Ja es būu pateicis, ka visi var sūkāt ledu, man riebjas Entombed, Saxon un Blaze Bayley, kristieši ir nozombēti muļķi un antifa ir jāšauj nost, tad es saprastu pamatojumu...
Nē, tāpēc, ka mūzika šiem ir drausmīgi garlaicīga. Bet labi, ka atgādināji. Klau, un viņi tak vēļ ir antifa... Tas nozīmē, ka uz šiem attiecas vēl viens punkts no mana teksta!!!
diez vai krāsainā aizstāšana ar bezkrāsaino (tā sanāk ?) mainītu mūzikas kvalitāti... mana bērnība ir pagājusi bez Entombed un tagad man viņu vairs iekšā neviens nedabūs >:)
labi, atzīšos, manā bernībā ir bijušas pāris kasetes, kuras nevarēju panest. Pentagram kaut kāds albūms, vel šis tas un... jā, "Wolverine Blues" - nav variantu.
Atrocity (kur džeka sieva tā Kristīne no teātra de traģēdija - nahuj es šito vispār zinu ?) ārī drausmīga grupa, šķībs vokāls kā no Latvijas talantu fabrikas, par muzonu neatceros, bet nu ieraksta kvalitāte arī nebaudāma, kopumā -36572456
Lai vai kā, Malēj, agrīno (pirmie 2 albumi) Atrocity pamēģini gan, diezgan incants tehnisks dezņiks. Sen nav klausīts, bet atmiņā palicis kā kaut kas mazliet uz agrīnā At The Gates (The Red in the Sky is Ours) pusi.
Atbildot Intara postam vairākus pakāpienus uz augšu - Kreator nav tik ļoti antifa kā Entobmed vai Napalm Death, es vairāk uz to viņu antikristietisko pusi skatos/klausos.
Kā mani smīdina visas šīs nazi-vanabiju sarunas. Jo īpaši valstī, kurā vidējais statistiskais iedzīvotājs ir 100x tīrāks rases ziņā, taču arī tikpat reižu stulbāks, nekā teritorijās ar "sliktāku situāciju".
Nevar noliegt, ka Hitlera un Musolini laikā viņu valstis piedzīvoja ekonomisko uzplaukumu. Pēc tam gan to visu salaida dirsā, jo kā parasti, sakampj vairāk, nekā spēj norīt.
Kā mēdz teikt, "ar labiem nodomiem ir bruģēts ceļš uz elli". Vienkārši ir fakts, ka jebkurā totalitārā sistēmā pie varas agri vai vēlu nonāk nevis ideālisti-revolucionāri, bet tie, kam bez varas iegūšanas citu mērķu nemaz nav. Tas viss galu galā kļūst par slogu vārda un domas brīvībai, un līdz ar to arī pašas tautas veselībai. Ir jau forši, ka starp nacionālradikāļiem ir daudz kultūrpatriotu utt., tomēr gala rezultātā šie ļaudis to klimatu netaisa; nav vēl cilvēka daba tiktāl attīstījusies.
da cilveekiem kas klausaas metaalu nezin kaapeec biezhi liekaas ka jaabuut arii attieciigi extreemiem politiskiem religjiskiem utt principiem. bet taa reaali protams ka tas ir beernudaarzs. dazhi te vienk tik zhultaini ka bail iedomaaties kas vinjiem iekshaa daraas a dazhi vienk vannabiii poozeri. es nesen tieshi iedomaajos - diezvai visiem tik ljoti nepatiktu tur kristietiiba vai buutu kaukaada pavilkshanaas dajebkaada iespeejamaa negatiivisma virzienaa ja nebuutu tas kaa brends (ziimols nah) iestraadaats metaalaa. klishejas. funny.
manliekas viss notiek konsumeriskaas sisteemas labaakajaas tradiicijaas - cilveeks liidz ar produktu apeed un asimilee arii ideologjiju teelu laadinju whatever kuru tas satur. un taalaak jau uztver un aizstaav kaa saveejo. laikam reklaama labi iedarbojaas
palasi un atklāsi patiesību - daļa grupas bija homo ;D
Originally created to target disco's primarily gay fan base by featuring stereotypical gay fantasy personas[1], the band's popularity quickly brought them into mainstream.
kaut kā dīvaini ir tas, ka klipā sex over the phone ir arī vecenes, acīmredzami paredzētas katram personāžam pēc individuālās gaumes un stila. jeb tā ir tikai atmazka? :D
aj, man šķiet tā pedarastija mūsdienās ir mēdiju izplatīta slimība, ar visām savām geju patruļām, praidiem, par laimi pie mums šī lieta nav popkultūras sastāvdaļa, nav mums vel visa ''meinstrīm'' tauta uz to pavilkusies. IBIO, šeit tagad kādu laiku padzīvojot briselē, tāds užass uz ielām jāredz, ka vienk iedomājoties, ka kaut kas tāds staigātu pa rīgas ielām, tas izskatītos pēc pašnāvnieka marša hah. un vel šeit vismaz divreiz ir redzēti veči ar pupiem, WTF!? (hormoni vai ibio transvestīti vakaros)
Kamōn, foršais cilvēk - tač Tevi neviens par pediņu nepadarīs! Domā, viņi tādi palikuši popkultūras ietekmē? Neticu, ka kāds kādam ar propagandas palīdzību var iedvest šādu vai tādu orientāciju vai seksuālo preferenci.
nūūū tāda parādība kā metroseksuālisms (vai hz kā to sauca) jau arī ieliek kkādus pamatus homozonijai. bet nu tas tā, vienkārši cilvēki kļūst izvirtušāki.
tajā pašā laikā tagad vienīgā homo kultūra, kas tā kā attīstījusies LV meinstrīmā ir emo (JĀ LOL EMO). puisīši, kas viens ar otru ņemas dēl kkādiem stila grandiem.
kaut gan man godīgi sakot tas viss pilnīgi vienalga, katram ir savi uzskati, un savā būtība katram savas ētikas robežas. kādam varbūt liekas homo ok, kādam varbūt tajā pašā laikā liekas normāli apsmērēties ar sūdiem, dejot makarenu ar pimpī pakārtu 24kg svarabumbu :DDD.
Bļaaaa ... Emo esence ... Pirmās 30s likās OK. Pēc tam likās ka to 2:45 nesagaidīšu ... Pie ~ 1:00 sāku rēkt. Tad atkal likās ka nesagaidīšu kāroto minūti, tomēr zemās stājas a la ''trve plakk metall in da forest'' bija iespaidīgas. 2:45 sagaidīju. Gandrīz apgāzu aluskausu. Jāiet mainīt matu griezums.
hvz vai emo, acīmredzami pasīvais vispār pēc kkāda skina izskatījās, bet viņa aplidošanas objekts, kam tika veltīts skūpsti un neviltoti apksāvieni un pieglaužanās vispār bija pamatīgs tēvainis.
Ja reiz par gejiem, tad rekur visu geju supergejs-gejs Azis: www.youtube.com/watch?v=XRXFBP9X1sg... Izaicinu uz dienas grūtāko uzdevumu - noskatīties video no sākuma līdz beigām! :D
Cilvēki, es tiešām nesaprotu, kādus atslēgas vārdus jūs rakstat iekš ūtrubas, ka atrodat visus šitos sūdus. Un jums pat tie sūdi vēl liekas prikolīgi un tērējat tiem savu laiku?
thunder, šodien, plkst. 15:22
bļāāā, tas ir pisec... made my day. :D
Es neko slikti negribu teikt par krievu tautu, bet godeeem, kas viņiem ar to muzikālo pidaritāti... visādi pārģērbit veči, babkas-transvestīti, tīrā veidā pediņi uz "estrādes" ārdās... Ir par ko aizdomāties. varbūt tāpēc, ka ikdienas leksikā dominē vīriešu ģenetālijas? Es neesmu rusofobs, es vnk uzdodu jautājumus.
A mums ir Lauris un tas pats slēpjas. Nu labi, bija vēl arī Freimanis. Reāli, geju olimpiskajās spēlēs nebūtu ko pretī likt.
Vienīgā lapa, kur man iznāk uzskriet virsū šitiem sūdiem, ir truemetal.lv, jo te tos kāds visulaik iepostē. Kad es ielienu ūtūbā pats kaut ko meklējot, tad man nekad nekas tāds neatrodas.
One of the most dangerous ways Homosexuality invades family life is through popular music. Parents, please keep careful watch over your children’s listening habits. Especially in this age of Internet mp3 piracy.
There are multiple levels of Gay Music. Some bands are what we like to call Gateway Bands. They lure children in with Pop Grooves and Salacious Melodies leaving them wanting more. They’ll move on to more dangerous bands and the next thing you know you’ve got a homosexual for a child.
We’ve taken the time to highlight the bands that are particularly Gay. Please take the time and dissect your child’s CD / iTunes catalog. If you find 3 or more of these bands in their collection it is time to take action.
We Strongly recommend that you burn the CDs. Make sure your child is watching. Make sure they can feel the heat. It is crucial that the image remains emblazoned in their young minds. They need to know that if they continue to listen to these bands they may Burn eternally as well.
Atceros, pēc cik drausmīga sūda tas Hentai Corporation izklausījās aizpagājušā (?) Bruķikā; ja tas ir kombinēts ar kaut kādu necenzētu video, tad neesošā vēlme to ievērtēt attālinās vēl vairāk.
Viena lieta ir taisīt gejiski smieklīgus parodiju video, cita lieta — ja sanāk pa īstam… Šo klausoties, sajūta «sooooo gay!» nepameta visa albuma garumā.