Dual Zero [LV]
-7
Vienreiz vazājos pa visvareno Youtube un atradu vienu grupu, itkā dzirdēju, ka tie mūsējie un vispār izklausās arī pēc latviešiem, bet nu likās klausāms gabals :D varēja būt tikai skaļāks. Neesat par viņiem kko dzirdējuši ? Video: www.youtube.com/watch?v=uPIN6k2cETs...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+2
Pilnmēness tuvojas arvien acīmredzamāk. Šajā nedēļas nogalē būšot gada lielākais Supermēness (vistuvāk Zemei pierotējis, maita), tāpēc iespaids izplatās jau pāris dienas iepriekš.
0
jā es šitos čaļus ļoti labi zinu. Drusku pat palīdzēju loguci uztaisīt. Ierakstīta 6. maijā Lejasciemā. Vokālistu sauc Andžons, ģitārists ir Fedja (īstais vārds - Feodosijs), bet bungu sit Valters
0
1. logo vajadzēja pist ar roku!
2. tādu muzonu ir jāraksta bezfilmā, vai uz smagām pohām!
3. es esmu zajebiss!
4. tu neesi zajebiss!
2. tādu muzonu ir jāraksta bezfilmā, vai uz smagām pohām!
3. es esmu zajebiss!
4. tu neesi zajebiss!
+7
5. kāpēc es nevaru pats sev ielikt plusu? Idiotisms!
+1
Super. Beidzot arī kaut kas oriģināls. Vokāls varēja būt nedaudz skaļāk uzgriezts, savādāk dzird to troksni apakšā, kas brīžiem traucē pa īstam izbaudīt mūziku.
-4
Šāda veida gabali parasti jau rodas narkotiku, alkahola vai maģisko sēņu ietekmē :D
jā, ieraksts varētu būt labāks, daudz labāks, bet nu pox vismaz kko dara, par to prieks.
jā, ieraksts varētu būt labāks, daudz labāks, bet nu pox vismaz kko dara, par to prieks.
+7
Kas sunim asti cels, ja ne pats :)
0
Izcili! Sevišķi daļa no 0:35
"Diben, diben... asrfSRrr dieeee!!!!!!"
"Diben, diben... asrfSRrr dieeee!!!!!!"
0
^^^ «vismaz kko dara, par to prieks.»
Nē. Vismaz ne par šitādu…
Nē. Vismaz ne par šitādu…
+3
nākamreiz uz toču ejot jāieslēdz diktafons - ja nu dzimst kāds nemirstīgs hīts ...
0
^ čehu grainds? ;)
0
fekal party !
0
brūnā plīvura aizmiglots prāts
0
«Brūnā plīvura aizmiglots prāts» tas ir debijnieka nosaukums? Un pašu Bleida projektu sauks kā — TAISNĀ ZARNA SMADZENĒS?
+2
... tas ir plaģiāts no frāzes vienā no Malduguns dziesmām :)
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai
reģistrējies!