Pārdodu proci bass ģitārai
0
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+3
foršs krāsu salikums, man dikti patīk pelēks ar oranžo kā kopā skan >:)
0
negribi nopirkt? Tev atdošu lētāk :) zinot to, ka Tev basiņš ir, varētu tīri jaukāku skaņu dabūt ārā!
0
varbūt Motoram vajag?
+1
es viņam aizsūtīšu uz meilu
+2
vienīgi, nez, kā būs ar Motoru, jo sludinājumā teikts: "Zvaniet vai rakstiet uz meilu, uz sms neatbildu", ja nu ahujenna gribās nosūtīt esemesku ? >:)
+2
:D tomēr atradi, kur piesiet bumbas? :D
Ak Tū mazais rakaris!
Ak Tū mazais rakaris!
+9
hei, hei, Rēzeknē ir Metālistu iela m/
0
Pie reizes - kāds negrib vai nezin kādu kurš gribētu mainīt savu basu pret elaktrisko giču Yamaha RGX 121-Z?
0
^
iemet reklāmu ss.lv :) varbūt kāds ar uzpeld - gribošs samainīt
iemet reklāmu ss.lv :) varbūt kāds ar uzpeld - gribošs samainīt
0
Motors apšaubīja zoom skaņas kvalitāti...
0
hah es ar apssaubiju lidz pagarssoju...
principaa ja motors "tomēr" ir ienteresēts var saskrieties ar šamējo un iedot uz kādu laiku patestēt šo štelli...
vispār kāda starpība - zoom vai (hugo) Boss, Digitech un citi mēsli.. tāpat visiem shēmas ražo China! same shit...
principaa ja motors "tomēr" ir ienteresēts var saskrieties ar šamējo un iedot uz kādu laiku patestēt šo štelli...
vispār kāda starpība - zoom vai (hugo) Boss, Digitech un citi mēsli.. tāpat visiem shēmas ražo China! same shit...
0
nu, es viņam nojautāšu. Nianses jau ir katram lodējumam, kaut vai maziņa čipiņa krāsa >:)
+1
^
ujj šajā es neiedziļināšos, citādi kā parasti beigās visas domas nonāk līdz kosmosam :)
ujj šajā es neiedziļināšos, citādi kā parasti beigās visas domas nonāk līdz kosmosam :)
+1
bet zvaigznes Tevi sauc >:)
+1
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai
reģistrējies!