nabaga puisēns
+3
Autors: Artis Alksnis
ASV valdība uzņēmusies rūpes par trīsgadīgo Ādolfu Hitleru Kempbelu un viņa jaunākām māsām. Trešā reiha līdera vārda brāli un meitenes ar vārdiem Džoslina Eriana Neišna (no angļu val. - āriešu nācija) un Hontslere Hinlera Žanina (par godu SS vadītājam Henriham Himleram) tika izņemti no ģimenes ASV Ņudžersijas štatā.

Kempbelu ģimene iepriekš preses uzmanību piesaistīja pērn decembrī, kad supermārkets "ShopRite" atteicās izpildīt vecāku pasūtījumu -svētku kūku izrotāt ar uzrakstu "Daudz laimes dzimšanas dienā, Ādolf Hitler!". Sociālie darbinieki neatklāj iemeslu, kāpēc bērni tika izņemti no ģimenes. Aizbildniecības pārvaldes pārstāve, nerunājot par konkrētiem gadījumiem, gan norāda, ka bērnus parasti nenogādā patversmē tikai savādu vārdu dēļ. Policija gan norāda, ka nav

iemeslu apsūdzēt Kempbelu pāri par sliktu apiešanos ar bērniem. Bērnu tēvs Hīts Kempbels šoreiz nekomentējis izveidojušos situāciju. Pērn decembrī viņš apgalvoja, ka "ShopRite" veikala darbinieki dzīvojot citā laikmetā. "Viņi man saka, ka Hitlers nogalinājis daudz cilvēku, bet es viņiem saku, ka tas Hitlers ir miris. Šis ir vienkārši mazs zēns," skaidroja Kempbels. Tika ziņots, ka Kempbelu mājas viesistaba ir izdaiļota kāškrustiem un kortikiem ar SS simboliku. Hits Kempbels, kura priekšteči, pēc viņa vārdiem, dzīvojuši Vācijā, valkā vermahta kareivja zābakus. Savukārt viņa sieva Debora jau iepriekš pasūtījusi "ShopRite" tortes ar kāškrustiem no plūmēm. Tika arī ziņots, ka ASV varas iestādes šādos gadījumos ir bezspēcīgas: vārda un viedokļu brīvība, kas atrunāta ASV konstitūcijā, tiek ļoti stingri ievērota.

Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
^ šitas ir vismaz gadu vecs.
+2
Eriana Neišna m/
+2
Bet kas par ideju...Man nākamā dzimumdienā toč būs torte ar aveņu pentagrammu, ņammm...
0
es zinu, ka vecs
+7
Neatkarīgi no tā kā kāds indivīds vērtē trešā reiha vadoni, nosaukt savu bērnu tā vārdā ir bezatbildība pret bērnu. No tā es secinu, ka šiem vecākiem nez vai pa abiem pilns rubulis sanāk. Kas savukārt, _iespējams_, liecina arī par citām būtiskām nepilnībām bērnu audzināšanā, kā dēļ bērni ir izņemti no ģimenes.
+1
Varu tikai piekrist Juodam. Ja simpātijas pret fīreru tik lielas, varēja taču vienkārši izvēlēties puikam vārdu Ādolfs.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Mustana (jauniņais)
Viskas