kubana fest - jaunais vilnis atdzimst
-1
Festivāls KUBANA joprojām dzīvāks par dzīvu!

Pēc tam, kad Kaļiņingradas apgabalā negaidīti tika atcelts festivāls KUBANA, mēs saņēmām daudz priekšlikumu no Krievijas reģioniem un ārzemēm uzņemt to pie sevis. Mēs izskatījām visus piedāvātos variantus, no visiem viedokļiem izvērtējām, cik tie reāli. Draugi, liels paldies jums visiem par gatavību uzņemt mūsu mazo «Brīvības pussalu», kas pēdējā laikā vairāk atgādina ceļojošo cirku. Mēs visi bijām noskaņoti pavadīt šo vasaru Baltijas jūras piekrastē, tāpēc mūsu izvēle ir - Rīga!

Pirms dažām dienām Rīgas mērs Nils Ušakovs tikās ar festivāla KUBANA producentu Iļju Ostrovski un viņi vienojās rīkot starptautisko festivālu KUBANA no 6.līdz 9.augustam Lucavsalā, pašā Rīgas centrā. Tādējādi brīnumainā kārtā KUBANA tiešām kļūs par «Brīvības salu».

Jau šajā ceturtdienā Rīgas domē pilsētas vadība tiksies ar KUBANA rīkotājiem, lai detalizēti apspriestu visus ar KUBANA-2015 saistītos organizatoriskos jautājumus.

Mēs neesam aizmirsuši arī par Kaļiņingradas apgabala iedzīvotājiem, kas bija plānojuši apmeklēt KUBANA-2015. Ņemot vērā viņu lūgumus, Kaļiņingradas apgabala klubos norisināsies to KUBANA-2015 kolektīvu koncertu maratons, kurus gaidīja uzstājamies Jantarnajas pludmalēs.

Tuvākajā laikā mēs sniegsim informāciju par priekšrocībām un bonusiem tiem, kas jau iegādājušies KUBANA-2015 abonementus.

Papildinformāciju sk. mūsu oficiālajā vietnē www.kubana.com, bet jau tagad mēs sakām: «Sveika, Rīga!

www.kubana.com/lv/participants2015...

www.kubana.com/lv/buy.htm...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Viss jau būtu forši pāris pop rock grupas ko ir vērts redzēt par 40 eur

HIM tomer lv nav bijuši diezgan sen var uzdzīt sentimentu :D

Kaut gan interesants ir šis ieraksts

plus.google.com/+KubanaFest/posts/6...

Uzreiz rodas jaut par to kādas vērtības viņiem ir svarīgas ?
Un vai viņi saprot ka te neskaitās popsa staigāt apkārt ar jura lentēm un slavēt okupaciju :D
0
Paskatoties iepriekšējo gadu lainapus un mums piedāvāto, kaut kā neredzu nevienu iemeslu, kālab gan gribētos maksāt bargu naudu, lai redzētu Zemfīru, nevis, piemēram, Offspring vai tos pašus jobanos Korn galvenajās lomās. Jā, protams, arī tie nav trve nevienā acī, bet nu enivej ..

Un par to jauno vilni gan laikam var nedaudz piekrist, tikai tagad tas ir jaunais "nedaudz matainais/alternatīvais" vilnis, nevis Jaunais Kobzons :D
+1
Nu paskatoties bildes publika izskatas tada ka uz zvera

Tikai biezaka un glamurigaka ,

Nu citus gadus jau viniem tur esot bijusi SOAD , HOCICO , GUANO APES ,

Zinama mera ir skumji ka cilveki kas ar lepnumu pie kruts sprauz jura lentes rikos pasakumu lucavsala kur ilgus gadus dzivoja Livija Astra brivibas cinitaja pret padomju rezima Gunara Astras sieva ,

Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [3]
atmoda
Intars
vainamoinen
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas