Klusums
+6
Pēdējās dienas paeju cauri disku plauktam, pabaudu muzončiku un tā.. Un tad mazulis izvelk kanibālīti, iemet pirmo plati un beigās kaut kāds sūda dzīvais gabals. Nu kāpēc?? Konstatēju, cik tas klusums pēc tikko noskanējuša albuma ir superīgs. Ar tieši to tikko izskanējušo, visā savā tīrībā un pilnībā. Varbūt tāpēc tie oriģinālie CD ir tik dārgi, jo pārizdevumos sabāž nevienam nevajadzīgu bonus materiālu, kas to klusumu man atņem! Par to ir atsevišķi jāmaksā! (CD+klusums) Vēl iedomājos, ka klusums pēc tikko noskanējuša albuma ir svēts, savā ziņā, jo visu laiku uz tevi kāds bļauj, un tad pēkšņi šis klusums gluži kā nopaijā pēc pēriena. (Vai mēs esam kuces?) Kā atlaists grēks.. Un tas arī kā indulģence ir jāpērk.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
a mp3 izlases plelists un tampons ausī nesanāk lētāk? Turklāt ja neesi briesmīgs sterilmīlis, vari vienu izmantot vairākkārt.
0
Nav tas sentiments, un gribās dziļāku vibrāciju. Bet kopīgā doma vairāk vispārīga par tēmu kā tādu, teorizofiski runājot.
0
nu… mazliet fantāziju un ne tādu vien vibrāciju gan jau ka panāksi
+2
Viena lieta ir caur zirga dirsu ierakstīti koncertgabali albuma beigās kā bonuss, otra lieta hidden track'i, kas to tavu mīļo klusumu pārcērt ar kādu visbiežāk pavisam nejēdzīgu skaņu savārstījumu.
+2
top hidentreku jēgu īsti necērtu ... nu labi, pēc 10 sek iebliez kādu ņirdzīgu dzismiņu, bet nafig 10 min klusuma ? toč domā, ka kāds lohs 10min gaidīs ?! tas varbūt vinila laikmetā darbojās - CD pleijerim tak redzams, cik vēl min līdz dziesmas beigām
+2
Tas vēl var nostrādāt, kad esi mūzikas ieaijāts miegā, un pēcmūzikas klusums liek tev pamazām mosties, un tad - hujakš!
+4
^ kā reiz uz tādu hujakš uzrāvos dēļ Sepulturas jaunā «The Mediator…» — tur arī 20 minūtes pa vidu klusums beidzamajā gabalā «Da Lama ao Caos» (Chico Science & Nação Zumbi kaveris), klusuma laikā uzslēdzu filmu un aizmirsu, ka iTunes neizslēdzu. Un tad drīz nopriecājos, ka filmai fonā iet kkādi mežoņu ritmi, a tad vienā brīdī pieleca, ka baigi sepultūrainie ritmi nevarētu būt skaņas celiņā piecdesmito gadu melnbaltajai filmā :)
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
daemon_dawn (16 gadi)
Skuja (11 gadi)
skru (9 gadi)
Viskas