bezvads gičai?
+1
Kāds ģitārspēlmanis ir uz savas ādas, pirkstiem un ausīm izmēģinājis bezvadu sistēmu gičai? Pāris reizes končos esmu redzējis, kā bezvadisti plosās apkārt, izskatās ģana ērti - nav jāstreso, ka nogāzīsi skaņu aparatūru vai izplēsīsi ligzdu ar visām iekšām. Skaņa itkā ir tīri ok. Ceņņiks laikam nav diezko mazais, bet varbūt ir tā vērts, a?
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Te var bišku palasīt pieredzējušu vīru komentus:

www.gitaristiem.lv/viewtopic.php?f=3&t...
0
Ērti droši vien ka ir, bet ir dzirdēts, ka "pieredzējuši vīri" rauc pieres par skaņas kvalitāti. Piemēram Zeks Vailds končos močī ar smuku telefona vadu no pakaļas.
0
Zekijam tas telefona vads gan jau ir kā stila elements
+3
Tak studijā tāpat visi rakstās ar parastajiem vadiem, tāpēc tā minimālā skaņas kvalitātes atšķirība, ja tāda vispār ir kvalitatīva wireless seta lietotājam, dzīvajos koncertos, domājams, paliek nepamanīta gan auditorijai, gan pašam "pieredzējušajam vīram", kurš rauc pieri. Nu nav pat viskrutāk apskaņotajā koncī tik superduperīga skaņa, lai es, ienākot telpā un nepaskatoties uz skatuvi, varētu pateikt - vēēē, izklausās, ka tas džeks ar wireless'u močī... aizej un nopērc vadu, nemuzikālais smerdeli!

Lūk, tas gan varētu būt kā stila elements - raukt pieri par visu jauno un tēlot ellīgi oldskūlo vecmeistaru pat tad, ja tā jaunā štelle strādā labāk. Nē, nu, es jau arī mājās šad tad vecās audiokasetes paklausos un ir forši, bet tāpēc jau es nesaku, ka CD sūkā dirsu un Blu-Ray vispār var iet dirst!
0
Šeit var palasīt:
guitars.ru/01/info.php?z812...
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
regar (18 gadi)
TurboHobo (jauniņais)
Mustana (jauniņais)
Viskas