18.novembris
+18
Sveiciens visiem Latvijas svētkos!
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+1
Arī visiem okupantiem? ;)
+4
Saules mūžu!
-1
^^ savējie sapratīs:)
+10
Mēs dzīvojam valstī, par kuru esam lepni, ka tā nekad nav uzbrukusi citām valstīm un okupējusi kādu citu. (Pat ne Igauniju.) Mūsu valsts vienmēr uzvar, kad cīņa ir godīga — mēs sasitām gan fon der Golca landesvēru, gan komunistus, gan Bermonta avantūristu grupējumu. Neatkarību zaudējām dēļ Molotova — Rībentropa aizkulišu «dīliem», nevis atklātā cīņā.

Mūsu leģionāri, nelikumīgi iesaukti esesiešos un Vērmahtā, kara beigas sagaidīja Kurzemē — tā arī neuzvarēti un nesakauti bruņotā cīņā, un bija spiesti padoties dēļ vispārējās kapitulācijas Berlīnē, nevis savas vainas dēļ. Tomēr partizānu cīņa mežos nerima pret sarkanajiem okupantiem vēl daudzus gadus.

Un, tikko radās tāda iespēja, Latvija atguva neatkarību — šoreiz nevardarbīgā, pilsoniskā cīņā. Ja neskaita dažus pēdējos gadus (turklāt tikai atsevišķās jomās), tad mēs lepojamies ar tevi, Latvija! Tik tiešām: lai tev Saules mūžs — tātad vēl kādi trīsarpus miljardi gadu!
0
Pievienojos apsveikumiem! Kā arī gribēju piebilst, ka šovakar bija lielisks lāpu gājiens pa vecrīgas ielām, liekas katru gadu arvien vairāk cilvēku piedalās.. bija patīkama atmosfēra, kuru padarīja vēl svinīgāku dziesmas un dūdotāji. Pēcāk paredzēto Bērziņa runu, gan nebij' vēlmes klausīties..
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
regar (18 gadi)
ssstnotb (6 gadi)
Viskas