Kur nolādēt mūziku
-18
Lūdzu, padalieties ar saitiem, no kuriem velkat mūziku. Man ir mūžīgā problēma ar torrenta ātrumu un no metal area arī visu novilkt nevar. :/
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+21
Nolādēt? Griezies pie Pujāta - šams noteikti vella muzīku nolādēs! :D
+1
Ko ta nevar novilkt no metalarea ? Reizēm linki gan visi nosprāguši, bet ja caur blogspot nevar sakasīt, tad pz licējam var nosūtīt ar lūgumu ... Es tik pāris albumus neesmu varējis tur atrast.
0
A ja bez nolādēšanas, tad es personīgi bieži šo izmantoju:
www.filestube.com
www.filestube.com
+2
Es visbiežāk izmantoju šo: www.google.lv
+1
Paldies.
+2
Heh, Intars tādu retu resursu izmanto. :D
0
Eu, a huļi es navaru www.google.com izmantot. Nedod sukas ;(
0
Izmanto gogle.lv vai ebay.com
p.s. Davai slēdz šo tēmu.
p.s. Davai slēdz šo tēmu.
+1
rutracker.ru
kvalitāte, kvantitāte un ātrums.
kvalitāte, kvantitāte un ātrums.
0
Metālā tur nav dižas kvantitātes.
+3
Un vispār, kā ar tik pupainu profila bildi var noraut tik daudz mīnusus?
0
Visu, ko esmu tur meklējis, esmu atradis. Protams, var teikt, ka nemeklēju neko diži nepopulāru vai vienkārši reti, bet nezkapēc man liekas, ka tēmas autore gluži neklejos pa interneta plašumiem meklējot 5 eksemplāros izdotus albūmus.
0
Diarētiķis - tieši tāpēc arī tik daudz mīnusu, jo nerāda to, kas te strādā kā avanss jaukai attieksmei, sapratnei un tā .. :D
0
Bļā, saspaidīju vieglā uzbudinājumpālī pogas par ātru - ja nu kas, tad aizņemties (AIZŅEMTIES!) mūziku var arī www.0daymusic.org vietnē. Tiesa - tikai pavisam svaigākās lietiņas, nevis kaut ko vecu kā <ievieto vārdu šeitanamās>. :)
+2
Soulseek atrodams praktiski jebkas.
0
CD bļe ir jāpērk, savādak tavai mīļākajai grupai nebūs maizītes - ko ēst, alus - ko dzer, un zālītes - ko pipēt. Skaisti pupi nav attaisnojumus vai mīkstinošs līdzeklis noziegumam (kā prakse rāda, visu var sarunāt)
Manis iecienītakie metal.iplay.ro un reizēm tfile.ru
Manis iecienītakie metal.iplay.ro un reizēm tfile.ru
0
www.mediaboom.org
www.nnm.ru
www.nnm.ru
+1
Kode,
"CD bļe ir jāpērk, savādak tavai mīļākajai grupai nebūs maizītes"
"Manis iecienītakie metal.iplay.ro un reizēm tfile.ru"
aij, aij :D
"CD bļe ir jāpērk, savādak tavai mīļākajai grupai nebūs maizītes"
"Manis iecienītakie metal.iplay.ro un reizēm tfile.ru"
aij, aij :D
+1
Lai zinātu, ko pirkt un ko ne, vajag taču vispirms izmēģināt.
0
Bet diemžēl 99,9% ļautiņu tālāk par izmēģināšanu netiek. To disku tā arī aizmirstas iepirkt...
0
es arī vairs nepērku diskus.
Man šo pilni plaukti no pirms-mp3 ēras. Kur lai tagad lieku?
Pērku mp3 :) vietējiem produktiem - priekšroka :)
Man šo pilni plaukti no pirms-mp3 ēras. Kur lai tagad lieku?
Pērku mp3 :) vietējiem produktiem - priekšroka :)
+1
Fake profils... Kā var nezināt kur mūziku nolādēt? :D
-2
ne jau Fake profils,bet tas jau ir stulbums
0
Soulseek praktiski visu var atrast.
0
^^ Nu jā, fake nevarētu būt. Pupi fake neizskatās :D
0
atrodiet man Soulseek vai emule vai kur citur - šitādus:
Fatima Hill - Snow Tower
Ebony Eyes - Hard Rock Renaissance
Rachel Mother Goose : Fortune Missionary
Fatima Hill - Snow Tower
Ebony Eyes - Hard Rock Renaissance
Rachel Mother Goose : Fortune Missionary
-1
^ www.torrent-finder.com
0
Kotusaki ? Nu un pamēģini tos Japošku brīnumus tur atrast ... šķībači žmiedzas - nedalās ar pārējo pasauli.
Pats ar www.torrentfly.org izlīdzos, ja ko eztv neatrodu, bet man jau seriāli tik krata un reta filma. torrent-finder izskatās krutāks
Pats ar www.torrentfly.org izlīdzos, ja ko eztv neatrodu, bet man jau seriāli tik krata un reta filma. torrent-finder izskatās krutāks
0
Aņihuja, torrenfly tomēr ir Real-Time Filter, kas atvieglo dzīvi pie ikdienišķiem nosaukumiem.
0
To WrongTale:
Rachel Mother Goose : Fortune Missionary var dabūt te www.melodycenta.com/Rachel_Mother_Goose...
Man tik neļāva vairāk par 3 dziesmām novilkt - dienas limits. Vari vilkt pēdējās trīs, pirmās 3 varu Tev nosūtīt. Bitreits gan ne pārāk.
Fatima Hill - Snow Tower reku nocenots CD solitudestore.com/product/fatima-hill...
Rachel Mother Goose : Fortune Missionary var dabūt te www.melodycenta.com/Rachel_Mother_Goose...
Man tik neļāva vairāk par 3 dziesmām novilkt - dienas limits. Vari vilkt pēdējās trīs, pirmās 3 varu Tev nosūtīt. Bitreits gan ne pārāk.
Fatima Hill - Snow Tower reku nocenots CD solitudestore.com/product/fatima-hill...
0
Paldies par Rachel Mother Goose. Rīt sagrābšu pārējos trīs failus.
Paldies, vietas, kur pirkt CD, es zinu :) Bet pirms pirkšanas gribu zināt, vai ir vērts...
Es te vairāk gribēju pārliecināties, vai šitie teikumi "Soulsīkā ir viss!! pilnīgi viss!!" ir ar segumu.
Paldies, vietas, kur pirkt CD, es zinu :) Bet pirms pirkšanas gribu zināt, vai ir vērts...
Es te vairāk gribēju pārliecināties, vai šitie teikumi "Soulsīkā ir viss!! pilnīgi viss!!" ir ar segumu.
0
Negribu ticēt, ka soulseek ir viss, ja jau metal-area pat viss nav ielikts, kas man šķiet labākais metālmūzikas avots. Vēl jau arī spēlē lomu kāda kvalitāte.
0
Schnizzel
, aizvakar, plkst. 13:10
Nevis fake profils, bet fake pupi profilā!!!
, aizvakar, plkst. 13:10
Nevis fake profils, bet fake pupi profilā!!!
0
ņindza - pupi neizskatās fake
0
A es šito viņas bildi netīšām dr.lv caut draugu draugiem netīšām uzspiežot atradu, nez, ja pupi ir feikie, tad cilvekam ir daudz liekas naudas un maz saprāta.
+2
Es tomēr vēl ticu labajam cilvēkos - domāju ka īsti un smuki. Cits jautājums vai bilde īstā ....
0
vai gadījumā nav tēmas par pupiem?
0
Visas ir vairāk vai mazāk pupu tēmas. Vajadzētu vēl par dibeniem (sieviešu) arī uzcept. :)
0
Nubļe no tāda rakursa bildējot jau pat manus pupus var lielus pataisīt
+1
Nu davai. Moš meitenēm patiks ... varbūt kāds puisis ar aizmeilos ;)
+1
Es pat zinu, kurš "puisis" ...
+1
Nereģistrēti lietotēji profila infu neredz ....
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai
reģistrējies!