Programmētājiem otrs zemākais atalgojums
0
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+2
Laikam nav iespēju zagt.
+6
Tur notiekit taija kanceleja ari tie "programetaji" tadi, ka:"Atvainojiet matainais dator puisi, man monitorins nestrada (smieklinji), vai Jus ziniet ,kas varetu but par vainu?" Datorpuisis: "mmm, nospiediet to tur podzinju, kas atrodas labaja malaa. Sexiga dzuse: "Vaij, paldies tas bija dumji no manas puses (smieklinji)". Datorpuisis: " Cikos man Tev sodien atbraukt pakal, 7? Seksiga dzuse: " jaa, randins sarunats (smieklinji)"...
+6
Es vārdu "lietveži" pirmajā acu uzmetienā izlasīju kā "liekēži".
0
Ļoti žēl, ka mūsu nabadzīgajā valstī kādam nākas rauties par tik nožēlojumu atalgojumu, liekveži :(
0
Par ko ir sašutums? Normāli taču, ka vadītājiem vairāk pienākas. Jābrīnās būtu, ja atalgojums būtu vienā līmenī ar atslēdzniekiem.
0
Katram vadītājam pa 2-3 vietiniekiem? Par ko tad lielāka alga? Bīdīt savas ģēlas?
+2
Ierēdņu tantēm jau visi ir programmētāji, lai arī funkcijas - no MS Word supporta, līdz unix ādminēšanām :)
+4
Nu ta tā lai arī raksta - auns, a ne programmēšanas tehniķis.
0
^ hahaha

Abet idejiski jau normāli. Ja neskaita to, ka tajā pašā uzņēmumā mūsu foruma Quothona pieminētie pamanās sev krietni lielāku lietderības koeficientu izspiest.
+1
No 135 štata vietām vienīgā ar IT saistītā ir šis nelaimīgais programmēšanas tehniķis (vienskaitlī). Patiešām ļoti šaubas vai šim amatam ir kāda reāla saistība ar programmēšanu un darba funkcijas gan jau ka atbilst Decapitated aprakstītajam scenārijam. Bez tam, tā algas amplitūda ir diezgan ievērojama, tā kā vismaz pēc rakstā minētās informācijas teorētiski viņš varētu arī saņemt tikpat cik Ministru prezidenta biroja vadītājs.
+3
Ja viņa darba funkcijas atbilst decapitated aprakstītajam scenārijam, tad jau jamais varbūt nav nemaz tik nelaimīgs.
+2
Jūs te man nebrūķē muti, ja? Gan jau mož tas tehniķis ir santehniķis ar programmiera iemaņām, koa?
0
Par programmēšanas tehniķi ielikts, lai varētu lielāku ciparu saņemt, bet reāli jamējam ir desktop supports + tīklu/sķerveru sistēmu administrēšana. Bet nu mazums kāda tante pārrakstījusies. Te var piekrist arnoldam.
0
Despers mūs te varētu apgaismot, ir tak savā laikā iekš RD strādājis. :)
+4
Hā, es oficiāli biju galvenais admins, bet nu tajā brīdī, kad kļuvu par galveno, tad tad darīšana ar datoriem palika ar katru brīūdi arvien mazāka, bet toties visādu fucking smirdīgo pavadzīmju uzskaite, specifikāciju rakstīsana un instriukciju sacerēšana, nemaz nerunājot par fucking parakstu vākšanu gāja uz urrā. Vai es pieminēju sapulces? ES IENĪSTU SAPULCES!!! FUCK ALL THE FUCKING SAPULCES!!! MIRSTIET VISI FUCKING MEETING REQUEST IZSŪTĪTĀJI!!!!
0
He, tur Tev piekrītu vecīt - ienīstu sapulces.
0
Werwolf, man jautājieniņš tev: Tu gadījumā nedzīvo uz klusas ieliņas, netālu no MP, pirmajā stāvā? Vari arī neatbildēt, ja negribi... ;)

Varbūt arī kaut ko jaucu...
0
Schnizzel, nav problēmu atbildēt - es dzīvoju Jūrmalā.
0
Nu jebal! Stāvu zem manīm nesen iemitinājās viens matainais, baigi līdzīgs tev, arī ar tādu pašu SKYFOEGER džemperi staigā apkārt un es nevaru likties mierā, jo baigi redzēta seja...
+1
:D
+4
vai ne? :D Labi, pie dirsas uz to... Ja man vajadzētu uzskaitīt visus matainos purnus... /sāk skaitīt/
+1
cik talu tiki?
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Mustana (jauniņais)
Viskas