Monomad pret koncerta organizeetaajiem.
+4
Sveicienaati forumnieki. Es pienjemu ka varbuu kaads veel atceras mani prezenteejam jums manu grupu Monomad (BE) ar demo singlu Proletarian. Tagd es veershos pie Jums ar nelielu paliidziibas luugumu grupai.
Konkursu rezultaa blice, iekluva gana liela festivaala atlases peedeejaa kaartaa un uzvareetaajs tiks noteikts ar facebook balsoshanu. (Mees zinam - tas ir stuulbi, tomeer noteikumi ir noteikumi). Parasti es nekaveetu Juusu laiku ar taadaam muljkiibaam, tachu shoreiz ir izneemus, un ne jau taapeec ka festivaals ir liels.
Lietas buutiba ir taada, ka balsoshanas lapaa organizeetaaji kaa grupas prezentaacijas materiaalu izlika koncerta videoieraksktu suudiigaa kvalitaatee nemaz nepajautaajot muusu viedokli shajaa sakaraa. Tikmeer pienaacigas kvalitaates demo diikst niikaa. Paareejaam grupaam prezentaacijas video arii shausmiigaaa kvalitaatee. Visaam iznemot diviem projektiem, no kuriem viens ir labas kvalitaates muuzikas klipa iipashnieks. Nav taa ka mums skauzh. Vnk kaut kaa diivaini sanaak. Es negribu apvainot pashus muuzikjus bleediibaa, tachu organizeetaaji gan izskataas grib izlemt cilveeku vietaa, ko staadiit lielaakai publikai priekshaa.
Sakaraa ar to ka balsoshana apzinaati vai neapzinaati jau no saakta gala nerit godiigi, mees izleemaam luugt Juusu paliidziibu.
Nav taa ka mees Juus acinam tupi likt laikus feisbuukaa tikai taapeec ka mums ir skaistas acis. Sheit links ar proletarian publikaaciju ieksh Truemetal. /forum/123925-monomad-proletarian?hl=monomad Ja patiik un uzskati, ka muuzika ir pelniijusi lielaakas publikas uzmaniibu un tu esi registreejies feisbuukaa, dodies uz lapu www.facebook.com/Manifiestaontour?re... atrodi Monomad un spied laiku. Ja nav par apgruutinaajumu, shiis zinjas padaliishana arii paliidzeetu. Paldies par uzmaniibu un veltiito laiku. (Laiks peedeejaa teikumaa domaats kaa time nevis like :) )
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
-2
Karoč, kas jādara?
p.s. un uzinstalē laacz.lv/apostrofs/...
-2
www.facebook.com/Manifiestaontour...
atrodi video ar Monomad un nolaiko

Paldies
Nav mans dators
+3
Ja svešs dators, tad noder laacz.lv/tmp/conv.php...
-2
paldies
+3
Man ir daži jautājumi. (Nolaikoju, jā, un tagad tikai jautājumi.)

1. «Shroom metal»? Srsly? WTF?!

2. Kas jums jāpanāk: vienīgais vislielākais mīļotāju skaits starp visām grupām, vai viena no trim vadošajām, vai kā? Cik vispār bandas piedalās šajā konkursā?

3. Tas festivāls tak kopsummā ir kaut kāds multikulti draņķis, vai ne?
-3
Tas viss, gan tas festivāls, gan grupa, kas jāatbalsta, ir frīkšovs kautkāds.
-1
Tas jau vēl būtu labi, ja frīkšovs :)
0
Nez, ja es būtu organizators, es tāpat pats izvēlētos, ko likt uz skatuves. Nu jā, maz teijātris ar balsošanām un citādu māžošanos pa vidam par skādi nenāktu, bet, kamēr to balsošanu nekontrolē neatkarīga saeimas komisija, tas tāpat neko nemainītu skatuves izkārtojumā.

Tā kā visi ogranizatori spriež tāpat kā es, tad izdari secinājumus :)
-3
Kāds vēl pret?
Topica nosaukumam jābūt : "Atbalstam lv metālu"
-4
pret ko? pret frīkšoviem un tamlīdzīgu sviestu - vienmēr.
-3
he, mīnusotāju banda uzdarbojas :D
+2
1. Aha, Shroom Metal. Netradicionālu nosaukumu izvēlējamies, jo nesaprotam paši ko spēlējam. Principā mēs to redzam kā zupu no vismaz pieciem žanriem, un katru reizi minēt tos būtu apnicīgi. Shroom tāpēc ka mēs cenšamies radīt psihodēlisku efektu kā tripu traka cilvēka galvā.
2. Tikai viens projekts tiek spēlēt festivālā. Cik grupu piedalās pašā festivāla nezinu. Belģi saka ka liels pasākums. Konkurss notiek starp visām grupām kas ir tajā balsošanas lapā.
3. Ir ir tas pasākums modern hippy saiets. Taču ņemot vērā ka pa vietējo radio var dzirdēt arī vietējo metālu, kas lidz tādam līmenim ir nonācis caur tāda tipa pasākumiem, nav tas galīgi bezjēdzīgs draņķis.
To E. Bez sarkazma vai ironijas pateicos par uzslavu.
Bigij, katrs interesents var redzēt laiku skaitu feisbūkā arī bez saimas komisijas palīdzības.
-2
tripo tikai idiņi kam smadzenes ir nekur..
+3
Paklausījos Bandcampā, šis tas tur iepatikās, laiku uzspiedu.
0
Kāds var man paskaidrot kā topica nosaukums iet konteksta ar ielieciet mums plusu lai uzvaram ?
Kur tad ir šī cīņa pret negodīgajiem rīkotājiem ? :D
-2
To E. Bez sarkazma vai ironijas pateicos par uzslavu.

^Es neslavēju.
0
^^ Nu kā — automātā neiedeva Monomad pirmo vietu, lika vēl izturēt kaut kādu smirdīgu balsošanu… značit — negodīga attieksme!!!
0
E, Tu acīmredzot neiebrauc, ka tavu nopēlumu, ņemot vērā, ko mēs cenšamies panākt, mēs savāadāk kā uzslavu uztvert nevaram. :D
+1
^Ok.
-3
Ieliku e + :D

dziesmu neesmu klausijies ta ari nesapratu kode ir belgu vafele vai kapec iekavas ir be ? :D
Ja es gribetu protestēt koncerta laikā uztaisītu dziesmu kur nodirstu orgus vai ko tamlīdzīgu pirms tam protams uzvarot konkursā
Protams normāla rīcība būtu atsaukt savu dalību konkursā un izplatīt preseni kur pamatot savu ideju :)
-3
Mos tas be ir no wow blood elf
jeb gej elfi :)
+1
Biju iedomājies pasviest ideju priekš U: vai viņa nevar, izmantojot profesionālos kontaktus, paprasīt noskaidrot Valsts policijas Kriminālistikas pārvaldes Ekspertīžu birojam, lai iztaisa analīzi — ir Midgardietis tas pats Kapietis vai nav?

Bet pēc diviem iepriekšējiem postiem ir skaidrs, ka jautājums atceļas!
+3
Man domāt, ka Midgardietis kādreiz spēlēja bungas ;)
+2
man nāk prātā ka tam kas spēlēja bungas bij čut vairāk intelekta...
0
Eu, nedirs bundziniekiem virsū. Ko tu darīsi, ja tavs bērns kļūs par bundzinieku?
+3
Lasīs cītīgāk komentus truemetālā.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
Dethecrator
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas