Edgara Liepiņa konceru video ieraksti
+1
Klau, vai kādam ir Edgara Liepiņa koncertu video ieraksti?
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
-9
nee, bet varu Ozola video piedavat
-6
"Es neiešu uz draudzi" nozīmē - "Es iešu uz elli"!
0
wtf????
+3
Hellhammer kā vienmēr izceļas - kā tik kādā tēmā mazliet novirzās no metāla, tā viņš nespēj valdīties un sāk gvelzt bullšitu.
+1
Es tikai nesaprotu, par ko erikam mīnusi sabliezti? Liepiņš bija viens foršs onkulis, cepuri nost.
0
ta nu gan īsto vietu eriks8124 atradis, kur tādas lietas prasīt:)
+1
Ja jau te tauta par Neinišķi fano ...
+5
Un? Vai trūmetāla apmeklētājs nozīmē 100% metāla cienītāju, kam neeksistē nekas cits?
Kāpēc prasīt tieši te? Varbūt kaut vai tāpēc, ka aktīvākie foruma lietotāji nav 12-15 gadīgi, kam tāds Liepiņš neko neizsaka.
No savas pieredzes droši varu teikt, ka visādiem rautiem Liepiņa gabali ir ļoti derīgi! Jautrība garantēta...
Kāpēc prasīt tieši te? Varbūt kaut vai tāpēc, ka aktīvākie foruma lietotāji nav 12-15 gadīgi, kam tāds Liepiņš neko neizsaka.
No savas pieredzes droši varu teikt, ka visādiem rautiem Liepiņa gabali ir ļoti derīgi! Jautrība garantēta...
+1
Savlaik gan pārkruķīts, tā ka paspēja piegriezties. Tāpat kā Drēģeris, Rozenštrauhs un Čikāgas Piecīši.
0
" Un? Vai trūmetāla apmeklētājs nozīmē 100% metāla cienītāju, kam neeksistē nekas cits?"
visi nē, bet daļa noteikti
visi nē, bet daļa noteikti
0
Atļaušos apgalvot, ka tā daļa noteikti būs mazāka par pusi. Kam bez metāla patiks ambients, kam regejs (ok, par šiem es vēl šaubos), bet kādam varbūt arī Liepiņš.
0
Tas laikam kaut kādās mākslas dienās (ārprāc88) bija, kad šamējais par metalhedu sakrāsojies bija - googlē nav, bet atceros to bildi iekš žurnāla "Liesma" manītu, tā kā tēma atbilst trūmetālam par 98%!
+1
^ Man gan šķiet, ka par panku bija sakrāsojies. :)
0
lol, es klausos gandrīz visu, bet tikai ne regeju vai skā :D
0
lai gan gan jau ka var būt arī labs regejs
0
Ja ir laba zāle, tad arī regejs ir labs :)
Ir tak tēma par nemetāla favorītiem ...
Ir tak tēma par nemetāla favorītiem ...
0
Man tā Ārprāc '88 audiokasete vēl mājās ir kaut kur :) Jestri.
0
GLORIFIKACIJA!!
-1
>:(
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai
reģistrējies!