kur maciities spelet bungas??
0
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
nu es ari gribeetu iemaaciities laikam. Vismaz pameeginaat, tad zinaatu vai es ar to speeshu tikt galaa. Jau no beerniibas miiljaakais instruments(no solo, bass, ritma, drums, vocal) man ir bungas. Man jau paari 18 a tik vecus nenjem muuzikas skalaas....
0
"mm, man ir 15 gadi ja...." es varbuut kaut ko paarpratu, biju sapratis ka tev ir 15 gadi :) Nezinu kaadeelj lai nenjemtu muuzikas skolaa ja paari 18 gadiem!
0
Šajā forumā jau ir tāda tēma; tur arī palūkojies.
0
edmv,skolotaaja knaabe.var sarunaat
0
var pajautaat vinjai
0
to saki filtham. Nejau es topiku uztaisiiju, tikai biju pirmais drosminieks kas uzdeva sho jautaajumu. Filth vainiigs, es ne. Es jeerinsh=)
0
abigeil kas taa par knaabi? No kurienis vinja? Telefons ira...?
0
Renaar, nu nenjem vienkaarshi nenjem. Es zvaniiju kadaam 5 skolaam. Nekur nenjem, un vispaar nejau visaas muuzikas skolaas maaca speeleet bungas...
0
Pretii 2. videnei ir muuzikas skola, kur ir vakara mainja un tur njem visus (peec iestaajeksaamena). Tikai nezinu vai tur maaca bungas. :(
0
Es atradu sev bungu skolotaju.paldies par ieteikumiem,bet vinji neponadobilis' koro4e ;) Unicorns pameegini arii sev atrast skolotaju.es maksaaju 3 ls/stundaa.
0
dc++-uzraksti drum vai drums lessons:ir dave wakl'a drum lessons.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Slayerman (18 gadi)
Viskas