Laptopu apkopes un remonti
+5
Piedāvāju laptopu tīrīšanu - ne tikai klavieres attīrīšanu no grēkiem, bet arī videokartes atpestīšanu no mājdzīvnieku spalvām (jaucu ārā līdz ventilatora detaļām un reizēm arī salieku atpakaļ) un citiem sadzīviski nepatīkamiem kretīnismiem. Termopastas maiņa ir kā svaigas zeķes - nekas vairs nepatīkami nekarsīs un nekas vairs nesmaržos pēc nevīžības.

Cenas demokrātiskas - trūmetālistiem tā ap 15EUR (Rīga vai labākais guļamrajons - Ogre). Termiņi - tā ap vienu dienu vai dažām stundām, atkarībā no tā, kur esi. Pārējiem tā ap 25EUR.

Šuriku servisos to parasti dara ar kompresoru, bet es to daru maigi un ar mīlestību - atkailinot un ar savu prieka otiņu pabraukājot pa virsmām, līdz ir šķīsts rezultāts.

Veicu arī vienkāršus remontus (klavieru, mātesplašu, citu nieku maiņa. Ir kolēģis, kurš pratīs arī salodēt un nomainīt nesalodējamo un nemaināmo (nepatīkamas atmiņas no pagājušā festa gan nepārlodēs).

P.S.
Apple cienītāji iet ... uz saviem specializētajiem servisiem. Visi citi (arī personālie datori) - droši uz epastu profilā sitat savas masāžas, grēkus un aizdomas!

P.P.S.
Dethecrator varbūt var aizlikt kādu labu vārdu? :D
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+1
Yep, apstiprinu: tas viss ir taisnība! kā reiz taisni rakstu uz Sumpurņa jaunās tastatūras! >:)
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas