Tikšanās ar NOKTURNAL MORTUM.
+8
Otrdien, 26. oktobrī no pl. 19.00 būs reta iespēja satikt pagan/black metal leģendas – Ukrainas grupu NOKTURNAL MORTUM Vecrīgas bārā „Transilvania Horror Rock Cafe”, Krāmu ielā 4.
Uz vietas varēs iegādāties grupas oficiālo produkciju - CD un t-kreklus; dabūt autogrāfus, kā arī vienkārši papļāpāt ar grupas dalībniekiem.
Labu garastāvokli garantēs Piebalgas un Brenguļu alus un heavy metal klasiskie grāvēji. Ieeja kā vienmēr - brīva, bārs darbojas līdz pēdējam apmeklētājam.
Uz vietas varēs iegādāties grupas oficiālo produkciju - CD un t-kreklus; dabūt autogrāfus, kā arī vienkārši papļāpāt ar grupas dalībniekiem.
Labu garastāvokli garantēs Piebalgas un Brenguļu alus un heavy metal klasiskie grāvēji. Ieeja kā vienmēr - brīva, bārs darbojas līdz pēdējam apmeklētājam.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Pie bāra ieejas jānoliek sarkanais paklājiņš, un goda sardze (ar sķēpiem, protams) tad viss būs godam!
:-)
:-)
0
Āāā nav piķa. No voice of steel diska ar parakstiem neatteiktos...
+10
A kur skatās Zurofisti un antifa? Publiskā vietā notiek nacistu sanāksme!!!
0
kas ir zurofisti? :)
0
Labrīt.
+3
+1
No 2:08 sevišķi laba vieta
+3
vēl gadi pieci un tam jūdam vairs nebūs, ko vajāt...bet gan jau izdomās holokausta noziegumu pārmantojamības sindromu un vēl zin kādu fufeli, lai attaisnotu savu eksistenci.
+1
Pretīgais žīda purns - protams, kā ta vispār drīkst izredzēto tautu aizskart?! :D
+7
Zelta frāce: "Komunisti neveica genocīdu un nav pielīdzināmu nacistiem, jo starp viņiem bija daudz ēbreju ....''
+1
Es jau tieši par to - žīdi svētāki par svētajiem.
+5
Werwolfam visu laiku tiek likti mīnusi. Vai tik te kāda "svētā govs" nav iefiltrējusies trūmetālā ar...
+1
Man arī par to sāk mocīt aizdomas. :))
0
Statistiku augšā!
+2
es zinu, ka ar kādu kaut ko karot te ir pilnīgi bezjēdzīgi, tikai gribēju piebilst, ka ļoti lielai daļai žīdu viedoklis ļoti ļoti atšķiras no mr. Zurofa viedokļa, kas tiešām ir pilnīgs āksts.
+2
Lūdzu brīvprātīgie pieteikties šeit esošos cionistus, Mossad un Vīzentāla centra aģentus! :D
P.S.
Mincīt, vai tad es kur apgalvoju, ka visi žīdi ir tādi draņķa nelieša gabali, kā Zurofs?
P.S.
Mincīt, vai tad es kur apgalvoju, ka visi žīdi ir tādi draņķa nelieša gabali, kā Zurofs?
+3
Jāizveido ierobežojums forumā - pirms liek mīnusu, ir jānopelna 100 "+".
+3
"mr. Zurofa viedokļa, kas tiešām ir pilnīgs āksts" - kopš kura laika ļoti veiksmīgs biznesmenis uzskatāms par ākstu? Man šis vīrs tiešām riebjas, bet nevar noliegt, ka viņa organizācija ir samērā labi savas rebes izkārtojuši.
-2
Vai tad āksti nevar bīdīt rebes??
+1
Bīdīt var, vien diez vai kas prātīgs sanāks.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai
reģistrējies!