pardodu el. gitaru
0
paardodu ESP LTD MH-100QMNT + cehols normals + vadi
taadu ka shinii lapaa
www.gbase.com/gear/esp-ltd-mh-100...

marshal mh15cdr 15wkombi

metal zone mt-2 pedali

viss pirkts "treknajos" gados kad naudas bija daudz ... tagad maz :(

gitarai jamaina stiigas un jaregulee grifs jo no stavesanas viss ir izregulejies

veelams visu uzreiz ...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
cik par pedāli atsevišķi prasi?
-11
nav floyd rose, nav variantu...
0
eeeeebaaal kkadam tur stagam vai apolo ari ir tipa "floyd rose"
bet taada kaka ....

vismaz ar shito nav taads jebatorijs ar reguleshanu
0
pedali varetu pa kaadi 30 ls liidzi adapteris lai nav jamokaas ar baterejam kuras tik speej mainiit XD
0
un par kadiem cipariem mees te gribam runiereet?
+5
nu gicu +cehols + vadi + tuners krog digitalais negribetu mazaak kaa 150 atdod ... pirku pa gandriz 2x vairaak ...
kombis nez 35 , 30 kkas taa, pedalis 30 ar visu adapteri ...

aa vel varu piemest (ja protams atradisu kur iebazu) grupas Tyr gitarista mediatoru ar kuru vins man pa pieri iemeta XD
0
kamon .. atdoshu vissu pa 185 ls .... baig naudu vajg
0
^
mūsdienās kaut ko pārdot_ tā ir normāla problēma
+3
Nevis problēma, bet pārdot jāmāk :>
0
^
protams,protams- otrs punkts, ko var pieminēt - jāmāk arī pirkt!
Bet pats patīkamākais ir mācēt kaulēties, tas ir uber alles vienkārši!

0
Vispār par kaulēšanos runājot - varētu sanāk interesanta tēma...

Kam un ko pērkot ir izdevies vislabāk nosist cenu? :)

vai tas varētu būt dzīvoklis vai auto vai gulta da jeb kas!
Tādā ziņa ss.lv man patikt ļoti - piemēram, ieraugi mantu, ko vēlies piezvani čalim - pasaki došu Tev tik un tik un viss - pirimie vārdi nē, nē nepārdošu tik lēti_ ok ta neko attā.. paiet 10 minūtes paši zvana - ok atdošu par tik cik teici - muahahaha!
+5
Nu nez, viss ir ļoti vienkārši:

*) ir cilvēks, kam vajag tik no preces vaļā un ir pircējs, kam vajag to preci. Atkarībā no abu vēlmes tik vaļā vai iegūt un spējām komunicēt veidojas arī cena. Teiksim, es jau te dažas lietas dāļāju pa velti, ka tik tiktu vaļā, savukārt nagļakus, kas grib nopirkt 35Ls vērtu preci pa 12Ls, kad jau izliktā cena ir 20Ls un man nekur nav jāsteidzas, es vnk sūtu nāh.

*) biznesmeņi, kas primāri grib kaut-ko notirgot ar peļņu. Ar tādiem nekāda dižā kaulēšanās nesanāk, jo viņiem parasti nekur nav jāsteidzas.

*) esmu dabūjis vienu serveri eBajā pa velti, gudri darot, daudzus pa smiekla naudu. Ebajā jau ar ir veikla fīčā "Make offer". Ja zini, cik lieta maksā, var dabūt ļoti labu cenu, protams, ir arī dauņi un tiepšas, kas tirgo savus mēslus pa 100Eur gabalā nez cik mēnešus. Pa 30 ņemu visus 4, pa 100 iģi-ej-nā. Es taču zinu, cik tā lieta maksā. Tā nu viš tur karājas jau cik mēnešus :D

*) OFFTOPIKK. Žēl, bet vajadzētu sevi nobanot :D
0
^
Nezinu kā citiem, bet bieži vien E-bay iepirkšanās vai bidošanas prieku nosit tieši nevis iekārotās preces cena, bet shipinga izdevumi. Ok tur maz sanāk maksāt par mazām precēm, bet, ja iegādājies, ko lielāku vai elektroniku virs 100Ls tad ir čau! Kaut kad gadu atpakaļ e-bay nopirku PSP - tjip 80 Ls sanāca PSP shipings 15Ls - pēc tam atnāk no LV pasta cedele un tur rakstīts, ka vēl nodoklis par elektropreci jānomaksā vēl 15Ls -muitas nodoklis elektronikai (tā viņš laikam saucās)! Kopš tās reizes ebay-runāju ar preces pārdevēju, lai norāda mazu preces vērtību, lai tas nodoklis fakinais nav jāmaksā!
+1
Zemēs, kas tā tālāk uz dienvidiem no Latvijas un cilvēciņi tādi melnīgsnējāki, nemaz nevar nekaulēties. Cik dzirdēts, dažs labs kaukāzietis ar tādu muļķi nemaz nerunā, kas negrib kaulēties :D Nezinu, kā ar tādiem, bet tāds turks jau gan ir tikai priecīgs, ka var kādu appist.

Latvijā īpaši ar kaulēšanos neesmu nodarbojies (nav jau gan arī sevišķi daudz sanācis tā "no rokas" iepirkties), bet kad paviesojos D-amerikā, tur puse no sākotnējās cenas ir vispār pats maksimums, ko var maksāt. Viens no mūsējiem vispār iekrita azartā - džeks jau gāja un kaulējās sporta pēc, kaut arī viņam to mantu nemaz nevajag, sapirkās šitā veselu kaudzi ar džemperiem un citiem vilnas/tekstila izstrādājumiem, un pēc tam štukoja, kam ko lai atdāvina.
-2
Avot prikols, ka treknajos gados visam cenas bija forši uzblieztas un tagad pārdodot vispār cena ir jālaiž nost, avot, bet gičā ta forša, tieši tāda man vienreiz bija, kuru treknajos laikos pardevu, jo ..... biju idiots, bet cenu dabūju labu par to.
0
Ninja69 , patups tev tas pārdevējs trāpījās. Es pasūtīju no jeņķa Ipod classic. Piķoja laikam 165$ + shippings bija 5-9$ (īsti neatceros). Atnāca smuka paciņa ar ipodu un nekādi nodokļi no manis netika ņemti. Neesmu nekad neko caur ebay pārdevis , bet vai tad ieķeksējot "Dāvana" nebija uzreiz kapitāli lētāk ?! Diezgan daudz ir pirkts no ebay , bet ne reizi nekādi nodokļi nav prasīti no manis.
+1
aha, jo tagad, nu kaut kad pacela to latiņu, ka nodokļus prasa no 105 latiem, tas ir ieskaitot šippingu, tātad ja iet virs 200$ tad tev visticamāk nodokļus uzliks.
0
Interesanti gan , es pasūtīju Basģitāru no Vācijas. Tās vērtība bija krietni virs 200$ , bet arī nebija nekādu nodokļu ! :)
+2
Tos nodokļus (muita,pvn,vēlkastikturne... jamie liek no ārpus EU ekonomikas zonas vietām, piemēram, ASV. Man ir bijis tā - sūtījis dafiga visuko, a nodokļus samaksāju 2x. Vienreiz pirms miljons gadiem (laikam kādiem pieciem), otro nupat pirms kādas nedēļas. Pirmoreiz summa kaut-kādi smirdīgi nezinu cik. Bet nu baisi maz. Pēdējo reizi, liekas, $150. Ir bijuši arī dārgāki sūtījumi.

Kā izveirīties:
*) mark as gift (jeņķi gan bieži dīdās par tādu opciju)
*) USPS Express - pieved pie durīm, nez kā viņi tur ar muitu tiek galā.

Katrā ziņā, man šķiet, ka jamie tur kaut-kādā selekcijas kārtā izvēlas, kuras pakas aplikt. Nu lielās pakas, gan jau ka visas apkrāmē.
+3
mSPW, psc, es no Varakļāniem ar bez muitas kapāju :D
0
Bļe , to es nezināju, par EU zonu. :D
0
BigUgga nezinu vai tev ir taisnība par eksprespastu. Cik lasīju forumos, tad iesaka no tiem izvairīties. Ja sūta parasto paku caur pastu, tad ir lielākas izredzes, ka būs bez nodokļiem ( protams, ja sūtījums ir atzīmēts kā GIFT).
Cik ir dzirdēts, tad oficiāli par visām precēm , kas ir virs 60 dolāriem un nav kā dāvana, jāpiķo nodoklis.

Pats pirms ne visai ilga laika pasūtīju pleijeri pa 220dolāriem. Pārdevējs ieķeksēja kā GIFT un uzrādīja vērtību 55 dolāri, viss čikiniekā. :) Pastāv arī riska faktori - muitā sapratīs, ka prece maksā dārgāk, tad ir dimbā pārdevējam, vai arī , ja pa ceļam kaut kas notiek ar sūtījumu, tad arī sūdīgi ( jo papīros būs uzrādīts preces vērtība - 60 dolāri)

Vispār 2 gadu pieredzē ar ebay tik pēdēja sūtījumā sanāca ķibele. Ar visiem pārējiem viss oki doki. Tā ka tai lietai var uzticēties. Galvenais skatīties pārdevēja reitingu un palasīt atsauksmes.
0
Nez ko raksta forumos, bet, ja var (un atmaksājas), tad ņemu USPS Express - ne reizi nav bijušas problēmas.
0
^
Klau Bigij a vai tad tad USPS Express neprasa samērā daudz naudiņas par tādu luksus piegādi līdz durvīm?
0
Par to GIFT štelli biju palaidis garām, būs jāizmēģina!

Starp citu jā man toč patups pagadījās tas pārdevējs ebay no kā pirku PSP, ka nācās visus nodokļus piķot! PSP sūtīju no anglijas...kopš tās reizes ebay.co.uk īsti neticu! Ebay.com daudz labākas cenas manām acīm un bieži vien var atrast free shiping variantus uz visādām precēm! No ebay.com pasūtīju savlaik Ipod, un par to gan nesamaksāju ne santīma nodokļos! Vēl nēsmu mēģinājis neko pasūtīt no ebay.de - nez kā tur ir ar nodokļiem!
0
Sistēma vienkārša - no USA sūtam retās, mazās paciņas (btw, Express ~35$), no vācijas lielās pakas.

Kad ta Tu atrāvi nodokļus no Anglijas? Pirms 7 gadiem? :D Varbūt pirki ebay.co.uk, bet sūtīja no ķīnas.
0
Ja jau viss iet pa 185 tad davai pa giču došu 130 !
0
Es no vācu Thomann sūtīju, man ņifiga nekādus nodokļus neprasīju. Eiropas ietvaros, domājams, tādas padjobkas nav, ja vien nepērc lampas abažūru no visiem zināmas tautības pārstāvju ādas, vai kādu citu luxuz preci
+1
ES, mums te ir bezmuitas zona savstarpēji.
0
A viņš vispār velpārdod to giču? Pfft, toč nemāk neko pārdot! Es te izsaku piedāvājumu šis ignorē!
+1
Gan jau atsācis atkal WoW. :D
0
Nu tāds vispār! A pats jau vainīgs, ta vēl saka, ka nevar pārdot.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas