Smejies un/vai raudi
+2
Nevarēju atturēties šito te neiespamot. Augstākā pilotāža.

www.tvnet.lv/zinas/latvija/artic...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Angļu valodā runā slikti, bet tulku neņem. Piedevām gvelž kaut ko kā pa ķešu. Paklausījos min 10, bet tā arī nesapratu, ko viņš īsti grib pateikt.
Man prieks, ka mums tāds ministrs, kas pabijis bezmaz visu ministru amatos.
0
hehe ... "I sink ... I sink" :D
0
Mutiskais tulks maksā ap 30 Ls stundā, protams, ka atļauties nevar.
+2
Vēl cementu bieži minēja - "konkrīt".
0
ei kast, kartejais kauns. bet smieties ari grbas.
0
bet fakts kaa tads ir ka, angluvalodas examena, runasanas dala, vins 4 stabili dabutu
+3
Latviski jau viņam tāds pats variants. Noklausies un vienalga nevari saprast kāda jēga tai muldēšanai bijusi.
0
okej, es izturēju kādu pusotru minūti.
pamatīgi nokaitināja tā 5klasnieka līmeņa stomīšanās.
0
Es šaubos, vai angļu valodas eksāmenu viņš nokārtotu... vilka uz ME R BABOON
+1
Sūdīgi ir tieši tas, ka tas smagi atsvērsies uz kopējo tautas masu. Par mums tagad domās kā par kaut kādiem tur kazakiem, kas dzīvo mazattīstītos bunkuros :(
+1
A vaitad tā nav ? Tās sērkoku kastes jau vairs ilgi nestāvēs ...
0
nu nav jau tik sūdīgi. galvenā problēma ir tā, ka čalis domā latviski un tad mēģina pārtulkot angliski. gan laiku aizņem, gan piš to kā skan beigās.
+1
1) Balss ir sintizēta (uzvelciet ausis un sadzirdēsiet arī fona skaņu)
2) Teksts nesaskan ar muti
3) Slakteris ir pēdējais izsmiekls, kurš ir kārtējais kretīniskais ieliktenis, pietam pat publiski uzstāties nemāk! Pietiek jau ar tizleni prezidentu, kuru vispār nejūt un teatrālu klaunu premjera amatā, kurš dramatizē katru savu publisko uztāšanos.

Es piekritīšu Krištopāna diviem vārdiem - muļķu zeme!
0
Nja :)
Nesen vēl gadījās klausīties radio reportāžu par valsts ierēdņu ārzemju komandējumiem. Ir apbrīnojami, kā šie pamanās iztērēt tūkstošus katram no šādiem "pieredzes apmaiņas braucieniem", lai beigās saņemtu makten vērtīgu atskaiti ar atziņām par to, ka "dzeramā ūdens kvalitātei ir liela nozīme cilvēka dzīvē", u.tml. varen dziļiem secinājumiem :) Būtu labāk ministru par to naudu paskolojuši...
+2
Varēja Boratu sev par tulku nolīgt.
+1
Roof, vismaz tu atradinies lietot šito stulbu teicienu `muļķu zeme`! Latvieši ir dajebkas, tikai ne muļķi. Latvieši nemāk organizēties un apvienoties, kad tas ir vajadzīgs. Muļķi ir tie, kas ir valdībā. Starp tautas masām ir daudz ļoti gudru cilvēku, tikai viņi nekad netiks pie varas, jo valdībā ir kungi, kas to nepieļaus.

Kas attiecas uz Slakteri, es to interviju noskatījos līdz galam. Mani kretinē šitā viņu(un arī valdības) `tipiskā` politika. Šitā tas jau gadiem iet. Viņi konkrētas atbildes vispār nesniedz, viņiem ir kaut kāda automātiska reakcija uz jautājumu, kas izpaužas aizejot off-topikā. Piemēram, par budžeta plānojumu viņš neko konkrētu nepasaka, tikai to, ka viss tiks izplānots tā, lai varētu nostabilizēt ekonomiku. Tas taču ir smieklīgi!

Un tas tantuks, kas intervēja, arī nav stulbs. Viņa un daudzi citi ātri sapratīs, cik dumji cilvēki mums strādā valdībā.

Tik daudz par politiku... :)
+3
Baigais tolks ko viņš tur saka? Tāpat skaidrs, ka abām pusēm pa katrām varītēm nepieciešams iegrūst Latviju, tāpat kā citas valstīs arvien lielākos parādos. Tas ko viņi tur bla-bla-bla ir klaunrāde, vairāk nekas.
0
Gorbija skola - tas bija liels meistars uz konkrētu jautējumu atbildēt ar 3-4 teikumiem, kuros nav it nekādas jēgas:

A: Ko jūs darīsiet ekonomiskās situācijas uzlabošanai?

Q: Mēs strādājam pie tā, lai process tiktu bīdīts un ekonomiku būtu ekonomiska, jo kam tagad, saproties, viegli, un arī citi ir pakaļā, bet darām daudz un dikti, tā ka visas lietas drīzā drīzumā konkrēti nostabilēzies un process iegulsies vajadzīgajās sliedēs, kas aizvedīs pretī gaišākai nākotnei.
0
es ar gribu saeima stradat...
janoperk tik augstāka izglītība,,, urbināšu degunu un pirdīšu stāvot blakus Godmanim ... A ko jus gribat/// Slakteris tik slaktēt māk ,, pastieties jeb kuru šausmeni.. nevienā šausmenē sērijveida slepkavas nerunā vai sūdigi runā angliski .. mūsu gadījumā Saeima ir šausmene un Slakteris ir ļaundaris...

Raimonds Pauls i to gudrāks politiķis par šito .. tas vismaz kādu dziesmu uztralina ar Vājo-kuli (L. Vaikule)
0
domā tā augstākās izglītības nopirkšana ir nepieciešama? ;D
kā tu domā, piemēram, tādam Ščerbatiham ir augstākā izglītība? m?
+1
Ščerbatihs vispār manuprāt ir izsmiekls - celdams svarus bezdē biksēs un vienlaicīggi ir deputāts. Starp citu tas krāns no A-eiropas Arturs duboks arī iestājies Tautas Partijā un centīsies tikt deputāta krēslā. nopietni čaļi mums valdībā. aizsardzības ministrs mums ir vetārsts
+1
Pirms 9. Saeimas vēlēšanām par Ščerbatiha izglītību atrodamas šādas ziņas:

Izglītība : vidējā
Pabeigtas šādas mācību iestādes : Dobeles neklātienes skola, 1993, vidējā izglītība

(no cvk.lv)

Diez vai tagad būs paspējis ko vairāk pabeigt. Šleseram arī vismaz tobrīd bija vidējā izglītība (Rīgas Industriālais Politehnikums, 1988, štaņču un presformu ražošana - tehnologs).
Te jau var atgādināt arī to, ka Peksis arī kandidēja uz Saeimu no Eiroskeptiķu saraksta...

Un nevajadzētu jaukt valdību ar parlamentu - respektīvi, tas pats Ščerbatihs NAV valdībā.
0
saprotams, ka nav.
tā tik vēl trūka. tad jau šitā komēdija, kas te notiek, paliktu par konkrētu parodiju.
0
Biš smieklīgi bija arī tad, kad pa TV mēģināja mierināt - neuztraucieties tas tāds specializēts kanāls, ko kurš katrs neskatās, tāpēc nemaz tik daudzi jau to interviju neredzēja.

mazais2: pilnīgi piekrītu par to "muļķu zemes" daudzināšanu. Kurš katrs, kam ir mute, palaiž garām iespēju paklusēt, un mūždien izlec ar šīm frāzēm. Viens augstprātīgs pimpis reiz pateica, un citi turpina atbalsot vēl desmit gadus vēlāk.
0
kk:( ārdās forumās ;):)
0
Da labi, pats viņš pa pusei štatos ņemas un pa pusei Latvijā, tapēc nav nekāds brīnums ka dirsa sildās uz divām valstīm.
No malas tas publiskais tēls ir tāds, kāds viņš ir. Reprezentatīvie klauni kā jau teicu par šo forši trio-zatlers, godmanis un slakteris.
Vaira arī gribēja sēdēt ar vienu pakaļu sākumā uz krievijas, bet vēlāk uz štatu un eiropas krēsliem. Vismaz varēja just ka viņa kaut ko darija. tagad es nejūtu ka šai valstij būtu prezidents goda vārds. E svnk nopietni uztvert nevaru to cilvēku.
Godīgais vēlētājs iemetot lapiņu urnā domā ka izmainīs kaut ko šajā zemē?
Es personīgi tam vairs neticu. Ievēl vienus, bet tad laika gaidā viss mainās in nonāk vai nu tādu pašu, vai vēļ lielāku kretīnu rokās. Agrākl latvietis bieži vien bauroja televizorā,bet tagad cilvēķiem pat viņu iekšā slēgt negribas.
Un kur te ellē ratā ir risinājums, ja neskaita brutālu revolūciju, kura kā veca un pārbaudīta metode ir sevi pierādijus. Burn till death to mērgļu nekustamos un kustamos īpašumus un pašus patriekt no valsts. Nekam citam vair neticu
0
Starpcitu sociālā budžeta uzkrājums, kurš ir uzkrājies maksājot nodokļus lai vēlāk cerētu saņemt vismaz kautkādu pensiju tiks paplucināts jau tagad. Nedomāju ka pie 30miljoniem viņi apstāsies

www.delfi.lv/news/national/polit...
0
Brutāla revolūcija arī ir risinājums. Bet tikai sākums, nevis jau pabeigts darbs. Brutālai revolūcijai vajadzīga arī brutāla gudrība un tikpat brutāla vienotība, kas noturās ilgāk par pusgadu. No otras puses - visi grib mainīt pasauli, neviens negrib mainīt sevi. Iespējams tieši masveida neiešana uz vēlēšanām, kuru prognozē nākamajā Saeimas vēlēšanas reizē, arī būs vienīgais patiesi nopietnais iemesls, lai arī es kādreiz Latviju nosauktu par muļķu zemi. Demokrātija ir tukšs vārds, nosaukums; tas mums tagad ir, bet saturs vēl jāpiešķir. Viņš pats nenāks. Un ja mēs neiesim uz vēlēšanām, tas būs signāls visai pasaulei, ka mēs paši piekrītam, ka mūsu demokrātija ir tikai vārds bez satura.
"Nebalsojot tu automātiski balso par uzvarētāju" (D. Masteins)
0
Jā, pensiju otrais līmenis, kurā taču bija jāiesaistās obligāti, tagad kļūst tāds problemātisks. Vispār man ir prieks, ka es jau pusgadu nestrādāju. Protams, būs jau kaut kas jāatrod nākamgad.
0
Slakteris jau arii latviski neko sakariigu nav pateicis, un anglju valoda jau nu tochna sheit ir mazaakaa beeda. Chaabiigi ir tas, ka to kanaalu, pa kuru raadiija to interviju, skataas daudzi finansisti. Un shaubos vai vinjiem radaas labs iespaids par Latviju. Nu vismaz par muusu "kompetentajiem" ministriem. Kgan tam atkal sakne ir muusu partiju sisteemaa - par ministru kreesliem ciinaas partijas nevis tiek izraudziiti attieciigo jomu speciaalisti. Tas pats Slakteris tachu ir vismaz 3 ministru kreeslos pirdis.
0
0
Ir taisnība, nav ko teikt. Mājās jau nu tiešām sēdēt būtu stulbi.
Tiesa, arī par Eiropas savienību aptaujāto respondentu atbildes vairākumā bija pret, bet rezultātā esam kopējā katlā tāpat. Un vairs jau neviens neuzzinās bija vai nebija balsis skaitīts kā balsots.
Jāiet ir, jo kaut kā Saskaņas centru pozīcijā baisi negribas
0
Jā, un es ceru ka daudzi to tomēr sapratīs. Ja viņi tur tiks, tad nākotne tiešām kļūst drūma. SC elektorāts ir baisi agresīvs un arī vienots ap savu vienīgo ideju. Citas jau viņiem nav. Tikai atkal un atkal "uzvarēt fašismu". Mi vas na Sibirj... a patom pasmotrim.
0
Bilu Klintonu par prezidentu ...
stradaju jau gadu ... naudas kaa nav taa nav...

a ar sitik bedigam anglu val zinassanam pat amerikai dirsaa nesaliidiis :D nahuj te coms viens skatijas ... emigracijai uz Kanadu vajag 1000ls -
0
Nē - tādu petīciju es neparakstītu pat, ja tas būtu domāts nopietni.
Ja kaut ko lūgt Zviedrijai, tad es parakstītos gan zem petīcijas, kurā lūdz Zviedru valdībai iejaukties un pilnīgi pārņemt Latvijas mēģinājumu nokārtot Parex lietu un valdības sarunas ar SVF un PB.
0
Nu ja!
Petīcija, kurā lūdzam Karlam Gustavam, lai viņš aizdod Latvijai kādu makroekonomikas lietpratēju ar labām angļu valodas zināšanām sarunām par aizdevumu, jo mūsu finanšu ministrs ir pārāk tizls angļu mēlē, lai normāli pateiktu to, ko vēlas mūsu valsts :D
Vājprāts kaut kāds
0
Par to Ščerbatihu - Latvijas Sporta Pedagoģijas akadēmiju šis tomēr bija pabėidzis jau pirms savām politiskajām aktivitātēm. Un, kas zin - bezdēt ceļot svarus, tā varbūt arī ir godīgāka nodarbošanās par cilvēku-orķestru bezdēšanu visos ministru krēslos pēc kārtas.
+5
0
:D :D
+1
seit vins izktas pec vaciesa :D
0
haha ... tik hitleruusa pietruukst :D
0
tas tocna :D
+1
Peksi par Ministru prezidentu!
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
pincītis
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas