-Megadeth 26.07.2023 Tallina
+1
--www.bilesuserviss.lv/lat/
Varbūt kādam interesē , pats braukšu.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+2
+2
nu ļoti piekasīgi lietotāji, hoķis ,alus un Megadeivs , pastāv iespēja kļūdīties :)
+4
Atgādinājums, ka koncerts jau rītvakar!

Ar ierasti jaudīgu koncertu 26.jūlijā Tallinas Dziesmusvētku estrādē uzstāsies vieni no trešmetāla “Lielā Četrnieka” slavenākajiem pārstāvjiem – grupa “Megadeth”. Šis būs leģendārās Deiva Masteina apvienības vienīgais koncerts Baltijas valstīs šovasar.

19.00 durvis
19.30-20.00 Goresoerd
20.15-21.15 Kreator
21.45-23.15 Megadeth
+1
Par Goresoerd prieks. Izvēle vietā!
+5
No pāris vārdos ko redzēju/dzirdēju , ieradāmies kad tika spēlēts Violent Revolution ,jo Latvijas krājumi bij beigušies a te uz vietas tuvākā bode bij aiz ostas. Tautas bij savācies diezgan daudz , pat opji tā uz skata 70-75 Megadeth kreklos un bikšu štrumbanti pa virsu. Jaunieši mošpitu grieza nemitīgi. Setliste ļoti laba , In My Darkest Hour ieskaitot ko gaidīju visvairāk. Skaņa,gaismas viss bij ļoti labi , arī pats Maestro izskatījas apmierināts un runātīgs , ja nepārklausījos tad beigās teica ka tiksimies vēl , nu ko visiem arī novēlu!
0
Mīnuss,ka ekrāni nebij....
+1
Priekš kam tev e-krāns? :>
+1
Ja tā patālāk stāv,tad taču gribas kvalitatīvāk saredzēt,kas notiek uz skatuves
+5
Viss jaudīgi gan Kreator, gan Megadeth. Igauņus neredzēju, tikai attāli dzirdēju no tuvējā barčika. Megadeth setlists lielisks un viss līmenī. Nezinu kā citiem, man tomēr līdz pilnīgam true Megadeth, pietrūkst Elefsona. Bet citādi, baigi, ļoti labi.
Mazliet izbrīnija, ka, priekš tādiem māksliniekiem, pamaz tautas- kādi 5-6k varētu būt. 2010. gadā Haapsalu bija mazāk, tomēr tur to tā nejuta. Iespējams, ka somi brauc uz savu konci, leišus nemanīju, latviešus gan. Malači! Mīnusi- stulbi gara rinda pie merch un alus galīgi nedzerams.
Laba izklaide, kompānija un baudījums.
0
5-6K - tas jau daudz. Nav nekādi Rammstein vai Metallica
0
^Rammstein jau arī tagad tiek 'kancelēti' ar mītū paņēmieniem.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Viskas