ASYMMETRY FESTIVAL 5.0
+4
Polijas Mākslas un Aktivitāšu centrs „Firlej” izziņo ikgadējo, pēc kārtas piekto Asymmetry konvenciju un festivālu, notikumu kas apvienojo labākos konferences elementus, veidojot diskusiju forumus par mūsdienu kultūru, izmantojot jauno mediju un moderno uzņēmējdarbības modeļu potenciālu, veicinot partnerību starp kultūras iestādēm un māksliniekiem. Asymmetry Festivāls 5.0 norisināsies no 2.- 4.maijam, Vroclavas pilsētas Kongresu namā.

Asymmetry festivāls un konvencija ir projekts par kultūras attīstību - projekts nākotnes mūzikas un kultūras veidošanā. Sanāksme, kas savieno vērtības starp Austrumeiropu un Rietumeiropu, izmantojot mūziku kā komunikācijas veidu. Tie ir svētki personām, kas vēlas radošu mijiedarbību un aktīvi veidot jaunu kultūras kvalitāti.

Prezentācijas, semināri, apmācības un tirdzniecības sanāksmes norisināsies kā daļa no pasākuma. Turklāt notiks diskusijas par šādām tēmām: festivāla ietekme uz vietējās kultūras attīstību, jauno mediju loma kultūrā, radošo industriju investīcijas un autortiesības digitalizācijas laikmetā.

Uz konvencijas rīkotās mūzikas skatuves tiks prezentēti īpaši projekti no Igaunijas, Ukrainas un Polijas. Asymmetry festivāla skatuve pārstāv dažādus mūzikas žanrus, liekot uzsvaru uz rokmūzikas un metālmūzikas, hip-hopa un džeza skatuves māksliniekiem. Starp tiem - cienījamas zvaigznes un debitanti, klasiskā žanra indivīdi un īpaši projekti. Festivāla un konvencijas programma tiek pastāvīgi papildināta un šie elementi tiek plānoti kopā ar organizatora sadarbības partneriem no ārzemju mūzikas festivāliem un ar Adama Mickeviča institūta atbalstu.

Pēc aditorijas pieprasījuma, 80.gadu postindustriālās mūzikas apvienība Von Magnet tika izvēlēta kā Asymmetry festivāla galvenie mūzikas skatuves mākslinieki. Atkārtoti uz Asymmetry festivāla skatuves kāps tādas mūzikālās apvienības kā Amenra (Beļģija), Ufomammut (Itālija), Astronautalis (Amerika). Festivāla viesu sarakstā ir arī tādas zināmas apvienības kā Shining (Norvēģija), Cult Of Luna (Zviedrija), izpildītāji no Amerikas Savienotajām valstīm, Melvins Lite, Iconaclass un Agalloch, un citu valstu muzikālās apvienības.

Asymmetry konvencijas un festivāla organizātora vīzija - Mēs vēlamies kļūt par sociālās sadarbības platformu - kultūras aspekts, kas kalpo kā pamatne, kā kultūras tilts, kas savieno galvenās Eiropiešu vērtības, kas tiek pārstāvētas Eiropas austrumu un rietumu reģionos.

www.youtube.com/watch?v=ZBQ3XwvPNXc...

Festivāla programma:
02.05.2013
Centennial Hall:
Nevesis, Balázs Pándi , Agalloch, Mayhem, Matadorem, Vader.
Konvencijas skatuve, Vroclavas Kongresa centrs:
Napszykłat, Tolmunud Mesipuu, Deathcats, Kaido Kirikmae.
03.05.2013
Centennial Hall:
IconAclass, The Kilimanjaro Darkjazz Ensemble, Shining, Cult of Luna, Astronautalis.
Konvencijas skatuve, Vroclavas Kongresa centrs:
Plum, Bnnt, Kakaxa
04.05.2013
Centennial Hall:
Von Magnet, Matallic Taste of Blood, Amenra, Melvins Lite, Ufomammut.
Konvencijas skatuve, Vroclavas Kongresa centrs:
Zapaska, Perkalabski Prydatky, Woody Alien, Semantik Punk, Bones’Orchiestra.

Pašreizējās vienas dienas un pilna festivāla biļešu cenas:
Pilna festivāla (3 dienas) biļete – 210PLN (~35.55LVL vai 50.71EUR)
Vienas dienas biļete (02.05.2013) – 90PLN (~15.24LVL vai 21.73EUR)
Vienas dienas biļete (03.05.2013) – 90PLN (~15.24LVL vai 21.73EUR)
Vienas dienas biļete (04.05.2013) – 60PLN (~10.16LVL vai 14.49EUR)

Festivāla biļetes ir pieejamas www.asymmetryfestival.pl un Ticketpro, Eventim, eBilet oraz Ticketportal tirdzniecības vietās. Cenas mainīsies pēc 18.marta.

Paturot prātā skatītājus, festivāla organizatori ir sagatavojuši atlaides. Cita starpā atlaides attiecās uz izvēlēto apmešanās vietu, muzejiem, mākslas galerijām, kafejnīcās, restorānos un pat atpūtas vietās. Papildus informācija par atlaidēm ir atrodama: www.asymmetryfestival.pl

Informācija par Asymmetry festivālu organizatora lapās:
www.asymmetryfestival.pl
www.konwent.asymmetryfestival.pl
www.facebook.com/Asymmetry.Fest
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+1
Rīgā vajag šitādu. Lai Rīgas Dome sponsorē. Arēnā Rīga.
+3
Valdim jāiet runāt uz Rīgas domi! Bet varbūt labāk — Sergejam? :D
+2
Jāuzaicina ANJ - tad viss notiks !
0
šī gada saraksts ir tiešām iespaidīgs, būs jāmēģina tikt
0
tiks organizēts kaut kāds busiņš no Rīgas?
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas