0 X í S T (Fin - Dark/Doom) 6.12. Depo, Riga
+3
6.12. Depo, Riga
LIVE: 0 X í S T (Fin - Dark/Doom)

www.zeroexist.net
0xist.bandcamp.com/

Pastāv kopš 2008. Gada. Francijas ekstrēmā doom metal izdevniecības Ostra Records paspārnē izdoti 2 albumi, pēdējais 2012. Gada nogalē.

Facebook: www.facebook.com/events/699315373496...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
kas šovakar nāk, neaizmirst lidoni izdrukāt, tad par eināru lētāk, pusalus ieekonōmēsies:

www.klubsdepo.lv/index-lat.php?p=8&i...
0
Bez somiem bija arī vietējais rēgu kolektīvs 1/2H 1/2W (izrunā kā «puse hā, puse vē»). Nu tur bija ko dzirdēt… Tesa un 9Horizon kombinācijā ar neklausāmāko Šturma daļu — izrādās, ir mūsu valstī vēl kaut kas līdzīgs Antireality neizturamības līmenim! Nomočīja krietnu stundu šis trio, spēlēdams ģitāru, bungas, visāda veida elektroniku, sačakarētus vokālus, stabuli, saksofonu un kakofonu.

Grupa darbojas ilgi un neregulāri. No ierakstiem ir manītas tikai divas skaņas caurejas «Bauru Rupora» kompilācijās, kuras katra iznākušas veselu 50 eksemplāru tirāžā, kā arī vēl kaut kādās pāris izlasītēs: www.discogs.com/artist/2760233-12H-...
www.discogs.com/Various-Dextrashcum...

0XiST, taisni pretēji, izrādījās klasisks funeral doom — lēns, smeldzīgs, vietām divbalsīgs. Dziesmas no pirmajiem ierakstiem, no aizpagājšgadējā un arī pāris jaunas, kas tiks izdotas nākamgad. Cerēsim, ka 0XiST mūsu pusē ieklīdīs vēl!
0
izrādās? lol, 1/2h 1/2w ir populārākā LV noizeru grupa, un galīgi nav no jaunajām.
0
nu ka GRUPA, tas tā varētu būt, jo pārējie, cik redzēts, spēlē vienatnē no saviem laptopiem! Pie reizes, ***cīt, pasaki, kurš no tiem trijiem biji tu?
+1
^1/2h 1/2w ir zināms, ka tāds kolektīvs eksistē. Iespējams, ka tiešām ir populārākā. Cik jau nu var būt populāra šizofrēnija, kas viņu interpretācijā tiek pasniegta audiālam priekšstatam. Kādreiz fonā ir kustīgas bildītes, lai efektu pastiprinātu.
Man personīgi kas līdzīgs varēja šķist interesanti tajā vecumā un laikā, kas aprakstīts `Jelgava 94`. Vēlme atšķirties, būt savādākam, piederēt kādai alternatīvai šķirai u.t.t. Skaidrs, tajā laikā viss kas mēģināts, kas nav meinstrīms. Tās dažas kasetītes, kas saturēja noise (kkas man bija iedevis) netika izturētas ne 10 min. Jau tad man nebija izprotams šis avangards. Manuprāt jābūt kkur bišku šizotipam, lai pavilktos no šiem murgiem. Bet varu kļūdīties savos spriedumos :)
+2
ātri izskrēju caur gabaliem iekš drauģeļu profila - kautkāds pagalam sūdīgs Abruptum.
+2
^^ man taisni liekas, ka lielākas iespējas vājprātīgu muzonu saprast pieaug ar laiku un klausīšanās pieredzi. Galu galā, kādreiz sākotnēji arī Cannibal Corpse (pat Pantera) izklausījās pēc haotiska trokšņa, a tagad nekā nesaprotama.
+1
nezinu, nezinu ... :D
0
^domāju, tu kļūdies Intar. Jā, CC savulaik dzirdot pirmo reizi tiešām likās troksnis, bet ne haotisks. Tās tomēr ir strukturētas kompozīcijas un ātri vien tika atkostas, pat dziesmas varēja atšķirt, atpazīt :)) Bet nosei (arī, skatoties kāds- atkarīgs no autora iekšējās `šizo` pasaules) samērā amorfa substance.
0
tb noise ^
+1
Nu iespējams, ka ir tā, kā tu saki, bet tik un tā lielākas iespējas pavilkties no noise ir tagad, nekā pirms 20 gadiem. Gan jau ka necik ievērojami lielākas, bet tomēr :) Tajā laikā tikai bija lielāka iespēja, ka kaut ko tādu ņems un klausīsies vienkārši ponta pēc.
+2
bok, kā reiz līdz noiza izpratnei ir jāizaug, pats apzinos, ka to īsteni izbaudīt varu tikai tagad, kaut gan klausos no gadu 12 vecuma. par vēlmi atšķirties - man tādas nekad nav bijis, man tas vienkārši vienmēr ir paticis, jo standarta kompozīcijas (kas ir pārsvarā viss metāls) agri vai vēlu nogurdina.
+1
bet tas ir kruta, ka pat metālisti sauc noizu par "murgainu troksni". no mana skatu punkta tas ir līdzvērtīgs spriedums tam, ko vecmāmiņa no Dagdas varētu teikt par Cannibal Corpse.
0
nav jau tik tālu jābrauc - es ar to pašu saku :p
0
Noise jau tāpēc ir noise, ka tas IR troksnis :D
0
Tātad matu skaldīšana tagad iet par to, vai tas ir MURGAINS troksnis, vai vienkārši TROKSNIS? Zinu cilvēku, kurš spēj apgalvot — Antireality esot NEMURGAINS troksnis.

sturmmandat.bandcamp.com/track/harshwave...

0
Antireality labs albums kopā ar Ballet Rachitis, bet nezinu, vai tas ir kur pieejams
0
un tu esi viņu dzirdējis pats?
0
+1
Antireallity:
www.noisewiki.com/wiki/index.php?titl...

Ieteiktu ar Ginta sideprojektus, arii sho:
/watch?v=7tkNo7q_zCA

+2
0
o, paldies Pelikān, tie failiem.lv linki tiešām strādā!
0
PSC kas pa diskogrāfiju tam ārprātam!!! Drīz sitīs pušu Masami Akitu.
0
sorry - kas tas par suda www.noisewiki.com ?
tur nav lielakas daljas NOISE / EXPERIMENTAL legjendu, pamata kautkadas atraugas, kas radushas pedejos gados ....
0
tas ir jauns projekts, chillax
+1
Jaunam projektam tak tāpat pirmām kārtām būtu jāsāk ar saknēm.

Ja kāds tagad sāktu taisīt metalwiki, kur būtu, teiksim, Suicide Silence un Steel Panther, bet nebūtu Black Sabbath un Judas Priest, es būtu drošs, ka saita veidotājs no metāla neko nejēdz.
0
nu bet tur katrs pats taisa par savu projektu lapu, tāpēc arī sanāk tikai noiza andergraunds
+2
Ā, nu skaidrs - mērīšanās ar krāniņiem, kurš lielāku andergraundu zin.
+1
ugu - jo kautkadi 2000-sho CDr "shitleibli" tur ir, bet 80-to vinily leiblus var ar uguni pameklet :D
0
vinilu tobish :)
+1
paga, tu taču joko? kādā ziņā tā ir mērīšanās ar krāniņiem? interese par kaut ko automātiski nozīmē mērīšanos ar pipeli? tad jau arī to pašu var attiecināt uz metālu, kurā daudzas labas grupas ir 'andergraunds'.
0
bet, protams, gan jau arī mērīties ar pipelēm ir interesanti, kaut gan realitātē tas pasākums varētu būt diezgan gejisks...
0
Tu tak pats teici - katrs pats taisa par savu projektu lapu, tāpēc arī sanāk tikai noiza andergraunds. Tātad jāsecina, ka kaut ko (nosacīti) zināmu aprakstīt nav pačotīgi.

Vīriešiem jau visa dzīve sastāv no mērīšanās ar pipelēm.
0
nujā..un lai cik liels būtu paša diņķis, vienmēr atradīsies kāds, kam tas ir lielāks.
+2
...jā, vienmēr fonā izleks kāds nigers un izvilks savu torpēdu :(
+1
stulbie baltie, nevar normālus pimpjus sev izaudzēt, deģenerāti
+2
nēģeriem viss ir lielāks, izņemot IQ.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas