A-one - Dragmetalli
0
No izdzēstās tēmas:
Izrādās, ir tāds krievu kanāls A-one, kurš rāda roķi lielākoties - bet kulminācijai vienreiz nedēļā arī metāla raidījumu (tiesa, īsu).

Pagaidām tikai seši raidījumi, un visi noskatāmi te:
www.a1tv.ru/?id=129415...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
A1 skatos Lietuvā jau 5 gadus :)
0
man kādus trīs mēnešus kā to kanālu rāda. To Metāla raidījums ir otrdienās, 23 pēc mūsu laika. vakar rādīja Shadows Fall, Hatebreed, Pantera, Satyricon, Megadeth, Dimmu Borgir. vienvārdsakot diezgan bezjēdzīgs raidījums, jo viss ir izlasāms netā + noskatāms jūtūbā.
0
bet - ja tev jāizvēlas no visem pieejamiem mūzikas kanāliem, ko var redzēt pa kabeli vai satelītu - bez ilgas domāšanas dodu priekšroku A1.
0
jeh, A1 tīri zajebohen, jau pāris gadus rāda senču mājā, tikai cik nesen paskatījos, radās iespaids, ka lielākā daļa materiālu ir kkādi britroki, laikam tas jau tagad ir modē ;D ar NTV+ šķīvi online. Vel jau labs ir MTV2, ASV variantā.
+1
aij un vēl tur bieži visādi kreivu hiphopi arī skan:(

man tad labāk VH1 Classic
0
MTV2 iekš UK tik pieejams, diemžēl neko sevišķi metālisku tur nemanu, bieži tieši pretēji - gribas iekšēji izvemties tā nedaudz redzot kārtējo pop-punk-emo-core hvz ko..

ai, nah to TV vispār!
0
Es labāk MCM vai MTV Dance skatos nekā MTV2 ... A-1 ir skatīts, bet kā liecina nosaukums, tur čupa alternatīvas. Ir jau citi satelītkanāli, kur svētdienas dienā ap 14:00 var Deicide palūrēt, bet bez normālas šķivmašīnas nespīd ...
0
Fashion TV - FTW! :P
0
^^^ ōōō, jāāā! victoria Secret šovi ir zaibiss :)
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
neverforgotten
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas