nočņiks - steidzami!
+1
kaut kur centrā, vairāk uz vecrīgas pusi kāds nezin kādu? nepaspēju līdz 10 iegādāt, bet tagad nenormāli gribās.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+3
Blaumaņielā starp Barona un Tērbatas ir.
0
o, paldies.
+1
Pērnavas un Krišbarona stūris blakus aptiekai tieši pie sētas, uz Matīsa ielas, pretī mentenei, Uz kazarma ielas pretī krogam, Brīvības ielā pie VEF tilta tieši blakus kru agrāk bija TTP. Pie RDMV uz Valdemāra ielas aiz ZOO veikala (pagalma pusē pagrabiņš)
+1
Bļāviens, tikko pašam luste uznāca. Tikko kā tiek pieminēti grādi, man uzreiz galvā kaut kas sāk vārīties. Jautājums - to go or not to go? Tikko kā nokačāju Crimson Rivers 2 un gribās noskatīties...
+5
esmu atpakaļ. ir bairītis. :):):) kā jums iet? kurš dzer šovakar?
-2
Sen nav dzerts ar kādu normālu cilvēku un pabazarēts intelektuāli, nu tobiš vienatnē. Bet baigais sliņķis ģērbties un iet pēc pivāra.. :(
0
Svētdiena kā nekā.. Jābūt drosmei šodien/šonakt dzert.
0
^ man pie dirsas kas pa dienu šodien
+4
Es negribu būt te skeptiķis un pesimists, bet nu jau ir pirmdiena...

Sad but true...
+4
Njā.

Bet varam uzmačīt Rīgas točku karti. Uz Stabenes blakus Miestiņam ar ir nočņiks.
+3
Pretī ziedoņdārzam - uz čaka ielas. (netālu no artelērijas) nočniks ar episku nosaukumu - Lunātiķis.
+1
es aizsteberēju līdz "'mednim'' (dzirnavu 5). ierastā vieta, bet kkāda inveterizācija. beigās gan izdevās pielauzt pārdevēju man notirgot. :D bet kas tad vainas dzert 1dienā? :D
+1
11. novembra krastmalā pie MAXIMA ir "Degviela". Blakus DUCATI veikalam.
0
tu ar kod, šnicel?
+2
Diemžēl nē, tā arī neaizgāju. Bet man ir labāks plāns. Rīt nopirkšu Rīgas karti, pielikšu pie sienas un sākšu atzīmēt visus man zināmos nočņikus. Alkohola iegāde pēc 22.00 stoļicā nudien nav problēma, bet vajag paplašināt to redzesloku kaut kā. Tā lai, ja gadījumā esmu kādā pilsētas pusē nodzēr... nomaldījies, tad lai zinātu uz kurieni iet pēc tuvākā sīvā :)
0
Šajā diskusijā varētu sākt nosaukt visas zināmās nočņiku adreses.. ko jau esmu sācis darīt
0
nu jā. nu manis vēl nenosaukts varētu būt - Dzirnavu 5 ''Mednis''. Es par ogri zinu, ka,vismaz vasarā varēja pie stacijas vienā kafejnīcā dabūt šmigu. biku uzcenots, bet nedaudz.
0
Dzirnavu, jeruzalemes stūris, ja nemaldos bija arī
+2
Eu veči labāk nevajag! Atnāks trejastis izlasīs un pēc tam sāks draudēt jums/mums, ka pateiks mentiem par šīm točkām un beigās nebūs nevienam.
0
dzirnavu,jeruzalemes jau sen ciet.
+1
bļe nu atnāks bibiks kko padirsīs, UN??? :D baidies no viņa sargeņģeļiem,kuri prot dažādus cīņas sporta veidus un mentiem, uz kuriem principā visiem ir pohuj? :D
+1
Karti gan derētu uztaisīt - "Vietu, kur var dabūt naktī atlants". :))
+1
jeb "Pēdējais glābiņš" jeb "Aka izslāpušam ceļiniekam nakts tuksnesī"
+4
"Diennakts palīdzības centru apkopojums" (izdevniecība Truemetalsēta, 2010. gads)
+2
"Izslāpušā dzērāja ceļvedis"
+2
''decapitated, šodien, plkst. 02:29
Eu veči labāk nevajag! Atnāks trejastis izlasīs un pēc tam sāks draudēt jums/mums, ka pateiks mentiem par šīm točkām un beigās nebūs nevienam.''

Varētu padomāt, ka menti par tām neko nezina.
+1
Uz Robežu / Vienības stūra ir bōdīte, kurai 00-24 kā darbalaiks norādīts. Gan jau ka pārdod, bet pircis neesmu. Vispār tik 3x esmu apmeklējis točkas.

Kautkur pie Brīvības - Krustabaznīcas ar bija, bet to Intars labāk zinās. Vienreiz tur tomātus nopirkām ...
0
Slāpju tuksnesī nomaldījies arābu suteners !
0
^^ Ir gadījies tajā bodītē iepirkties.
0
Kurā ?
+3
"Eu veči labāk nevajag! Atnāks trejastis izlasīs un pēc tam sāks draudēt jums/mums, ka pateiks mentiem par šīm točkām un beigās nebūs nevienam."

Bļe pretī mentenei ir nočņiks, kur ar skolassomām, kas aizdomīgi grab, velkās ārā...
0
^^ Uz Robežu / Vienības stūra.
+2
/izprintē diskusiju
+2
Jā, uz Brīvības un Krustabaznīcas stūra ir.

Tas, kas blakus Miestiņam, ir uz Bruņinieku, nevis Stabenes. Uz Matīsa ielas starp Čaka un Avotu arī laikam ir, precīzāku adresi gan tagad nepateikšu.

Āgenskalana Priedēs netālu no 7. trolejbusa galapunkta ir nočņiks.

Te tapa pieminēts veikals "Degviela" krastmalā - veikals ar tādu nosaukumu ir arī uz Tallinas ielas, tieši pretī Lauku ielai. Vai tas ir alkopārtikas veikals un dienakts, gan nezinu :D

0
Manā nostūrī ir tāds nočņiks "Ters". Zentenes ielā , paralēli aniņmuižas bulvārim. Ir bieži glābis , bet nu uzcenojums šamajiem ir pēc garīgā.
0
Varētu šo tēmu aktualizēt un realizēt kartes veidolā. Galvenā prasība - pilna un precīza adrese ar visu numuru.
+1
+ piebilde par sortimentu un cenu / uzcenojumu (ideāli kkāds kontroles produktu grozs - Maskovskaja 0.7 un Zelta 0.5 - tie laikam visur ir)
+7
Šo karti pēc tam Rīgas tūrista ceļvedī iekļaut
0
Apdeitojot jāmin divi viens otram blakus esoši iestādījumi uz Čaka ielas pie Ziedoņdārza - Degviela un Liquor Store. Uz Stabu ielas starp Tērbatas un Barona, pāris mājas nost no "Roks Cepurē" arī ir. Vēl, ja nemaldos, ir arī uz Ropažu un Palmu (?) ielas stūra apaļsūtnieks.
+2
Teikā - Krusstēvs uz Brīvības un Aizkraules stūra, aptuveni starp Palmu ielas un Bajāru ielas pieturām. 10% uzcenojums. Tiesa, diezgan bieži pēc 3iem jau ir ciet.
Jau pieminētais Krustabaznīcas un Brīvības stūris. Arī diezgan cilvēcisks uzcenojums un pozitīva attieksme - pēc teksta man lūdzu makaronus un cīsiņus aptuveni divos naktī, pārdevēja atbildēja ar "visiem alu, bet tev redz makaronus vajag".
Vēl kaut kur uz Palmu un Ropažu ielu krusta laikam ir. Par uzcenojumu nemācēšu teikt, nekad nav sanācis tur būt kondīcijā, kurā vēl cena uztrauc.
0
Nočņiks pašā vecrīgā uz Pils ielas... mājas ciparu neatceros, bet nu tur pat blakus ir interneta prakats un sensenos laikos tajās telpās bija streetshop ... uzcenojumi laikam gan bija tadi ka izdevīgāk pirkt šņābu, vai arī jebko citu kas labi griež un nav daudz jāpērk, jo cik atceros viņi arī korķus konfiscēja.. Tā kā ducis atvertu cēsu premium mēslu laikam būtu diezgan drūmi. :)
0
Būs laikam jāmēģina pēc aprakstiem Gūglemapā saspraust aptuveni atzīmes - lai tad vēlāk piekoriģē.
0
vecrīgā ir foodzone. Hz, kas tā par ielu... kad iet no domlaukuma uz anglikāņu pusi. vēl joprojām ir uz kazarmu ielas (pa vidu starp hoseni un miereni).. hm. mednis joprojām tiek taranēts.
0
centram tuvajā pārdaugavā: "Vevs" Bauskas 21
un tad vēl tas veicītis, kad nobrauc no Akmens tilta, labajā pusē aiz autobusa pieturas
āgenskalnā - "Lapa", Lapu iela 14/16
0
vēl viens centrā - Skolas ielā kkur starp Ģertrūdes un Bruņinieku ielām
0
Ir pretīgs ūķis uz Vienības gatves un Jelgavas ielas asā stūra (tur, kur ir pietura gan 10. tramvajam, gan 27. trollejbusam). Agrāk viņš bija 24h, tad — līdz pusnaktij, tad atkal 24h. Kad es tur pēc pusnakts, ejot no tēva uz savām mājām, pirku desu, tad pārdevēja neticīgi brīnījās, ka es tik tiešām neesmu nācis pēc šmigas…
0
Ir viens nočņiks uz Bauskas ielas, pretim bijušajai apavu fabrikai 1 maijs....
0
Lapu iela 16 - ''Lapa''
Spilves ielā pie troļļuka galapunkta
0
tur tak, tajā veikalā uz Lapu ielas vieni krimināli purni tusē.
0
Kā jau visos nočāros naktīs :D Vietējie kultūras centri, ibio!
0
^^ a mēs kas esam no tantuku viedokļa ?
+1
Āgenskalna "Lapā" es arī esmu bijis pirms dažiem gadiem un apstiprināt varu gan, ka nekādi svētdienas skolas audzēkņi tur nestaigāja. Taču tā kā alu vajadzēja, tad gājām vien. Starp citu, alum cenas tur bija bez kāda uzcenojuma - cik dienā, tik naktī.
0
"Lapā", kad pēdējoreiz biju (gadus 3-4 atpakaļ, šķiet), šņabi mums no pudeles pārlēja 0,5 l plastmasas glāzē ar vāciņu :D
0
Es "Lapā" pēdējoreiz biju iegriezies kaut kur marta mēnesī, kad sanāca braukt garām tam iestādījumam. Skats bija kā no seriāla "Sasisto lukturu iela". Viens gulēja uz asiņainas grīdas ar sasistu aci, kamēr vēl divi kārtoja attiecības turpat uz trepēm. Pārdevēja gan izlikās neko nemanām un turpināja savu ierasto pārdevējas darbu. Protams, ir visādi nočņiki, bet šim nočņikam ir īpaša aura...
+2
Es pēdējreiz "Lapā" kā kundzēns ņēmu divus vīnus. Tautas bija padaudz, un laikam ne visi labi pazīstami. Varbūt tāpēc pārdevēja prasīto korķuviļķi man pasniedza, skatīdamās prom, un, man promejot, skaļi teica: "Pudeles ārā nest nedrīkst", kamēr pati atkal skatījās citā virzienā. Un sejā viņai bija mīklains smaids.
+2
Tajā iestādījumā būts, nez, kādi 10 gadi apkaļ vai vairāk (stipri neregulāri ieskriet pa ceļam paķert aliņu neskaitās). Ja pareizi atminos, tad nabaga studentiņi, "nedaudz" pārvērtējot savas spējas, diktām pirka litru maskovskaja (nullzībens vai polšs tāda paša jau bi ribās) lai smeltu drosmi iet dancot uz turpat pie kojām notiekošā studentu disko. Protams, nekāda dancošana, rezultāts bi visai jautrs un miglains, šķiet, ka tieši toreiz SpiegS toreiz kaut kur uzsita zilu aci - kamēr to atminējās kur un kā un, ka vainīgais bi par peģiku nosauktais studentu diskotēkas apsargs, kurš, redz - bezkauņa, par katrām varītēm gribēj jautro studentu izdabūt pa durīm, pagāja vairāki pāri gadu :D
+1
Ar jaukām atmiņām saistās jau augstāk minētais Blaumaņa ielas pagrabiņš. Sirds tik pilna, ka trīs epizodes izstāstīšu.
Pirmā. Laiks pavisam nevainīgs, knapi vienpadsmit, bet veikaliņā jau rinda. Pirms manis pulciņš jaunu meiteņu baltās blūzēs, melnos svārkos. Izlaidums, koris - kas viņu zina. Pienāk viņu kārta un šīs kautri lūdz pudeli šampanieša. Pārdevēja (blondā, nīgrā) paskatās un saka - ne jau par LV likumdošanu un morāli, nē - viņa saka tā: "Šampanieti? Ko jūs iedomājaties?! Es jūs pirmo reizi redzu!"
Otrā epizode. Dabūjis, ko vajag, izeju no ielas un gaidu taksi. Nakts, tumša iela un piepeši atskan balss - tik dzirdēta, tik skanīga, tik izteiksmīga. Pagriežos un redzu - pie veicīša loga, kur tāda kā palodzīte, sēž Plēpis un savā nostādītajā balsī stāsta pasaku savam galdabiedram ar aiztūkušu seju.
Trešā epizode. Bez dialogiem, vienkārši par to, cik šī vieta ir trve. Reiz laikam bija ar mentiem sastrīdējušies vai kā, bet veikalam uz brīdi bija atņemta alkohola tirdzniecības licence, un pa dienu alkohola plaukts bija tukšs un pārsteigtajiem pircējiem tika paskaidrots, ka veikals neko jautru netirgo. Taču naktī, lūdzu, viss kā bijis, prasi, ko vajag, un iznesa no dibentelpas. "Sie haben die macht, wir haben die nacht."
0
"Ters" Imantā, Zentenes ielā, blakus 70.videnei. Augstākas klases serviss 24/7. :-)
-4
es grib šņab.
0
ej un dzer.
+10
Apmēram sabakstīju tos, kurus pašam gadījies apmeklēt, un kas minēti šajā diskusijā. Kādu sākumā minēto varbūt izlaidu, jo nav pārliecības, ka vēl eksistē, kā arī nekonkrēti nosauktos. Tāpat var būt, ka aizvēries jau ir arī kāds no atzīmētajiem - lūgtum precižet, ja kāds zin; tāpat par neprecizitātēm.

Lūgtum vērtēt, precizēt un papildināt: maps.google.com/maps/ms?msa=0&msid=...
0
Imantā Anniņmuižas kurstojumā ar Kleistu ar ir viens.
+1
Zaibišče - es jau uztraucos, ka man pašam būs jāzīmē

Ir diennakts Miestiņveida iestādījums Ziepenē blakus Maximai pie 19.troļļuka galapunkta - Valdeķu 50-4 (savietots ar kafūzi - PETEnes dod neaizskrūvētas, bet neviens jau neliedz pašam korķi uzviņķīt ...)
+1
uz skolas ielas starp stabu un ģertrūdes ir Liquor store. uz kandavas ielas pašā galā, pie sliedēm, numuru šobrīd nemācē''su pateikt. buļļu ielā viens pagrabs 24/7, tas ir, ja brauc ar 25o trolli no centra, tad pie apļa pa kreisi un tur kādi 50 (moš mazāk) metri jāpaiet.
0
Bigij - lūgtum precizēt, kur tieši - tas mazais sūds, vai kas cits.

Par Skolas ielu - kur īsti ir? viens saka starp stabu un ģertrūdes, otrs - starp bruņinieku un ģertrūdes. viens otru ietver, bet izplūdis jēdziens.

Kandavas iela - par tramvaja sliedēm ir runa? jo uz dzc pusi pēc kartes tā vairs neskaitās kandavas iela.

par vietu pie buļļu apļa arī nav īsti skaidrs.

Ziepī - BoD, ievērtē, vai pareizā vieta.

Bļa, ja es sajēgtu, kā ietaisīt citā krāsā nekonkrētās "adatas", būtu vēl labāk. Iesākumam nav sūdīgi, ka man sanāca no latviešu valodas uz saprotamu pāriet tai googlē.

0
Derētu atsaucību no tautas, kas pārzin Purvciema - Pļavnieku - Ķengaraga galu, tur noteikti jābūt gana daudz bodītēm - tur tak puse no Rīgas populācijas mīt. Tāpat Pārdaugavā vēl daudz ko papildināt, un Ziemeļu rajonā tāpat.
0
starp bruņinieku un ģertrūdes ielas ir stabu iela, tāpēc īsti sanākt tas nevar.

jā, laikam tramvaja, rīt konkrēti apskatīšos, par buļļu apli arī.
0
Varu sniegt savu nelielo artavu kartes papildināšanā. Uz Kazarmu un Lejas ielas stūra ( es ceru, ka pareizi atceros, gadus 4-5 tur neesmu bijis) ir bomzīga paskata kafijušņiks. Tur pa naktīm apgrozās visai šaubīga paskata publika, kas raksturīga tam rajonam, bet man nekādu problēmu ar viņiem nav bijis. PETenes var dabūt bez problēmām, bez uzcenojuma (vismaz, kad pēdējo reizi tur biju, papildus maksu neprasīja). Ar stingrākiem dzērieniem ir grūtāk. Ja neesi zināms kadrs, līdzi negrib dot, jābūt politiķa cienīgai mēlei un pa virsu piķis arī jāmaksā.
0
CIk ir manīts,tad ķengaragā publika pulcējas rušonu/prūšu ielas stūrī,kur tāda kā piebūve pie 5stāvu mājas.Principā pārtikas bode,naktīs tirgojas caur lodziņu.
0
Pārdaugavā, Torņkalnā ir krietns dēļu kiosks uz Vienības gatves, aiz Tipogrāfijas ielas, tieši pie kapiem. Un lielāks veikals turpat pāri ielai, Vienības gatves un Telts ielas krustā. Tur naktī pat kases aparāts strādāja un kartes tika pieņemtas.
0
Vekur tikko attceros, uz Dzirnavu ielas starp Ganu un Pūlkveža Brieža ielu ir viens nočņiks, tādā kā pagrabiņā... Tiesa neesmu tur bijis kādus 1-1,5gadus, bet ja nu kādam sanāk iet garam tad var noprecizet vai tur vēl viņš dzīvojās.
+1
Viens vēl ir uz Ģertrūdes ielas, tieši pretī lidiņam. Otrs uz Avotu ielas starp Bruņinieku un Matīsa ielām, vairāk uz Matīsa ielas pusi.
Ķengarags neatzīstas, tur laikam pa īstam labi nočņiki.
0
^ tas ir tas pats jau sākumā minētais Mednis.
0
tfu, tas bija fuckrematory adresēts.
0
Intar - māja un puse pareiza, tik tajā vietā ir Maxima - alusbode ir otrā galā (tālāk iekšā)
Krāsu viegli izmainīt - uzklikšķini uz atzīmes ar kreiso - parādīsies lodziņš ar nosaukumu un aprakstu, kuram labajā augšējā stūrī ir piktogramma. Uzklikšķinot uz tās parādās izvēle ar citām piktogrammām.
0
Jelgab, šodien, plkst. 10:14

Un lielāks veikals turpat pāri ielai, Vienības gatves un Telts ielas krustā.

Tas acīmredzot būs jau minētais Robežu-Vienības stūrī mītošais
0
ģertrūdes un avotu ielas iestādes ieķeksētas, ziepja bodi pārvietoju - lūgtum pārbaudīt lokāciju
0
Jelgab, tu noteiktu domā manis minēto bodi uz Vienības - Robežu ielas stūra. Par dēļu kiosku biju piemirsis - sen tur nav nekas pirkts.

Ā, laikam pretī Lidiņam bija tas, kur šogad vilkāmies pēc šmigas - būs jānoprecizē.
+1
^ Laikam jau. Es atcerējos, ka pietura saucās Telts iela, bet mērķis varbūt bija gan uz Robežu. Ja atkal nemaldos, veikals saucās "Zaļā lapa". Acīmredzams koncerna "Lapa" meituzņēmums.
+1
Ir īstais, aiz Narvesen avīžkioska :)
0
tikai tas dēļu kiosks, cik pēdējo reizi redzēju, bija pārvērties par Rīgas Satiksmes klientu servisa punktu vai kko tml.
0
Hellgaram taisnība, tas kiosks, kas ir tajā vietā, kur tramvajs pie kapiem griežas nost no Vienības gatves, nav vairs šmigas kiosks, bet gan Rīgas Satīksmes būda. Toties pāri ielai kafūzis mūžīgi ir vaļā, dod visu ko jauku — iekšas veldzējošu un prātu pacilājošu…
0
Tas labi - ato par kafūža potenciālu nojautu tik pēk pēc maģiskajiem 00-24 cipariem !
0
Ā, vēl1, ka nav kartē. Es gan nez vai jams vēl tur i, bet blakus Patriotiem uz tallinas ir/bija viens ātrās palīdzības punkts. Precīza addr nav.
0
^ Tas varētu būt "Degviela" uz Lauku-Tallinas T-krusta?
0
Šķiet, ka uz Mārupes ielas Āģītī arī bija kaut kas? Google arī uzrāda veikalu-bāru Mārupes 8. Ja jau veikals-bārs, tad jādomā, ka jābūt apaļsūtniekam?
0
Vēl Googlē atradu tādus:

- diennakts veikals-kafejnīca "JAM", Augusta Dombrovska iela 30, (Puspagrabs) - tas sanāk pie Vecmīlgrāvja slimnīcas;
- Veikals-bārs Tip-top, Brīvības gatve 480 - tas ir pirms Berģu pagrieziena;
- "Blūzs", SIA, diennakts pārtikas veikals
Lielā Piena iela 2/4, Rīga - laikam domāts Piena un Katrīnas stūris Pētersalā.

Kāds var apstiprināt šādu iestāžu eksistenci?
0
Uz Mārupes ielas Āģītī bija kiosks, bet tad tā būda pamazām nolaidās par briesmīgu pat priekš Āgenskalna, un pirms pāris gadiem aiztaisījās ciet. Iznāks braukt garām, būs jāpārbauda, kāds tagad stāvoklis.
0
Man liekas, ka tas bi bik tālāk pa Patriotiem, vairāk uz JAsara ielas pusi. Bet hz, bik bi pālītis :P
0
Tai Stabu ielas bodei ir numurs 30
0
Ā, tak Salamandras ielā pie tramvaja galiņa ar ir diennakts kafūzis. Bauskas tur pa latu laikam bija. Vai Ls1.50. Par citām šmigām nezinu.

Idejiski jau visi Admirāļu Klubi un Fēniksi ar spēj slāpstošam cilvēkam izlīdzēt ar pāris aliem. Bet tas tāds galējās nepieciešamības variants.
0
Neliels apdeits: izmetu Jelgab norādīto iestādi Avotu ielā - tādas tur vairs nav, un pievienoju divas jaunas - pie Lienes baznīcas tai 5-virzienu krustojumā (J.Asara 9 laikam) un Purvciema tirgū.

Vēl joprojām gaidu papildinājumus, tai skaitā lūdzu apstiprināt vai noliegt iepriekš pieminēto nepārbaudīto iestāžu eksistenci.

Tas nočņiks Purčikā, Varavīksnes gatvē, kvartālā pa vidu, vēl darbojas?
+4
0
Pirms pāris dienām garam braucot manīju vienu prāvu iestādījumu "Veikals - Bārs 00 - 24" uz Pērnavas ielas, netālu no krustojuma ar Čaka ielu.
0
Man domāt, ka tas kartē jau ir atzīmēts.
0
Nemanu.
0
Tas iestādījums sanāk uz Pērnavas ielas, starp Čaka un Rūdolfa ielu.
0
Sorrī, sajaucu ar Tallinas ielas bodi. Ieķeksēju tagad arī Pērnavas ielā apmēram.
0
Ziņas no Maskačkas: "Viens bija uz Maskavas ielas, starp Lāčplēša ielu un pirmo nākamo šķērsielu, tā laikam bija Katoļu iela".
+3
Eu, šitam pasākumam tak vajadzētu arī droīda un ābola aplikācijas uztaisīt. :)
0
Maskačkā ir arī uz Daugapilvs/Maskavas ielu stūra, bet tajā Rīgas daļā nakts laikā labāk mēģināt kādu točku saost. Tā teikt, pa riktīgām izbaudīt rajona šarmu.
0
^^^ derētu precīzāk
0
^ Traki garš tas posms? Es tur tikai reizi esmu bijis, pārjautāju vietējam iedzīvotājam, un viņš man atbildēja, kā jau citēju. Atminos, ka tuvāk Lāčplēša ielai, praktiski tūliņ aiz tuneļa, kreisajā ielas pusē, ja centrs lepni aiz muguras atstāts.
+1
Jātaisa pārgājiens un jāpārbauda nezināmās/šaubīgās adreses. Pie reizes, jānotestē pārdevēju laipnība >:)
0
Aha,uz tādu brangu grupiņu,kas maršē ar bigiju priekšgalā,ne tikai pārdevēju laipnību varētu notestēt :D
+1
Jelgab, iečeko karti - ir riktīgi vai tomēr nākamā mājā aiz zaļumiem.

Pārgājiens varētu sanākt makten brangs :D
0
^ Izskatās ļoti labi.
0
Manis pieminētais pie buļļu ielas precīzā adrese ir Dzirciema 74.
0
starp citu, to nočņiku karti vajadzētu ielikt miljons.lv
0
Ievērtē, vai ir īstā māja - pēc adreses tā sanāk, bet tas ar tavu iepriekšējo aprakstu nesaskan. Pirms gadiem 10 tur nočņiks bija uz stūra pie paša apļa, bet tas jau laikam sen vairs nav. Eh, uzjundī atmiņas, kā ni Buļļu kojām pa logu tika līsts laukā un diebts pēc šmigas :D
0
Nu ko - taisam rīt pārgājienu?
0
Tas, protams, jādara naktī.
0
pirmā doma ir tāda, ka tieši šī varētu būt tā diskusija, kurā būtu jābaidās no milicijas klātbūtnes, bet sapratu, ka viņiem te jau sen ir samaksāts.
+3
Ja kāds no likumsargiem lasa šito, tad viņi var salīdzināt ar saviem sarakstiem, kurš "punkts" vēl viņiem nemaksā nodokli.
0
Bet viss taču ir likumīgi. Pārdevēja tak nespēj noķert nešpetnos kafejnīcas apmeklētājus, kas, tā vietā, lai pieklājīgi izdzertu nopirkto pie galdiņa (biežāk - pie palodzes), metas laukā no kafejnīcas - labi vismaz, ka samaksāja...

Galu galā, viena no arī kartē atzīmētajām iestādēm ir tieši pretī Matīsa ielas policijas iecirknim.
0
Ir īstā māja, pirms tam nepareizi aprakstīju. vakar konkrēti apska'tijos.
tev tai kandavas ielai arī vajag numuru?
+2
Uz Daugavpils ielas, akurāti pretī mentenei bija vārtrūme, kur krutku lēja tā vien. Saimnieks lepojās, ka pat prokurors pie viņa nākot. Nezinu, vai vairs ir. Turpat blakus bija kafejnīca, kur menti allaž grozījās. Nez kā gadījās, bet tā kafene nodega. Tad viņi ieviesās pagrabiņā ar skanīgo nosaukumu "Target Inc" uz Gogoļa ielas. Sēdēja formastērpos un gardi dzēra. Reiz dzirdēju pie letes, kā šie norēķinās. Standartā tur aliņš maksāja Ls 0,35 (tas bija 1999.gads). Mentiem maksāja 5 (piecus) santīmus.
0
^^ nu do tik šu
0
Jāsalasās kādiem 25 matainajiem un jāiet naksnīgā inspekcijas gājienā no vienas adreses uz nākamo. Pie viena paziņojot visiem nočņikiem, ka «no šī brīža mēs esam jūsu jaunais jumts!»
0
neredzēju pieminētu veikalu "Gardumiņš" (varbūt oriģinālais nosaukums ir vinekārši Gardums, bet tā viņu visi sauc), atrodas aptuveni pretī Ziedoņdārzam Matīsa ielā (starp A. Čaka un Avotu ielām), uz centra pusi toties ir atvēries jauns veikals, kas saucas kaut kā "Alkoholisko dzērienu veikals nr. 1", ļoti pretenciozs nosaukums, bet kaut ko tur var dabūt :)
0
Tas saucas "Gardums" un kartē ir atzīmēts. Kurā vietā tad ir tas "Nr. 1"?
0
Ja nekļūdos,tad pa matīsa ielu,drusku uz centra pusi.
0
Kandavas 12
0
gardums ir spēks :D
0
Murgon, palūko, vai ir ritīgi.
0
Intar, atzīmē vēl vienu adresi - Pērnavas iela 6/8 - Pārtika un dzērieni 00 - 24. :)
0
Ā, pareiz, es pats tur esmu iepircies samērā nesen.
0
Man liekas, ka centrā nočņiki ir pēc 100 metriem.
0
Apskatot to karti šķiet, ka Rīga izslāpušam ceļiniekam nebūt nav bezcerīga. :)
0
tikai tagad pamanīju to karti, paldies, jāiet testēt tas, kas gandrīz pretī Matīsielas mentenei
0
Ir 00-24 iestādījums Maskavas ielā 95 (stūris ar Daugavpils ielu)
+1
Ja dzersim pa naktīm, kā rīt uz darbu aiziesim? Ja esam bezdarbnieki, vai par pēdējiem santīmiem dzert ir prātīgi? (esmu šai ziņā absolūti puritania).
+1
Puritanic Euphoric Misanthropia.
+1
'Ja dzersim pa naktīm, kā rīt uz darbu aiziesim? Ja esam bezdarbnieki, vai par pēdējiem santīmiem dzert ir prātīgi? (esmu šai ziņā absolūti puritania). '

ir arī darbi, uz kuriem nav jāvelkas katru dienu 9.00 - 18.00 sēdēt ofisā, u knowz. un arī bezdarbnieki var būt ļoti bagāti, piem., tie tur ar bagātajiem senčiem.
0
Mārupes 8 ar baisi jancīgo nosaukumu, es tik vairs neatminos kādu :(
0
Ō, googl, pareizi:
www.1188.lv/katalogs/degviela-s...

Degviela :D
0
Bet eksistē, un ir nočņiks, ja? ("Degvielas" jau šur un tur iraid)

Bodīte pretī Matīsielas mentenai ir tapusi tukšunkluss, Ziedoņdārza "Liquor Store", tas kas blakus "Degvielai", cik manīju viendien pagāšnedēļ, bij rotāts ar šilti 7-24.
0
Jap, šodien redzēju.
+1
Man šķiet, ka tos "Placemark N" varētu aizvietot ar "Nosaukums", Adrese?

Šodien ienāca prātā ideja paplašināt tūres pa nočņikiem uzdevumus bez vienkāršas vietas apmeklēšanas un preces nobaudīšanu ar foto un sabliezt bildes iekš tās kartes.
0
Idej' kā māj'
0
ja ja :klanis:

Bet vai TU zini katram nočņikam, ko tu zini, arī nosaukumu?
Dažiem jau var pierakstīt, bet vai ir jēga liela? ja meklēs, tad tāpat atradīs, bez nosaukuma pieminēšnas (kurš tad tos vispār atceras?) Es zin tos abs pie Z-dārz kā sauc, uz Matīsiels Gardums... pārējie "veikals-bārs", vai "veikals-kafejnīca," vai "Dzērieni 00-24" saucas.
0
Nū tas jau ne tik daudz, lai "zinātu" (kad ir vajadzība, tad jau viss po), cik padarīt to karti smukāku :)
+2
Var jau uzpist kādu aerovafeli ar sarkanu krāsu pa virsu, lai smukāk.
0
Uz Avotu, starp Bruņinieku un Matīsa (tuvāk Matīsa) viens ir
0
Intars mentiem melno darbu izdarīja :-)
+1
Jā, menti tā vien tik trūmetālā sēž un lasa! :D Nu, atzīstas, kurš mentenē strādā? Diarētiķis? Werefolf?
+2
^^ 100g mentiem incē klappēt ciet iestādes, kuras māk dalīties, haha
0
Un kā jau sacīju, formāli jau likums pārkāpts netiek.

Bode pretī Matīsa ielas mentenai gan ir aizklapēta :(
0
Overkiril, točna zini, ka tur ir? man kaut kā nekādi neizdodas to pamanīt (tikai jau iepriekš minēts).
0
Hmm, sen nav piestaigāts, kaut kad tuvākajā laikā ielūrēšu, vai iestāde vēl vaļā.

Starp citu, par to likumīgumu vienreiz runāju ar Degvielas pārdevēju. Šī teica, ka nočņiks ir kafejnīca, kur teorētiski vajadzētu uz vietas dzert. Pārdevēja atver pudeli un ja tu ar to atvērto pudeli izej no veikala, tad tev pienākas sods par atvērtu alkohola pudeli. Pārdevējai nav pienākums skriet uz ielas un likt cilvēkam nākt atpakaļ iekšā nočņikā.
+2
vai tad vēl ir kāds, kurš nezin, kas strādā mentenē? :D
0
^ Tu laikam proti labi maskēties. :)
+4
nu ja, visi menti ir resni, ūsaini onkuļi :D
+3
Sava jēga mentenē strādāt ir. Rokudzelžus var paņemt uz mājām… formastērps ir pat īsts… ;)

Ja pareizi saprotu, tas ir Helvijs, kuram ir ar šito visu paveicies? :D
+4
jā, īpaši viņu 'uzvelk" formas ziemas pižiks :D rrrrrrrrr
+1
Oi, skatos, šī tēma ir pat tapusi pienaglota vietā, kur parasti bija informācija par tuvākajiem apsākumiem :D
Tā jau ir, foruma reputāciju nedrīkst nolaist.
+3
es Helviju sapnī redzēju. viņam piederēja kaut kāda apģērbu firma un viņš man teica, ka nevajagot braukāt ar kaut kādu mazu mašīnīti, jo tā piederot manas māsas vīra mātei, kura esot invalīde.
+3
^ Nu ja cilvēks sev izvēlas tādu niku, tad nav brīnums, ka pēc tam sapņo TĀDUS sapņus :D
0
Pardon messieurs Jelgab un Overkiril, izrādās norādītajā vietā Avotu ielā tiešām ir nočņiks, bet kaut kādā mistiskā veidā es visās līdzšinējās garāmiešanas reizēs (pēdējā mēneša laikā - vismaz sešas), man nebija izdevies to ieraudzīt. Tagad ir pievienots.
+2
Murgoni, tu sapņo par Helviju? :D :D :D un vispār- tu un mašīna, tu taču pat no riteņa ļoti krīti :D :D
+1
No mašīnas jau tā nekrīt, kā no riteņa. Ja arī gadās pa durvīm izvelties, kritiens tomēr nav tik augsts.
0
Skatos, ka kartē vēl nav atzīmēts viens punkts - Tapešu ielā, tieši zem Kalnciema ielas dzelzceļa pārvada atrodas smalks iestādījums "veikals - kafejnīca".
0
Tapešu ielā? Tip aiz Roadex'a, taisni pie sliedēm? Uz Margrietas ielas tur bija kaut kāda spēļu zāle, cik atminos.
0
Jā, taisni pie sliedēm, koka būdā. Spēļu zāle sanāk sliežu otrā pusē.
0
Augšminētais būcenis tieši zem tilta atrodas.
0
Purvciems, Ūnijas 67 (Ūnijas un Vaidavas stūris ) arī ir daudzsološie cipari 00 mīnus 24. Tas ir aiz trolejbusu pieturas ''pasts'' centra virzienā.
0
Ja rīt būs labs laiks un garīgais, moš uztaisīšu fototūri pa Pārdaugavas nočņikiem.
0
Rīt būs lietus un negaiss. Davai šodien :-)
0
pamazām jāatiet
+3
Intar, šon paskatījos to iestādi uz Avotu, starp Bruņinieku un Matīsa - joprojām darbojas uz pilnu klapi. Cenas gan tur pabriesmīgas, atceros, vienreiz ar thunder tur bijām iebriduši Agdama meklējumos. Skatījāmies cenas (kaut kādi aldarsūdi par gandrīz latu), un es izbrīnīts prasīju, kāds tad ir uzenojums, uz ko pārdevējs atbildēja: "dārgāk jau vairs vispār nevar būt, kāds tur vēl uzcenojums".
+1
+2
Ehhh... Agdams... jaunībā laikam mucu šīs dziras esmu iztempis... Baigi pa lēto sanāca apsisties - cik atceros, tad 0.7l 19 grādīgā "vīna" maksāja 89 santīmus un pakaļdzeramajam arī nevajadzēja naudiņas tēret. :)
+2
Vēl patīk kā viņš apzīmēts - nevis "stiprināts sarkanvīns", bet "stiprināts sarkans vīns". Tjip paldies, ka krāsu priekšā pateicāt, pats nekad nebūtu uzminējis :D No tā vella tiešām lētākais stuņķis sanāk, it īpaši tādam kā es, kas Hektoru un divlitrenes vispār nav spējīgs lietot.
+2
nu izstāsti, kas tieši tev agdamā garšo labāk nekā hektorā vai divlitrenēs? :)
vēl jau bija tāds brīnums kā manastirskaja izba, ja nemaldos arī riktīgi lēts bija.
0
bet tas jau skābs draņķis. Ls1.20 laikam par 0.75l
0
Tāpat kā olīvas un mazsālīts lasis, tāpat arī Hektors un divlitrenes neiet iekšā. Goda vārds, man Agdams pat liekas diezgan garšīgs.

Ja jau sākām par to runāt - ko kurš visbiežāk ņem nočņikos?
Man pirmajā vietā noteikti jau pieminētais sarkanais pūķis, otrajā vietā laikam alus (un nevis šņabis!???).
0
Alus.

Nočņiku pirmo reizi apmeklēju tik pirms pāris gadiem Intara postošās ietekmes vadīts :) Parasti pēc končiem kuru pārtijs ieilgst un pāraug āfterpārtijā. Vēl bijuši pāris ''ierausim pa vienam alam'' gadījumi ... :D
+3
olīvas viņam negaršo, lasis negaršo, kaviārs arī no teikti negaršo.. izlepis, nu i dzer savu agdamu :D
0
nu uz laba sarkanvīna droši vien sieru jāuzkož. :D ==> www.apollo.lv/portal/sieviete/art...

šādi te
+2
Ceptu paipalu salāti ar Akdamu. :D
+1
Neliels kartes atsvaidzinājums - pievienoti divi blakus esoši iestādījmi Matīsa ielā - "Alkoholisko dzērienu veikals Nr. 1" un "Tosts". Izskatās, ka turpat vienu māju tālāk esošajam "Gardumam" būs sūri jācīnās.
0
Piemet klāt Valdeķu 53 (pie mājas Nr 61)
0
pļavniekos arī ir daži veikals- kafeinīca 00-24, bet vai ir nepieciešāmība kartē iekļaut reģionu?
0
Saki adreses.

Ar reģionu tu domā Rīgas rajonu + Ogres, Jūrmalas utt. ? A kāpēc ne. Kautvai Venspili un D-pili. Nekad nevar zināt, kur slāpe pārsteigs nesagatavotu ...
0
nē, reģions ir urļikiem parbagāts mikrorajons, kur prātīgi cilvēki naktī pēc šmigas pat ārā nelien :D es jau tev varu sarakstīt arī kur točkas ir, ne tikai veikali :D
ok, piemēram, praulienas iela tieši pretī Nr.8; starp saharova 1 un pavasara 117, kartē bez adreses :D
+2
Man točkas galīgi neinteresē.
0
Ok, lai iet Jūrmala - veikals "Reģi", Pumpuros, Kronvalda ielas un Strēlnieku prospekta stūrī (nez', streļķi arī nočņikus apmeklēja? :)), tad vēl Slokā pie stacijas, Artilērijas ielas sākums sanāk.
0
Vispār mani interesētu nočņiki Ventspilī, neesmu tur tādus vairs pēdējā laikā manījis, varbūt šeit ir kāds vietējais, kas varētu padalīties ar info?
0
Ir vēlviens 00-24 Dubultos, uz Slokas ielas 56.968541,23.769548
0
"reģions ir urļikiem parbagāts mikrorajons, kur prātīgi cilvēki naktī pēc šmigas pat ārā nelien :D"

Bet varbūt urļikiem un citiem neprātīgiem infa noder :D
0
Diemžēl Ventspilī ar vairs nezinu, kur var šmigu pēc pusnakts dabūt. Bet Vpilī jau kafejnīcās, no otras puses, nav nekāds zvērīgais (Rīgas) uzcenojums, tā kā var atļauties…
+1
+1
Baigi daudz jau V-pilī to kafejnīcu, kas naktī šancē, par sakarīgām pat nerunājot.
0
Olainē ir divas jaukas vietas Vlana(tieši pretīm mentenei) un mīļais jaukais krokus, mudž no urlām, bet šmigu nopirkt var mierīgi.
0
Cik atceros, tad 10 tramvaja galapunktā pie Piena kombināta tieši pretim pieturai ir nočņiks, tik urlām pārbāzts. Iļģuciems 9 un 21 jeb tagad laikam 25 trolejbusa galapunkts, tie;si galapunktā bij nočņiks, pie tam lielā izvēlē šmiga un zakuska. Nemainīgi āgenskalna priedēs jau gadiem ir vietējais iestādījums, tieši blakus mākslinieku mājai, izvēle plaša, cenas normālas, plus uz vietas var no katra grādīga pa simts gramiem iegādāties kopā ar zakusonu.
Uz doto momentu ķekavā nekādu nočņiku nav, bet dienas laikā ir pieejami visai plaši leišu alus izstrādājumi, sākot ar standart pilzeniekime un beidzot ar dzīvajiem, nefiltrētajiem aliem. Vienīgā vieta, kur nakts laikā te šmigu dabūt ir Melnais kaķis, bet uzcenojums labs un izskatās, ka uz rudens pusi ar atvērsies viena dzertuve, zem Zebras vārda.
+3
Šī varētu būt viena no visnoderīgākajām tēmām. Jauki jau ieiet TM.lv un redzēt augšā, labajā stūrī - Ātri
ALKOHOLS 24H. Atliek vien pēc konča vai pārtija ieiet tm.lv un lieta darīta, alkohōls būs , metāls turpināsies.
+2
Sāku bildēt tās prieka vietas: foto.inbox.lv/bladeofdarkness3/00...

Jāpalabo, ka Jelgavas ielā nekāda ūķa vairs nav ( /forum/122215-nočņiks-steidzami!#comment203444 ). Tagad tur ir makšķerēānas piederumu veikals. "smiga, protams, ar ir makšķerēšanas piederums, bet to tur nepārdod.

Ir potenciāls iestādījums Satiksmes ielā 2 - bodei iekšā pat alus krāns ir. Cipari 9-21 no ieejas durvīm nokasīti, bet maģiskais 00-24 nekur nav redams, tā ka HVZ.

Vienības gatves bodei ''Veikals - kafejnīca'' īpašnieki ir SIA''Rutls'', ja tam kāda nozīme.
+1
Kaut kad pievienošu arī bildes kartei, pagaidām man ar pirmo reizi īsti netapa skaidrs, kas un kā, nav tagad laika ar to čikāties.
0
Apdeitiņš bildēm un pāris labojumi.

Vieta Valdeķu 53 pārtapusi par solīdu bodu, toties aiz mājas pagalmā ir kiosks, kur pēc 22:00 ir 10% uzcenojums. Dižā izvēle nav, bet ... Adrese laikam ir Valdeķu 53b. Kartē tāds zigzagveida būcenis.

Pie 40.busa galiņa Ozolciema 60 ir Bārs-Veikals ar darba laiku līdz 24:00 bet piektd. un sestd. līdz 2:00 .
0
Šī tā bode ar uzcenojumu?

miljons.com/lv/13041/
0
(tur gan ~20% sanāk)
0
nē ;)
0
Wow, kāda laba info :)
-2
veco labo medni var izsvītrot, tur klapējas ciet. bet ir jauna ieguves vieta - grīvas un vaidelotes stūris. (iļģuciems)
0
ā un ir tgd uz skolas un ģertrūdes stūra, kur agrāk bija veikals ''maize'' , tagad ir kaut kāds bioloģiskais dienakts veikals. arī alko tur pieejams, bet diezgan padārgās cenās.
+1
murgoni, ko muldi! mednim nekas nekait.
0
^^Tu nesajauci ar Bruņinieku un Skolas? Kad strādāju DT tad tur bija kautkads bioloģiskais nočņiks un kad sanāca ilgak pabūt darbā tad ik pa reizei aizgājām uz turieni. Tiesa izvēle tur bija bēdīga un cenas aŗī padārgas, bet vismaz neatvēra un nekonfiscēja korķus.
0
nē, ģertrūdes un skolas. un thunder ej dirst, es tur aizvakar biju un man teica, ka no 10iem līdz pusdeviņiem rītā alko nodaļa ir slēgta.
+1
Kas tas par holokaustu?! Kāpēc līdz pusdeviņiem nevis astoņiem, kā likumā rakstīts?
0
BoD, tādas adrese, kā Ozolciema 60 kartē nav.... precizē, kur tas sanāk. Murgonis arī varētu iečekot, vai viņa minētie ir pareizi atzīmēti.
0
Laikam pie tās autostāvvietas būs tas Ozolciema 60?
0
murgoni, vēl vakar tur pirku. es gan tur pērku pēdējo ~gadu, moš tāpēc man "kā savējam" dod, bet hz
0
es arī, nu jā, tur kaut kas dīvains notiek, 5dien bija rinda līdz durvīm un visiem deva, bet kkad 2dien no rīta teica, ka alko nodaļa (arī tur cigas ir) slēgta.
0
Moš tik piektdienās un sestdienās šancē 24h ?

Intar, kartē tur pierakstīts 58, bet uz būdas bija 60. Tieši pie autostāvvietas ieejas ir.
0
Pirms 10 min apmeklēju iestādījumu uz Brīvības ielas "'Pie Kruststēva", uzcenojums bija kādi 10%, bet patīkami, ka pudeles vaļā nevēra.
0
Skatos, ka tai kartē nav Kleistu 2 ūķis (Kleistu/Anniniinnen krustojums)
0
Pie Kruststēva - pareizrakstība sāk pieklibot :)
0
^^ tu jau nepateici, kura ēka tā īsti ir - tas kioskveidīgais vai daudzstāvene. Pagaidām iebikstīju kioskā (Kleistu 2 gan sanāk daudzstāvene).
0
Nē, daudzstāvene. Tas smirdīgais kiosks ir pretējā ielas pusē uz pusēm ar puķu bode (laikam) un lombardu (kā reiz āliņam).
0
Ilūkstes iela 40 - veicis bloķenē
0
Diennakts dzertuve - Mārupīte, Robežu iela 38. Maza alus izvēle, toties nav pārākais uzcenojums.
0
Pievienots veicis Pērnavas 33 (Pērnavas un J.Asara stūris), izvākts Pērnavas 23 (pie Rūdolfa ielas) - tas izskatās, ka ir ciet.
+3
pag nakt braucu pa Mārupes ielu, un tur starp Ojāra Vācieša ielas galā esošo benzītanku un Liepājas ielu pa vidu piecstāvenē blakus divi mazi, riebīgi veikaliņi. Viens — SKRŪVES UN STIPRINĀJUMI, otrs — PĀRTIKA. Paikas veikaliņš vaļā visu nakti, iekšā pārdevēja tusnī, uzraksts spīd virs ieejas. Bet kaut kāda iemesla dēļ spīdēja arī puse no blakus bodītes uzraksta, un tā naktī gaiši spīd uzraksts — PĀRTIKA | STIPRINĀJUMI. Tā tematiski sanācis ar to iestiprināšanos :)
0
ta tas paikas veikaliņš ir apaļsūtnieks vai nav?
+1
Ir, ir.
0
Sarķenē arī ir vismaz 2-3 vietas izmēģinātas. Tikai adreses jāprecizē.
Neatceros ... pilnās burās vienmēr tur planēju :D
0
Skaidrs, kur Dacīte dzīvojas >:)
0
Bet ar tiem nočņikiem sūdīgi - ne Blaumaņa ielā, ne Ēveles / Miera stūrī aliņu nepārdod - leduskapji ar tīklu apvilkti. Par citu šmigu neprasīju. Nez, tagad tā visur ir ?
0
^ tikai tur, kur nedalās peļņā :)
+1
Ē, to iestādījumu, kurš zem Kalnciema ielas tilta var strīpt ārā - jamie uzprišinājuši fasādi un piekārši šilti ka darba laiks no 8.00 līdz 22.00. Pussy.
+1
*strīpot :)
0
Ludzas un Lauvas ielas stūrī ir viens iestādijums,
0
Ko nakts laikā solīdam dzērājam meklē tajā čuhņā? o_O
+2
iedzert, protams :D
-2
sveiciens visiem ar pirmo sniegu! tā rādās,ka šitais tik ātri nenokusīs, jo mīnusi nekrītas jau otro dienu. :)
+1
^^ iedzert un pavilloties ar vietējiem narikiem? :)
+6
Šī karte ir viena no noderīgākajām lietām, kuru es pēdējā laikā esmu redzējis un izmantojis. Forši, ka telefonā vari pačekot, kur ir tavai dislokācijas vietai tuvākais nočņiks. Šitā izmantojot GPS aizgājām līdz iepriekš nezināmai bodei.
Skatos, ka te vajag papildināt karti.
Maskavas ielā pretī Ščecinai pie tramvaja pieturas "Sabiedriskais Centrs" ir tāda zaļa būdele. Savulaik pēc diskotēkām gājām uz turieni pēc spirta. :D Un uz Lauvas/Ludzas ir kkāda bode.
Vēl uz Dzērvju/Maskavas stūra pie tramvaja pieturas "Lido atpūtas centrs" ir saucamā Dzērvīte.
Bauskas ielā pie 10. tramvaja galapunkta ir bode.
Vēl kkur Višķu/Maskavas apvidu bija kāds naktenieks, tikai tur ļoti sen nesmu bijis tapēc par šo neesmu drošs, ka viņš vēl eksistē.
+1
labāk precīzas adreses sauc

P.S. bla, man gribas kādu atžņaugt ....
+4
^ Blade of Darkness grib pažņaugt Knife of Sadness :D
+1
par plaģiātismu droši vien?
0
apmēram atzīmēju 4 minētos, vajag nocēkot, vai ir pareizajās vietās.
0
* nočekot :D
0
Pārgājiens?
+1
Pārdzēriens.
+1
Tātad info par nočņiku višķu/maskavas apvidū. Tikko atgriezāmies no tā nočņika. Konkrēta adrese - maskavas 417 pretīm zoom'am pagalmā iekšā. Uzcenojuma nav vispār. Bocmanis maksā 1.56lvl un tērvetnieks bija 0.97lvl
0
''Vevs'' Bauskas 21 ir jau kādu laiciņu nogājis pa burbuli (šķita, ka esmu to te minējis, bet re ka ne).

Bet laba vieta tukša nestāv - praktiski pretī 23. numuram ir ķieģeļu mājiņa-veikals ar maģisko 00-24 uzrakstu uzradies. Varētu būt Bauskas 16b.
0
tikai man kkas stāstīja, ka jaunajā Vevā (jo tās pašas pārdevējas, tas pats apsargs :)) pa nakti prasot mest latu par katru litru pa virsu, bet hvz, pats neesmu pārbaudījis vēl
0
Augusta Dombrovska un Martas Rinkas ielas stūris.
+2
Narvesenā Vecrīgā uz Šķūņu ielas (starp Randomu un Doma laukumu) priekšnieko viens čoms, kurš labprāt ļauj pirkties šmigu pēc 22:00 un nest prom. Lieta tāda, ka Narvesens, lai varētu tirgot hotdogus un kafiju, ir izņēmis tādu kā kafūža licenci, kas ļauj pārdot arī šmigu. Nu un tad arī tas notiek — pēc klientu vēlēšanās korķus gan noskrūvē, bet atdod uzreiz uzviņķīšanai atpakaļ. Principā var sarunāt, kā grib.

Ziemas sezonā jamā bodīte darbojās 07 — 24, bet vasarā būs cauru nakti, jo dzērājtūrisma sezona ies vaļā.
+1
Vēl viena info, he he he! miljons.com/lv/14194/
0
www.tvnet.lv/zinas/latvija/42964...

heh, jādomā tas tiek darīts ar domu lai poliči uzliktu jumtu tām točkām kurām vēl nav uzlikts?
0
Būtu labāk uztraukušies par visām tām točkām, kur tirgo narkotikas, nevis kaut kādu spirtiņu, psc. Taču nu jā, korupcija, viņiem jau maksā par krišu, lai visādus pulverīšus tirgotu, a brāgas tecinātāji droši vien nemaksā ķepā. :(
+1
Es tur labprāt atzīmētu točku, kas man gandrīz pretī mājām atrodas, jo man reāli zb, ka visādi nodzērušies bomāri un pusbomāri pie manām durvīm sēž, tikai tā karte man kkā negrib darboties.
0
ō, pēc kāda piektā refresha aizgāja
+3
Doh - loģiski.
0
Done. Es savu piemājas open air točku arī atzīmēju, menti gan tāpat par viņu zin, bet ķeksītim lai iet.
0
Viņi tagad droši vien skatās, par kuru visvairāk sabalsos. :D
0
No kura vairāk iekāst. Progresīvā nodeva, vai zi.
+1
Manīju, ka bodi uz Robežu / Tēriņu stūra (pārvada pusē) rotā maģiskais 00-24. Dabā gan nav pārbaudīts tā potenciāls.
+3
Neliels apdeits: izvākts iestādījums Pērnavas 8, pievienotas dzirdinātavas Senču 1, Lomonosova 12, "Silciems" Juglā, Silciema 15, un Bleida minētā "Mārupīte" Robežu 38 (pieņemu, ka darbojas, jo toreiz ziemā, kad ar Bigiju maldījāmies naktī pa Mārupi, sastaptā jaunatne mūs sūtīja uz veikalu ar šādu nosaukumu).

Vajadzīgs precizējums nočņikam Ilūkstes ielā - it kā esot kaut kur apmēram pie Varavīksnes gatves gala, bet nevaru streetview-ā saprast, kur. Tāpat arī bodīte Varavīksnes gatvē 14a (?) (tipa iekšpagalmā, tā, kur savulaik ar Juodu Purčika kodienu laikos nevienreiz vien tika piekāpts, ja nu kādam tas ko izsaka) esot atsākusi savu darbību. Var kāds apliecināt/precizēt?
+2
Atkal jātaisa ekspedīcija. Pako somas, sien zābjus un aiziet visur citur tikai ne tur kur vajaga. :D
0
^^ jā, saucās ''Mārupīte'', kautgan līdz Mārupītei tur trīs kvartāli
0
Ka vaidzēt šon...
0
iet labāk nabu paklabināt šovakar
0
Kā tikko piemin par ārā iešan, tā liets klāt :E
0
Vakardienas ekskursijas pa Maskačku un Ķengaragu rezultātā atkal kārtējās korekcijas kartē - nahrenizēti trīs veikali: Lomonosova 12, Maskavas un Daugavpils stūrī un Ķengaraga tirgū - visi bija ciet.
0
Pretī Āģenim, Nometņu iela 61 (vienu brīdi tur bija Leišu alus bode), 00-24 kafejnīca-bārs ''Talisman''
0
darīts
+4
Paldies Truemetal. Jūs mūs izglābāt šo vakaru :D
+1
Nesen garāmbraucot pamanīju, ka veco labo gādūzīti Slokas / Kalnciema ielu stūrī (kartē kā ''alus bārs Ieva NT'' apzīmēts, Slokas iela 15) grezno uzraksts ''BEERloga'' 00-24 (arī gūglemapsī redzams). Studiju laikos tika regulāri piestaigāts, jo baigi pa ceļam bija.
0
Kāda situācija ar nočņikiem šobrīd ir Teikā? Īsti neesmu vietējais, vienīgais man zināmais spots ir "Ēlande", bet tur tik' uz vietas var dzīrot.
+1
Skatīt karti: maps.google.com/maps/ms?msa=0&msid=...

Turpat pie Ēlandes - uz Brīvības un Aizkraukles ielas ielas stūra, sanāk pretī Ēlandes krogam (tam, kurš nav bistro) ir nočņiks "Pie Krusttēva". Darbojas gan laikam tikai līdz 3.00. Tad ir Ropažu/Palmu stūrī iestāde, un uz Alfas pusi ir Brīvības/Krustabaznīcas stūrī.
0
laba vieta, kur iepirkt tomātus
0
Alu gan ne - domās, ka esi slepenpolicijas aģents (katrā ziņā, ja izskatīsies tā, kā es) :D
0
Es pamanīju vēlvienu ūķi: aptuveni 56.962415, 24.00078
0
Medemciemā (veikals šosejas malā Rīga - Jelgava). Šmigu te var iegādāties līdz 10, taču ar veikala saimniekiem, kuri dzīvo tajā pašā mājā, visu var sarunāt....
0
«vēlviens ūķis, aptuveni…» — un seko meridiāns un paralēle līdz loka sekundes simdaļām…
+1
Nu kā mācēju tā klikāju :D Kaut kur tajā placdarmā iraid. Turpat blakus ir kiosks ar 400cm2 lūciņu, pa kuru redzams kases aparāta aizmugure, darba laiks (šķiet 10:00-18:00) un izkarinātas pāris cenu zīmes un mērvienība par gramu. :D
0
^^ "Hedo"?
0
400cm2 - 5x80cm šaujamlūka, ja? :D
+1
Hz kā sauc. Kādu dienu noprecizēs. Tur vairākas bodes. Vairāk gan kā šņaucamlūka 20x20cm :P
0
Jā, tas ūķis saucas Heido vai Hedo kaut kas tāds.
+1
Briesmas pie apvāršņa: nra.lv/ekonomika/88696-pie...
-1
Jobliše gandonen, pidarasen o jajebundestāg, ahujevaitung!
+2
Gan jau izdomās variantus, kā apiet.
0
kā to saprast, ka ''alkoholu pēc 22 varēs realizēt tirdzniecības vietās, kurās to realizē tikai lejamā veidā. Proti, tikai bāros, restorānos, klubos un kafejnīcās'' ? Pirmā dzirdēšana. Tajās gandrīz vienmēr arī pudelēs pārdod, piem. Depo.

Un par norobežoto zonu ar izplūdis apraksts ... žogs apkārt jāliek ? Un kā ar bodītēm, kur tirdzniecība aizņem vienas palielas istabas platību ?
0
Atsevišķā telpā - vai tik tava Prizmā jau tā nav? A sīkbodītēm tad ir jāizvēlas, tirgot batonus vai šmigu.

Savukārt lejamā veidā mēdz pārdot arī dažā labā nočņikā - vismaz "Lapā" (Āgenskalnā, ja nu tiešām kāds nav dzirdējis) pēdējoreiz kad pirkāmies - tas gan bij gadus piecus atpakaļ - polšu pārlēja plastmasas glāzē ar vāku.
+2
Principā sanāk, ka vienkārši būs jāiet ar savu taru, kurā pārliet.
+1
Alus ari ira sula, kuņģis ari ira tara!
+1
Jā, teļa kuņģis varētu būt parocīgāks par plastmasas glāzi ar vāķeli.
0
Prizmā tik aliņus un sisidras pārdod blakus kvasiem un sulām. Ja būs jānošķir vadoties no 5%, tad jau papildus čakars un 3/4 LV alu aiziet nost.
0
^^ Tur jau jāiet uz nočņiku pašam un jāņem treji draugi līdz, katram pa teļa kuņģim rokā: aceknis, spureklis, grāmatnieks un glumenieks. Vislielākais ragulopa kuņģa nodalījums ir spureklis, tā tilpums – 80 līdz 200 litri.
0
Vairākas dzirdinātavas ir pārtraukušas savu darbību - iz kartes nahrenizēti iestādījumi Avotu ielā ("Cion"), Dzelzavas ielā pie pieturas pretī Mēbeļu namam (vispār bodīte tur ir arī tagad, tikai vairs nav apaļsūtnieks), kā arī Ūnijas ielas (pie krustojuma ar Vaidavas ielu) ūķis, kura aiznaglotie logi sagādāja aplauzienu vēl vakarnakt. Atzīmēts Ilūkstes ielas Aleksandrs.
0
Te blakus uz Kazarmu ielas jau gan laikam joprojām viss notiek.
0
Matīsenes bode ''Alkohols Nr.1'' ir baigi labā - kādi 8 lejamie ali (Užavas pa latu, Biķeris pa 95s). Ledusskapī visvisādi brālīši dažādos tilpumos (0.5L pa Ls0.50-0.70).
0
Ropažu ielas O un Ko ar vairs nav.
0
Var izņemt no kartes grīvas/vaidelotes stūra nočņiku. jau mēnesi nedarbojas vairs.
+1
toč dahuja tautas uz Lielbritāniju aizmaukusi ...
+1
Tas nočņiks Ūnijas/Vaidavas stūrī strādā tikai kad šiem sagribās, un tu nekad nevari zināt kad, tāpēc jāiet uz uz Dzelzavas ielu pa taisno.
0
^ vai ta viš strādā? es jau viņu no kartes esmu kādu laiku kā nahrenizējis.
0
labi, jaunuļi vēl plosās, bet jums vecie buki, cik tad ilgi vēl būs aktuāli un svarīgi šie nakts gādūži? :)) Intar, Bleid, pārējie, a?
0
Apziņas mieram vienmēr labi apzināties, ka šāda karte i pa ķērienam...
0
Intars, šodien, plkst. 06:58[#301] [Profils] [–] [+] -1

^ vai ta viš strādā? es jau viņu no kartes esmu kādu laiku kā nahrenizējis.

______________________

^ Labāk jau ņemt ārā, jo citādāk nekad nezin kad šie izdomā atvērties, es dzīvoju uz VEF pusi no turienes, dažreiz sanāk iegreizties tādos iestādījumos un šis toč nav uzticams, bet pirms pāris nedēļām gāju garām un tur atkal bija tusovka, logus vaļā never, bet nepārprotami iestatījums darbojies ir.
0
eu, Bok, ko tu man te bočkas kaķī - es nočņiku pirmo reiz mūžā pirms gadiem 4-5, kopā ar Intaru apmeklēju (nopirkām tomātus) un kopš tās reizes max 10x esmu bijis šajos iestādījumos pēc 22:00
0
Bok, nekādi nemāku prognozēt, cik ilgi vēl nočņiki būs man aktuāli. Ja vien nenāksies atmest dzeršanu pavisam, tad jau šad un tad var gadīties. Pagaidām dažas reizes gadā sanāk tādos iegriezties, kad kāds āfterpārtijs sanāk.
0
Man gan šad tad patīk pēc MP - tieši pēc pusnakts aizdoties līdz nočņikam, kas atrodas uz Robežu un Vienības gatves stūra.
+1
Boks vispār pēdējā laikā pasācis burt tādu ainiņu, ka pēc 30 dzīvē izklaidēm vispār vairs nav vietas.
+2
pēc 30 gadiem dzīve tikai tā pa īstam sākās.
0
^^^ tur reizēm ir laba alus izvēle
0
Tad iespējams, ka tajās reizēs, kad esmu tur bijis - tā izvēle nav bijusi diez ko liela.
+2
pēc 30 dzīve sākas un then you die!
+2
Septītās dienas ēverģēlisti — draudze, kuras biedri sastopas pakoklēt piektdienas vakarā un turpina līdz svētdienai ar visām no tā izrietošajām sekām.
0
Šitais ūķis ir pievēries: /forum/122215-no%C4%8D%C5%86iks-steidzami!#comment233782

Bet toties Slokas 205 ir viens vaļā. Vienā pusē 00-24, otrā kafejnīca, dzīvā mūzika.
0
Kosta ir n-tās reizes šādu nočņiku žļancka, bet, ja tā padomā... Nesenais skandāls Jelgavā. 10 gab nolika ķelli tā rezultātā, ka metanols bija klāt polšam. Un ne jau pēdējie bomži to pirkuši.
www.tvnet.lv/zinas/kriminalzinas...
Pasargāts nav neviens- arī Lidiņā var noraut kārtīgu dizentēriju..
0
Nu bet tas tak točkā pirkts...
0
nu zin, nočņiku manta ar baltiem diegiem šūta.
+2
^ arprats, kur kaut, ko tadu var izdomat
0
Kapleti, pārdod man savu Commodore vai Atari, uz kā tu tur raksti, vai kas tas tev tur kompīti no ēras pirms IBM PC un Apple I! Nu, bez LV rakstuzīmēm.
0
IBIO interneta "encelini" - nem cupinu un saliec pats --------- ,,,,,,,,,,,,,,
+2
Rekur Intara izveidotā karte, tikai nedaudz «kompresētā» formā:

miljons.com/lv/18097/
0
Čiekurkalna 2. līnijā ~nr 51 vai kas tāds manīju 00-24 kasko vai assko vai kaut kas uz to pusi.
0
baigi sen nav apdeitota tā karte...
0
Nutad... Jebšu jātaisa kontrolekspedīcija >:)
+1
Vaidavas iela/Ūnijas krustojumā nočņiks ir pasācis strādāt regulāri
+1
Kad dzimtās Brasas nočņiki aizklapēti...

Skolas divdesmit pieci - dažreiz ar uzcenojumu, dažreiz nē; dažreiz noņem korķi, dažreiz nē - atkarīgs no tā, kura no tām abām čigānietēm aiz letes stāv.

Senču viens - pagrabs pretī auto mazgātuvei. Uzcenojums.

* * *

Nav nočņiks bet... - Nīcgales divdesmit pieci "Varde". Te var ieg'dāties 5 L Brāli par demokrātiskām cenām, ja nu kādam uz festu vajag.
+2
2011.gada raksts un par dažiem rajoniem vēl vecāka infa, bet nočņiku apmeklētājiem varētu noderēt ;)

Es gan pa Torņukalnu vakarā slājot daudz biežāk atskatos. Ziepis šķiet ļoti mierīgs (arī paneļnieku gals).

spoki.tvnet.lv/tribine/Kriminala-R...

No komentāriem:

''Aizmirsi piebilst, ka maskačka ir olimpisko spēļu ciematiņš un frāze "ei, pacan" nozīmē - starts, nezināma attāluma sprintam!''

''Ar maskačku tik viena atmiņa- skrēja pakaļ galīgi salietojies vīrietis un beigu beigās piedāvāja atdot savu žurku :D''
0
Šitai kartei: /forum/122215-no%C4%8D%C5%86iks-steidzami!#comment203515

208000 views :)

Nav populārāks par prāta vētru?
0
Sen nav atjaunināta. Gan jau sava puse jau ciet, un čupa jaunu vaļā.
0
Leģendārais Kazarmu X Lejas aizklapēts jau kādu laiku
+4
^^ jāsarīko veloapsekošana :D
0
Pie viena varētu notestēt CP patruļu modrību arī.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Viskas