MONOLITH DIVISION
-3

MONOLITH DIVISION

Aizraujošu pasākumu sērija gada nogalē – šādu jaunumu sarūpējusi grupa Trendkill Method, kas sniegs vairākus tematiskus koncertus „MONOLITH DIVISION”. Pirmais no tiem notiks 5.decembrī klubā „Melnā piektdiena”. Pasākumā piedalīsies grupas draugi no abām barikāžu pusēm.


Patīk izaicinājums? Ja šādās reizēs baiļu un ceļgaltrīces vietā izjūtat pacilājošu adrenalīna pieplūdumu un esat gatavi atbildēt izaicinājumam, tad tieši tas, kas jums vajadzīgs, ir dzīvajā izpildījumā dzirdēt Trendkill Method skaņu brāzmu.

Trendkill Method ir pazīstami ar saviem aizraujošajiem koncertiem, kuros apmeklētājiem nav iespējams mierīgi nostāvēt malā, jo dvēseli stindzinošās notis uzjunda garu un liek asinīm vārīties. Grupas mūzika ir sarežģīti izpildāma, taču viegli uztverama. Tas ir unikāls un tādēļ vienlaikus atpazīstams mūzikas stils, kas sevī apvieno visus mūsdienu metāla mūzikas virzienus un spēj iekarot vai pat nolaupīt ikviena melomāna sirdi.

Trendkill Method dziesmas – tā ir dziļu tekstu un virtuozu ģitārrifu sintēze. Turklāt grupai raksturīgas dinamiskas un daudzveidīgas kompozīcijas.

Lai koncertus padarītu muzikāli vēl interesantākus, „MONOLITH DIVISION” pasākumos piedalīsies īpašie viesi. Pirmajā koncertā varēs iepazīties un izbaudīt Trendkill Method draugu grupas daiļradi – pasākumā uzstāsies grupa БЕZУМНЫЕ УСИЛИЯ, Krievijas mūsdienu metāla līderi. Mūsdienu skaņu un vizuālo izpildījumu / to risinājumu likumdevējs – šāds statuss trāpīgi raksturo Беzумные Усилия sniegumu. Rifi, kas izsauc zobu griešanu, lielisks gruvs, virtuozs ģitāristu darbs, turbīnspēcīgs bass, trakulīgs bundzinieka izpildījums un ārkārtīgi labs vokāls! Tā var kodolīgi aprakstīt grupas uzstāšanos.

„MONOLITH DIVISION” rīkotāji ar prieku paziņo, ka koncertā piedalīsies arī apvienība Lassie The Cat. Tā ir grupa, kas vienmēr ir gatava eksperimentēt, iet savu ceļu un kuru neapstādinās neviens un nekas.

Uz tikšanos „MONOLITH DIVISION” pasākumos! Trendkill Method gatavojas pirmajam muzikālajam sprādzienam 5. decembrī!

Uzstāsies:
TRENDKILL METHOD (modern death/thrash metal - LV)
BEZUMNIE USILIA (modern metal - RU)
LASSIE THE CAT (metalcore / progressive metal- LV)

Sākums: 20:00 (klubs atvērts no 19:00)

Ieeja: 3Ls

MONOLITH DIVISION: afiša

Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+8
parādiet man to, kurš rakstīja šo episko grupu aprakstu! :D
es gribu viņam paspiest roku, bet kopumā lasot aprakstu radās tāda rozā krāsas piegarša tam visam! sorry...

nē nu prieks, ka kāds koncis vispār vēl notiek!

Lassie The Cat. Tā ir grupa, kas vienmēr ir gatava eksperimentēt, iet savu ceļu un kuru neapstādinās neviens un nekas.

Jā pamēģini šis grupas gičistu Jeksonu apstadināt no litra vai kādas bamplīša torpēdiņas bububuuu
^_^
+6
Tja, diemžēl TKM "skaņu brāzma" un "dvēseli stindzinošās notis" man vairāk ir likušas nevis asinīm varīties, bet drīzāk ausīm asiņot - pāris pēdējās reizes, kad redzēti, bija neizturami skaļi, varētu domāt, ka skaņotājs ir pakurls.
+5
Intar kā saka stilīgums prasa upurus - šajā gadījumā Tavas ausis :D
+9
njā, man no tā apraksta pat palika par sevi kauns, ka man šī fantastiskā grupa izraisa absolūtu pohuju... :(
+10
Tev vienkārši skauž. Tev ir kompleksi un tāpēc tu muldi uz citiem. Tas ir tavs iekšējais diskomforts, kas rodās, nespējot pieņemt šos grandus, lai gan visiem visapkārt ir pilnīgi skaidrs, ka tā ir viena no vadošajām metāl-brigādēm Latvijā. Modernā metāla radītāji šeit, kas moderno metālu šeit spēlēja jau tad, kad neviens par to vēl neko nezināja. Vai tad tu neatceries kā mēs toreiz "aizrāvāmies" viņu koncertā ātri ātri mašīnā iekšā un prom, jo mēs nevarējām tā vienkārši nostāvēt malā un klausīties šīs dinamiskās un daudzveidīgās kompozīcijas, lai neiemidzinātu šoferi pirms mājās došanās.

Jā, man ir mazs penis un kompleksi.
+1
dvēseli stindzinošās notis

^damn, cik episki!

grupai raksturīgas dinamiskas un daudzveidīgas kompozīcijas.

^cik esmu dzirdējis šamos koncertos, bija baigā vienveidība.

+3
ā, pareizi, toreiz dēļ spriedzes tak mēs ietesāmies pretējā joslā līkumā un gandrīz satikāmies ar pretī braucošajiem uguņiem. Drausmīgi kompleksi un ļenganums
0
blje, Ļeņins mauzulejā uzmeta kūleni savā kristāla zārkā..
+2
^^un izmisīgi nevarējām izvēlēties, kuru CD lai atskaņo mašīnā (izmisums, izmīzums). Un tas kk:( atgadījums, kad viņš sēdēja un caur auto stiklu vēroja, kā mēs vēl aiz cita stikla pusdienojam. (stindzinošas šaušalas). Vai tas bija turpceļā? Vai vispār citreiz... Da kāda atšķirība.
+2
tas bija atpakaļceļā no Liepājas, bet tas bija monstrāls ēšanas notikums, turpceļā tak sniga sniegs un nebija ar ko tīrīt logu un gandrīz iepisāmies kokā :D:D
+1
A pa ko tēmas autoram mīnuasi sabāzti? Tak tikai informāciju pasvieda.
+4
... bet unTrve informāciju ...
+2
Nu, ja pasākumam nevar ielikt mīnusu, tad liek tam, zem kura vārda ielikts. Tāpat kā nošaut ziņnesi, kas atnes sliktas ziņas. Modern metal... ārprāc. Kas notiek???
+5
Kā kas notiek ? Visādie oldskūlie mazafakeri pajūk vai beidz spēlēt, bet modernie fātersakeri paliek uz strīpas bombīt tautai ausis un smadzeņu želejmasu ...
0
Lassie the Cat myspace profilā tikko pievienota jauna dziesma "Vardans". Aicināti noklausīties.
0
Lassie the Cat vismaz agrāk nebija ne vainas, ja neskaita to, ka viņu reperveidīgie fani reiz vēlējās piekaut visus Melnās Piektdienas telpās esošos ~metālistus.
0
bet tā jau laikam nav bandas vaina
0
reperveidiigie! :D
0
... bet nav reperi?! :D lol
+1
''mincīts, vakar, plkst. 23:26

Lassie the Cat vismaz agrāk nebija ne vainas, ja neskaita to, ka viņu reperveidīgie fani reiz vēlējās piekaut visus Melnās Piektdienas telpās esošos ~metālistus.''

Pēc gada laikam klīdīs stāsti, kā Lesijas fani piekāva Valdi, 5 apsargus un izvaroja garderobistes ...

Ja pareizi atceros, tad viens džeks pīpētavā pa seju dabūja no viena cita džeka. To pēctam stāstīja, jo pats nekādus sišanas gadījumus nemanīju ...
+2
njā šitā tās basņas rodas, kāds vēl izlasīs BODa komentu un sadomāsies, ka tā tiešām notika un pados tālak leģendu! :D
0
:D
+2
rekur ir tirgus par Lesijas fanu iznešanos:

/forum/88746/#comment89390
+1
foruma vēstures pārzinis Intars uzdarbojas 8)
0
jauki vecas tēmas pārlasīt. Tur jau paspēja no Murgoņa divus cietušos uztaisīt ;) Slikti jau ka šis dabūja, bet klāt nebiju, tāpēc nezinu, kas tur kuram ko par ko.
0
"bet klāt nebiju, tāpēc nezinu, kas tur kuram ko par ko. "

jā, toties es klāt biju un zinu, ko runāju
+1
Runcim Renāram ieliku plusiņu tai diskusijā, bet tā jau tas džeks ir baigais losis, imho. Kas tas vispār par metālistu ar iesauku no bērnu šova?
0
"reperveidiigie! :D "

izskatās pēc reperiem, bet agresīvā balsī prasa "a tu bļe, rižais, zini kas ir A Job For A Cowboy?"
0
hmmm/// Runcis Renārs dzīvē točna bija rižiks! hmmmm hmmm! :D

a tu zini kas ir Job For A Cowboy? lol :D
+1
Blovdžobs govij ?
0
Jūsu uzmanībai tiek piedāvāta grupas “Trendkill Method” jaunā dziesma "Pleasures Makes Me Paranoid" no albūma Affective Arousal, par kura iznākšanu tiks paziņots jau tuvākajā laikā. Albūmā ir iekļautas 11 dziesmas, no kurām dažas ir labi pazīstamas no grupas koncertiem. Albūmu producēja Deniss Melņiks ( TRENDKILL METHOD ,HOSTILE BREED ,ICON IN ME ) un Jakobs Hansens ( PESTILENCE, ABORTED, MERCENARY, HEAVEN SHALL BURN, TYR, NIGHTRAGE ).

Ierakstīta Volk Recordings studijā ar inženiera Sergeja "Amsterdam" Laletina palīdzību, savukārt albūma miks un masterings tika veikts ar Jakoba Hansena palīdzību Hansen studijā.

Dziesma “Pleasures Makes Me Paranoid" pirmo reizi tiks atskaņota 5. Decembrī klubā „Melnā Piektdiena”, pasākuma “MONOLITH DIVISION” ietvaros
0
ieraksts jau labs...nu nav jau taa ka izceltos ar ko baigi, bet ir okey, par kvalitaati vispar nerunaajot
+1
ķipa, maispeisā pieejama, vao aizmirsi pielikt linku un daunlaoudu,a ?
0
nezinu kā Jums, bet man biss acīs spiež šis teikums -

Albūmu producēja Deniss Melņiks ( TRENDKILL METHOD ,HOSTILE BREED ,ICON IN ME ) un Jakobs Hansens ( PESTILENCE, ABORTED, MERCENARY, HEAVEN SHALL BURN, TYR, NIGHTRAGE ).

baigi pieraksta klāt ar kādām bandām strādājis - wow super,
ta jau tam pašam Klusajam tur tāds tīri neko sarakstiņs ar sanāktu, kādas bandas ierakstījis, kas ko producējis, tak pohuj, ar kādām bandām strādats, galvenais lai ieraksts kvalitatīvs un ir zloba!

vai arī Deniss Melņiks un Jakobs Hansens tagad gaida no latvijas trīcvaidziņu biedrības miljons grupu pieteikumus lai viņus producē?

...samulsu... :D

0
Neizskatās, ka Jakobam Hansenam darba trūktu, spriežot pēc minētajiem nosaukumiem.
+1
paga, vai tad tá nav sí dziesma? - www.youtube.com/watch?v=YnVqAvLqURs...
+1
Novilkt dziesmu var šeit:
www.failiem.lv/down.php?i=syzyfy&n...
+2
neko súdígáku ménesiem neesmu dzirdéjis
0
Nu reku te ievērtēt metalshow.lv/?section=home&lang=...
0
^ es par video
0
ir ir taa pati
0
Ierakstā jau par skaņu tiešām sūdzēties nevar, izpucēts un izpidarasīts kā jau stilam pieklājas. Pats gabals - klausīties var, bet nekas aizķerošs. Cik var noprast, ierakstā vēl ir vecais vokālists?
0
es ar domaaju, kursh no visiem - iisteniibaa vairaak izklausaas pec pasha pirmaa vokaalista
0
nu reku arī links tad: www.myspace.com/lassiethecat...
+1
"Dziesma “Pleasures Makes Me Paranoid" PIRMO REIZI tiks atskaņota 5. Decembrī klubā „Melnā Piektdiena”, pasākuma “MONOLITH DIVISION” ietvaros"

- nu ko veči, vai jūtat padjobku ? :)) (skat: video)
+1
Moš domāts, ka 1x MP ???
-1
kapec uzreiz podjebka ??? Tas bija Tallinna koncerts biker cluba.
nevajag meklet suds, kur vinas nau.
+1
TKM: relax, dziesma pirmo rezi tiks atskaņota tieši Rīgā ;) Šis nav pasaules mēroga pirmatskaņojums, bet gan domāts Latvijas publikai! Lai metāls ir ar Jums :D

+3
nekā saistoša. dzīvais gan ir hujņa.
+2
kāds bija uz pasākumu ? kā ?
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
pincītis
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas