Glens Bentons
-3
Yoo! kādam te kāmis ir bijis kādreiz vai joprojām ir?
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
-1
nu krče, jautājums ir, vai var pats būri uztaisīt un cik svarīgs ir tas rats? kkur lasīju, ka viņš uzresnēs un nomirs bez viņa, bet šitais esot tāds, kurš vispār neko nedara un iedomājos, ka nav vajadzīgs nemaz...
+2
Ja rokas no dirsas neaug, tad vari pats būri uzmeistarot. :)
-1
jā, bet rats?
0
riteni vajag :)
+5
lab vārds kāmītim. krustu pierē izsvilināji ?
-1
viņš nomirs ar vai bez rata... un vispār kāmji, sukas, ir slinki tākā labāl nosit viņu pirms tas sāk palikt par apmīzušos spalvu kamolu, kas tik ēd un izkārtojas un guļ...
+2
bleid, apsveru domu par elektrisko ganu, ta jau krusts ar būs.
+1
Aha, un pierubī to elektrisko ganu pie parastā 220 V tīkla, dabūsi kāmja cepeti. :D
0
Uzreiz nāk prātā, kā mēs mānījām vienam kāmim aliņu iedzert. Ne vella šis nedzer, pūdzas korķītī piedāvājām, neskatījās virsū. Biķi uzlējām no korķīša uz kažoka šim, uzreiz sākā tīrīties un laizīt nost, labais skats bija, kad šis apreiba, pirms tam joņoja apkārt no būra izlaists, ka noķert nevarēja, tiklīdz pielikās, tā stāvēja uz vietas un nevarēja pakustēt ne stumjams, saimniekam palika žēl un aiznesa atžirdzināt zem ūdens krāna:)
-4
incanti, es piedāvāju, lai nemocās, likvidēt... man -5, te citi floras un faunas līdzjutēji izklātsa raskladu, par kuru varētu arī piešūt nežēlīgi izturēšanos pret dzīvniekiem... viņam +.
Nu labi, es labošos... iemetam to kāmi veļas mašīnā uz zemu temperatūru un režīmu "delicate"... bez veļas mīktinātāja. nav ko pierast kāmim pie labām lietām.
+4
Vari Depo vai kādā zooveikalā paskatīties, jo tie rati, bumbas uc. uzpatiktes ir dabūjami arī atsevišķi bez būra. Nemoki dzīvnieciņu un sagādā tam nodarbi :)
+1
A ja dzīvnieciņš ir neglābjami slinks pēc dabas (kā es, piemēram), tad jau nodarbe tam būs mocības.
+2
tev ir viens kāmis? man bija divi, tad viņi nemaz nav slinki :D pēc mēneša man bija 8 kāmji, vēl pēc mēneša 18 un tad .... jūs visi uzskatīsies, ka esmu bezsirds radījums
+1
^ Tev vienkārši vajadzēja iegādāt divus viena dzimuma kāmjus.
+1
Diezgan dīvains jautājums - vai var... Ja es teikšu - nevar , Tu liksies mierā ? :D
To ratu tak var mierīgi zoo veicī nopirkt , kā arī visu būri, ja pašam rokas neceļās vai arī pats saprot, ka tās labāk necilāt.
0
Ja dzīvnieciņš ir neglābjami slinks, viņš vienkārši to ratu neizmantos, bet viņam vismaz būs izvēles iespējas ;)
+3
^^ kopš kura laika Tu i pasācis atbalstīt viena dzimuma pāra attiecības? o_O
+1
danke par ieteikumiem :) noteikti radīsies vēl jautājumi, kad pats dzīvnieciņš (parīt) būs īpašumā, tāpēc aŗi tēmu uztaisīju, zinu, ka varēja arī pie ''dzeršanas'' rakstīt, bet šis bija ātri vajadzīgs.
+3
Sūdu tādam kāmim vispār var dzimumu noteikt ... viss tik maziņš :( principā, ja aiziet ģeometriskā progresija, tad ir skaidrs, ka kāmji nav viena dzimuma :D
0
Pamēģini šim iesmērēt k.kādu RedBull vai Dinamītu, mošk. uzsprāgs un ne rats, ne būris, ne arī skaidas nebūs vajadzīgi...
+2
bentoniņš tak tikai alu, šņabi, vīnu... ;)

bet nu jā, viņš nu jau 48 h kā pie manis. drusku naktī izbesīja, jo raka alu vietā, kur to nevar izdarīt, tāpēc vnk skrāpējās kādu stundu no vietas. bet tā viss kūl, baigi prieks, ka beidzot ri tāds dzīvnieks. ā, un vēl viņš visu to saturu, kur viņš mitinās, visās debess pusēs izmēģināja novietot. tagad sāk to darīt atkal. ļoti neizlēmīgs dzīvnieciņš. :D
0
un par krustu - tāds viņam ir uz muguras. tas, protams, no kuras puses skatās, bet es skatos no pareizās. :D \m/
0
(nē, neesmu viņu iesvilinājis, no dzimšanas, kā normāliem bentoniem pieklājas)
+1
Žetons par vārda izvēli — kāmi nosaukt par Glenu Bentonu. Vot — bērnībā neienāca prātā laukos kādu bullēnu nosaukt par Eironimusu. Tad pēc gada būtu vienkāršāk nokaut, nebūtu žēl, jo būtu jau pierasts pie domas.
+2
Sivēnu par Džastinu jāsauc :)
-3
Nopērc kāmim draudzeni un nosauc par ievu :D /cerams saprati, ja nē- kā pa skolu iet? :D/
+4
Labāk draudzeni nosauc par :aiwa: :D
0
Gribi padarīt kāmi laimīgu? Ielaid viņu pa nakti dīvānā...

Ome stāstīja, ka jaunībā šai bijis kāmis - tas reiz pa nakti no būrīša izmucis un dīvānā tādu pazemes tuneļu un bunkuru sistēmu sataisījis, ka militārajiem inženieriem būtu ko pamācīties :)
-6
kurš suka man ielika mīnusu? :D
0
^Noteikti, ka Ieva
A mos Iva?
-1
ieva nav šeit, ieva murgonim mēģina latviesu valodu iemācīt ;)
0
ieva dekrētā aizgāja jau pagājšgada beigās.
-1
kāmis šonakt izbēga, starp citu, labi ka man sūdīgi miegs nāca un to veiksmīgi pamanīju, savādāk būtru kaut kur nosities, droši vien. vispār cik droši ir dzīvokļos palaist kāmi pastaigāties?
+4
Kad dzīvoju kojās, istabiņas biedrs bija rūdīts biologs — malakologs (tas ir, gliemju pētnieks). Viņš ar zinātni noņēmās tik aizrautīgi, ka bija istabiņā savilcis visādus gliemjus, un vienlaik burciņā pat vēzis dzīvoja, tikai cieta dēļ šaurības un skābekļa trūkuma (burka bij par mazu), tāpēc vienas dzeršanas laikā par viņu apžēlojās, un viņš tika izvārīts un apēsts. Bet stāsts ir par grauzējiem.

Kad mūsu biedrs izdarīja pētījumus par atsevišķu kailgliemežu sugu apdraudētību dēļ viņu neapšaubāmās atrašanās grauzēju ēdienkartē, tad istabiņā tika turēts būris ar strupastēm. (Līdzīgas kāmim, tikai daudz mazākas.) Viņas, protams, izgrauzās no būra, kas bija visai improvizēts, un šurīja pa istabiņu. Kopš tā laika, kad likāmies gulēt un nodzēsām gaismu, uzreiz pa kaktiem atskanēja — HRAM, HRAM, HRAM! Un tā katru nakti — graušanas skaņas. Pēc tam viņas laikam aizgrauzās uz blakus istabiņu un vairs netika dzirdētas.

Tādas, lūk, blaknes grauzēju turēšanai mājas apstākļos.
+1
"vienlaik burciņā pat vēzis dzīvoja, tikai cieta dēļ šaurības un skābekļa trūkuma (burka bij par mazu), tāpēc vienas dzeršanas laikā par viņu apžēlojās, un viņš tika izvārīts un apēsts."

So fucking Metal...
+1
^^ Edgars?

Atceros stāstu arī par vāveres zupas vārīšanu...
+1
Hmm, šitas stāsts par malakologu man ar kaut atsauc atmiņā. Vai tiešām Betmens?? It kā nav jau tik daudz to malakologu Latvijā. Ar Betmenu savulaik arī esmu dzīvojis vienā istabiņā. Tolaik gan viņš gliemjus istabiņā neturēja, dzīvoja klusi kā pelīte un gāja gulēt baltā kreklā un uzvalka biksēs. Bet koju gaiss bieži pamatīgi izmaina cilvēku. Pēc pāris gadiem es Betmenu, saticis uz ielas, pirmajā brīdī pat nepazinu.
0
Intar — Edgars gan! Vāveres zupa arī kaut kad esot bijusi, gan ne «manā laikā».
-2
^Zupa no pežas?
+1
Ē, bet kruta visumā, Murgoņa kāmis kļūst visai populārs. :)
+1
Ughu, un popularitātes kalngals - zupā!
+3
Nu beidz - spriežot pēc ierakstiem, jamais jā kā bračiņš Murgonim. :)
+2
Ciemiņiem po, ka tik siltais galdā :)
0
Dzīvnieks! :D
0
Kāmis! :)
+1
Starp citu, kā ta klājas Genam Blentonam?
+1
^varbūt viņam ir kāmis, vārdā Christraper?
+2
Vai arī vārdā murgonis?
0
Christ Rapper?

Nu, ja tas ir kaamis, tad īstenībā varētu arī. «Kas tev tur zem gultas tā grauž un trokšņo?» — «Aj, tas ir tikai Kristus. Ielīdis, maita, atkal!»
0
fak, izgāzos - pareizi būtu Christrapist.
+1
Kristpist?
0
Betons šobrīd švammi grauž. (palaidu pa grīdu pastaigāties)
0
nu jā... viņš laikam aizgāja pa pasauli staigāt. :D
+2
Aizgāja zaimot... :D
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Viskas