BDM Albumi
+2
Sveiki! Veidoju nelielu googlesheet/excel failiņu ar kura palīdzību varēs ,manuprāt, diezgan ērti iegūt info par grupu/albumu. Kā arī ar norādi uz kādu no vietnēm kur to noklausīties.

Par pamatu izmantoju MA arhīvu un datascraper, AI palīdz ar exceli. Bet tā pat ir problēmas ar kurām pagaidām neizdodas tikt galā.

Enyway.. šeit ir links uz googlesheet -
docs.google.com/spreadsheets/d/1PwN...
Ar zaļo ir atzīmēti YT linki, ka tie tiešām aizved uz konkrēto albumu(work in progress)
Vēlētos līdzīgi izdarīt ar spotify linkiem, bet tur nav tik viegli, kā bija ar YT. Ar spotify katram tad atsevišķi man tas links ir jāliek, ko man slinkums darīt. Bet varbūt ir kāds vienkāršāks variants, HZ.
Nākotnē vēlētos lai šis fails aptvertu pēc iespējas vairāk BDM albumu(1990-2025+) ar linkiem uz materiālu(YT, spotify, u.c) un atsauci uz MA.

Varbūt kādi ieteikumi n šit, ko domajat par šo, vai varētu būt noderīgs rīks?

Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Īsti nezinu, kāpēc to dari, bet man loģiskāk šķiet to visu vienā lapā krāmēt - ja interesē gadi, tad var izfiltrēt pēc tiem (t.i. ja gribi vienas grupas diskogrāfiju noklausīties, tad 1x izfiltrē pēc grupas, nevis 3x meklē). Bandcamp arī nederētu - tu vismaz ir laba kvalitāte (un bitreits uzreiz tiek norādīts)
+1
Man pa lielam besī rakņāties MA klikšķināt un skatīties, kura grupa un albums ir kkada YT, Spotify.copy / past turpu šurpu. Riebjas
A te es savu mīļāko žanru ātri parlasisu sev saprotamā, ērtā veidā un kad uznāks vēlme "atrast kautko jaunu" nebūs bezgalīgi jāslēgā triljons linki..
+1
Varētu 1 lapā, bet pagaidām tur pa 1, 2 gadiem salikts jo es nesmu sapratis ka var dataskreipot vairākas lapas uzreiz 😂
+1
Ne mazākās nojausmas, kam tas varētu būt noderīgi. Pa manam tak izskatās no sērijas- ja nav ko darīt, tad vajag izdomāt kautko ko, padarīt :D
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Dethecrator (14 gadi)
Viskas