Preses nama pagrabā izvietotais klubs "Bunkurs" atsāci
0
Links plikais, parastais, bez komentāriem:

www.tvnet.lv/zinas/kriminalzinas...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Raksts neko nepasaka, vai tas ir tas pats Bunkurs vai kaut kāda hujņa tā vietā. Konkretizējam, lūdzu! Vnk, ļoti patika tas klubs, un labprāt tur atkal aizietu, bet nekonkrētība nomāc garu.
+1
"Policijai bija aizdomas, ka tās ir narkotikas, tāpēc tika veikta ekspertīze. Tās rezultāti apliecinājuši, ka narkotikas tās nebija, bet tabletes saturēja mikrodaļiņas kāda ļoti spēcīga medikamenta." - tāds neliels abloms. Bet nopietni runājot , tās "ļoti spēcīgā medikamenta mikrodaļiņas" ir tik daudz produktos jau, ka nu smieklīgi paliek. Domāju, ka Coca colā ne vien to var atrast, ja labi grib.
0
" Izklaides vietā atradās aptuveni 300 cilvēku, kuri bija manāmā reibuma stāvoklī,"

bļadj, es tik tiešām noteikti nebiju nekādā reibuma stāvoklī, turklāt neatceros, ka mani kāds būtu pārbaudījis 'uz reibumu'. es nezinu, kas šito producē - fucking menti vai sukas žurnālisti, bet viņus visus vajadzētu tiesāt.
+1
kaut kad nesen man vēl piesējās, kad gāju ārā no Ziedoņdārza un aizkūpināju tabaku, bija superilgā morāles lasīšana par to, kurās vietās pīpēt nedrīkst. lol, izrādās, ka arī skvēros nedrīkst. tad vēl kaut kad, kad vēl nebija sniega, pie dambja dzēru 0,3 aliņu, ko es reti daru, ments CIVILAJĀ piešuvās un stāstīja, ka man tagad viņam jāmaksā. es viņam teicu, ka esmu pēc darba un esmu tiesīgs ~tukšā vietā iedzert aliņu, prasīju, vai viņš nesaprot, ka visi šitie likumi ir vienkārši krodziņu lobēšana, lai es to pašu alu dzertu par latu dārgāk, uz to viņš kaut ko bezsakarīgu atburkšķēja. mans naids pret policiju aug bezmazvai jo dienas jo vairāk.
0
un es jau aizrakstīju jautājumu par bunkuru, bet man ir smagas aizdomas, ka tas nav īstais bunkurs atpakaļ
0
tas raksts ir tvnet greizās fantāzijas auglis, bunkurs nav vaļā
0
Žurnālisti - pidari.
0
^^^^Interesanti gan tev sanācis ar to kūpināšanu Ziedoņdārzā. Kad bija baltās naktis , es mierīgi ar pīpi zobos Vērmanīti blenzu to filmu un vairāki menti pagāja garām neko nesacīdami. Laigan vēl nesen kāds man centās ieskaidrot, ka arī parkos vairs nedrīkst. Galīgi sapisušies jau.
0
www.likumi.lv/doc.php?id=41774&ve...
tur 11 pants - 11 apakšpunkts : aizliegts ir parkos, skvēros pīpot

Aizliegt ir viens - sodīt cits. Parkos vēl neesmu redzējis, ka kādu aizturētu.
0
es gan esmu daudz dzirdējis, ka aiztur parkos
jau ilgāk par gadu tas ir, man šķiet
0
Ja sāk lobīt to "parks" tad varbūt kaut ko sanāktu izlobīt par to kūpināšanu.
Vispār , daudzās vietās, kuras it kā varētu traktēt kā "parki" ir misenes ar to pipeltrauku augšā , nafigam tad , ja jau aizliegts.
0
Uzlika tās misenes tad, kad vēl varēja. Vai tagad tās visas būtu jānomaina?
0
Nu kā kur. Nu lab , tas nemaz nav tik svarīgi , bet mazliet parakņājoties guglē uzodu šito te - latvia.travel/lv/vermanes-darzs... , kur ir skaidri norādīts, ka Vērmanīti pīpēt ļauts.
0
Atceros, ka manai mātei jau pavasarī/vasaras sākumā piekasījās 2 jaunas pašvaldības skuķenes uz Gogoļa un Dzirnavu stūra (kur tā nodedzinātā ebreju baznīca), ka, redz, vairs uz ielām visur pīpēt nevarot. Tātad tas toreiz nebija joks.
0
"Pieejams smēķētājiem" - nu vai ta nav pieejams? Nav jau teikts, ka smēķētājs tur drīkst pīpot :D

Bet ja nopietni, šitā lapa diez vai ir ar kādu juridisku spēku, tā ka uz to atsaukties nevarēs. Ja pa šo laiku ir pieņemts kāds likums vai MK noteikums, kas aizliedz pīpot, tad tas būs jāievēro, lai kas arī tūrisma lapā nebūtu rakstīts. Pie tam nereti informācija lapās ir labi novecojusi...

0
Vispār tur var arī sākt piepisties par to "smēķēšana", jo smēķē cigaretes , bet pīpi var pīpēt nevis smēķēt , bet tas laikam nebūs pietiekami labs arguments.
0
īstenībā, tā ir baiga diskriminācija, un nesaprotu kāpēc kāda bagāta tabakas kompānija neņemas šito netaisnību izskauzt pasaules līmenī:( smēķētājiem arī ir tiesības sevi indēt, ja viņi to vēlas. tad lūdzu ierīkojiet, piemēram, peldvietā atsevišķu smēķētāju stūrīti:)
+1
ok, es saprastu, ja mani aizturētu, ja es, vērojot izmisumā kliedzošu un acis bološu jauno māmiņu, pieliecies pie viņas rozā bērnu ratiņiem, pūstu dūmus viņas zīdainim dūmus tieši degunā.

bet ņemot vērā, ka es tā nedaru, patiesībā, ja tiešām kaut kad sagribas uzpīpēt, sameklēju vientuļāku soliņu, neredzu baigo problēmu. ja viņi domā, ka cigaretes dūmi, kas izkliedējas gaisā, ir bīstamāki iedzīvotājiem par automašīnu izplūdes gāzu pilno gaisu, ko pilsētā elpojam, tad viņi taču nav garīgi pieskaitāmi. turklāt kaut kā nedomāju, ka tabakas dūmi kaut kādā veidā koncentrējas, kondensējas vai whatevarr tieši konkrētā parka teritorijā.

tādā gadījumā vienkārši būtu vispār apdzīvotās vietās jāaizliedz smēķēt. imho, kārtējais likums, ar kuru palielināt galēji korumpētajai Rīgas pašvaldības policijai kabatasnaudu.
0
tb pūstu viņas zīdainim dūmus tieši degunā
+2
99.9% ļuļķē tos sūdus, kas smird trakāk par jebkuru dzeltenu ikarusu.
Izskaust, iztīrīt!
0
Heh, par pipeļtraukiem vietās, kur aizliegts pīpot - atceros Diseldorfas lidostā bija uz šitādas misenes rakstīts, ka smēķi jānodzēš tur (nu uz attiecīgās figņas), bet zem tā savukārt rakstīts, ka smēķēt nav brīv.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
regar (18 gadi)
ssstnotb (6 gadi)
Viskas