HUUUUUUUUUSkvarn
+1
Husīšiem jaunais džingls ārā.

www.draugiem.lv/music/artist/news/?...

nebiju pat gatavojies tik sliktai skanas kvalitātei. ;D tākā dzīvais ieraksts principā skan.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Džingls? :D
0
2 jau vairs nav singls ;D
0
Maxi singls
+1
noklausoties Hušus man kaut kādas asociācijas nāk ar Gorefest "Erase"...
+1
A kas tad vainas skaņas kavalitātei? o_O
0
tiešām O_O. Man pat šim gabalam skaņa tīri no tehniskā viedokļa patīk labāk nekā Sadistikā.
+2
man liekas, ka diezgan sūdīgi kko var saprast salīdzinoši ar sadistiku. bet nu es vēlreiz tagad klausīšos, lai gan šaubos, ka pa nakti tas bus mainījies
+2
nu jā, konnkrētāk sakot, man šķiet, ka skaņa ir stipri par asu un štrumi drusku pa skaļu sagriezti, vai kā tur tie skanu režisori šito visu sauc. vai aŗī man ir sliktas austiņas. bet tā jau dziesmas labas, kā pienākas Huskvarniem. \m/
0
murgoni, tev ir sliktas austiņas :)
0
Murgoni,paklausies skaidrā,moš labāk skanēs.
0
Kavalitāte tur viss ir ok, tikai dziesmas- nothing special.
0
dzelsgriezej, ej dirst, moš labāk skanēs.
+2
^??? Manu diršanu par mūziku nosaukt?
Es esmu patīkami šokēts.
+4
fail. kāpēc nekad mani neviens nopietni neuztver. :D
+3
vēlies par to parunāt? :D
0
^es uzlikšu mūziciņ fonam :)
-5
akdies, cik pretīga un griezīga skaņa :(
+2
Mož aparāti/draiveri pie vainas? Pie manis skaņa ok.
+1
Man arī liekas, ka skaņas kvalitāte salīdzinot ar Sadistiku nav tā labākā.

0
"Serial lover" skaņai nav ne vainas , bet kā dziesma kaut kā nepaķēra. Neesmu sekojis līdzi pēdējā laikā Hušiem , bet "Go and Die" gan tāds spēcīgs. Nezinu kā citiem , bet man tas jau vairāk atgādināja veco detuhu un nemaz neizklausās pēc Hušiem kā pierasts iz Sadistika.
-2
haha, šis ir uzskatāms piemērs + un - sistēmai : kamēr Murgonim par to pašu, ko saku es, tikai citiem vārdiem ir + 2, manam postam ir - 3. man personīgi ir pilnīgi pajāt cik man mīnusu, vienkārši uzskatāms piemērs visiem šnicelēm utt, kuri uzskata, ka plusi un mīnusi ir kaut kāds kritērijs postu vērtīgumam, nevis atspoguļojums personīgām antipātijām, kuras pret mani šeit, protams, nav mazums :D
+1
neglaimo sev:)
-1
varbut tomēr problēma ir ''citos vārdos''...
0
ak jā, estēti metālisti, whatever.
0
Tā skaņa tāda ''pasausa''. Varbūt noripot normāli nejēdza. HVZ. Dziesma OK, bet ne vairāk.
+1
hz, go and die necepi, bet serial lover gan kartigi cepii. un kas vainas skanai? man viss normal.
-3
Mincīt, tu, vārdā neminamā ļaunais dvīnis, kazi neesi???
0
tā jau neko, tikai baigi daudz vienāda garuma notis, varēja padāžādot. Urbim vietām balss skan it kā tiktu ceptas olas uz pannas, jauka čurkstoņa.
+1
^^kāda vārdā neminamā, tipa, Lorda Voldemorta no Harija Potera? nez, neesmu skatījies, lai spriestu par līdzībām, piedo. gan jau, ka esmu.
a pag, tu gadījumā neesi Donalda Daka ceturtās inkarnācijas ļaunais klons?
0
Nop, bet esmu vīra, kam vēdera vietā šūplādes, reinkarnācija :)
0
Piedod, nepiefiksēju, ka neesi tik vecs, lai saprastu, par kādu reinkarnāciju runāju ...!
0
ok, man gan tas neko nemaina, kaut vai cementa rūpnīca vēdera vietā.
ā, ja vārdā neminamais bija domāts šī foruma slavenākais neonacists un mazo meitenīšu bieds, tad man ar viņu, vadoties pēc forumā lasāmās info, noteikti nesaskan uzskati. ja dvīnis tīri vizuāli, tad neesmu šamam līdzīgs un esmu krietni garāks augumā. tā kā šajā gadījumā diemžēl jāsaka nē :(
0
Mīļie čabulīši, Huskvarn fani,
vēlos piebilst, ka ne jau dziesma ir slikta, kā arī skaņa nav nekvalitatīva. man likās pārāk griezīga ģitāru / bungu skaņa un savu pirmo emociju arī ierakstīju. no visas sirsniņas atvainojos un vairs te nerakstīšu.
-1
Tu tikai izklausies pēc viņa kibernētiski personificētās inkārnācijas,bet padomājot ar galvu,diez vai.
Vārdā neminamais/purnā sitamais nemācēja ne pieturzīmes, ne garumzīmes lietot.

un jā

"mincīts, šodien, plkst. 17:01
akdies, cik pretīga un griezīga skaņa :( "

tas ir metāls ;)
+2
^ tu tipa pretendē uz baigā intelektuāļa statusu? nu tad varbūt izlasi manu augšējo postu, kurā es jau atvainojos, bet tev jau, protams, ka tikai vairāk padirst, ne? iemācies speisbāru lietot, bļe.

paldies par stila norādi, arī metālam var būt patīkama skaņa, tici man. tai dziesmai ir nepatīkama. turklāt tas neaizliedz tev viņai patikt.
+3
pie dirsas.
0
^Piekrītu.
+4
Klūp mincīšam virsū kā tādi buldogi. Šoreiz, manuprāt, galīgi bez iemesla.

Pie tēmas pieturoties, piekrītu mSPW - ja ne tehniski atšķirīgais skanējums, tad "Serial Lover" tik pat labi varēja būt "Sadistikā", stilistiski nelektu ārā. Otrreiz noklausījos tikai muļķīgas pienākuma sajūtas vadīts. Savukārt "Go and Die" jau uzreiz pavilka un mudināja uzgriezt vēl. Vakara gaitā kādas 7 reizes noklausījos :)
0
Nu tā skaņa var patikt vai nepatikt, bet tas ir drīzāk gaumes, ne tik daudz kvalitātes jautājums.

Par dziesmām pašām - Go and Die ir tīri ok, katrā ziņā mazāk ir maķenīt vairāk dinamikas nekā Serial Lover.
+1
''Go and Die'' ir labāks gabals, dzīvajā aizies uz urrā, bet ar nekas tāds superīgs. Bet Hušiem jau tādu reāli labu dziesmu pamaz.
+1
Varētu vareni labs ripulis viņiem sanākt , ja tik turpinātu tādā garā.
+2
nez, man tā šamā urkšķēt mēģināšana iekš "go and die" bik smaidu izraisa. Ta i senākiem klučiem jau tas pats bi. Ka nav kazai piena ta nav :D
+3
Svaigas asinis
pirms 24 min

Tas brīdisi ir klāt un mēs lepni paziņojam, ka trīs jaunas dziesmas ir pabeigtas. “Pārāk tuvu”, “Nost no ceļa” un “Svaigas asinis” ir noklausāmas gan šeit gan grupas profilā iekš draugiem.lv - www.draugiem.lv/huskvarn/
Negribas neko solīt, bet ceram, ka esam ceļā uz pilnu albūmu.
Par koncertiem tuvākā laikā informēsim.

Sakarā ar notikumu, piedāvājam lejuplādei pilnu SADISTIKU: www.huskvarn.lv/files/MP3/huskvarn_... .

Ir vēl dažas izmaiņas, par kurām nedaudz vēlāk informēs

www.huskvarn.lv
+2
Laikam palieku par vecu īgņu, bet visai nīkulīgas tās dziesmas: pirmajai baigais de ja vu piesitiens, otrā kretinē ar savu grūvīgumu. Trešā tāda jestrāka un jautrāka, bet īpaši neuzlabo radīto iespaidu. Urbja monotonie auri vienkārši tracina, tāpat kā ''asi politski aktuālie'' teksti, kuri maļ jau ne reizi vien dzirdētās klišejas.
+7
Pizģec. Atvēru linku, aizgāju prom, atnācu pēc pusstundas un sāku klausīties, nepiefiksējot, kam tieši uzspiests uz Play. Pēc brītiņa sāku pie sevīm domāt: «Dambis dzied kā jau Dambis, teksti arī kā vienmēr Dambiski. Tikai kur šis sācis tik precīzi ģitāru spēlēt? Bungas arī kaut kā ne pēc Mārpla…»
0
klausītāja neprofesionāļa viedoklis-man tā pirmā "nost no ceļa", nepatīk, pārējās ir ok. varu tikai jums abiem piekrist. instrumentu skaņa ar šito sastāvu ir baudāma, pat varu iztēloties sevi koncertā viegli šūpojot galvu līdzi ritmam. bet ar tekstiem ir kaut kas iebraukts auzās. jebkurā gadījumā no pēdējām dziesmām, kas tapušas serial lover joprojām ir labākā.
0
Neskatoties uz kārtējām izmaiņām sastāvā, muzikāli tās asinis galīgi neizklausās svaigas, ja nu vienīgi pati dziesma ar šo nosaukumu mazliet izraujas no parastās formulas, ar vokāla piedūrienu un mazmazdrusciņ veicīgāku tempu. Ja ne labākā, tad kaut vismazāk apnicīgā no piecām jaunajām tā ir.
0
uzliku lai pagrabina fonā bet īpašu atšķirību starp tām dziesmām nejutu. Gana garlaicīgas un neinteresantas un to visu pasvītro augstākminētais monotonais un neizteksmīgais "dziedājums"... brīžiem šķiet ka ir veikts kautkāds mēģinājums izklausīties moderniem, bet iepriekšējo gadu pieredze takš jau parādija ka šamiem ar to modernizāciju tā pagalam sūdīgi... vērtīgāk būtu bijis garās radošās pauzes izmantot lai aitgrieztos pie saknēm nevis klausīties visādu moderno shitu.
krc, booooooring...
0
Ciki nu tur tā modernisma, man jau liekas, ka kaut ko mainīt ir tas, no kā viņi baidās kā no uguns, ja ņem vērā, ka kopš otrā albuma (ieskaitot) visas dziesmas (izņemot to industrijas eksperimentu posmu) ir viena otrai līdzīgas kā ūdens lāses, vienīgais izņēmums ir "Vējš".
0
es nedomāju kādu tur globālu modernismu, tik klausoties šitos pēdējos klučus rodas sajūta ka zināma tendence tomēr iraid.
Var jau būt ka pie tā ka laika gaitā šamo garadarbi palikuši tik neinteresanti vainojamas paniskās bailes no pārmaiņām :D
+1
Zināma taisnība jau ir visiem, bet kur tad šī patiesība? Mūžīgais jautājums - vai vecai, oldskūlīgai grupai ir jāmodernizējas, vai tomēr jāiet šī iemītā taciņa??? Pasaules bandām ir neskaitāmi piemēri. Ir tādas, kas mēģina iet līdzi pasaules tendencēm, un ir tādas, kas neko pa lielam nemaina un spēlē kā spēlējuši. Man jau šķiet, ka šeit pareizo atbilžu nav. Vienmēr būs tādi, kas teiks - gāžat veco, jo jaunie ir mēsls. Un vienmēr būs tādi kas teiks- tas viss jau ir 1000 reizes dzirdēts, un ja nespēlējat pa moderno, tad tas viss ir sūds. Domāju tāpēc ir šī taustīšanās, kas noved pie šādiem, tādiem rezultātiem, ka beigās nav ne šis, ne tas.
0
Viena lieta ir sekot modei, otra ir visas dziesmas pēc vienas receptes cept.
0
Pēdējo reizi Husqvarn (konci) redzēju 1995.g. (5.g. jubilejas pasākums). Kopš tā laika, iespējams, neko neesmu palaidis garām. Uzlieku šad tad "On the Road". Un ir labi ;-)
+1
Nu ja jau visiem garšotu šis pēc vienas receptes pagatavotais, tad jau būtu ļoti labi. Ja nē, tad droši vien jāmaina cepējs:)) Pats jau 5 gadus dzīvoju iekš NORGE un jāsaka, ka šejienes cepēji tīri labi pieprot savu arodu:)
0
Tik pat labi ir simtiem bliču, kas ir atraduši savu skanējumu , savu tā teikt stiliņu , ko piekopj gadiem ejot un neveic nekādas kardinālas izmaiņas. Imho tur jau tā māksla - radīt kaut ko no ķipa tās pašas receptes , bet tajā pašā laikā klausītājam nešķiet, ka - aj nu tas tak tikko skanēja , visas dziesmas līdzīgā manierē un bla bla bla. Ir daudzi piemēri, kur pamats dziesmām ir vienāds, tas ir diezgan loģiski , taču šamie saliek pa odziņai katrā dziesmā, kas vienu no otras ļoti labi atdala un tajā pašā laikā satur augstāk minētajā "receptē".
+1
nuja, tur jau tā sāls - pofig kāds stils, cik moderni vai nemoderni - ka tik dziesmas labas.
+1
www.youtube.com/watch?v=hcaqBhx3DQY...
Uzraku sho Huskvarn konci no taalaa 91....Ir veerts saliidzinaat vinjus toreiz un tagad....skanja gan taada suudiiga un no Urbix vokaala neko daudz saprast nevar. Iepriecinaaja uzraksts gitaaristam uz muguras "Last Fuck Together Bitch":)
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
BigUgga
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas