21. decembris 2012
-5
Pēc tā viss beigsies. Huļi tikai cirvis pa galvu dos...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+2
Un te nav ko uztraukties pat. Ja nekas nenotiks - nav ko uztraukties, ja viss beigsies - nav ko uztraukties, jo izmainīt neko nevar tāpat.
+1
+2
Ziedojiet naudu, mēs visi mirsim, lol.
+4
tikai mieru man šodien pa jauno bites telefonu zvanīja annunaki Kastruargs no Nibiru un teica, ka 21.decembrī nebūšot, jo viens no Annunaki līderiem - Zuruargs, gribot slepeni apmeklēt tusu Melnajā piektdienā, jo baumo, ka tur uzstāšoties Annunaki pēdējo 20 gadu iedvesmas objekts - Bolt Thrower.
+1
^^ Ušaks normāls čalis - Tērbatas ielu jau par čaina taunu pārbūvējis ar rīdzieniekiem neskaņojot
0
Bet es izrādās- esmu super vinnētājs. Prom no Rīgas, lauku mājā. 140m virs jūras līmeņa (ja aplūdīs teritorijas, tad es slīkšu pēdējais). prom no tehnogēnām katastrofām. Un arī seno laiku - stāvbaļķu 1 stāvu mājā zemestrīces laikā man būs 1-2 minūtes laika, lai izskrietu ārā. Kā zināms, šādas konstrukcijas mājas zemestrīcē ir visizturīgākās; sienas deformējas, bet nesagrūst uz reizi. Pretstatā ķieģeļu un blokāmjām - kas dažu sekunžu laikā sabrist pulverī un smagos bloku kalnos, nerunāsim par Vecrīgas senajām akmaņu celtnēm, kas sasaitētas ar nedzēstiem kaļķiem.
0
^ es atkal laikam pirms MP konča visu dienu stāvēšu Gaiziņa virsotnē. Ļoti ceru, ka ja arī zeme iebruks, tad ne vairāk par 300-310 metriem pa vertikāli
0
Te ir mana versija par iespējamu 7 balles zemestīci Rīgā ... kaut kad.
Pārpublicēju savu pastāstu no www.meteolapa.lv saites (kur "esu atbildīgs" par aktuālo sinoptisko situāciju)...
------------
1. daļa...

Piemēram, es eju garām Strēlnieku laukumam, kas pie Rīgas Domes. Jāsaka, pirmās 15 sekundes neko nemanīšu, jo viss Rīgas centrs un pārējo ielu, pa kurām notiek intensīva satiksme, “dzīvo” nepārtrauktā 3 balles zemestrīces režīmā ar pieklusumu vien nakts stundās. To nemanīs neviens, ne braucējs, ne arī kājām gājējs.

Es reizē ar publiku sākšu ko “nestandartu” manīt no 15 sekundes... Zeme tomēr tā kā jūtami šūpojas zem manām kājām. Apmēram tā, ka turpat no Daugavmalas esam izbraukājuši ar mazu kuģīti ekskursijā pa upi, un esam iekļuvuši cita garāmbraucoša un lielāka kuģa saceltajos viļņos. Apmēram ap to pašu brīdi no jumta korēm sāks birt lejā dažādi sīki gruži, kam “sekos” arī apmetuma gabali no slikti apmūrētām sienām.

Cilvēki aizvien haotiskāk sāks ātri iet un vēl pēc brīža skraidīt riņķī. Līdz beidzot pieleks, ka tā tomēr ir zemestrīce. Paies vēl kādas 5 sekundes, kad pieleks, kad jādodas tomēr uz atklātām vietām, tālāk prom no nedrošajām celtnēm. Un tā nu Strēlnieku laukumā strauji pulcējas cilvēku masas, kas haotiski noraugās – kā grūdienu intensitāte sasniedz maksimumu ap 30. sekundi... Protams, cilvēki steigā un panikā skrien ārā no visām apkārtējām ēkām. Jāsaka, durvis šauras, daudzas no tām ir ar automātisko atvēršanos.
0
2. daļa
----------
Jā ... automātiskā atvēršanās, kas strādā uz elektrību. Bet elektrības padeve noplīst ap 25. sekundi, reizē ar mob. telefona sakariem, internetu... Cilvēki panikā spiežas no iekšpuses pie šādām durvīm, un veiksmīgi ārā izbēgušie cilvēki noraugās uz šiem “cietumiem”, par kādiem pārvēršas biroju ēkas.

Haoss notiek arī uz ielām. Šoferiem dažādās mašīnās arī ar dažādu ātrumu (kad braucot izjūt dīvainu “mētāšanos”) pielec – kā ir darīšana ar zemestrīci. Un tamdēļ dažādos brīžos apstājas. Un rodas milzum daudz sīku avāriju, kad braucamrīki ar bamperiem “satiekas”. Bet man nav laika uz to raudzīties, un arī skats neizdosies. Tai rītā ir bezvējš – un tamdēļ visa apkārtne ap 30. sekundi ietinās putekļos. Putekļi rodas no aizvien lielākajiem postījumiem.

Maksimālie postījumi notiek no 30. līdz 45. sekundei... Vispirms atraujas no jumta malām un uz Vecrīgas ielās izbēgušajiem cilvēkiem galvām gāžas karnīzes, apmetuma gabali. Tad sāk plaisāt Vecrīgas vecās apbūves nami. Plaisas paplašīnās un vietām jau sāk nogrūt uz ielām plaši sienu fragmenti. Protams, tas notiek gandrīz “0” redzamības apstākļos. Visu vairāk varam dzirdēt nekā redzēt.

Dzirdam cilvēku kliedzienus, kas mijas ar brīķšķiem un būkšķiem no grūstošo ēku daļām. Šur tur atskan sprādzieni no bojātiem gāzes vadiem, kā arī vietām uzrodas karsta ūdens fontāni no pārrautajiem ūdens vadiem. Šis trokšņu haoss pamazām rimstas pēc 45. sekundes, kad rimstās pazemes tricināšanās. Samazinās brūkošu ķieģeļu un lūstošu koku troksnis. Un “uz tāda fona” palielinās brēcošu cilvēku balsis.
0
3. daļa...
----------
Kad paiet tā minūte, un zemestrīces parādības izbeidzas... ir šoks. Putekļi klīst lēnām, tomēr tie sāk pazust – kad uzpūš svaigāka no jūras nākošā brīzīte. Atkal parādās saules gaisma. Taču līdz šim pazīstamā pilsēta ir pilnīgi pārvērsta. Mašīnu satiksme apstājusies, ielas pilnas ar drazām un gruvešiem. Daudzās mājās ir izgruvuši robi, un daļa būvju pa reizei ar troksni turpina nogrūt, gan šur – gan tur, atkal uzvilnījot gaisā jaunus putekļu mākoņus. Pētera baznīca gan stāv, bet arī no turienes atrāvušās dažas vara plāksnes, tamdēļ redzams torņa metāla karkass.

Tikmēr daži vīrieši ar krēsliem un ķieģeļiem izsituši automātiskās lielveikalu un ofisu durvis. Ne tikai tamdēļ, lai atbrīvotu iesprūdušos cilvēkus, kas joprojām panikā un ar steigu laužas ārā. Bet arī tamdēļ: ka sākas ... masveida marodierisma process. Puišeļi ierāda, ka pussagruvušajos veikalos par velti iegūstams tas – par ko vēl pirms pavisam neilga laika mēs visai daudzus latus maksājām. Viņiem seko arī vecāka gadagājuma cilvēki, maksimāli grābjot... galvenokārt pārtikas preces. Labi apzinoties, ka lielāku laiku pie tām tikt klāt nevarēsim. Atsevišķi apsargi gan cenšas šo baru aizturēt, reizēm ar pliukstošu skaņu šaujot gaisā, pēc tam gan atmet šai bezjēdzīgajai darbībai ar roku...

Tikmēr citi cilvēki cenšas pa gruvešiem norāpties no otriem un augstākiem stāviem. Visi, kuriem nespiež domas par marodierismu, cenšas tikt prom no pussagruvušajām celtnēm. Turklāt tās turpina grūt. Gan šur, gan tur joprojām atskan graujošs troksnis, kārtējais ēkas fragments smagi noveļas uz ielas. Daudzviet sākas ugunsgrēki, daudzviet no otrajiem stāviem gāžas arī ūdens šaltis no plīsušajiem ūdensvadiem.
0
4. daļa
---------
Un pirmās 20 minūtes “pēc” uz šāda fona mēs klīstam, skrienam kādam cietējam ar asiņainu seju palīdzēt. Kādam palīdzam izlīst pa pirmā stāva logu. Kādam padodam nez kādas kapnes, stalažas. Daļa vienkārši stāv un “bezfilmā” uz visu šo nolūkojas. Daļa drudžaini spaida nu jau nederīgos mobilos telefonus.

Kaut kāda kārtība sākas ap 20. minūti pēc notikuma. Atskan pirmās ātrās palīdzības un ugunsdzēsēju sirēnas. Pāri aizrūc Nacionālo Bruņoto spēku helikopters. Parādās policistu patruļas, kas cilvēkus virza uz pulcēšanās vietām. Caur megafoniem atskal komandas “ēkām netuvoties”. Parādās ārstu brigādes ar nestuvēm un apsējiem uz rokas. Policisti ar glābējiem un spontānajiem brīvprātīgajiem lauž atlikušās iesprūdušās durvis, un pārmeklē ēkas...

Vien tuvējā Daugava – kā līdz šim – turpina velt viļņus uz jūru, virspusē peld aizvien lielākā skaitā dažādi gruži un drazas.
+1
es tik zinu ka zajebisais koncis mp tad buus
+4
Kas būs 21 decembrī? Es vēlētos, lai dzīve turpinātos, pat ja būtu ekstremāli apstākļi no -50C līdz + 50C, pat ja lītu alus lietus un baltmaizes grauzdiņi, pat ja dāmas bez krūštura dejotu zem tropiskā lietus, pat, ja pazustu elektrība un būtu plūdi. Dzīve turpināsies, milīši, un būs vien javelkās uz darbu :-) :-) :-)
+10
buļkaks, visai droši, ka pizdokens sāksies 20.decembrī vakarpusē un pilnīgs vāks iestāsies pēc 12 dienām - 2.janvārī, kad atkal uz darbu jāvelk ....
0
Varetu but pizdohens 21-ja, jo es uz menesi ieradishos atpusties majas, Riga :)
+5
Ja latvieši, leiši un igauņi ar savām aktivitātēm savulaik Padomju Savienību spēja sabrucināt, tad ko — mēs kaut kādu sūda pasaules galu nevarēsim pārvarēt? Pado tik šu!
0
Kāds var man paskaidrot, kāpēc liela daļa cilvēku, kad izdzird vārdu salikumu "pasaules gals", uzreiz iedomājas visādas dabas katastrofas, asteroīdus, u.t.t.? Manā skatījumā, 21/12/2012 notikumi (ja šajā datumā vispār kaut kas ārkārtējs notiksies) norisināsies pavisam citā līmenī, nevis pēc Holivudas scenārijiem...
0
nekas nenotiks.. pēc 31.dec. sāksies kārtējais gads ar jaunām klapatām, darbi, pienākumi, kas nu kuram... jauniem končiem, vasaras festiem u.t.t.
Neesmu kristietis (kgan dzīvoju, kā mūsu nospiedoši lielākā sabiedrības daļa pēc kristīgām vērtībām, nevis muslimu, krišnu u.c. ērmu), bet pasaules populārākajā grāmatā teikts, ka vien Dievs zin, kad būs tas pas.gals, nevis maji, nostradamus vai gaišreģe vanga.
+3
Katru dienu jauns pasaules: jāiet gulēt.
+2
^^ Jā, jocīgi, ka 9(% uzreiz domā par kaut kādiem plūdiem, krusas gabaliem tītara lielumā utt. Nespīd arī tev, Sameti, ar superizturīgo augstkalnu māju! Nebūs ne zemestrīce, ne plūdi. Būs ļoti precīzs kodolkarš - katrai izturīgajai baļķu mājai pa vienai tēmētai kodolgalviņai - nah! :)
+2
Bet vispār jau mana attieksme šajā jautājumā: apt46.net/wp-content/upload/d...
+2
es šķiet ka kādus 2-3 pasaules galus esmu pārdzīvojis, moš vienkārši nepamanīju ?
+1
Domā, ka tik maz? Pat es savā neilgajā kaķa mūžā vismaz kādus 5 esmu dzirdējis nākam, nupat nupat jau aiz stūra! Gatavojies pastardienai. Ai, nē, tomēr nebija īstā... nekas, nākamgad, nākamgad...
+4
Kā vienam manam paziņam tika teikt: "Jehovas lieciniekiem ik gadu ir 12 pasaules gali - katrā mēnesī pa vienam. Uz jautājumu, kāpēc viņu "prognozes" nepiepildās, atbilde ir - mēs labi lūdzāmies!" :D:D:D
+2
Hah, jā. Sektanti ir labie. Sen nebiju saskāries, bet tieši pagājušnedēļ nogalē stāvu veikalā rindā, uz mugursomas Skyforger uzšuve, kur rotājas arī vārdi "Pagan Metal". Jūtu uzsitienu pa plecu, pagriežos - kaut kāda sieviete smaita kā maija saulīte un kko vervelē. Izņemu austiņas - ko lūdzu?

"Ko jūs rīt darāt? Mums draudzē būs dzīvais dievs!!!"
"Nū, vispār rīt ir Lāčplēša diena un ir plānā citi pasākumi."
"DZĪVAIS DIEVS! Ja jums kādreiz iet grūti..." / iepuļķēju austiņas atpakaļ.

Ciņa pa taisno izgāja no veikala un nevienam citam ar savām lapelēm nepiepisās. Gan jau mani izvēlējās pievērst taisnajam ceļam, jo rindā stāvot uzšuvi izlasīja :D
+4
sto pudova pasaules gals iestāsies tad ja 22. datumā ap pusdienslaiku, tu pēc krietnām dzīrēm pamosties pilnīgā tumsā, visu aizmirsts, zem galda "Melnajā Piektdienā", ārā tu netiec, un tevi moka poha trejdeviņu kalnu augstumā, tu, godīgs būdams, aizrāpo līdz ūdenskrānam nostrebties, un jams netek... pārvarējis kautrīgumu tu piesūcies pie alus krāna.. TUKŠS!! un visā klubā nav neviena padzerekļa a tev slāpst... slāpst.... slāpst...
+3
Starp citu jā, ja tas pasaules gals būs 21. dec., tad pēc kuras laika joslas sāksies? Amīši varēs noskatīties, kā pārējie izlaiž garu, pirms pašiem pienāks?
+2
nē, nē pasaules gals noteikti būs pēc vašingtonas laika, pārējie varēs kādas stundas ilgāk padzīvot
+1
Quarthon, tu vaita šito nebiji redzējis ? - www.stulbums.com/misionaars...
0
21.12.2012. - sievasmāsai kāzas... ja pēc pasākuma modīšos paģiru sindroma nomocīts, uz brīdi aizdomāšos: iespējams, tas taču tas daudzkārt piesolītais "pasaules gals" :))
0
^^ Ai, bļā... Biju redzējis, biju, bet neienāca prātā uz sitiena. Tas būtu bijis ekselenti.
+1
Nu ja pasaules gals nebūs nekas vairāk par paģirām, kā te daži prognozē, tad ssatraukumam nav pamata - jau cik tādus pasaules galus esam pārdzīvojuši, un cik vēl priekšā :D

Šķiet, ka drīzāk būtu vērts satraukties par to, ka tik kādi plānprātīgi fanātiķi nesarīko sev pasaules galu ar uguņošanu, kurā pasaules gals varbūt iestātos arī kādam, kas nemaz pēc tāda nekāro.
0
Ir cilvēki kuriem pasaules gals jau sen ir pienācis, ir tādi, kam pienāks 2012.21.12.
Un ir pārējie cilvēki, kas turpinās dzīvot kā līdz šim, un citi, kas pārdomās un/vai izmainīs dzīvi.
0
Zinat, ar to "dzīvo dievu" ir kā ar dzīvo alu...
Un vispār es gaidu Ragnaroku!
0
šitā tēma neprasās pēc slēgšanas? :D
+1
Būs 22 decembris, varēs slēgt. Vai labāk -> kad tur būs jaunā gada 1-ā darba diena.
p.s. Tik daudz vēl smuku meiteņu -> man nepietiks laika. Tēmu neslēdzat, bet let's sex&roll :-)
+1
....mēs visi mirsim....
0
Kāds noteikti mirs pirms laika!!! :D
0
ņihuja - visi mirst savā laikā
-2
BoD, es Tev nepiekrītu! Ir ģenētiski ieprogrammets dzīves laiks (cik tur cilvēks var dzīvot -> max 140 gadu vai so) un ir viss kas zem tā ir end before time :-)
+1
Katram jau tas ģenētiski ieprogrammētais laiks ir atšķirīgs. Cilvēkam ar iedzimtām ģenētiskām slimībām, piemēram, progeriju, 140 nesanāks nekādi - 30 jau būs daudz.
-3
varbūt esmu to jau šeit rakstījis, bet man tāda pamatīga aizdoma, ka pasaules gals saistās ar šamaņu/mācītāju/pare
-1
bļe.
-2
ai, labi, nerakstīšu tagad. baigais slinums, moš pēc pāris minūtēm atkal iedvesma atnāks.
0
Še jums viena decembrīga bildīte i.imgur.com/oequR.jpg
-2
Par Dzīvo Dievu ir šiten - www.stulbums.com/misionaars...
0
^ kur ir par dauniem?
0
es tik nevar sagaidīt kad sāksies tas pastiprinātais zīmju piesaukšanas laiks. Nu tipa kas nu kam nu tur rēgojies, kas nu kātur tiks tulkots bla bla bla. Šitādam megapasācienam takš pienāktos ne? Vai arī vēl tikai rit sagatavošanas darbi...?
0
Šādas tādas pazīmes jau var izdomāt - Saules aptumsums, žīdi sāk Palestīnu pa nopietnam ņemt priekšā, gan jau vēl kaut ko var...
0
ak jā, Obamu pārvēlēja arīdzan.
0
...mēs visi mirsim un pēc tam nākamajā dienā augšāmcelsimies jau kā zombiji un plēsīsim viens otram miesu nost un šajā miroņu karā neuzvarēs neviens...zombie will eat us all and god hates us all...
+1
jāpaspēj The Walking Dead jauno sezinu noskatīt - lai zin, kā rīkoties
0
zombis jau zombi neēd, vismaz cik kīno rāda, itago scenārijs gaužām tups. Visi nomirst - visi augšāmceļas kā zombji - un kā zombji arī badā nosprāgst. boooooooring.
+3
Kura filma tu esi redzejis ka zombijs no bada nospragst?!
0
Kā rīkoties zombiju apokalipsē? Tikai viens vārds - shotgun.
0
+ chainsaw & crowbar

iespējams, ka zombji sāks evolucionēt - gotiņas audzēt, zivtiņas zvejot ...

+1
^^ Death Valley zombiji pamazām nonīka, ja netika pie smadzenēm. Kļuva arvien lēnāki un švakāki, kamēr nogāzās un sapuva pavisam. Protams, ja vien brašie likuma sargi no UTF (Undead Task Force) šos nenolikvidēja papriekš.
0
vo vo, bij vēl kautkādi mūviji kuros šamie nonīka tapēc ka nedabūja vajadzīgās vielas. Aber nekādu UTF jau nebūs, jo visi takš būs par zombjiem palikuši. Tā ka visādi utopiskie spriedelējumi par shotgun un chainsaw ir pilnīgi līki. Izredzēto kuri paliks pie saprāta nebūs, es jums saku, kā es te sēžu, nebūs!! Mums visiem par zombjiem tapt. sjo!
0
Tad sanāk, ka zombji tomēr nav beigti - ja jau viņiem kaut kāda vielmaiņa notiek. Vispār tā fīča ir līka pašā saknē.
0
ja nav asinsrites, tad audi sāk pūt un krist nost .... bet vampīri kautkā tiek ar to štelli galā
0
vispār, šeit labs atrisinājums ieteikts zombijproblēmai - www.youtube.com/watch?v=ifA02sOMVTc...
+1
es atljaushos oponet :)

www.youtube.com/watch?v=uU0oa4lVaZI...
+1
+8
Reko atklās 21.decembrī:

www.youtube.com/watch?v=A-b2YNErwxw...

''Okay YouTube, I get the point. Time to go to bed. ''
StellarRecreations 1 hour ago
+2
Es arī domāju, ka pasaules gals iestāsies garīgā līmenī, tipa 21.12 metālisti aizvelkās uz MP svinēt pasaules gala ballīti, a tur spēlē Kantoris 04 un visiem baigi patīk. Pēc tam Sametis savā DG setā spēlē Bīberu un visi no prieka apraudās.
+3
Pag - tu laikam jauc Apokalipsi ar mokam no Svetas Inkvizijas :)
+6
jā, jā un visas bībera fanes pēkšņi sāk mīzt tvaiku par silencer?
+3
^ Deru uz diviem litriem alus, ka nākamais ieraksts no U būs: «Bļe, atkal sajuka. Nu jūs sapratāt: te Deathblow rakstīja par Silenceru!»
0
man ar tada reala aizdoma :)
+3
Tai famīlijai steidzami vajag vēl vienu datoru!
+2
Vienu vienu kopīgu login, tāpat jau atšķir kurš i kurš.
+2
nē, šoreiz tā biju es pati :D
+3
tā kā 2 l alus lūdzu studijā :D
0
"Pēc tam Sametis savā DG setā" - tad patiešām pasaules gals būs iestājies! A kas zina- kad bībers būs izgājis no pubertātes vecuma: tad neizslēdzu- šamējais pievērsīsies vīru mūzikas stilam kādam.
+1
Realitātē jau populārais tīņu elks Džastins Bībers jau sen, kā no pubertātes laukā, tikai producenti viņam to liedz. Iespējams, mediķi dod hormonus. Domāju, gadus piecus vēl uzturēs šo 13-15 gadīgā konservēta tīņa veidolā :D
-4
Kur zombiji ?????????? 23 datums jau !!!!!!!!!!!!!!!!!
0
^ Jā, novembris nevis decembris.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
daemon_dawn (16 gadi)
Skuja (11 gadi)
skru (9 gadi)
Viskas