Relicseed "Slaughterhause" 6.11.13 LV1rocckafe
+4
Relicseed saka šitā te:

Sveiciens!

Ir pagājis gandrīz pusotrs gads kopš brīža, kad mana grupa „Relicseed” devās uz Burbankas pilsētu Kalifornijā, ASV ierakstīt otro studijas albumu. Esam priecīgi, lepni un mazliet paši vēl attopamies, ka disks patiešām ir pabeigts, jo šajā laika periodā ir noticis TIK daudz... ka nolēmām to visu izstāstīt arī Tev.

Šo trešdien, 6. novembrī, Latvijas 1. Rokkafejnīcā Reiterna namā notiks „Relicseed” gadāmā albuma „Slaughterhouse” ekskluzīva noklausīšanās. Būs iespēja ne tikai dzirdēt dziesmas, bet arī ielūkoties studijas darba procesā, atcerēties piedzīvojumus un parunāties par mūziku.

Gaidīsim Tevi no plkst. 17:30!

P.s. Pārsūti šo ielūgumu visiem, kuriem, Tavuprāt, jāierodas uz šo pasākumu. :)
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+1
Var ņemt līdzi visādus, vai arī ir iespēja, ka dažu labu varētu nepielaist pie pasākuma, ja līdzpaņemtie purni nebūs pirms tam gluži redzēti?
+2
Pasākums bija, deva klausīties mūziku, stāstīja visādus smieklīgus stāstiņus no koncertiem ārpus tēvzemes, deva dzert vīnu par brīvu, deva skatīties kompromitējošas bildes. Viss, kā vajag!
+2
^ tā arī bija :)
0
Un kāda bija mūzika?
+2
reta :D:D
+1
^ tā arī bija! :)
+3
Nu tas ir zibens no skaidrām debesīm: Independent Music Awards, kas ir ASV trešā viskrutākā mūzikas balva (aiz Grammy un Billboard Music Awards), kategorijā Metal/Hardcore uzvarētāji ir… Relicseed ar Slaughterhouse!

www.independentmusicawards.com/ima/2015/the-14th-a...

Žūrijas vidū, citu starpā, bijuši Kenny Wayne Shepherd Band, Melissa auf der Maur, Weird Al Yankovic, visādi džezmeņi, folka mākslinieki utt.

Respekts!
0
Izvērstāka apņirgšana no sērijas «Nācija Šokā»: karametals.lv/zinas/nacija-soka-k...
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
daemon_dawn (16 gadi)
Skuja (11 gadi)
skru (9 gadi)
Viskas