continues to gather new audiences around the world.

exterminationdismemberment.com
www.facebook.com/edsbdm
www.instagram.com/edismemberment/...
www.youtube.com/user/EDismemberment...
open.spotify.com/artist/2kmN6qYkywdd...

The first twenty tickets at a special price - 10 € ‼️

Grab your tickets here
⏬ ⏬ ⏬
ticketshop.lv/lv/events/4665...

More info soon...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+1
Kas supportā?
+1
^Brujeria gan jau.
+2
Pag, koncis ir 2024. gada 3. aprīlis 20:00 (Trešdiena)?? files.fm/u/8w836xztt...
Plakātā vispār kaut kāds 18. februāris 2023. WTF?
Te kaut kāds trollings panesies vai?!
+1
Nah, viņiem laikam sanāca atkal pārcelt koncertu uz citu datumu.
0
šie ir ļoti labi
0
bet vispār man patīk paškritiskais godīgums preses relīzē: "The band's debut album was released in December 2010 by the Ukrainian label Imbecil Entertainment Records". Vajadzēs aiziet.
+1
Trešdien koncerts, jauns raksts:

nra.lv/latvija/452296-klub...
+1
Būs jau jāaizvelkas. Kur ta liksies...
+7
Tautas bij ka biezs - cik tur Republikā satilpst?

Zupportā, kā uz vietas tika noskaidrots, tika pieaicināti Mindesign. Uz vietas arī tika noskaidrots, ka koncis nesākas 19:00, bet gan 20:00. Bet nekas, varējām pačekot soundčeku. Noslānīja godam, ņēmās uz vella paraušanu, voxx kreftīgs \m/. Bij pārītis gabz arī latviski. Tādu stilu man aprakstīt pagrūti - močī desiņu-hardkorīti-trešīti (<- nekrologs tā trešīgā dziesma saucās??) un ko tik tur vēl nē - fig sapratīs. Metālarhīvos aprakstīti kā metalcore, kas man kaut kā nelīmējas ar šodien dzirdēto. Nu, bet ko es tur daudz zinu par tām visām mūsdienu kategōrijām - bumstc-bumstc-bumstc - kurwa bobber!! 🥰

Baltkrievi noslānīja kā maz neliekas, visas manas ekspektācijas attaisnoja ar uzviju. Vokkillers monstrs nocūkoja no galvas līdz kājām - viss pro līmenī atstrādāts. Nekādi kompromisi pret nemošotājiem netika pieņemti!! Es gan šoreiz maliņā paliku dēļ garastāvokļa svārstībām! Besssī ārā!!

Skaņa abiem ansambļiem ļoti laba - redz, ja grib, tad VAR!

Lejamais aliņš jau no paša sākuma nebija (birokrātisku iemeslu dēļ) un tās citas dziras, kas tur bija uz vietas, tika izdzertas maksimāli ātri, izņemot pāris 0.3 modīgi noformētas bundžiņas, ko manīju žāvējamies leckappī, projām ejot, kā arī dažādas bezalko dziras. Nebrīnītos, ka tas bars to visu arī beigu beigās izlaktu 🤣 Dziras pazuda aptuveni tikpat ātri cik baltkrievu t-krekli tika izķerti tā, ka beigās palika tikai viens dizains un tas pats meičām.
+2
Normāli čaļi iznāca ar kapļiem. Kā sāka kaplēt tā nepalika ne dārzeņi, ne nezāles, ne pašas zemes. Viss sagrauts. Diez vai Republika tik ātri atsāks darbu pēc vakardienas - rūpīgi ir jāpārbauda grīdas un skatuves nestspēja. Tika pilnībā izdzers viss bārs - alkohola piegādātāji šorīt esot šokā. Minskā piegādātāji rauj trijās maiņās, lai noprintētu pilnībā izpirktos ED kreklus.
+1
Nav jau pirmā reize, kad Republikā nav īsto ko rīklē ieliet
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
DestructerOfNewb
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
skru (9 gadi)
M (jauniņais)
Viskas